بیت ریت یا فریم ریت بالای اون کلیپیه که میخوای پخش کنینقل قول:
بیشتر از توان پردازشی گوشیه
البته اضافه کنم اون کلیپ ها(که البته یه پک کاملش رو دانلود کردم و رو8910 ام اجرا نمیشه :19:)
روی گوشی هایی که سی پی یو 1 گیگ دارن
مثل هلو اجرا میشه :31:
بیت ریت یا فریم ریت بالای اون کلیپیه که میخوای پخش کنینقل قول:
بیشتر از توان پردازشی گوشیه
البته اضافه کنم اون کلیپ ها(که البته یه پک کاملش رو دانلود کردم و رو8910 ام اجرا نمیشه :19:)
روی گوشی هایی که سی پی یو 1 گیگ دارن
مثل هلو اجرا میشه :31:
اتفاقا فکر کردم از همین باشه بنابر این یه نگاه کردم یه فایل با بیت ریت 807 رو پخش کرد اما یکی با 764 رو پخش نکرد، فریم ریت و رزولوشن هر دو یکسانه ، دو قسمت از یک سریال هستند . :23:نقل قول:
کیست مرا یاری کند
پی سی استودیو رو دوباره نصب کردی؟بازم نشد؟نقل قول:
نه نشد
نمیدونم دیگه چه کنم
تو ساختن مودم مشکل دارم
بهترین دیکشنری واسه این گوشی چیه؟
سارا دیک واسه من تمام صفحه نمیادش واسه همین عملا نمی تونم ازش استفاده کنم.
uni dictionaryنقل قول:
فقط فریمورت باید زبان نوشتار فارسی داشته باشه(نه تو منو ها فقط خواندن نوشتن زبان پارسی)
یونی دیک دارم ولی وقتی اجراش میکنم میگه مموری فول.حتی انینستالم نمیتونم بکنمش.دیگه خسته شدم از این گوشی...
من همون saradic رو نصب کردم.مشکلی که باهاش داشتم این بود که تمام صفحه باز نمی شد.امروز فهمیدم که از این مسیر میشه کلید های مجازی رو برداشت : setting/application mgr./installed apps/option/suit setting/on screen keyboard=>off
فارسی دیک با روش بالا فول اسکرین میشه ولی کیبردش کار نمی کنه.یونی دیک هم که موقع اجراش گوشی پیغام مموری فول میده از طرفی آنینستال هم نمیشه .
کم مونده گوشیو بکوبم تو دیوار...
همین روزاست که 6630 مو از تو کمد در بیارم :31:
چرا بصورت دستی فولدرش رو از پرایوت پیدا نمیکنی و از اونجا پاکش کنی ؟نقل قول:
اگرم گیرش نیاوردی و خیلی رو اعصابته
یه بک آپ بگیر از اطلاعاتت
مس مموری گوشیت رو فرمت کن خیال راحت !:10:
آخه مشکلات یکی دوتا نیست وسط بک آپ گرفتن ارور میده!! :31:نقل قول:
همون دستی پاکش کردم علی جان.ممنون :11:
این گوشی چطوره کسی داره ؟
لطفاًنظرشو دربارش بگه ومخصوصاًمشکلاتش خیلی برام مهمه چون بودجه رو تازه واسش جور کردم ایشا....میخوام بگیرم.
