بچه ها مشکلم حل شد!نقل قول:
ممنونم از همگی.
بدورد.:11:
Printable View
بچه ها مشکلم حل شد!نقل قول:
ممنونم از همگی.
بدورد.:11:
سلام
من با این سیستم بازی رو بازی میکنم
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
اینم بنچ مارکش:
Statistics
Average FPS: 37.04
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 44%
System memory usage: 70%
Video memory usage: 99%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 960 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 35
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 186.18
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
این بنچ مارک میگه خوبه یا بده؟
من اصلا کم نمیاره ولی احساس میکنم گرافیکش یه جوریه
چرا اینطوریه؟
الان دارم پچ 1.0.4.1 رو دانلود میکنم
آیا با نصب این پچ مشکلات گرافیکیش حل میشه؟
راستی سیوش کجاست؟
ممنون
این لینک پاک شدهنقل قول:
تنظیمات برای سیستم های قوی :
پک فایل زیر را دانلود و طبق مرحله 6 انجام دهید .
کد:http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
چه کنم؟
آقا تورو خدا این مشکل های من رو حل کنید ثواب می کنید ! من از پچ 1.0.4 و کرکش و همچنین از آخرین ورژن برنامه Xlive Game For Windows استفاده میکنم.
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟ به همین دلیل موبایل نیکو هیچ کارائی نداره و فقط دو گزینه Video Editor و Multiplayer رو دارد
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
عاجزانه منتظر نظرات دوستان هستم
من پچ 1.0.4.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده
GTA IV FATAL ERROR :Invalid resource detected- Please reinstall the game
چرا
کرک مخصوص این ورژن رو میخواد
لینکش رو از کجا پیدا کنم؟
ممنون
دوستان من بازی رو همون پارسال 2 بار روی xbox 360 رو full hd تمام کرده بودم
تا امروز که پسر خالم بازی رو برای pc اورد تو 4 تا Dvd نصب کردیم بدون هیچ مشکلی وارد بازی شدیم
و تو Benchmark هم 34 فریم گرفتیم
2 تا سوال داشتم
1 - تو قسمت benchmark result جلوی audio و video adaptor به جاس اسم صدا و گرافیک علامت سوال هست و اسم cpu هم نیست اصلا
2 - بافت های بازی حتی رد حالت very high هم نسبت به نسخه کنسولی خیلی ضعیف هستن ( همون عکس های پست اول )
3 - بازی بعد از 4 یا 5 دقیقه شروع میشه به این ور و اون ور شدن دوربین
همون حالتی که niko وقتی شراب میخورد براش پیش میاد و خیلی شدید هم هست
وقتی esc میزنم درست میشه وقتی دوباره میرم تو بازی این طوریه
حتی تو cutscence ها
پست اول رو خوندم و لی یکم گیج شدم
راهی برای افزایش کیفیت بازی هست ؟
و این که اگه میشه از همون پست اول اون mod که باعث افزایش fps میشه رو برام لینکش رو بزارید ممنون میشم
آخر پست اول هست!نقل قول:
نقل قول:آقا جواب سوالات من رو هم بدید ممنونم :40:نقل قول:
آقا تورو خدا این مشکل های من رو حل کنید ثواب می کنید ! من از پچ 1.0.4 و کرکش و همچنین از آخرین ورژن برنامه Xlive Game For Windows استفاده میکنم.
1 - اگه میشه فایل brook_s2.img واقع در دایرکتوری pc\data\maps\east\ رو برای من آپلود کنید.
2 - Games For Windows اصلا در بازی عمل نمیکنه ، انگار نصب نیست ! مشکل از چیه ؟ به همین دلیل موبایل نیکو هیچ کارائی نداره و فقط دو گزینه Video Editor و Multiplayer رو دارد
3- کسانیکه از پچ 1.0.4 و کرک 190 کیلوبایتی آن استفاده میکنند آیا در تاکسی گرفتن مشکلی ندارید ؟؟!! من هرچی کلید رو میگیرم که به عنوان مسافر سوار شم نمیشه و ماشین رو میدزده ، سوت هم نمیزنه !
خیلی کم فریم مگیری من با سیستم خودم دقیقا تو همین رزولیشن حدود 35 فریم میگیرم شما باید بیشتر از 50 فریم بگیری :13:نقل قول:
خوب آخه من هیچ کاری که تو این تاپیک گفته روی بازی انجام ندادم هینطوری نصب کردمو کرک کردمنقل قول:
حالا هم که پچ نصب کردم خراب شده دیگه باز نمیشه هیچکی هم راهنمایی نمیکنه
50 مگ دانلود کردن با دیال آپ میدونید که سخته
پس لطفا کمک کنید زحمتم هدر نره فقط بگید چکار باید بکنم؟
ایا کرک مخصوص میخواد؟
آیا باید بازی رو دوباره نصب کنم و قبل از کرک کردن پچ رو نصب کنم و همون کرک خودش جواب میده؟
آیا اصلا برای پچ 1.0.4.1 اصلا کرک اومده یا نه؟
هیچکدام!
