دوستان لطفاً قیمت این مانیتور رو در بازار بفرمایید.
ASUS - 22" - MS228H - LED
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید که 4890 از 5770 قوی ر هست؟!نقل قول:
سلام
4890 رادئون و gtx260 216SP هستن که کمی قدیمی هستن
gtx460 768mb رقیب جدیدی هست و از 5770 هم قویتره
gtx460 768mb از برند evga حدود 260 تومنه.
این GTX 460 بهتره یا معادلش در ATI یا 5770؟
حدود 240 تومننقل قول:
بلهنقل قول:
مطمئنید که 4890 از 5770 قوی تر هست؟!
5770 در حد 4870 هست{مواردی 1 تا 5 درصد ضعیفتر و مواردی هم 1 تا 5 درصد قویتر از 4870}
GTX460 768MB در این رنج قیمتی{حدود 250} فعلا کارت بی رقیبی هست.نقل قول:
این GTX 460 بهتره یا معادلش در ATI
مانیتور ایسوس را از کجا می تونم بخرم لطفا آدرس و شماره تلفن فروشگاه ها را بدید ( خیلی فوری)
بعد من مدلی می خوام که hdmi داشته باشه و هم full hd باشه ، کدوم مدله و چند ؟
الان مانیتور ms 226h از کجا می تونم بخرم یا 228h از کجا می تونم بخرم؟
با عرض سلام به دوستان عزیز:
یه گارفیک می خواستم تا 150 هزار تومان.
لطفا از ati,nvidia چند مدل معرفی کنید.
با تشکر.
هادی
سلام
این مانیتور پیدا میشه یا نه؟؟!
2494LW
قیمت؟؟
یه مانیتور 24 پیشنهاد بدین
کد:http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24KILKBQ/ZA
1-بازار رضا طبقه سوم نمایندگی ایسوسنقل قول:
2- بازار رضا طبقه همکف فروشگاه ترابایت
با سلام
مانیتور سامسونگ چه قیمت است و اصلا تو بازار اومده؟
xl2370
ممنون
دوست عزيزنقل قول:
خريد اين مانيتور ها اشتباه بزرگيه
اين مانيتور ها به دليل ايكه زاويه ديد و ارتفاعشون ابل تنظيم نيست ظاهرا خيلي اذيت مي كنند
اين لينك رو ببين. كامل توضيح داده:
اين هم يه تيكه از متنشکد:http://www.zoomit.ir/hardware-news/monitors/item/38-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%AA%D9%88%D8%B1-asus-ms236h
مانيتور جديد Asus كه در سري Designo قرار دارد، جزء زيباترين مانيتورهاي موجود در بازار است. اين مانيتور باريك 16.5 ميليمتري، توسط كارشناسان مورد بررسي كامل قرار گرفته و نتيجه اين بررسي هم اكنون در اختيار شماست.
نكات قوت
طراحي بسيار جذاب،زمان پاسخ دهي مناسب، مصرف برق كم
نكات ضعف
عدم امكان تنظيم ارتفاع مانيتور، تنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و VGA دارد، كيفيت تصوير نسبت به قيمت پايين است، پورت اسپيكر يا USB ندارد، پايه حلقه اي شكل اين مانيتور باعث مي شود مانيتور به صورت مايل قرار بگيرد و زاويه ديد خوبي براي كاربر نداشته باشد.
سايزهاي متفاوت
Asus Designo در سايز هاي مختلف ارائه شده و نام مدل نيز بر اساس سايز متفاوت است. 20 اينچ (MS202N) و 22 اينچ(MS227N) و 21.5 اينچ(MS226H)و 23 اينچ(MS236H) و نهايتا 23.6 اينچ با نام(MS246H) وارد بازار شدند.
كليه مدل ها طراحي ظاهري يكساني دارند و تفاوت آنها تنها درجزئيات كمي از مشخصات فني است.