ممنون میشم .علی.:11:
حالا دوستان میان در مورد معایب و مزیایش بیشتر بحث میکنننقل قول:
ولی به چند دلیل من میگم نخرین این گوشی رو
1.ورژن سیمبین این گوشی دیگه از رده خارج شده و سیمبین^3 جایگزینش شده
2.سامسونگ ساپورت خوبی از گوشی نکرده و نمیکنه و با از رده خارج شدن سیمبین ورژن 5 این موضوع بیشتر میشه
3.گوشی های جدیدتر همگی با قدرت پردازشی بیشتر و بهتر از این گوشی (مثل گالاکسی یا ان8 یا ایکس10)
وارد بازار شدن
4.آنتن دهی متوسطی داره
5.بازار دست دوم خوبی نداره و افت قیمتش زیاده
والا من یهsgh-p960 دارم میخوام ردش کنم یه دونه هم n97 میخوام رد کنم........:46:نقل قول:
5.بازار دست دوم خوبی نداره و افت قیمتش زیاده
از این گوشی خیلی خوشم اومد ولی از رده خارج شده پس از این بهتر اودمه؟:13:
من که از این بهتر ندیدم!:41:
نقل قول:
1. ایرادات ریز و درشت اعصاب خرد کنی داره
2. پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ درباره این گوشی زیر 0 هست!!! ( به ویژه پشتیبانی فارسی و ایرانی )
3. دوربینش انتظارات رو برآورده نمی کنه
4. فیلمبرداریش گریه ات رو درمیاره! ( دو تا گوشیHD با 25 فریم می گیرن؛ یکی این یکی هم N8... این گوشی که هزارتا فرمور دستساز و غیر دستساز اومده واسش باز هم مشکل گیر کردن فریم و بریده بریده فیلمبرداری کردن داره اما N8 که هنوز داره مراحل آزمایشی رو می گذرونه روون فیلم می گیره... الله اکبر!!! :18: )
5. به کاغذ هیچگاه اعتماد نکن! این گوشی روی کاغذ هیولاست و در عمل یه دیو کوچولو!!! :27:
البته به این شدت که علی جان گفتن سیمبین 9.4 از رده خارج نشده؛ اما خب مسلما در برابر سیمبین 3^ کم خواهد آورد. اگر بودجه ات کافی هست واسا N8 بیاد. در غیر این صورت اگه عجله داری گوشی های دیگه مانند X6، 5800، 5530، 5230 و N97 و از همه این ها موقتا برتر سونی اریکسون ستیو هم هستن که بتونن نیازت به تاچ و بعضا دوربین رو برطرف کنن
شاد باشین :دی
سلام دوست عزیز.:5:
متاسفانه بعضی از کاربرانی که این گوشی رو ندارند میان راجع به اون نظر میدند و جالبیش این هست که شما میگی N97 دارم میخوام ردش کنم بعد به شما گوشی ضعیفی مثل 5800 که ارزش نگاه کردن رو هم نداره پیشنهاد میکنند.
ببین دوست عزیز خرید این گوشی دقیقا بستگی به نیازها و استفاده شما داره.
ببین نمیدونم شما چقدر با کوکر معروف ایرانی اقا احسان اشنا هستی که این گوشی رو داره و از اون راضی هست.
یکی از بهترین کسایی که میتونه راجع به این گوشی بدور از تعصب پاسخ بده اون هست.
با پیغام خصوصی بهتون میگم که چیکار بکنید.
سلام
اقا، من امروز از سایت یوتیوپ یه فیلم دیدم که نشون می داد می شه این گوشی رو بدون هیچ چیزی و فقط با تو دست گرفتن شارژش کرد.کسی از دوستان تو این زمینه اطلاعی داره؟اگر راهنمایی کنید ممنون می شم
عجب. برا ماها که از اول تاپیک رو دنبال نکردیم هم مزایا و معایبش رو بگین که به جمع بندی برسیم
:20:
8910 گوشی بدی نیست ولی من اگه جای شما بودم این این گوشیو نمی خریدم.دلایل زیادیم دارم.به طور کلی مشکل بزرگی نداره ولی مشکلات ریز زیادی داره انقدی که اگه همشو بخوام بگم باید یه ساعت فکر کنم تا یادم بیاد! همین باعث میشه اونطور که انتظار داشتی ازش لذت نبری.
مثلا دوربین عکاسیش به نظر من در حد 8 مگا پیکسل نیست و توی فیلم برداری هم ضبط صداش مخصوصا تو جاهای شلوغ اصلا خوب نیست.
مشکل دیگش کندی و هنگ کردنشه.البته اگه زیاد اهل نصب برنامه و بازی نباشی شاید در این مورد خیلی به مشکل نخوری.
در کل به نظر من اگه می خوای سیمبین بگیری حتما نوکیا بگیر.
البته در آخر بگم که با وجود همه این مشکلات این گوشی از n97 قطعا بهتره و واقعا بی انصافیه که بخوایم 8910 رو با 5800 مقایسه کنیم.
