آقا درست شد ........ چی شده بود معلوم نیست
Printable View
آقا درست شد ........ چی شده بود معلوم نیست
این pvp چقدر وحشتناک شده . noss کم بود GM Enchant هم اضافه شد . الان دیگه ملت دارن از [10] به بالا enchant می کنن واسه pvp .
nosser ها هم که ترکوندن pvp رو . 2 شب من و احسان با هم آنلاین بودیم .
احسان خودت دیدی که تو این 2 شب ما فقط یه بار Zunty رو داشتیم و شما این چی nosser داشتین / به صورت ثابت 3 تا 5 تا دارن . تازه 2 تاشون میرن 3 تا دیگه جاشون میان!!؟ نمی دونم noss ارزون شده یا ملت دیدشون نسبت به pvp عوض شده .
این Archer جدید شما رو هم دیشب اولین بار بود می دیدم . Kenkez قدرتش 2 برابر Besa هست واقعا وحشتناکه . امیدوارم کمتر pvp بیاد. تا زه هم رنک 4 هست متاسفانه.
قضیه ی این GM Enchant چیه؟
امشب هم نوبت شما بود ................نقل قول:
قضیه اینه :
به ازای 15k AP شما یه Armor یا weapon رو به GM میدی برات [3] تا بیشتر enchant می کنه . مثلا اگه [5] داشته باشی می کنه [8]
الان ملت تو pvp 1-15 دارن از [13] و [16] استفاده می کنن و کار رو برای بقیه خیلی سخت کرده . این اختلاف خودش رو تو pvp 1-15 بدجوری نشون میده .
همزمان با این event تو فروم بازی هم می گفتن با 3 bill هم اینکار رو براتون می کنن. البته یه جورایی واسطه میشن .
آره تا موقعی که تو بودی . 1 ساعت بعدش DB اومد و به مدت 3 ساعت ما رو camp کرد . آخرش خودش و tuki خسته شدن و اومدن سمت ما و به ما می گفتن چرا بازی نمی کنین !!!؟
لعنتی PW کلی کراکتر feeder درست کرده . حتی بعضی از feeder هاش لباس enchant شده دارن !!؟ ولی با لباس enchant شده یدونه weapon حمله می کنن !!؟ و +100 بار در ساعت خودش رو feed می کنه . این دیگه آخرشه !!
راپورت بدین بنش کنننقل قول:
ساعت 12:15 بود که از سرور قطع شدم و دیگه هم نتونستم برم تو بازی.همه همین مشکل رو داشتن؟
نه من که چیزیم نشدنقل قول:
از تو دیگه بعید بود این حرف رو بزنی . 2500 بار قبلا راپورت دادن .نقل قول:
ولی این PW هست . و داره ساعتی 5 تا 15 دلار پول میده به اینا . مگه دیوانه هستن این رو بن کنن .
هدف این کمپانی پول در آوردن هست . بازی جوانمردانه که قرار نیست بکنیم .
برای HT هم کلی تیکت فرستادن . تاثیری نداره . اینایی که دائم نوس می کنن و خرید های خفن می کنن از حمایت ویژه برخوردارن!!؟
نقل قول:
آقا این سرور چه مرگش شده ..... امشب تو PVP پنج بار DC شدم اونم وسط جنگ به خاطر دو تا آپدیت آخره معلوم نیست چیکار میکنن ....
امشب هم همین مشکل رو داریم.4 بار تا حالا DC شدم.
آقا Guild شما چندم تو جدول ؟؟؟
بالاخره 56 شدیم.لول کردن UM حیلی سخته نامرد.ترکیدم تا لول آپ شدم.
MW-Etain دوم هست.
آقا امشب تو PVP چه دعوا شده بود ..................... DB vs Tuki
دعوای اینا گند زد به pvp که .نقل قول:
tuki اومده طرفه ما میگه از camp بیرون نریم !!
من خودم اعصابم خورد بود 3 ساعت camp بودیم وقتی یذره یارامون بیشتر شد خواستیم بجنگیم این بساط پیش اومد !؟
میگه اونایی که نشستن یار منن اونایی که وایستادن یار DB !!?
اونایی که نشستن رو نکشین !؟ بعد ما به هر کس نزدیک میشدیم سریع می نشست !؟
آخه آدم با DB دعوا میفته !؟
50 بار من خودم باهاش صحبت کردم . هی با کراکترهای feeder هم میاد از سمت ما و خودش رو feed می کنه .
