داداش دمت گرم خیلی حال دادی
فقط یه سوال دیگه یه دایره بالا هست وقتی رنگ پرتقالی هست یعنی و وقتی کامله سبز میشه ؟
Printable View
داداش دمت گرم خیلی حال دادی
فقط یه سوال دیگه یه دایره بالا هست وقتی رنگ پرتقالی هست یعنی و وقتی کامله سبز میشه ؟
باید سبز باشه: یعنی ایرادی نیست.نقل قول:
شما روی دایره کلیک کنید. ایراد رو میگه.
موفق باشید.
دوستان سریال این محصول رو میخوام
برای پاکت پی سی هست
kaspersky Mobile Security 9
ممنون میشم:11:
سریال نداریم. نسخه موبایل رو کرک میکنند.نقل قول:
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باراهنمایی داخل فایل مراحل کرک رو با دقت انجام بدید. ( کمی زمان گیر هست )
موفق باشید
Kaspersky Internet Security 2011 New Code
18/10/2010
BXVUS-EGS36-D4CJ7-B8N57
RYS1H-693PP-WM3T9-2ZRDF
19/10/2010
46h8z-afmue-c8mcr-ujrnv
g4zks-shz2k-5ws8y-y1wfp
دریملند جان بابت این سریال هایی که میگذاری ازت تشکر میکنم.چاچرتیم به مولانقل قول:
مجموعه ی 240 کی جدید و بلک نشده برای ورژن های 9 و 11
ANTI VIRUS and INTERNET SECURITY
دوستان هیچ کدوم تو بلک لیست نیستند
لنک دانلود:
کد:http://up.--------.com/Files73/7f5a17b438be4e43bcef.rar
جکس عزیز سلام.من به نوبه خودم از گذاشتن کی های جدید محصولات کسپرسکی تشکر میکنم.نوکر جکس عزیزم هم هستمنقل قول:
دوستان عزیز می خواستم بگم که این Anti-Blacklist Crack 2011 که برای محصولات Kaspersky Internet Security 2011 اومده آیا در ویندوز سون ویرایش 32 بیتی کار میکنه یا نه لطفا کمک کنید.:10:
پیشنهاد میکنم بجای انتی بلک لیست از تریال ریستر استفاده کنید.نقل قول:
اما انتی بلک لیست:
موفق باشید
دوستان من یک trial reset احتیاج دارم.
متاسفانه اونی که برای سایت سافت گذر هست برای ورژن من جواب نداد.
فعلا تریال ریستی که واسه این ورژن ساخته نشده اما یک تریال ریست است که کاربر عزیز به نام HADI ONLYان را ساخته که 18 کیلوبایت و تمیز وعاری از ویروس است .که این برنامه لینک دانلودش در امضای ایشون استنقل قول:
580 Day:20:
20/10/2010
5z4kz-u5ryg-7vp75-qc2uq
Trial Reset Kaspesky Internet Security 2011 32/64 bit All Windows Only 18KBنقل قول:
فعلا تریال ریستی که واسه این ورژن ساخته نشده اما یک تریال ریست است که کاربر عزیز به نام HADI ONLYان را ساخته که 18 کیلوبایت و تمیز وعاری از ویروس است .که این برنامه لینک دانلودش در امضای ایشون است
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5384353&postcount=2906
من خودم یه trial reset داشتم ماه پیش روی همین کسپر 2011 تست کردم جواب داد حالا کار نمی کنه.:41:این آقای hadi only کجا هستند؟نقل قول:
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
نقل قول:میلاد فکر می کردم بلدی فقط key بذاری:31:نقل قول:
اون رو هم تست کرده بودم جواب نداد!:41:
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نه آقا جواب داد:31:نقل قول:
ممنون:11:
میتونید یک بار ورژن قبلی رو نصب کنید با تریال ریستر قدیمی تریال کنید. سپس ورژن جدید رو نصب کنید تا تریال ریستر جدید طی روز های آینده بیاد.نقل قول:
موفق باشید
سلام
من يك ماسپر پور دارم كه وقتي نصبش كردم و كي آن را نيز اضافه كردم، براي مدت 250 روي يعني تقريبا تا 9 ماه ديگر فعال سازي شد.
ولي بعد از كمي كار كردن پيغام كي بلاك داد ولي بازهم به اينترنت وصل شده و آنرا آبديت كردم كه حدود 200 مگ آپديت شد. ولي ديگر آپديت غيرفعال شد و پيغام كي بلاك هم هنوز هست.