نظر من اینه که اگه عجله نداری صبر کن ان 8 بیادو اونو بگیر.البته اگه سیمبین میخوای.
هرکس خواست نظر بده بره تو پروفایلش ادامه بده .
هر کس هم خواست مشاوره بده بره تو بخش مشاوره ادامه بده .
هر کس هم از این گوشی بدش میاد بره بفروشه و دیگه این طرفا نیاد چون از این به بعد مثل خودتون که یه ذره معرفت ندارین و بی ادب هستین صحبت میکنم .
بدرود .
محض این که تاپیک از رکود در بیاد ، هایپر 3-4 روز پیش فرمور HX-V7 رو عرضه کرده . نکته متمایزش وجود یه برنامه است که باهاش میتونین تمام این تغییرات فرمور های مختلف رو به راحتی انجام بدین ، انگار که مثلا جزء ستینگ گوشی هستند . این تغییرات عبارت اند از : افزایش سرعت سی پی یو ، فعال/غیر فعال کردن اتوفوکوس در فیلمبرداری ، حساسیت میکروفون ضبط صدا ، 3D Navigation چه برنامه ای رو اجرا کنه و در نهایت سرعت کینتیک اسکرولینگ . ادعای افزایش 20 درصدی مصرف باتری رو هم کرده.
کد:http://hx-custom-roms.com/?page_id=2024
نقل قول:
همه حرف هات درست . من هم حمایت می کنم . ولی این بخش قرمز رو انجام ندین لطفا :دی
خیلی لطف داری امیر جان :)نقل قول:
این جمله رو به خاطر مجتبی برداشتم
امیدوارم این قضیه کل کل بین برند ها بیخ پیدا نکنه!
همیشه گفتم یک بار دیگه هم میگم!
پولش می ره تو جیب کره ای ها و فنلاندیا! به ریش ما می خندن... ما اینجا دعواش رو می کنیم :41:
سلام برو بچ
بلاخره بعد از 2 سال و اندی می خوام 8510 خودمو بفروشمو یه چیز دیگه بگیرم.....
اینجا اومدم چون می خوام 8910 بگیرم :دی
حالا بگیرم یا کسی پیشنهاد بهتری هم داره ؟؟؟؟؟......
دارین بگینا خجالت نداره ه ه ه ه ه ه که:10:
انتخاب های بهتری دارینقل قول:
اگه دوربین خوب میخای میتونی صبر کنی i8520 بیاد یا i9000 بگیری
ویوم هست سرعت و همه چیزش عالیه ... دوربینشم خوبه
خوب بلاخره ما هم رفتیم و این gprs خط رو فعال کردیم.
تو قسمت تنظیمات سایت همراه اول، زدم می خوام از اینترنت استفاده کنم. یه گزینه هم داشت به اسم WAP که باهاش کاری نداشتم.
اس ام اسه اومد و رفتم و از تنظیماتش استفاده کردم.
بدون این که ازش استفاده کنم، رفتم بسته ی شماره ی سه رویایش رو هم فعال کردم.
حالا، مشکل اینجاس که تو کانکشن منیجرم، یه دستینیشن تو قسمت WAP باز شده. هر موقع هم که می خواد وصل بشه از اون استفاده می کنه.
این ایراده؟ چون هیچ کدوم از برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنن مشکلی باهاش نداشتن.
سوال واقعی من اینه: این WAP هم شامل بسته های رویایی می شه؟ من از همین استفاده کنم بعدا نمی ان خرم رو بگیرن بگن بیشتر باید پول بدی؟؟؟
ممنون.
راستی:
hyperX و faenil جفتی رو پرت کردن Qt رو این گوشی کار کردن. هایپر تونست تو خود رامش این رو بذاره و فنیل هم یه فایل اینستالیشن با هر 19 قابلیت درست کرده.این لینک کار فنیل:
کد:http://www.olcso-tarhely.com/faenil/i8910qtinstaller.sis
خب
سلام به همگی دوستان :20:
حتماً میگین تو که گوشیت ساتیو هستش اینجا چه غلطی میکنی :31:
همینجوری اومدم یه سری بزنم و چند تا سئوال کنم برم:
نمیدونم چرا از تنها گوشی سامسونگی که خوشم میاد همینه. به نظر من این گوشی از خیلی از گوشی های سامسونگ جدیدم بهتره. جالبش اینه که هم سیمبینه، هم صفحش Amoled هستش و هم تاچش خازنیه. فقط اگه سامسونگ یه آپدیت درست و حسابی واسه این گوشی بیرون بده واقعاً محشر میشه. شاید میترسه فروش گوشی های جدیدش پایین بیاد.