منم هر چی kick می کنم باز join میشه . با این حال فقط به هم تیکه مینداختیم و کارمون به دعوا نکشید .
کلا pvp 1-15 کم مشکل داشت اینم رفت روش ! عواقبش رو بعدن باز نشون میده .
من که یه مدت دیگه کمتر میام pvp یا اصلا نیام . بدجوری حالم از این نوع pvp بهم خورده.
این بچه بازیا چیه؟
حالم بد شد خوندم.
من به خاطر همین کاراست دیگه 15-1 یا 30-20 نمیرم.
محمد اگه جای تو بودم همه رو می کشتم.معنی نداره یه fury به حرف لایت گوش بده و چند نفرو نکشه.
اصلا PVP یعنی همین.یار tuki رو بکشم و یار DB رو نکشم نداریم.
خودت یادت رفته چی بهم گفتی؟
DB اومده بود که Tuki امتیاز نگیره ... نمیدونم چی شده ولی با هم بدجور دعوا دارن ...
DB میگفت Tuki چرا دیگه با BOOM و Baam یازی نمیکنی میترسی بکشمت بعد Tuki هم میگفت خودت چرا با Besa بازی نمیکنی میترسی بمیری بعد DB میگفت نوس XT نداری بازی نمیکنی بعد بچه ها به Tuki گفتن برو با BOOM بیا که Tuki هم گفت اگه برای من بود ON میشدم تا DB بکشم .... یه سری حرفای دیگه هم بود که من نفهمیدم
وقتی Tuki باشه DB میره یا گند میزنه بعد Tuki وقتی باشه DB میاد تو پارتی قبولش نمیکنه ....
آخه 2 تا مشکل داشتم اون لحظه :نقل قول:
1- همه dark ها یا بیشترشون از tuki می ترسن و حرفش رو گوش می کنن و به من حرف من گوش نمی کردن .بخاطر رنک پایینم هم هست.
2- تو همون لحظه با تو و مجتبی داشتم lanharr بازی می کردم !! نمی تونستم اونور خوب بازی کنم .
من قدرت کشتنم زیاد بالا نیست و کلا تو کاره ضعیف کشی هستم . من وقتی لایت ها با +30 نفر ما رو camp می کنن یواشکی دورشون میزنم میرم نقاط کور نقشه و grinder های اونا و لایت هایی که اصلا نمی تونن اینجا مپ pvp هست رو می کشم . دیگه فکر می کنم از این حرکتم مشخص باشه چقدر به لایت ها رحم می کنم .
من تویه یه پست قبلیم هم گفتم PW حق داره قوی باشه و همه ازش بترسن بخاطره پولی که میده و کاملا طبیعیه وقتی بیاد pvp تعطیل شه .
من هم قدرت اون رو داشتم به هیچ لایتی رحم نمی کردم و می نشستم جلوی camp و همه رو می کشتم و شما هم فرار می کردین تو Camp تا موقعی که من تو بازی بودم . کاملا برام قابل تصوره و می تونم pw رو درک کنم .
من هنوز هم با قاطعیت می گم . ولی وضع 1-15 الان رو نمیشه با 1-60 مقایسه کرد .نقل قول:
خودت یادت رفته چی بهم گفتی؟
من اگه تو 1-60 هم یه کراکتر قوی مثل Adu داشتم باز مثل اون بازی می کردم و باز Adu رو هم درک می کنم.
1-15 هدف چیزه دیگست و کلا ماجرا فرق داره . مجبوری برای بیشتر kill گرفتن بعضی مواقع با لایت ها صحبت کنی یا جاسوسی کنی .کارایی که تو 1-60 زیاد معنی نداره.
اون وقتی که ما 20-30 یا 1-60 بودیم جدول رو نگاه میکردیم نفرات اول برای PVP 1-15 بودن حالا که اومدیم 1-15 ..... 20-30 و 1-60 داره میترکونه همه میگن 1-15 تعطیل شد بریم 20-30 یه سری هم میگن بریم 1-60
سلام
من امروز هوس کردم براي اولين بار برم سراغ بازي هاي شبکه اي . سرچ کردم ديدم اين بازي بد نيست .
