من خودم a53sv دارم usb3داره اون سایت غلطه
سلام دوستان
تا 1.5 میخوام هزینه کنم و میخوام asus k53 بگیرم جند تا سوال دارم:
1: کدوم مدلشو بگیرم؟ sc یا sd یا sm یا sv?
2.ظاهرن گرافیکشون فرقهایی داره کدوم گرافیکش قویتره؟ همشون جی فورس (ان ویدیا) هستن اما یکی رو زده GT520mx یکی هم gt630m و دیگری 610mکدوم قویتره؟
3.در مورد سی پی یو هم یک عددی هست مثلن 2430 یا 2450 اینم هر چی بالاتر بره یعنی سرعت بیشتره؟ و بعضیا رو زده 2410m و بعضیا مثلن 2410qm که تفاوتشون در چی هست؟
4.مدلA با مدل K چه فرقی داره؟
نقل قول:
دوست عزیز نظر شما در مورد این مدل چی هست؟؟؟چه مزایا و معایبی دارد؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سپاس
خوب شاید همه کانفیگهاش usb3 ندارند
منظور من کیفیت a53 sv بود!!؟؟
سلام میخواستم بدونمhp6190خوبه یاn55sf ؟ آخه از لحاظ گرافیکی 6190 یکم بالاتره از ایسوس و از طرف دیگه ایسوس صفحه نمایشش بهتره ولی چیزی که منو یکم به سمت ایسوس میکشه اینه که میگن اچ پی زیاد داغ میکنه و ایسوس کمترین خرابی رو داره میخاستم بدونم نظر شما چیه؟ پیشاپیش ممنون
هیچوقت بین ایسوس با یه برند دیگه نمون/باز مثلا بین اچ پی و دل مونده بودی میشد یه نظری داد:31:نقل قول:
این مدل اچ پی از لحاظ کانفیگ از n55 بالاتره،، سی پی یو تو جفتشون یکیه ولی در رم و گرافیک و حجم هارد اچ پی بالاتره
تو خود سایت سازگار ، a53 رو زده با usb3
و هارد 750 ،cpu و رم و گرافیک هم که عین k53 هست.
فقط اینکه یکی از دوستان گفت k53 دارای usb3 هست ولی وقتی در خود سایت asus نگاه کنید میبینید که k53 دارای usb3 نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم هیچ فرقی بین k53 و a53 باشه جز رنگ و کانفیگ های مختلف ، مثلا k53 تو رنگ قهو ای سوخته بیشتر موجوده.
متشکر دوستان: این مدل A53 کیبورد فارسی داره!!؟؟؟؟
فارسی داره
متشکر دوست عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ): یعنی روش برچسب فارسی زده شده : درج شده!!!! از نظر کیفیت و صفحه ی نمایش چطوری هست؟؟
سپاس
لپ تاپ من امروز رسید N55SF با 8 گیگ رم و 2 گیگ کارت گرافیک . چون من تا الان با لپ تاپ کار نکرده ام کمی عجیب غریبه :31: اخه خیلی باید باهش نرم و لطیف کار کنی در مقایسه با کامپیوتر دسکتاپ که هر از گاهی با مشت ادم توی مخ کیبرد میزنه :21: . صداش و گرافیکش که خدایی حرف نداره . موقع کار کردن هیچ صدایی نداره خیلی بی صداست :18: بقیه رو یکی یکی تست کنم
مبارکت باشه/چند گرفتی؟نقل قول:
نمیدونم نوشتن قیمت مجازه یا غیر مجاز
مشکلی نداره 1700 گرفتی؟نقل قول:
حروف فارسی درج شده
برای من 2050000 تومان با گارنتی ویستا
دوستان دیدید که کیبورد هایی مثل k43s بعد از مدتی کار کردن لفاف میشه یعنی لمس میشه ! من سونی داشتم همینطوری بود و این سری هم اینطوریه به نظرتون باید چیکار کرد اینطوری نشه؟
برچسب چیزی هست مناسب برای کیبوردها؟
کلا همینطوره
بله برچسب هست
یعنی چه لفاف میشه ؟ منظورتون اینه نوشته هاش روی کلیدا پاک میشه ؟نقل قول:
نه
یعنی جاهایی که زیاد فشار میدید و کار میکنید معلوم میشه
یه جورایی بهتره بگیم ساییده میشه
برچسب من که تو بازار دیدم خیلی ضایعس:D نمیشه به راحتی کار کرد
ایا چیز مخصوصی و خوبی هست ؟
1.من میخوام تفاوت دقیق کارتهای گرافیک رو با هم بدونم مثه gt550m با gt 610m.چجوری بفهمم کدوم بهتره؟ با چه پارامتری بفهمم فرقشونو؟
2.لطفا یه سایت معرفی کنید که بتونم یه جستجوی پیشرفته بر اساس ویژگی ها مختلف لپ تاپ انجام بدم.مثلا مشخص کنم سایز مانیتور 14 سی پی یو ....