این گوشی فرستنده FM داره؟؟؟؟ من شنیده بوده فرستنده داره ولی فعال نیست و برنامه نداره.
قطب نمای دیجیتال این گوشی مثل N97 کار میکنه و اصلاً استفاده ای داره برای شما؟؟؟
تاچ خازنی این گوشی مثل آیفون حساسیت بالایی داره؟؟
صدای این گوشی از 5800 بیشتره؟
حالت فیلم برداری دیگش که HD نیست کیفیتش چطوریه؟ صداش کیفیت بالایی داره؟ فکر کنم اسمش فیلم برداری D1 باشه.
فقط خواهشاً از روی تعصب جوابم رو ندین.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
والا منم که بعضی اوقات از gprs همراه اول استفاده میکنم در قسمت دستینیشن همین گزینه wap رو دارم و هنگام اتصال به اینترنت هم گوشی از همین گزینه استفاده میکنه.
شما اگر در قسمت دستینیشن روی wap services بزنی میبینی که نوشته : MCI-GPRS
سلام.:5:نقل قول:
سوالاتتون مستلزم این هست که در کنار این گوشی گوشیهای N97 و5800 رو هم داشته باشی و خب دوست خوبمون نینجا از معدود افرادی هست که اکثر این گوشیها رو داشته و میتونست پاسخگوی خوبی برای سوالات شما باشه ولی بدلیل گرفتاری سربازی خیلی کم به این سایت سر میزنه.
من در حد توانم سوالاتتونو پاسخ میدم ایشالا بچه های دیگه ایی هم که این گوشی رو دارند میان صحبتهای منو تکمیل میکنند :
اول اینکه کوکر معروف ایرانی اقا احسان بخوبی دارند این گوشی رو ساپورت میکنند. تا حال 3تا فریمور براش دادن و میخوان چهارمیش رو هم اماده کنند و از این لحاظ نیاز کاربران این گوشی رو مرتفع میکنند.
دوم اینکه در نسخه نهایی این گوشی فرستنده FM از روش برداشته شد.
من با N97 کار نکردم که بتونم راجع به مقایسه قطب نمای این دو گوشی صحبت کنم.
در مورد تاچشم که دوست خوبمون نینجا میگفت با تاچ ایفون فرقی نداره ولی من خودم با ایفون کار نکردم.
در مورد صداش که اگر تست اسپیکر گوشی رو توی سایت GSMARENA نگاه کنید میبینید که صداش از هر دو تا گوشی 5800 و N97 بیشتره.
من فقط در حال HD فیلم گرفتم و با حالتهای دیگش کار نکردم. در مورد صدای فیلمبرداریشم که دوستان میگن با اپدیت بهتر شده ولی فکر نکنم به پای N95 برسه.
خب من تا جایی که تونستم جواب دادم که شما نگی کسی ما رو اینجا تحویل نگرفت.
بابت جوابت ممنون :11:نقل قول:
همینجوری یه سری سئوال در مورد این گوشی واسم پیش اومده بود خواستم یه کم اطلاعاتم در مورد این گوشی بیشتر بشه.
من که خدارو شکر ساتیو دارم و حالا حالاها هم فکر عوض کردن گوشیم نیستم. خیلی هم از ساتیو راضیم.