از كي هايي هم كه تو سايت بود استفاده كردم ولي فايدهاي نداشت.
اين نسخه 900 دلاري و خيلي خوبي است دلم ميخواد داشته باشمش. اگر راهنمايي به نظرتون رسيد بفرماييد
در ضمن ايميل من
ميباشد
با تشكر
قسمت لایسنس وارد بشید سپس لایسنس قبلی رو ضرب در کنید یعنی حذف بشه.نقل قول:
بعد روی اکتیو تریال کلیک کنید ، ارتباط به نت وصل باشه ، در پایان مراحل که ساده هست نسخه شما 30 روز رایگان و قانونی فعال شده.
بعد از گذشت 30 روز تریال ریستر از این لینک دانلود و دوباره 30 روز دیگه فعال کنید.
موفق باشید
دوستان عزیز وبا کسب اجازه از اساتید این تایپیک (دکترهانیبال.دریلمند...) میخواستم بگم تا انجایی که میشود از انتی بلاک لیست و تریال ریست استفاده نکنید چون کمی موجب اختلال در کاسپر میشود به خصوص محصولات 2011که خود من تجربه اش را داشتم که با استفاده از انتی بلاک لیست مشکلی برای کسپر پیش امده بود.کراکرها عاشق چشم وابرو ما نیستند که بیان وقت خود را برای من وشما هدر دهند و نرم افزاری را کرک کنند وما را از خرید نرم افزارهای امنیتی راحت کنند.بدانید پشت هر کمکی از یک کراکر یک توطئه ای وحشتناک در انتظار ماست.پس در انتخاب کرک بعضی نرم افزار ها خوب دقت کنید تا به مشکلی بر نخورید.
دوستان سلام وخسته هم نباشيد اين هم يك سري كي جديد براي محصولاتكاسپرسكي.کد:http://662920.20upload.net/files/sh7/12876490841.rar
كي ها سالم هم دارد اخه امروز به تاريخ 21.10.2010 كسپرسكي بلاك ليست را اپديت كرده گفتيم يه چندتا كي نا قابل بگذاريم تا دوستان و ديگر كاربران يك فيضي ببرند.
سلام دوستان
تریال ریست های در امضای من برای نسخه 2011 فاینال هم کار می کند و مشکلی ندارد .
مطمئن ترین تریال ریست در اینترنت ...
قربون همه دوستان عزیزم . هادی.
سریال شگفت انگیز برای
kaspersky internet security
:)
امروز داشتم سریال های کسپرسکی رو نگاه میکردم دیدم یک سریال تاریخ 28-09-2010 گذاشته بودم هنوز داره کار میکنه.
لینک پست قدیمی:
نکته ای که هست اینه که سریال ها وقتی پخش میشند بعد از چند روز از سرور بلوک میشن ، یعنی وقتی می خواهید فعال کنید موقع اتصال به نت دیگه فعال نمیکنه ، اما اگه کسی قبلش با همان سریال ها فعال کرده باشه ممکنه تا 3 روز هم جزو بلک لیست نره.
یعنی سریال ها در 2 مرحله بلوک میشن ، اول از سرور دیگه اجازه اکتیو نمیده و بعد اپدیت بلک لیست میاد و کسایی که با این سریال فعال کرده بودنند بلوک میشند.
سریال زیر میتونه یک سریال شگفت انگیز برای کسپرسکی حساب بشه:
محتوای مخفی: سریال شگفت انگیز
نتیجه امروز :
محتوای مخفی: اکتیو کد
امیدوارم این سریال به رکورد خودش ادامه بده ;)
موفق باشید.
ایول برا منم جواب داد
سلام داداشی جونم
عالی بود . برای من هم کار کرد . شاید کاسپراسکای گذاشته تا همه استفاده کنند !:31:
بازم دستت درد نکنه دکتر هانیبال :40:
قربونت .
دوستان من اخرین ورژن کسپر را از سافت گذر گرفتم که هنوز درسایت کسپرنیست و انگار چندتا باگ داره چون دیروز یک هو کسپر رنگش خاکستری شدبدون اینکه من گاردش را خاموش کنم وبا خروج از کسپرو دوباره اجرا کردنش حل شد ایا من این نسخه را پاک ونسخه 11.0.1.400رانصب کنم
واسه من کار نکردنقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز
شما بگو چه اخطاری آمد ؟
حتما باید قبل از اجرا self Defense رو غیر فعال کنی و از کسپر خارج شوی .
