خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!:19:
Printable View
خدا کنه نسخه بعدی طولانی باشه!!!!!!:19:
بازی هایی مثل کرایزس یا CoD MW به شکلی هستند که مود سینگل پلیرشون به منزله یک تیوتریال برای بخش آنلاین هستند شما تایم بگیر ببین MW خورها چند درصد از وقتی که برای این بازی می ذارن رو واسه سینگل پلیر می ذارن چقدرشو واسه آنلاین یا شبکه.نقل قول:
من اونقدر که CoD MW رو مولتی پلیر بازی کردم سینگلش رو بازی نکردم ما عمرمون رو گذاشتیم پای شبکه بازی کردن این CoD MW
حالا اگه بشه که این MW2 واسش مود مولتی پلیر جور بشه مسلما کسی واسه سینگل پلیرش وقت نمیذاره من که کماکان در خماری اون Special Ops ای هستم که باید Coop انجام بگیری مپش هم مال MW هست.
این رو بدونید کوتاه بودن مود سینگل بازی هایی مثل MW عمدی هست و اصلا هدف سازنده اینه که شما مهارتش رو کسب کنید تا آنلاین بازی کنید. ولی خوب بدبختانه مولتی پلیر به دلایل زیادی که همه می دونیم توی مملکت ما به خوبی سایر کشور ها نیست محدودیت ها زیاده.
سردرد دادیم عزیزان... موفق و پیروز و گیمر باشید:40:
یعنی هیچ راهی نیست که بشه از مولتی پلیر تو ایران بازی کرد؟؟؟:41:نقل قول:
انشالاله ولی اینم زیاد کوتاه نبودا بازیه خیلی خوبیه خیلی هم اکشنش بالاست مراحلشم خیلی باحاله مثلا یکیش همین مرحله هه که باید توتیرو توپ وموشک(آرپی چی)رد بشیو آخرشم بپری تو هلی کوپتر خیلی هیجان انگیزه من که پدرم دراومد تاردش کردم:19::19::27::27:نقل قول:
راه که بود. با دو تا پچ و کرک مشکل حل شده بود. ولی حالا دوباره کاری کردن تا اونایی که با کرک بازی میکنن نتونن آنلاین بازی کنن!!نقل قول:
باید منتظر بمونیم تا یه کرک جدید بیاد تا این iwnet رو دور بزنه.
یه هفته گذشت ! کسی نمیدونه مشکل از کجاستنقل قول:
منم موافقم خیلی بازی خوبی بود:40:من که خیلی خوشم اومد مخصوصا از اون مر حله ها که شما گفتی یا اون مرحله ای که باید از کوه برفی بری بالا.....:8:نقل قول:
ولی حیف نیست بازی به این خوبی دارن با زحمت درست میکنن اونوقت مرحله هاش کم باشه؟؟؟؟:13:
چه حالی میده این بازی رو برای بار چهارم بازی کردم منتها ایندفعه با ترینر....همه رو کشتم .پدر همه رو در آوردم .........ولی این اینتل آیتم ها رو نمیشه کامل پیدا کرد .....کسی سایتی یا جایی رو می شناسه که راهنما ییمون کنه ........
برا من می پرید بیرون تو صفحه 310 و 311 این تاپیک رو ببین شاید مشکلت حل شد:20:نقل قول:
شما دوتا کاربکن:نقل قول:
1- آخرین ورژن دایرکت ایکسو دانلود کن ونصب کن این واسه ارور اولیت
2-شماتو بازی که میری گرافیک بازیت چندرو چنده وسرعت ریفشت چقدره اینارو باید بگی من فکر میکنم اگه گرافیک بازی رو پایین بیاری بشه این جارو رد کرد:31:
لطفا ویندوزتو ومدل کارت گرافیکتو ورم ومقدار گرافیکت چنده مثلا1گیگDDR2یا512مگ DDR2ویا...........
