سلام بچه ها
منم يك گوشي اي 900 گرفتم.
راستي قضيه اين GPSداخلي چيه و چطوري ميتونم از اون استفاده كنم يعني نرم افزار خاصي را بايد نصب كنم يا تنظيم داره:20:
Printable View
سلام بچه ها
راستي قضيه اين GPSداخلي چيه و چطوري ميتونم از اون استفاده كنم يعني نرم افزار خاصي را بايد نصب كنم يا تنظيم داره:20:
خیر ، شما هارد ریست کنی حافظت پاک میشه ، با اون دکمه بالای گوشی می تونی سافت ریست کنی ( اون کوچولویه که فقط قلم توش میره :دی)نقل قول:
چه جوری باید به رجیستری برم؟
اگه سافت ریست کنم کل اطلاعات حافظه پاک میشه یا فقط main memory پاک میشه؟
برای رفتن به رجیستری هم می تونید از برنامه resco explorer استفاده کنید...
نقل قول:
بله برنامه های زیادی هست از جمله رسکو آئودیو رکوردر.
ببخشید درست متوجه نشدم حافظه 16GB پاک میشه؟!نقل قول:
سوال دیگه اینکه هر چی sms میفرستم با این پیغام مواجه میشم:
The mesage was not sent to one or more recipients.
To verify address and network coverage, select Retry. To save to Drafts, select Cancel
چی کار کنم درست بشه؟
مبارک باشه ، به سلامتینقل قول:
سلام بچه ها
راستي قضيه اين GPSداخلي چيه و چطوري ميتونم از اون استفاده كنم يعني نرم افزار خاصي را بايد نصب كنم يا تنظيم داره
بله ، نیاز به یک برنامه جی پی اس دارید و تنظیمات اون ، در تاپیک جی پی اس پیگیری کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3875636&postcount=146
هیچ چیز پاک نمیشه ، ققط گوشی یک بار از نو راه اندازی میشه ، مثل ریست کردن کامپیوتر...نقل قول:
ببخشید درست متوجه نشدم حافظه 16GB پاک میشه؟!
انگار گوشی رو یکبار خاموش و روشن کردید .
نقل قول:گوشیم بالا نمیاد !!!!!! چیکار کنم ؟؟؟؟ ککککممممممممکککککککنقل قول:
نقل قول:
سلام.
حالتی که الان گوشیت داره چیه؟(تا کجا بالا میاد)
استباه زدی دیگه (حالا شایدم مقصر من بودم :دی)
نهایت یه هارد ریسته (دگمه سبز و قرمز رو با هم نگه دار و با قلم ریست کن (چند ثانیه نگه دار تا بپرسه))
کد درست اینه آلیته دقیق باید وارد کنید حتی فاصله ها
کد:http://rapidshare.com/files/273234270/New_Text_Document.txt.htm
l
دوستان با هارد ریست مموری 16gig پاک میشه؟
منظورت چيه؟نقل قول:
براي هارد ريست دو قسمت است كه يكي main memory (حافظه گوشي است) و اون يكي my stroage (حافظه 16 گيگ گوشي) است
نه فقط حافظه داخلی !
ربطی به 16 نداره :دی
امروز رفتم کابل TV که خراب بود رو عوض کنم. از همون نمایندگی گرفته بودم که امنیا رو خریدم. نمایندگی رسمی مایکروتل. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد و هیچ کدوم کار نکرد. صاحب مغازه نبود و شاگردش خیلی وارد نبود. فکر می کرد تنظیم داره و منو 1 ساعت به خاطر این علاف کرد و داشت با تنظیماتش ور می رفت آخر سر هم گفت نمی دونم مشکل چیه و گفت احتمالا برنامه ای چیزی نصب کردی اینجوری شده! گفت نمیشه که 3 تا کابل ما همش خراب باشه. من هم کابل رو پس دادم و برگشتم.
حالا به نظر شما مشکل از چیه؟ گوشی من مشکل داره؟ میتونه از نوع TV باشه؟
راستی یکی از دوستان گفته بود یکجا رو سراغ داره که کابل رو 8 تومن میده لطفا آدرس اونجا رو هم بدید برم امتحان کنم اگه نشد ببرم گارانتی ببینم چی کار می کنند.
نقل قول:
شما باید اول تو گوشی قسمت TV OUT رو فعال کنی .اینکارو کرده بودی؟
می بخشید پست کوتاه به حالت اسپم میدم :دینقل قول:
شما باید اول تو گوشی قسمت TV OUT رو فعال کنی .اینکارو کرده بودی؟
HOW ؟
برو تو ستینگ پیدا میکنینقل قول:
حالا کابلش چنده؟
مهمترین مشکل کوشی چی؟ میخواهم بخرمش
یک دمو ازش میزارین؟
به نظره من تنها مشکلش ضعیف بودن LCD توی نور آفتاب هست .نقل قول:
برای دمو هم ، اگه خودت باهاش کار کنی بهتره چون توی تبلیغات 1100 هم باشه ازش یه غول میسازن ...
کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .
. . .
. .
.
اخه کسی از دوستانم نداره
اگه دارین بزارین
راستی با شتابسنج میشه بازی کنی یا مثلا با یک نرم افزار خوب کار کنی؟
بله . هم بازی هست هم برنامه(البته برنامه زیاد ندیدم) ولی تنوع بازیها بیشتره .نقل قول:
سوال دیگه ؟
کلا گوشی با حالیه یا نه زود ازش سیر میشیم؟
اگه میشه دموش بزارین
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟نقل قول:
بله اگر حوصله ی ور رفتن با گوشی و پیدا کردن نرم افزارها روی اینترنت رو داشته باشید، ویندوز موبایل در مقایسه با گوشیهای عادی بسیار بقول شما سیر نشدنی تر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی یوتوب چک کنید تعداد زیادی ریویو ازش پیدا میکنید.نقل قول:
دست شما درد نکنه همین دیگه داشتیم......................نقل قول:
دوست عزیز این دستگاه یک گوشی عادی نیست، ویندوز موبایله ، اطلاع دارید ؟
بستگی داره اگه بخوای اینطور بهش نگاه کنی لامبورگینی هم باشه ازش خسته میشی ولی از نظره من که خوبه .نقل قول:
خوب شما رابطت با ویندوز موبایل چطوره ؟ خیلی ها باهاش حال نمیکنن و همون سیمبین نوکیا رو ترجیح میدن .