سلام دوستان
ي سوال داشتم براي امنيا i8910 آپديت جديدي اومده
كلا آپديت ها رو از كجا ميشه گرفت ي راهنمايي كلي كنيد ممنون ميشم
سلام:5:نقل قول:
میتونید از فریمورهای کوک شده اقا احسان استفاده کنید:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=104917
سلام بچه ها یه سوال. اگه شما بخواید گوشی بخرید بین i8910 و wave کدوم رو میخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوستان
من اين گوشي رو به چه طريق و از كجا ميتونم آپديتش كنم؟
ممنون از راهنمايي شما دوستان
حتما ویو انتخاب بهتریه . برای اینکه سیستم عامل خیلی بهتری نسبت به سیمبین داره .این ورژن از سیمبین آینده ی خیلی درخشانی نداره :41: (چون نوکیا نسل جدید سیمبین رو معرفی کرده) و از نظر کیفی برنامه ها و بازی هاش از «بادا» یا «iOS » یا اندروید خیلی عقب تره.نقل قول:
بدون فوت وقت، ویو. همین الان هم با این حرفت وسوسه شدم که برم بخرم.نقل قول:
برتری های که این گوشی داره نسبت به ویو، فقط دو تاس. یکی صفحه ی برگ تر، یکی دوربین بهتر. ( اونم فقط عکاسی.)
اما برتری هایی که اون گوشی داره:
سی پی یو ی خیلی خیلی بهتر نسبت به این یکی.
سیستم عامل بهتر. ( با این که هنوز اوله کاره، و برنامه زیاد نداره. باز هم بهتر از هر نوع سیمبیانیه که تا الان منتشر شده.)
فیلم برداری بهتر.
صفحه ی بهتر. ( کوچیک تر هست، ولی از بقیه جهات بهتره.)
سایز جمع و جور تر. ( البته این دیگه سلیقه اس.)
و کلا جدید بودنش. چون این گوشی دیگه توسز سامسونگ ساپورت نمی شه. اما ویو تازه اولشه.
mahroo_z1 ی عزیز خیلی ممنون.
من بیشتر می خوام بدونم بابت این اینترنت، پول می گیره یا همون پول بسته ی رویای کافیه؟
با برنامه ی سامسونگ پی سی سویت می تونی.نقل قول:
سلام دوستان
من اين گوشي رو به چه طريق و از كجا ميتونم آپديتش كنم؟
ممنون از راهنمايي شما دوستان
راه بهترش اینه که خودت فلش کنی. خیلی بهتره، چون فرم ویر های رسمی سامسونگ مفت نمی ارزن.
فلش خودت هم راه ساده ای داره. که هم تو فروم موبایلستان می تونی پیداش کنی، هم خود من تو همین تاپیک نوشتم. لینکش تو امضام هست.
فقط تو اون اموزش از HX V4 استفاده شده. الان HX V7 هم اومده. که خیلی کارای جالب تری توش انجام دادن. مثل این که سی پی یو رو رو 600 کلاک کردن برای همیشه.
اما می تونی از فرم ویر های کوکر های دیگه هم استفاده کنی. n2o3 خیلی فرمویر خوب و روونیه. کار کوکرش هم حرف نداره.
فرمویر های احسان رو هم شنیدم خوبه. اما تا الان ندیدم.
من وقتی بلوتوثو روشن می کنم تو 90% موارد گوشی هنگ می کنه.مال شمام همینطوره؟البته این مشکل اکثرا دفعه دومی که بلوتوثو روشن می کنم پیش میاد.(یعنی از آخرین بازی که گوشی روشن شده یکبار بلوتوثو روشن و خاموش کردم و حالا که واسه بار دوم می خوام روشنش کنم 90% مواقع هنگ می کنه)
فرمور گوشی فئنیل n2o3
اینم یه مقایسه بین 8910 و ساتیو ان86 و ان96
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا راست 8910
بالا چپ ان86
پایین راست ان96
پایین چپ ساتیو
سونی اریکسون 100 مگاپیکسلیم بزنه به 8 سامسونگ نمیرسه ... چقد این برند عوام فریبه آخه :27:
یه نکته فقط ، تو سایت اصلی نوسته :نقل قول:
clockwise from top left:Satio, N86, N96, i8910 HD یعنی :
بالا چپ ستیو
بالا راست ان 86
پایین راست ان 96
پایین چپ i8910
نتیجتا 8910 بدترین عکس رو انداخته:41:
همم.نقل قول:
مثل این که این کسی که تست کرده این دوربین ها رو، از فرمویر های کوک شده خبر نداشته. چون من عکسایی که خودم می گیرم خیلی بهتره از اینی که N86 گرفته.