امیدوارم مشکلت حل بشه:11:
هه بعد از 1 روز و 12 ساعت بازی ( تو خود بازی می گه چقدر بازی كردین!) تونستم تمام مراحل single رو تو اخرین درجه سختی برم
ولی دیگه اخرا خیلی راحت شده بودش
دو تا یوزی در دست برو كه رفتیم:دی
سلام
من تازه نیم ساعته بازی رو نصب کردم
توی قسمت ماموریت ویژه تیم آلفا وقتی میخوام دومین ماموریت رو برم توی مرحله لود ارور میده و میپره بیرون و فقط با end task میشه از کار انداختش و دوباره رفت داخل بازی
سیستمم هم سی پی یو 8400 اینتل
رم 2گیگ
کارت گرافیک 9600 1گیگ
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
پچ گیم بوی رو نصب کردی شما؟باید این پچ باشه تا ACT 111 و یه سری از Special Ops ها باز بشن.به سیستم هم ربطی نداره.تو بازار این پچ هست توی اینترنت هم هست.نقل قول:
اگه ارور disk read error می ده متن ارورو تو همین تاپیک سرچ کن راهنماش تو پستای قبلی هستنقل قول:
این کاپیتان مک تاویش همون سوپ مک تاویشی هستش که توی mw 1 باهاش بازی میکردیم و آخرش نجات پیدا کردیم؟
بعد جریان مرحله فرودگاهه چی بودش؟
یکی میشه توضیح بده کامل که قصه چی بود؟
انتقام گیری بابت زاخائف بودش؟
1-بله همونه توMW1 بود:31:نقل قول:
2-جریان مرحله فرودگاهه هم یه مرحله جاسوسی هست که فقط باید بفهمید کاپیتانتون چی میگه OK
بعدشم که باید جون خودتو نجات بدیو بااون اسکیا دربری آخرشم باید مواظب باشی که به درختا نخوری خب بعدشم باید چندین متر بپری که روی اون طرف تپه بیفتی یه دفعه میری عین پرنده رو هوا:8::8:
خیلی هیجان داره:19::19::19::19:
اگه خودتون بازی رو دارید میتونید موسیقی ها رو ازش استخراج کنید...روشش تو این تاپیک ذکر شده:نقل قول:
سلام به دوستان
آهنگ متن بازی رو میخواستم.یه مرحله بعد از اونجا که یارو با بنزین آتیشت میزنه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=380546
من معمولا از اساسینزا تشکر نمی کنم ولی مطلب شما اونقدر مفید بود که ..............نقل قول:
آقا من یه جا موندم هرچی میگردم تو اون مرحله که بادوربین نیگاه میکردی همشونو از روی او خرابه هه تو برج زدم ولی مرحله بعدیش باز نمیشه یعنی یکیش مونده که باید بترکونم ولی هرچی میگردم پیدا نیکنم
سیوم از قبل از این ماجرا ندارم کسی هست راهنماییم کنه؟:41:
نقل قول:
من مرحلشو اسکیپ زدم رفتش وسطاش
به آخرش نرسیدم:دی
اشتباه کردم انگار:دی
با آلن بودیم تو اون مرحه دیگه؟
توی معرفی مرحله بعدش یه جایی شپارد میگه که مدرک اینکه ما تو کشتار فرودگاه دست نداشتیم با آلن مردش
ویرایش:الان دوباره مرحله فرودگاه رو رفتم
از قرار معلوم ماکاروف آخرش آلن رو کشت که کشتار رو بندازه گردن آمریکاییا
درسته؟
اون مرحله فرار هم که مال مرحله های قبلی بودش نه این مرحله:دی
درستهنقل قول:
از قرار معلوم ماکاروف آخرش آلن رو کشت که کشتار رو بندازه گردن آمریکاییا
درسته؟
البته هدف واقعیش این نبود مرحله آخر متوجه میشی
این قسمت که به عنوان کشتار محسوب میشه نقشه مهمی رو در CoD:MW 3 بازی میکنه...حرف استیونسون مدیر طراحی مراحل بوده که به تازگی از CoD 8 پرده برداشته...البته هنوز در حد شایعه است ولی به نظرم میخواد یه جورایی این جریان روسیه رو با جنگ های خاورمیانه ربط بده که اونوقت یکم س ی ا س ی میشه.!!نقل قول:
باید منتظر ایستاد و دید چه میشه.