حالا برند ایسوس باشه که بهتر
سلام
ميخواستم نظرتون رو درباره a53sv بدونم ؟
از نظر دماي دستگاه ؟ صفحه نمايش؟ اجراي بازي و برنامه هاي سنگين؟
ممنون از جوابتون
عدد اول رو سری ساخت در نظر بگیر و اعداد بعدی رو قدرت مثلا! ۶۱۰ از سری۶ و قدرتش ۱۰ و ۵۵۰ از سری ۵ و قدرتش ۵۰! ۵۵۰ قویتره! البته این راه زیاد خوبی نیست و چند تا اسثنا هم داره ولی در مجموع واسه یه برآورد کلی از قدرت کارتهای لپتاپ انویدیا کمک میکنه.نقل قول:
.من میخوام تفاوت دقیق کارتهای گرافیک رو با هم بدونم مثه gt550m با gt 610m.چجوری بفهمم کدوم بهتره؟ با چه پارامتری بفهمم فرقشونو؟
سلام..
من ASUS X44H دارم.
میخواستم bios رو اپدیت کنم.
ورژن جدید بایوس رو از سایت asus مدل خودم دانلود کنم.
برنامه اپدیترشم دانلود میکنم. یکم نصب که میکنه میسنوسه این برنامه مخصوص نوت بوک های asus است!!!
خوب مال منم asus هست دیگه..
میشه لطفا راهنمایی کنید...
ممنون.
U30JC
i5 / 500 / 310 m/ 4
الان چنده ؟ ایا ارزش خرید داره ؟
با کانفینگ i3 قیمتش چند ؟
سلامنقل قول:
اول اين ATKACPI driver رو دانلود و نصب كنيد (از قسمت Utilities) ، احتمالاً مشكلتون حل بشه .
سلام
من n43sl دارم دوستان ، می خواستم ببینم راهی هست که عملکرد دکمه های f رو توی ویندوز با اون عملکرد دومشون ( تنظیم صدا و و.. ) جابجا کنم؟
مرسی
سلامنقل قول:
بله هست . دکمه fn lock را بزنید درست میشه.
موفق باشید.
fn lock کدوم دکمه است؟!نقل قول:
یه بار بزنم برای همیشه تو ویندوز درست میشه؟
مرسی
سلام دوستان همون طور که میدونید ایسوس مدل n56 با گرافیک gt 650m معرفی کرده. اما این کارت دو ورژن مختلف با حافظه GDDR5 و DDR3 داره که سرعت CORE متفاوتی دارن GDDR5 with735MHz و DDR3 with 850 MHz حالا میخواستم بدونم برای بازی کدام مناسبتره؟
ممنون میشم جواب بدیدنقل قول:
اون بالا کنار دکمه f12 باید باشه (بستگی به مدل) بگردی پیدا میکنی.نقل قول:
مخلصم
والا من که چیزی نمی بینم ! من n43 sl دارم ، دکمه های اون بالا هم عبارتند از : pause/break .. prt sc/sysrq..insert/num lk... delete /scr lkنقل قول:
بصورت نرم افزاری راهی سراغ ندارید؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
یه سوال داشتم نمی دونستم کجا بپرسم منم اومدم اینجا
رو لب تاب ایسوس دو دکمه هست که سیستم رو روشن می کنه یکی معول و یکی که سمت چپ هستش وقتی می زنی لوگوی اول ایسوس رنگی بالا می یاد !
مخواستم بدونم دکمه دوم واسه چه کاریه؟؟
اون دکمه روشن کردن لب تاب و ورود به اسوس اکسپرس گیت هست ، یه نیمچه سیستم عامله که توش میشه عکس و فیلم دید ، اینترنت رفت و موزیک گوش دادنقل قول:
کسی نیست راجع به fn lock به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
+ورودی هوای n43sl کجاشه؟ ازین کول پد های نانو براش استفاده کنم خفه اش نمی کنه؟ زیر لب تاب رو مثه یه لحاف می پوشونه اما خنکه (برعکس آتروپات های دوران بچگی مون)
خواهشا fn ock رو هم به لطفی بکنید
قیمت n73 فول اچ دی 17 اینچ چنده الان؟
دوستان نظرتون راجب به Asus K53UF چیه ؟
سلامنقل قول:
بهترین مدل تو این قیمت !
موفق باشید.