دوست عزیز تست شده و هیچ مشکلی ندارد .
شما بگو مشکل چیه تا راهنمایی کنم .
موفق باشید .
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
سلام داداشی جونم :40:نقل قول:
به نظر من شما می بایست از سایت اصلی می گرفتی که نوز تو سایت اصلی قرار داده نشده و احتملا باگ داشته .
به نظر من حذفش کن و نسخه 400 رو بریز . اینجوری مطمئن تری .
قربونت . هادی.
سلام داداشی جونم :40:
به نظر من شما می بایست از سایت اصلی می گرفتی که نوز تو سایت اصلی قرار داده نشده و احتملا باگ داشته .
به نظر من حذفش کن و نسخه 400 رو بریز . اینجوری مطمئن تری .
قربونت . هادی.[/QUOTE]
اقا هادی سلام.ازپاسخی که دادی متشکرم ومیرم نسخه 400رانصب میکنم.قربانت دوست عزیزم:امیر
23/10/2010
m9xqh-3vtrh-9gssp-9s7y9
snan4-3c3cr-hyrk5-mead3
nr61t-tbzgy-hnyw2-tr6z7
y6pre-6ntdn-brcmr-jqa56
19x57-gnfk8-dd4bs-g5yy5
41a3c-9xcb3-tzp7v-zb47d
wtb25-2kw3n-32abh-yazuq
4ct9m-2mveh-t5pan-k1d7h
t84fs-fwjdp-7dh84-qejm6
46m47-nea7u-b3mps-htf2m
بسیار ممنون از زحمات شما
دانلود مجموعه ی 275 کی جدید برای ورژن های 9 و 11
آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی
دانلود:
دوستان هیچ کدوم تو بلک لیست نیستندکد:http://up.--------.com/Files73/5ddabea6c8ab4a169f1c.rar
سلام
من این چند صفحه را که دنبال کردم یه سوالی برام پیش اومد :
چرا با اینکه بعضی از دوستان شماره سریال این کسپر را می دهند ولی هنوز بعضی ها با کی یا Trail Reset کسپر را فعال می کنند ؟؟
به خاطر ینکه معمولا کی ها بعد از چند روز توسط کسپر بلاک میشه ومجبوری دوباره کی تزریق کنی اما با تریال ریست با خیال راحت 30 روز استفاده وآنتی رو آپدیت میکنینقل قول:
موفق باشید:10:
اقا هادی سلام.ازپاسخی که دادی متشکرم ومیرم نسخه 400رانصب میکنم.قربانت دوست عزیزم:امیر
[/QUOTE]
سلام دوست عزیزم هادی جان درست میگه باید از سایت خودش میگرفتی البته تو سایتش هنوز نسخه انگلیسی نیومده من هم از سایت sibdownload گرفتم ونصب کردم ورژن( 556 ) تا دیروز اذیت میکرد اما ظاهرا بعد از آپدیت امروز مشکلش رفع شده ( مشکل آپدیت ، clear list ,..) ومثل ساعت کار میکنه به نظر من روانتر از ورژن 400 داره کار میکنه .سرعت آپدیت هم بهتر شده.:10:
موفق باشید :10:
شما 556 زبان انگلیسی را گرفتی از سایت کسپر ؟؟ الان چند روز من چک میکنم فقط نسخه ژاپنیش اومده انگلیسیش هنوز نیمده که !! ؟؟نقل قول:
انگلیسیش اومده ولی بهش اعتماددی نیستنقل قول:
نقل قول:
بله انگلیسی هست میبخشید از sibdownload.com گرفتم (تو سایتش فعلا ژاپنی هست ) ولی مشکلی نداشته تا حالا.
البته --------- هم سایت خوبیه.
24/10/2010
3hwfh-z1uat-zn3ev-6yr4b
fn5m9-hqtem-u2fcm-9v5da
سلام دوستان عزيز
آْنتي ويروسم KAV6.0 هست
KEY جديد 2011 رو از كجا مي تونم گير بيارم
خيلي دنبالش گشتم اما اكثر سايت ها باز نمي شن
ممنون مي شم از دوستاني كه كمك كنن