آقا این Modern Warfare 2 در تنظیمات گرافیکی متوسط(متمایل به بالا:31:) روی سیستم بنده روون اجرا میشه یا نه؟
مشخصات:
CPU: AMD Athlon 64 Dual Core 5000
RAM: 2 GB
VGA: Nvidia GeForce 9400 GT
پیشاپیش ممنون
رمت خوبه سی پی یو تم خوبه گرافیکت چند مگه ومارکش چیه؟نقل قول:
ویندوزتم خوبه:31:
نتیجه میگیریم که سیستمت خوبه ولی منظورت از متمایل رو به بالا رو نفهمیدم؟
مشکلی بود درخدمتم:11:
بله با دیتیل مدیوم اجرا میشه در رزولوشن 1024*10280نقل قول:
اگر مانیتورت fullHD باشه اذیت میشی
به به به به
پرایس هم که زنده هستش:دی
کلی کیف کردم وقتی دیدم زندست
آقا این act 3 برای من وارد نمیشه
پچ گیم بوی باید نصب کنم؟
یکی میشه لینکشو بزاره و بگه باید چیکار بکنم؟
نسخه من 4دی وی دی هستش
پست اول هستنقل قول:
نقل قول:
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC :
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
میگه نمیتونه که آپدیتش بکنه به خاطر اینکه مقصد شامل هیچ فایلی برای اپدیت نیستش
مگه میشه؟
آدرس درایو رو هم درست بهش دادم
ویرایش:حل شدش ممنون
برای دوستانی که میخواهند اکانت استیم خودشون رو فعال کنند...
بشتابید ، بشتابید!!
دوستانی که علاقه مند هستند استیمشون اکتیو بشه و بتونند بقیه رو ادد کنن این پست رو بخونن!
---
شما بازی مجانی از استیم دانلود کردید ولی استیم اجازهی ادد کردن دوستانتو رو بهتون نمیده؟! نگران نباشید، چارهاش اینجاست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) اینجا عضو بشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینجا یک فروم لهستانی هست)
- برای اینکه بفهمید چیکار کنید بد نیست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. اگر همه حوصله ترجمه از طریق گوگل رو ندارید، عکس زیر نشون میده بهتون که چی به چیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) به ایمیلی برید که موقع ثبت نام در این فروم استفاده کردید، توی Inbox یا Spam ایمیلی برای شما اومده از این سایت، ایمیل رو باز کنید و اکانت خودتون رو فعال کنید.
3) حالا توی این مرحله ما به یه آیپی لهستانی نیاز داریم. باری این موضوع هم یه راه حل هست به اسم فایر فاکس! دوستانی که فایر فاکس ندارند نصب کنند! حالا دوستانی که فایر فاکس نیاز دارند یه Add-on رو به فایرفاکسشون اضافه کنند.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) - دوستان فراموش نکنید که باید بعد از نصب Add-on فایرفاکس رو حتمآ Restart کنید.
4) پس از نصب Foxyp-roxy به قسمت Tools فایرفاکس برید و بعد روی Foxyp-roxy Standard کلیک کنید و به Options برید.
5) بعد روی Add New p-roxy کلیک کنید، بعد به سربرگ p-roxy Details برید، گزینهی Manual p-roxy Configuration رو فعال کنید، جلوی کادر Host or Ip Address این آیپی رو وارد کنید (95.175.10.246) در قسمت Port این عدد رو وارد کنید(3128).
6) به سربرگ General برید و قسمت p-roxy Name رو به اسم Polish پر کنید. اوکی کنید و یه پیغام دیگه هم میده، اونم رو اوکی کنید و بعد گزینه Close رو بزنید.
7) حالا دوباره به قسمت Tools برید و دوباره روی Foxyp-roxy Standard برید ولی اینبار روی گزینهی Use Polish p-roxy for all URLs کلیک کنید. حالا برمیگردیم به همون سایت لهستانی، توی سایت با همون شناسهای که ساختهاید، لاگین کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حواستون باشه که از طرق گوگل ترنسلیت استفاده نکنید موقع لاگین کردن)
8) برای لاگین کردن شناسهتون، توی Wpisz swoją nazwę użytkownika شناسهتون رو بزنید و پسوردتون رو توی Wpisz swoje hasło و بعد روی Zaloguj Mnie کلیک کنید.
9) حالا پس از لاگین شدنتون برید به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
10) اگر کارهای بالا رو درست اجرا کرده باشید، بعد از کلیک کردن روی لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت باید به شما این پیغام رو بده:
Numer do gry Speedball 2 został wysłany na adres [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11)خب حالا Inbox یا Spam ایمیلتون رو چک کنید، میبینید سایت بهتون ایمیل زده و محتوای ایمیل کد فعالسازیه استیم هست!