جمع بندي:
اسوس به هدف خود كه خلق مدل هاي بسيار جذاب مانيتور بود، رسيده است. ولي قيمت اين مدل در مقايسه با كيفيتش قانع كننده نيست. كمبود قابليت تنظيم زاويه مانيتور آزاردهنده است. كيفيت تصوير پايين و تعداد كم پورت ها در اين مدل نيز باعث مي شود ما اين مانيتور را بيشتر به عنوان يك مانيتور دكوري زيبا ببينيم. زيبا و غير حرفه اي. ناگفته نماند قيمت اين مدل معقول است ولي متاسفانه در بازار ايران جزو مدل هاي نه چندان ارزان محسوب مي شود.
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
اگر ال اي دي ميخواين بگيرين فعلا 2250 بهترين گزينس
سراغ asus ms238 نرين كه زاويه ديد دراماتيكي داره
نقل قول:
نه عزیز خیلی وقته که تو بازار نیست !!
معلوم هم نیست کی بیاد!
امروز تو بازار بودم،یه نمایشگاهکی هم از مانیتورای سامسونگ بود،اینو ندیدم،فعلا همه جا پره سری P هس( قیمتاشونم به نظر مناسب میرسید )نقل قول:
میگم این سری p تو خارج از ایران هم اسم هاشون دقیقا همینه یا سام سرویس اسما رو تغییر میده؟
همه جا اسمس همینه ، تو خود سایت samsung.com هم اسماش همینهنقل قول:
( یه حرف خارج از مباحث تاپیک )
منو یاد گوشی Elm انداختی 99% جاها اسمش Elm هس تو ایران میگن K970
البته یک صفر اخرش اضافی دارهنقل قول:
مثلا P2350 که تو ایران سام سرویس مونتاژ میکنه میده P23500
سلام من خودم این مانیتور رو دارم.نقل قول:
زاویه دید از سمت چپو راست خوبه و مشکلی نداره ولی از پایین خیلی افتضاحه. یعنی اصلا نباید مانیتور بالاتر از چشم شما قرار داشته باشه (مثلا نمیتونید فیلم در حالت خوابیده ببینید)
پورت اسپیکر (اگه منظورتون جک 3.5 میلیمتری باشه ) داره
پورت DVI نداره ولی اصلا لازم نیست چون کابل DVI to HDMI داره
یک راه حل خیـــــــــــــلی ساده واسه تنظیم ارتفاع وجود داره و اون اینه که یه کتابی چیزی زیر پایش قرار بدید تا مانیتور به راحت 90 درجه وایسه . من خودم اول مشکل داشتم ولی با این راه حل ساده همه چیز حل شد.
در کل مانیتور خوبیه. من کیفیت تصویرش رو با 2261 (نمیدونم کدوم مدلش بود دقیقا) مقایسه کردم به نظرم بهتر بود ولی در کل یه چیزی مثل بقیه مانیتورهای تو این رنجه.
من خرید این مانیتور رو اگه ظاهرش رو میپسندید توصیه میکنم
ادرس یه نمایندگی ساسونگ که LCD داشته باشه رو میخام
بازار رضا که مغازه هاش نهایت هر کدوم 5 تا مانیتور داره ، جمهوری هم که از اول تا اخرش LED TV هست.
قطعا همينطوره دوست عزيزنقل قول:
تو اين سايت هم تنها مشكلش رو زاويه ديدش گفته . البته گفته كيفيت تصويرش هم نسبت به قيمتش جالب نيست. ولي شما ميفرماييد خوبه همه قبول داريم:10:
بازار کامپیوتر ولی عصر روبه رو به درب اصلی نماینگی سامسونگ جلوش بروشور هستنقل قول:
قیمت ATI RADEON HD 4850 SAPPHIRE VAPOR-X میخواستم ؟
سلامنقل قول:
این کارت کمی قدیمی شده و
اینکه کارتهای بهتری الان موجود هست.
نهایت بودجتون و مشخصات سیستمون چیه؟
mr0000611 عزیز خسته نباشی یه سوالی برام پیش اومده کارت GTX460 768MB که شما تعرفیشو کردید آیا با این سیستم جواب میده
4p 500w powr atx
cpu 2.5
ram 3
بعد قیمت این کارت چنده
بعد این کارت توی مکس مایا زی براش جواب میده
2.من در حال راه اندازی یه کار Workstation هستم می خواستم بدونم جایی تو تهران هست که این کارتو بفروشه PNY VCQFX5800-PCIE-PB Quadro FX 5800 4GB 512-bit
چون من می خواستم ازبخرم ولی دیدم قیمت اش با هزنیه فرستادن 2 تا3 برابر میشهکد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814133253
ممنون
پاورتون احتمالا real نیستنقل قول:
مادربرد و
پردازندتون مدل دقیقش چی هست؟
از برند evga حدود 260 تومن.نقل قول:
بعد قیمت این کارت چنده
و zotac هم حدود 15 ارزونتر
به طور کلی اصلا توصیه نمیکنم fx5800 رو روی این سیستم استفاده کنید.نقل قول:
من در حال راه اندازی یه کار Workstation هستم
پیشنهاد من اینه کارت fx4800 رو حدود 2.45-2.5 میلیون بگیرید و بقیه پولتون رو به ارتقای سیستم اختصاص بدید.
قیمت کارت 5870 از برند inno3d رو میخواستم و اینکه خوب هست یا نه؟
cpu e5300 freq 2.6 lga 775
motherboard p5kpl/epu
ببخشید من سوال کردم عملکرد این کارت
GTX460 768MB عملکردش توی max 2010 maya zbrush softimage چه جوریه آیا منبعی هست که از این کارت رندر سنگین گرفته باشن تا مشخص بشه چقدر قدرت داره چون من خودم 4850دارم ولی رندر سنگین نمی تون بگیرم بعد باید همش توی ویوپورت توی وایر فرم کار کنم البته قبول دارم همش گرافیک نیست cpu , رام هست
بازم مرسی
ارزونترین کارت
4670 gddr3 1gb
کدوم برنده و چنده؟ و حتما تو بازار موجود باشه
راستی این کارت به مین intedg33fb میخوره؟
(جایی رو هم میشناسید که بتونم 8600 gddr3 asus رو رد کنم؟ چند میتونم بفروشم پورت آنالوگ هم نداره )
قیمت دقیق 22700 سامسونگ رو لطفاً خیلی ممنون ؟؟؟؟
ati 4770 ? ارزانترین مارک
آیا واقعا این مارک ها این قدر تاثیر دارن یا کارایی همه شون یکی هست؟
قیمت کارت 5870 از برند inno3d رو میخواستم و اینکه خوب هست یا نه؟
آقا سلام من خودم یه آماری گرفتم این کارتGTX460 768MB ازش بنچ گرفتن اما نمی دونم چرا روی Resident Evil 5 ولی بازم خوبه
سایتش
کد:http://www.legitreviews.com/article/1364/1/
اینجا یه مقایسه کرده با Quadro FX 580کد:http://www.legitreviews.com/article/1364/6/
کد:http://area.autodesk.com/forum/autodesk-3ds-max/installation---hardware---os/quadro-fx-580-vs-geforce-gtx-460/
بعضی نسخه ها اور شدن که با برد مرجع فرقشون زیاد می شه اونایی که اور نشدن بعضا تا 10% تفاوت کارایی دارننقل قول:
قیمت دقیق 22700 سامسونگ لطفاً
با سلام قیمت xfx gt240 1gig ram ddr5 رو می خواستم
سلام، قیمت 5770 xfx قیمت امروز و جدیدش چنده؟
دور ور 205.000 !نقل قول:
XFX - ATI RADEON EAH5770 - 1GB=215نقل قول:
سلام.قیمت مانیتور asus vh242h و asus vw246h میخواستم؟
کلا این asus vw246h در حال حاضر تو بازار هست؟
ممنون
من امروز خاستم کارت گرافیک و cpu بخرم، فروشنده گفت الان قیمت ها رفته بالا. دوستان اطلاعی دارن؟؟؟
به دلیل افزایش نرخ ارز هستش