نقل قول:
سلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
نه! کجا باید این کار رو بکنم؟ آخه من از دوستان پرسیدم گفتند تنظیم نمی خواد! گفتند کابل رو وصل کن و TV Out Viwer رو بزن منم این کار رو می کردم می گفت کابلت وصل نیست!نقل قول:
Spak جان میشه بگی از کجا خریدی ما هم بریم اونجا بگیریم.نقل قول:
کابل TV هم امروز 9000 تومان خریدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظور بدی که نداشتم رفیق ، اخه خیلی خیلی زیاد پیش میاد که این اشتباه رو میکنند ، مخصوصا در مورد امنیا.
وقتی شما پرسیدی در مورد زود سیر شدن از گوشی....
دوست عزیز در پاکت پیسی شما به راحتی میتونید رابط کاربری رو عوض کنید ، کاری که در گوشیهای عادی امکان پذیر نیست. این خصوصیت باعث میشه که نسبت به گوشی های عادی ، مشکل دل زدگی از منو ها و رابط کاربری بسیار پایین تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هنوز ، باید کابلم رو عوض کنم :دینقل قول:
سلام.
پیداش کردی؟مشکل حل شد؟
دموی گوشی با حجم 8 مگابایت و فرمت .flvنقل قول:
اگه میشه دموش بزارین
برای پخش از نرم افزاری هایی مانند flvplayer استفاده کنید.کد:http://swithsoft1.persiangig.com/omnia.flv
دوستان سلام
من تصميم دارم يه امنيا بگيرم ولي يه سوال دارم كه جوابش برام خيلي مهمه.
در محل كار من كه بيشتر روز اونجا هستم كامپيوترها تحت شبكه هستند و امكان نصب هيچ نرم افزاري ندارم.حال مي خواستم بپرسم كه بدون نصب اكتيو سينك يا حتي درايور گوشي ، در صورت اتصال به كامپيوتر با كابل USB ، امكان شناسايي استوريج همانند فلش مموري براي انتقال اطلاعات وجود دارد يا نه؟
و يه سوال ديگه بالاي بعضي از گوشي ها 16G يا 8G نوشته شده و بعضي ها هم چيزي ننوشته.اينها با هم چه تفاوتي دارند؟
ممنون
همچین گوشی جالبی هم نیست .
من دارم یه توضیح مفصل ، کامل ، جامع ، رابع ، ساده و ... ازش نوشتم ، اینجا :
کد:www.----------.com/forum/20100508/14#569
خب فکر کنم اکتیو سینک برای بیشتر ریختن برنامه روی گوشی هست ، تست نکردم ببینم میشه یا نه ...نقل قول:
دوستان سلام
من تصميم دارم يه امنيا بگيرم ولي يه سوال دارم كه جوابش برام خيلي مهمه.
در محل كار من كه بيشتر روز اونجا هستم كامپيوترها تحت شبكه هستند و امكان نصب هيچ نرم افزاري ندارم.حال مي خواستم بپرسم كه بدون نصب اكتيو سينك يا حتي درايور گوشي ، در صورت اتصال به كامپيوتر با كابل USB ، امكان شناسايي استوريج همانند فلش مموري براي انتقال اطلاعات وجود دارد يا نه؟
و يه سوال ديگه بالاي بعضي از گوشي ها 16G يا 8G نوشته شده و بعضي ها هم چيزي ننوشته.اينها با هم چه تفاوتي دارند؟
ممنون
منظور از 16 و 8 گیگ حافظه های داخلی گوشی هست .
از چه لحاظ جالب نیست ؟ تعریف شما از گوشی جالب چیست ؟ :دینقل قول:
همچین گوشی جالبی هم نیست .
نقل قول:
شیراز . چهار راه ملاصدرا ب30متر ه طرف باغشاه سمت چپ . البته میگفت 2 نوع داره یکی 15000 ویکی 10500 خوب از اونجا میشناختمش 9000 خریدم .
یه سوال : من با کیفیتش روی تلوزیون مشکل دارم تنظیمش هم کردم ولی باز شفاف نشون نمیدا و پیکسل داره . اونایی که دارن مشکلی باهاش ندارن ؟
نقل قول:
اكتيو سينك حتما باید نصب بشه ولی میتونی با بلوتوث کار کنی.
2-تفا وت خاصی ندارن .
چرا الکی میگی که حتما باید نصب بشه! :5: نخیر لازم نیست! اگه بزاری رو حالت storage memory همینجوریم میشناسه!نقل قول:
دقیقا. پس از این لحاظ نباید نگران باشید.:20:نقل قول:
درسته. بدون نصب برنامه هم میشه از 16gb به عنوان flash memory استفاده کرد.
یه دقه که اومدم تو فکر کردم اشتباه اومدم ..... همه دوستان عوض شدن .... خبری از قدیمیا نیست... اقا اگه زحمتی نمیشه خود spb mobile shell رو لینک بدید واسه ما ؟؟
آخرین ورژن کرک شده موبایل شل 3.1 :دی
کد:http://rapidshare.com/files/237237024/SpbMobileShell.v.3.0.1.build.6501.rar