چون پولي نيست . کيفيتش هم اين طور که دوستان تعريف کردن بد نيست.
فقط من پهناي باندم محدود هست . بازي کردن اين بازي چقدر پهناي باند اينترنت رو مي گيره ؟ مثلا يک ساعت بازي ؟
کلا ارزش داره 950 مگ دانلود کنم اين بازي رو براي من که تا حالا هيچ بازي شبکه اي نکردم يا برم سراغ بازياي ديگه ؟
راهنماييم کنيد لطفا :20:
نقل قول:موافقم.نقل قول:
سرچ کردم ديدم اين بازي بد نيست .
مخالفم . پولی ترین بازی هست که تا حالا دیدم . مجانی فقط می تونی بازی بقیه رو ببینی نه انجامش بدی !؟نقل قول:
چون پولي نيست
موافقم .نقل قول:
کيفيتش هم اين طور که دوستان تعريف کردن بد نيست.
اصلا غصه پهنای باند و اینچیزا رو نخور . من 2 ماه با دایال آپ باز کردم .نقل قول:
فقط من پهناي باندم محدود هست . بازي کردن اين بازي چقدر پهناي باند اينترنت رو مي گيره ؟ مثلا يک ساعت بازي ؟
الان adsl 64 دارم . دارم با دو تا سیستم راحت بازی می کنم .
در مورد حجم مصرفی : زیره 5 مگابایت در ساعت هست.
اگه بتونی تو اولین تلاش دانلود و آپدیت کنی تا لول 30 خودم بالا میارمت .نقل قول:
کلا ارزش داره 950 مگ دانلود کنم اين بازي رو براي من که تا حالا هيچ بازي شبکه اي نکردم يا برم سراغ بازياي ديگه ؟
سلام mhv_kntu عزيز
منظورم از اينکه پولي نيست اين بود که براي شروع نياز به پرداخت پول نيست و همينطور شارژ ماهيانه نداره . حالا ايني که شما گفتي "مجانی فقط می تونی بازی بقیه رو ببینی نه انجامش بدی !؟" يه خورده دلسرد شدم .
خيلي ممنون راهنمايي عالي بود خيالم راحت شد .نقل قول:
اصلا غصه پهنای باند و اینچیزا رو نخور . من 2 ماه با دایال آپ باز کردم .
الان adsl 64 دارم . دارم با دو تا سیستم راحت بازی می کنم .
در مورد حجم مصرفی : زیره 5 مگابایت در ساعت هست.
پس الان مي رم سراغ دانلودش تا شب فکر مي کنم ديگه نصب و ايناش هم تموم شه . فقط بگيد که چجوري کاراکتر و نژاد و غيره رو انتخاب کنم و چجوري بيام پيش شما که ازم مواظبت کنيد !
ممنون
خیلی از دوستان بخاطر همین مسئله دلسرد شدن و بازی رو ول کردن!؟ حقیقت تلخ !؟نقل قول:
يه خورده دلسرد شدم .
اگه می خوای با ما باشی که باید بیای سرور2 یعنی سرور Etain /نقل قول:
فقط بگيد که چجوري کاراکتر و نژاد و غيره رو انتخاب کنم و چجوري بيام پيش شما که ازم مواظبت کنيد !
اگه می خوای جز fury باشی که یه warrior بر می داری و بازی رو شروع می کنی . اگه هم می خوای light باشی هم که fighter
البته به نظر من اشتباه وحشتناکی کردیم اومدیم این سرور . ما چون راه برگشت نداریم مجبوریم بمونیم ولی اگه می خوای جز fury باشی و مدت زیادی بازی کنی همون server 4 یعنی laliah باید بری . سرور ما خیلی ایراد داره و تقریبا بدترین سروری هست که میشه انتخاب کرد بخصوص که بخوای fury هم باشی .
کاظم بعد ناهار بیا تا شب یه grind خفن بکنیم . این +25% از دست نره .
دیشب چه حیف شد رفتی زود . بعد GRB من رفتم GS] and [GM] tactic Auction] جات خالی مردیم از بس خندیدیم .
نمایش fashion و برده فروشی بود !!!؟
چند تا screen shot گرفتم . بعدا آپلود می کنم میذارم .
ممنون .
فعلا در حال میمون و بز ! کشتنم . امیدوارم جذاب تر بشه ... لولم هم 9 هست .