12) حالا استیمتون رو باز کنید، برید توی گزینهی بالای استیم و روی گزینهی Games رو بزنید، بعد روی اولین گزینه یعنی Activate a product on steam ... یه صفحهی جدید براتون باز میشه اون رو Next کنید، توی قسمت بعد I Agree رو بزنید، توی گزینهی Product Code رمزی که اون سایت براتون ایمیل کرده رو بزنید و بعد Next کنید، یه لودینگ میاد و بعد اکانتتون اکتیو میشه.
13) حالا دوستاتون رو ادد کنید و حالش رو ببرید!
پ.ن: دوستان خط تیره های بین اسمها رو برداری و بخونید، چون سایت p-roxy رو سانسور میکرد مجبور شدم این بلا رو سرشون بیارم!
پ.ن 2: باور کنید این همه کار بیشتر از 5 دقیقه وقتتون رو نمیگیره، پس اگه دوست دارید استیمتون اکتیو شه این کارها رو حتمآ بکنید.
پ.ن 3: این کار صد در صد عملیه و خود بنده استیمم رو اینجوری همین یک ساعت پیش اکتیو کردم.
سلام اون جایی که باید از کامپیوتر محافظت کنی من توی درجه Verdana اونجاش یا کامپیوتر رو میزنن با خودم میمیرم...کسی راهی بلده!؟
نقل قول:
سلام
اطاف کامپیوتر بمب کار بزار.
خودتم برو بالا پله ها بعد هر کی آمد بزنشون.
راست میگی ها خودش گفت بمب بزار...:19:نقل قول:
منم هین کارو کردم ولی کار ساز نبود آهان ببخشید امتحان کردم بهترین راه اینه که بشینیو از دو طرف آماده به گوش باشی آروم زیر کامپیوتر نشستم باتمرکز هرکی اومد زدمش از روی پله ها که چه عرض کنم از روی سقفم میان فقط همین کارو بکنید وسلاح هایی که تیر زیاد دارن رو بردارید فرض باشید قبل از شروع تمرکز کنیدو زیر کامپیوتر بشینید بعد از جلو اون دوتا در بیشتر میان اما حواستون به پشتم باشهنقل قول:
امید وارم موفق باشید این قسمتش فقط تمرکز میخواد:31:
اوپس
تموم شد
بهترین بازی بود که کرده بودم
از 4 هم بهتر بود هم از نظر داستانی هم از نظر روند بازیمحتوای مخفی: اگه تموم نکردی نخون
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون:40:نقل قول:
اینم جز سناریو شرق هراسی!آمریکاست. به این استعاره داره::نقل قول:
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی میگه از همسایه جنوبیه روسیه بترسید.
همسایه جنوبی روسیه ؟نقل قول:
این جارو نگرفتم همسایه جنوبی روسیه دیگه چیه کسی هست پاسخ بده مضوع جالبی هست:5:
ایشون منظورش ایرانه...حرفشونم بوداره.توجه نکن...تاپیک که سیاسی نیستش که!:18:نقل قول:
اون بمب نیست...یک دستگاه ترانسفورمر اطلاعات و سیو دیتا به صورت 0 و 1 است.نقل قول:
بهترین جا هم برای خف کردن اتاق آخریه است که استش اسلحه ها هست توش.
استفاده از Claymore هم فکر خوبیه...
نقل قول:
شما نباید میکشتی،میزاشتی خودشون هم میتونست بکشه
کسی نیست جواب مارو بده اون اسپویلرهارو؟:دی
ممنون دوستان از راهنمایییاتون خیلی عالی بودند متشکر :11:نقل قول:
ولی ما که همسایه جنوبیه روسیه نیستیم اصلا همسایه روسیه نیستیم که !:18:
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی ایران بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن :5::5:
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
ممنون دوستان از راهنمایییاتون خیلی عالی بودند متشکر :11:نقل قول:
ولی ما که همسایه جنوبیه روسیه نیستیم اصلا همسایه روسیه نیستیم که !:18:
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی روسیه بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وجود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن
فقط زیرش بشینینو بااعتماد به نفس بالا وتمرکز هرکی اومد بکشین گرفتین؟
:5::5: