اره ستارخان داره میسازدشنقل قول:
اوکی به شرطی که بزاری خودم تیپا بزنم:21:نقل قول:
Printable View
اره ستارخان داره میسازدشنقل قول:
اوکی به شرطی که بزاری خودم تیپا بزنم:21:نقل قول:
باشه قبولهنقل قول:
اوکی به شرطی که بزاری خودم تیپا بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی آماده میشه ؟؟؟
وحید تو نوبتت شبه اما میتونم دعوتت کنم تا ساعت 10 بعدش ادم کش رو دعوت کنمنقل قول:
من شب نوبت نمیخوام :دی
من هر وقت بخوام فقط میخوام بخوابم و دوئل کنم و برم
که 10دقیقه هم نمیشه !!!
ایول از لیست حذف میشی :46:نقل قول:
از لیست نه
من نوبتهای 17تا 1نصف شبم رو میخوام
9تا 17 هم فقط جمعه یا 5شنبه اگه بود میخوام
:دی
پس هر وقت نوبتت 17 تا 1 شد دعوتت میکنمنقل قول:
فک کنم میشه 2 روز در میون:27:
نه دیگه وسط وقت هم بعضی وقتها میخوام
روزی 2-3بار
هربار 10-20دقیقه
خبر خبر
قبرستون ساخته شد :دی
خوبه این قبرستان بالاخره اماده شد ولی تایم من یک شبه ساعت قعطی بده هااااااااا:d
معنی Mortician قبرستون نمیشه ها !نقل قول:
نامرد مهرداد منو صبح از شهر انداخت بیرون .
تا سه ساعت دیگه نمیتونم برگردم به شهر.
آقا زدم دوئل کنه.نتیجش یه ساعت دیگه معلوم میشه چون داشتم کار میکردم رفت تو صف.
با یه لول 8 ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام با لول11 دوئل کنم
ولی تا 10دقیقه دیگه نمیزاره عضو شهر بشم
ازین پیغام قرمزا میده
آره دقیقش میشه کسی که کار کفن و دفن رو انجام میده.متصدی کفن ودفن!!!نقل قول:
یعنی لقب آندرتیکر :دی
توی بازیهای کشتی کج :27:
undertaker
)undertaking(کسيکه کفن و دفن مرده را بعهده ميگيرد،مقاطعه کارکفن ودفن ،متعهد،کسيکه طرح ياکارى رابعهده ميگيرد،جواب گو،مسئول ،کارگير
morticianمقاطعه کار کفن ودفن ،متصدى کفن ودفن
دوئل هم انرژی میخواد ؟
باید مسافت طی کنی تا بری با یک نفر دوئل کنی ؟یعنی باید بریم به شهرشون ؟
دوئل چقدر طول میکشه ؟
کسی که باهاش دوئل میکنیم متوجه میشه ما داریم میایم سراغش ؟
یا فقط ریپورتش رو دریافت میکنه
بازی نمیکنم ولی اینجا رو میخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه آخر بابیلون بود/همچین موقع هایی یکم ترجمه رو تغییر بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه بابیلون چشه ؟؟؟نقل قول:
این دیگه آخر بابیلون بود/همچین موقع هایی یکم ترجمه رو تغییر بده
خیلی هم جامع و کامله :(
من دوئل اولمو باختم :(
1$ ازم گرفت :دی
با من بودی:41: خودتییییییییییییییییییی:31:نقل قول:
اگه هرکی کاری نداره یا خوابه بره بیرون من مجبور نمیشم هی مصطفی رو بندازم بیرون:27:
من که اسکیلم به دوئل نمیخورهنقل قول:
قسمت دوئل در شهر رو بخونید به خصوص قوانین
نقل قول:چه جوریه دوئل ؟!؟!؟!نقل قول:
سوالات مصی رو جواب بده
ریپورتتو اگه دوست داشتی بزار اینجا
Xebeer
HoJJaT
Answer-3
به جز این 3تا بقه دعوت شدن این افراد هم تا 2 ساعت دیگه که بچه ها رو بندازم بیزون دعوت میشن
مهرداد میگم آواتارت خیلی به این بازی میخوره !
الاغ هم که داری:31:
اره :31: این بازی رو فقط به خاطر اواتور من ساختننقل قول:
ورلد 2 :
چه لولی ؟
$ ؟
بگید ببینیم تکلیف شهر چی میشه؟
فقط به عنوان یک تجربه بگم کسانی که واقعا میخوان پیشرفت کنن بهتره بی خیال ساخت شهر بشننقل قول:
چون مجبورن الکی اسکیل خرج ساخت و ساز بکنن
من خودم حالا حالا ها عضو شهر نمیشم
دقیقا تا زمانی که نخوام خر بخرم
اخه تو و1 حس مسئولیت منو بیچاره کرده و الان خرم تو غذای یومیش مونده و من نمیرسم تیمارش کنم:27:
ایول اولیش رو بردم و 28 دلار گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34 به 4 بردم...
دارم تمام اعضای شهر DARK VILLAGE رو میزنم.
4 تا عضو داره.
بچه ها بریزید سر اینا همشون رو هر روز بزنید.میخوام شهرشون رو ghost town کنیم.پایه اید؟
دوئل 12 تا stamina میخواد و باید منتظر باشی تا حرکت کنی و به شهر طرف برسی.
اگه تو شهر هم باشی 10 دقیقه طول میکشه.
انرژی چی ؟نقل قول:
بچه ها قبرستون زدین ؟ دوئل ها شروع شده ؟ برنامه چیه ؟
دومیشون رو هم زدم 12 تجربه گرفتم با 14 دلار.
پسر عجب حالی میده دوئل.آقا ما زدیم تو کار دوئل.
جالب اینه که شهرشون قبرستون نداره که بتونن انتقام بگیرن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ببخشید منظورم انرژی بود.12 تا انرژی میخواد.نقل قول:
استامینا مهم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا ایول دیدین گفتم دزدی حال میده ؟ مخصوصا پول زور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هادی جون داداش میشه یه عکس از اون قسمت دوئلت بزاری ما هم همونجوری بچینیم همرو شکست بدیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی خرج داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه استراتژیمو لو بدم که دشمنا میفهمن همش میبازم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دشمنامون که ایرانی نیستن بفهمن استراژیت چیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا به ما هم یاد بده با هم بزنیم همرو لت و پار کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هادی جون دوستت داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به می بینم که دارید می تکونیدد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ما که یاد نمیدن بترکونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجبوریم وسط مبارزه جیم بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]