لباس و سلاح و .... بخرم ؟ ارزش داره ؟ یا روش های دیگه ای برای بدست آوردن اینا هم هست ؟ پول و پوینتم رو چجوری مصرف کنم ؟
نکات کنکوری هم بهم بگید ممنون می شم من هیچی بلد نیستم .
بابا اولش که این جوری نبود ( سرور Etain ) ............
بابا دیگه اینجوریام که بچه ها گفتن نیست.حسابی این بنده خدا رو نا امید کردید.
اگه بخوای pve بازی کنی راحت میتونی بدون پرداخت پول بازی کنی ولی اگه بخوای pvp حرفه ای بازی کنی بدون پول تقریبا غیر ممکنه.برای شما که اولین بازیتونه همون pve خیلی خوبه و با یه کاراکتر hm کلی بازی حال میده.
ممنون . آره . اتفاقا امروز یه نفر با لول بالاتر بود خیلی بهم کمک کرد . خیلی حال کردم . آدم جوانمردی بود .نقل قول:
همون pve خیلی خوبه و با یه کاراکتر hm کلی بازی حال میده.
من سرور یک هستم .
چجوری باید توان مبارزه ام رو زیاد کنم . یکی رو دیدم هم لول من بود 10 . ولی هر ضربه اش 120 تا 150 تا خون کم می کرد . مال من 45 تا 50 تا کم می کنه .
میمون و بز !نقل قول:
رفتی سمت light ها پس . کدوم سرور ؟ سرور Etain ؟
اگه سرور ما هستی برو Guild VS2 عضو شو D:
لول 15 شدی یه سر به pvp 1-15 بزن . ببین چه خبره . سریع هم فرار کن از PvP !
من مپ لایت ها رو بلد نیستم . باید از احسان نکات خاصش رو بپرسی . بازی که تو لول های پایین چیزه خاصی نداره .
فقط تا لول 25 هیچ quest رو انجام نده . لول 25 epic کوئست اولین کوئستی هست که ارزش انجام دادن داره . !!
اوایل بازی زیاد جذاب نیست . و یاد گرفتنش هم سخته . نکته خیلی زیاد داره . باید بپرسی تا جواب بدیم.
ما خودمون هم بعد این همه بازی کردن هر روز چند تا نکته جدید یاد می گیریم.
اینم عکس ها و توضیحات مربوط به GS and GM Auction :
کلیت ماجرا اینه که GS ها و یک GM رو حراج می کنن :18: و شما یک ساعت با GS و نیم ساعت با GM هر کاری خواستین می تونین بکنین :21: و آخر سر هم هر چی AP ITEM داشته باشن میدن به شما :8:
اول باید عضو union مربوط به این حراجی بشین . بعد همه ما رو به یجایی که تا حالا ندیده بودم summon می کنن .
بعد همه باید به ترتیب تو یک صف منظم یشینیم :18:
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از GS ها که برای ما GS] Dakz بود برگزار کننده حراجی میشه و بقیه GS ها رو میفروشه :18:
GS فروشنده وسط وایمیسه و دونه دونه GS ها از سمت راست پا میشن و میان جلو رژه میرن جلوت حرکات آکروباتیک می کنن و اونایی که نشستن BID میدن و GS مال بالاترین BID میشه .
این عکس هم مربوط به GS kizzd هست که به دلیل ---- بودن و محبوب بودن :40:گرون ترین GS شد:8:
حتی از GM هم 100 میلیون گرونتر :18:
تصویر :
همین طور GS ها دونه دونه میان و ملت می خرنشون ! اولش ملت جو گیر بودن و قیمت های بالا میدادن .آخرا قیمت ها خفن افت کرد و به زیره 60 میل رسیده بود !!؟ حیف که آه در بساط نداشتم اونموقع :41:
هر کی بالاترین قیمت رو پیشنهاد میداد پا میشد از جاش و میرفت پول رو به Dakz میداد و GS مربوطه رو تحویل می گرفت . مثلا این جا علی (علی ما نه ! یه لبنانی هست) بالاترین پیشنهاد رو داد و پا شده تا پول رو بده و GS رو تحویل بگیره ! این عرب ها رو هر کاریشون کنی pervert می مونن:27:
آخرش هم GM tactic اومد . یه guard خفن ! لعنتی نمی شد inspect کردش و وضعیت Armor هاش رو فهمید :19:
90%کلا در حال تیکه انداختن و خندیدن بودن ! :27: انصافا خنده هم بود ! GM هم اولش اومد یه زهر چشمی بگیره یکی که بد جا نشسته بود از بازی انداختتش بیرون :18:
آقا این GS Dakz این طرف هم هست ............
سرور Etain هستی ؟؟نقل قول:
Arc ساختی ؟؟
دو تا از GS های ما که کمتر می دیدیمشون هم وقتی خودشون رو معرفی می کردن می گفتن کلا لایتی هستن و بخاطر همین کسی از طرف ما حاضر نبود اونارو بخره !؟نقل قول:
یه مقدار از اینا رو که میان بازی رو شروع کنن رو بفرستید لایت بشن.همه دارن میان دارک میشن.احسان تنها اونور مونده
................
دیشب که تو رفته بودی اونجا من چون میخوام برم pantheon عضو بشم shoxx به من pm داد گفت بیا میخوام بریم با بچه های گیلد boss بکشیم تو هم بیا ما رفتیم.کلا این boss که ele میده رو اول رفتیم کشتیم.شنیده بودم خیلی قویه ولی در عرض 10 ثانیه مرد.بعدش رفتیم یه جای دیگه یه ازدها بزرگ بود که که یه افسانه بود.ساعت 10 بود که من رفتم تا اون اژدها رو بکشیم باهاشون 2 تا raid هم بود که یکی فول بود یکی نصفه همشون هم از pantheon بودن فقط من توشون تک بودم که اونم رئیس گیلد گفت تو فعلا عضو موقتی تو پارتی هامون تو رو میزاریم بیای ولی تا لول 55 نشی نمیشه عضو دائم بشی و از امکانات گیلد استفاده کنی.ما هم رفتیم .تا ساعت 1 که حدود 3 ساعت رو باس با 2 تا raid که کمترینشون لول 57 بود بعدش من بودم که لول 50 بودم بود این اژدها رو زدیم جونش تازه نصفه شده بود.همه خر کله ها بودن.elliot که با 3 تا کاراتر بازی میکرد .با یه هانتر لول 60 از یه طرف با واریورش از یه طرف و با تانکش هم از یه طرف دیگهباس رو گرفته بود.20 تا هیلر هم روش بودن ولی 100 بار در حد مرگ رفت.
خلاصه بعد از 3 ساعت باس جونش نصفه شده بود اینا هم یکم شل کردن جنگیدن رو جونش کلی پر شد منم دیدم اگهبخوام واستم یه 2 روزی طول میکشه این اژدها رو بکشن من رفتم خوابیدم.
ولیکلان خیلی قوق بود.هیچکی بیشتر از 200 تا نمیتونست dmg بزنه boss رو
چه کلاسی برداشتی؟ مطمئنا بیلدت اشتباهه.به نظر من باید از اول شروع کنی.کلاسی رو که میخوای برداری رو بگو تا بچه ها بیلدش رو بهت بگن تا یه کاراکتر قوی داشته باشی.نقل قول:
Boss پایین مپ 2 رو میگی دیگه ؟نقل قول:
به اون فقط Borc lvl60 می تونه دمیج درست حسابی بزنه . وار و کلاس های دیگه حتی اگه water ele هم داشته باشن دمیج خفن نمی تونن بزنن .
یادمه TF این boss رو تو نیم ساعت می کشت.
هوس کردم دوباره این رو بازی کنم.الان که اجرا کردم نوشت 26 تا آپدیت داره.حالا باید چی کار کنم؟ چطور دستی آپدیت کنم؟
نقل قول:
خیلی Boss باحالیه .................
تو مپ 2 هست من دیدم که Guild Reborn که 27 نفر بودن اونو کشتن که اول باید اونو بکشید بعد برید تو Port نزدیک Boss بعد دو تا دیگه هم مثل اینکه هست اگه اونا رو هم بکشید یه سلاح میده که برای لول 59 هست با 5 تا جای لپیس خیلی خفنه مشکل اینجاست که هفته ای یک بار هست ............
یادم رفت بگم من این طرف مشکل ندارم همه برن اون طرف ولی بهتره تو یه سرور باشیم ...........