ممنون
آقا اين مود براي سيستم هاي قوي فايلش deleteشده ميشه آپش كنيد يا آدرس سايت اصلي كه فايلو داره رو بزارين
اين لينك كهنه:
کد:http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
من بازي GTA VI رو گرفتم كه 4 دي وي دي هست و به طور مستقيم و در يك مرحله روي هارد نصب مي شه و در پوشه Crack آن 5 فولدر با شماره هاي يك تا پنج وجود داره كه در هريك از اين پوشه ها كركهاي بازي وجود داره و همچنين در همين پوشه Crack 4 فايل رجيستري با اسمهاي C , D ,E , F وجود داره كه من بازي رو هم با كركهاي داخل خود دي وي دي و هم با كركهاي فودور و رازور امتحان كردم ولي در همه موارد بعد از اجراي فايل LaunchGTAIV يا GTAIV پنجرهgames social clube rockstar باز مي شه كه بعد از زدن دكمه skip login و بعد از آن play ارور you are not currently logged into social club رو مي ده كه با زدن دكمه ok ارور application failed to launch مي ده
من چند بار هم بازي رو آنينستال كردم و دوباره نصب كردم ولي باز هم همين پيغام ظاهر مي شه
من تمام پستها رو هم خوندم و هركاري كردم ولي باز هم همين مشكل وجود داره
تو رو خدا من رو راهنمايي كنيد تا بتونم اين بازي رو راهنمايي كنم
2-
در هنگام نصب بازي در بالاي پنجره نصب grand theft auto VI (BT) نوشته شده آيا اين نسخه از بازي كه من دارم نسخه بتا هست و اينكه نسخه بتا با نسخه اصلي چه فرقي داره (در ضمن حجم كل بازي 14.9 گيگ هستش)
سلام benchmarke بازي تو سيستم من اينه:
Statistics
Average FPS: 12.13
Duration: 37.91 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 29%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 30
Detail Distance: 30
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 162.18
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
!!! با اينكه سطح گرافيك بازي رو اوردم پايين ولي باز بازي خيلي كنده و مخصوصا روزهاي باروني و وقتي اطرافم تو بازي شلوغ ميشه!!!!!!!:41: پچ رو دانلود كردم اما وقتي نصب كردم بازي بالا نيومد error داد!!! مجبور شدم بازي رو دوباره نصب كنم!!! اصلا راهي هست يكم بهتر شه؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد!!!!
راستي كارت گرافيكم 1gb!!! اونجا هم فقط 400 تاش پر ميشه از 1000تا!!! پس مشكل كجاس؟؟؟؟؟ لطفا كمكم كنيد!!!! :41:
واسه این 2 تا سوالم کسی چیزی نمیدونه ؟نقل قول:
تو پست اول هم اشاره ای نشده بود
درایور کارتت رو حتما ابدیت کن و اگه میتونی cpu رو اورکلاک کن تاثیر زیادی داره ولی چون کارتت ضعیفه انتظار زیادی نباید داشته باشینقل قول:
سلام دوستان من یک مشکلی دارم.پست اول رو هم مطالعه کردم ولی راه حلی برای مشکلم ندیدم.
من چون گرافیکم خیلی بالا نیست میخوام تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارم.ولی هر بار که تغییر میدم دفعه بعد که میرم تو بازی میبینم دوباره رفته رو همون حالت قبلی.
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
سلام نمیدونم چرا از دیروز تاحالا وقتی میرم تو بازی موبایل خود به خود میاد بالا اصلنم نمیره پایین . اگه میدونید یه کمکی به ما بکنید . رو بازی کار خاصی نکردم این اتفاق بعد از این که چند تا بازی رو نصب کردم دیدم افتاده Call of Juarez - Gears of War - Alone In The Dark -
بابا انقد بازیتو ادیت کردی الان اینجوری شده.بازیرو ار تو control panel ریپیر کننقل قول:
یعنی هیچکس جواب من رو نمیده؟نقل قول:
ریپیر کردم . اصلا ربطی به ادیت نداره اگه اینطوره چرا قبلش کار میکرد الان اینطوریه ؟ فکر نکنم دوباره نصبشم کنم درست شه . پچشم دوباره نصبیدم .نقل قول:
:19:
من که دیگه فریم بالا رفتنو باور ندارم . تفاوت قبل و بعد از نصب پچ تنها این بود که دو تا فریم زیاد شد تازه سایه ها هم خراب شد قبلا خیلی خوشگل بود الان شد برفکی . بگذریم . کرک هست اینم کرکی که من استفاده میکنم :نقل قول:
من خودم همیشه اول پچ نصب میکنم بعد کرک میکنم همیشه هم جواب داده .کد:http://www.4shared.com/file/116600117/3c00ac3f/crack_1040.html
بچه ها خدایی 323 تا صفحه خوندن سخت بود تا اینکه پست دادم و همین الان معذرت میخوام اگه مشکل من بوده و جوابش هم همینطور
من هر از گاهی توی بازی صحنه خیلی تکون میخوره مشکل از کجاست
بعضی اوقات همون اول بازی و گاهی اوقات موقعی که مرحله اول رو رفتیم و از خونه میخوایم بیایم بیرون شدیدا تصویر تکون میخوره
ممنون میشم کمکم کنید
كسي نبود؟نقل قول:
يني هيشكي اين فايلو نداره دوباره آپ كنه؟
مشکل شما از کرکتون هست!نقل قول:
شما لازم نیست این همه صفحه بخونید!
پست اول رو میدیدید این مشکل خیلی ابتداییه!
یعنی پست اول همه چیز رو داره!
یکی نیست به من بگه تو که روی کنسول با بالاترین FPS و Quality اونم 2 بار تمامش کردینقل قول:
مگه مغز خرچنگ بلغارستانی خوردی که خودت رو در گیر bug میکنی اونم روی pc
پاکش کردم رفت
مرسي بابت كمكت!!!!:11:نقل قول:
اما من هيچكدومش بلد نيستم!!! :41: لطفا راهنمايي كنيد!!!!!
سلامنقل قول:
برای اورکلاک به بخش مربوط به خودش مراجعه کن یه چیزایی دستگیرت میشه
برای ابدیت درایور گرافیکت هم برو تو این سایت و مدل کارتت رو با نوع ویندوز و سایر مشخصات رو انتخاب کن و بعد دانلودش کن البته باید adsl داشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشخصات سیستم من :
Windows XP Professional Service Pack 3
CPU Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
4 gig / jeil / bus 800
WinFast PX6600 TD 256 mb/128bit
بازی را که نصب میکنم و کرک هم میزنم و بعد play رو میزنم اون قسمتی که تصاویر آدم ها میاد و عوض میشه تا 6 دقیقه هم صبر کردم ولی نه اروری میده و نه وارد بازی میشه.آیا به دلیل گرافیکم باید برای ورود به بازی بیشتر صبر کنم؟؟
ضمنا در قسمت گرافیک، ظرفیت گرافیک مصرف شده را 213 از 244 اعلام میکنه.
تشکر بابت راهنماییتون.
با سلام
من Riva Tuner 2.2 رو هم نصب کردم و درایورم رو هم دیفالت کردم.
اما بازی بازم درست اجرا نمیشه و همونطوری تکسچرها لود نمیشن.
لطفا به من راهنمایی کنید.
سی پی یو شما تک هسته ای هست باید دو هسته ای باشه . گرافیکم باید 512 باشه کمتر فکر نکنم بکشه .نقل قول:
این پنچ مارک بعد از نصب پچ 1.0.4.1نقل قول:
Statistics
Average FPS: 52.34
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 64%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 24
Detail Distance: 70
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 186.18
Intel Pentium III Xeon processor
خیلی گرافیک بهتر شده
لطفا یکی به من بگه چجوری میتونم فایل اصلی جی تی ای ای وی رو دانلود کنم؟
من الان کرک رازور رو دارم و میخوام کرک فدور رو نصب کنم.
از سی پی و مطمئن هستم که مشکلی نیست چون کسی که سی پی یو 3000 داره و 200 تا از مال من کمتره داره بازی میکنه.در ضمن Number of CPU(s) One Physical Processor / One Core / 2 Logical Processors / 64 bitsنقل قول:
در قسمت task manager دو تا گراف برای cpu دارم.
در مورد گرافیک هم خودش همه چیز رو روی low گذاشته و همونطور که گفتم هنوز مقداری از حجم گرافیک باقی مانده!!
سلام.یه سوال داشتم!
پوشه ی Save این بازی کجاست؟!
چون وقتی می خواستم یه قسمتی از بازی رو Save کنم اشتباها رو یه خونه ی دیگه ذخیره ش کردم.حالا می خواستم بدونم از کجا می تونم پاکش کنم؟!
این مسیری هم که صفحه ی اول نوشته بود وجود نداشت :
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
با تشکر...
برادر ميشه يه عكس بزاري ببينيم چقد بهتر شده. اگه بصرفه ما هم دان كنيمنقل قول:
کسانی که مشکل دارن میتونن بازی رو تو 7 هم امتحان کنن برای من که خیلی بهتر از ویستا فریم میده و فقط همون پچ اولی رو نصب کردم
Statistics
Average FPS: 48.85
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (75 Hz)
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 185.81
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
File ID: Benchmark.cli
ميشه دقيقا بگين كدوم پچ ؟؟؟؟ آخه اين پچ هارو كه نصب ميكنيم ديگه بازي بالا نمياد!!!!!!!!
نقل قول:
C:\Users\----\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
اولین پچی که برای بازی اومدنقل قول:
نقل قول:
كوروش جان بابت كمكات متشكرم!!!:10: اما اين سايتي كه واسه آپديت گرافيكم دادي . داخلش 8500gt-1gb!! پيدا نكردم!!!:41: چيكار كنم؟ واسه چي نداره؟؟؟