سلام دوستان .
مدتی هست که پرینترم HP P1102 دچار مشکل شده و با هر بار خاموش شدن پرینتر یا ریست ویندوز ، پرینتر از کار می افته و باید دوباره درایوش رو نصب کنم . مشکل چیه ؟
Printable View
سلام دوستان .
مدتی هست که پرینترم HP P1102 دچار مشکل شده و با هر بار خاموش شدن پرینتر یا ریست ویندوز ، پرینتر از کار می افته و باید دوباره درایوش رو نصب کنم . مشکل چیه ؟
در کل HP ProBook 4520s Core™ i5 بهتره یا HP G62 i5-ATi
4520 بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم G62 رو از نزدیک دیدم با قیافش حال نکردم.
سلام ببخشید
چند تا سوال دارم
میخواستم بدونم کدو لب تاپ خشگل تر و بهتر و تولید گرما کمتر داره؟؟؟؟؟dell xps l502--------hp dv6 6080
با تشکر
1. قهوه اینقل قول:
2. زیر تاچش تا حدودی ( نه زیاد)
3. PES آره
4. تکنولوژی ضد تشعشع داره
5. کلاسیک و سنگین
6. "15.6 تا حدودی آره
7. به اندازه 2i :31:/
2.5 ساعت / مودم نداره
8. یعنی چی؟:13:
9. سه تا کابل و کیف و باتری
10. بازار رضا
:42:نقل قول:
مزممفی جونم خواهشا نرو :41: من تازه میخواستم باهات جروبحث کنم... حالا که رفتی اما هروقت برگشتی حتما برام یه پیام خصوصی بفرست...منتظرتم:40:
خداحافظ:37:
دستت درد نکنه آقای امیر
1. ببینید مدل 4520s آره قهوه ای ولی مدل 4520s-e که corei5 هستش رو برنگ خاکستری زده ولی نمیدونم چرا از هرکس میپرسم میگه قهوه ایه ؟
3.یعنی بالاترو جواب نمیده چون چند خوندم که گرافیکش بالا نیست؟
5.یعنی برای حمل و نقل روزانه برای منی که ماشین ندارم سخت؟
6.پیشنهادتون چیه؟
8.منظورم اینکه سرعت ارسال و دریافتش چقدره؟کلا خوبه ؟
بازم ممنون
dv6 6090 ا ز بچه ها تست کردین
آیا مشکل داغ کردن داره؟؟
قابلی نداشت دوست من:11:نقل قول:
1. ببین اصلا دنبال e , c , اینا نرو . مدلی که شما میخوای اینه که تو بازار رضا خاکستری و قهوه ای رو داشت:
xxx833EA#ABV3. شما با رم 3( تو ویندوز 32 بیتی 3 گیگ رو میشناسه) تا 2.5 میتونی از رم بگیری. گرافیکش متوسطه. اگه رم رو ببری بالا تا 8 میتونی بیشتر شیر کنی( یا ویندوز 64 بیتی نصب کنی)
5. 2.6 کیلوگرم
6. برو بازار شاید جنس جدید تری اومده باشه. اصلا عجله نکن.
8. فکر میکنم بد نباشه .مقایسه نکردم
HP Pavilion DV7-6099ee
این مدل اچ پی کانفیک خیلی خوبی داره قیمتش هم 1.750
CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1.5 TR SATA / LeD: 17.3" Diagonal High Definition - LED - HD / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770m- 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint / 3.0 Kg / Windows 7 Home Premium / LightScribe Blu-ray
اینجا کسی dv6 3300 نداره ؟ خوف هست ؟ میخوام تا دو سه روز اینده بخرمش . می خواستم راهنمایی کنید چه چیزهایی رو باید چک کنم که سرمون کلاه نره ممنون .
نقل قول:
سلام
لب تاپی که سوال پرسیدید جزو لب تاپای خوب اچ پی هست . خوف نیست ولی
این لیست کانفیگش هست
مـشخصات کلی
شرکت سازنده
HP
سری
Pavilion
مدل
DV6-3300
سیستم عامل
Windows 7 Home Premium 64 Bit
پردازنده (CPU)
Intel Core i5 480M 2.6-2.93 GHZ – Cache 3MB
صفحه نمایش
15.6 اینچ – LED
حافظه (RAM)
4 گیگا بایت DDR3
کارت گرافیک
ATI RD 5650 DDR3 – 1GB
هارد دیسک
500 گیگا بایت - SATA
درایو نوری
DVD+/-RW (Light Scribe)
وزن
2.5 کیلوگرم
دوربین (Webcam)
بـله
Finger Print
بـله
بلوتوث
بـله
پشتیبانی از Blue-Ray Disk
خیر
مودم
--------
شبکه LAN
بـله
شبکه بی سیم (WLAN)
بـله
پشتیبانی کارت (Card Slot)
--------
USB
بـله
FireWire
بـله
HDMI
بـله
VGA
بـله
S.Video
خیر
هدفون
بـله
میکروفون
بـله
TouchPad
بـله
ورودی خواندن حافظه
بـله
نوع باطری
6Cell
عمر باطری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من لپ تاپ hp dv6 6080 خریدم الان هر کاری میکنم صداش در نمیاد! تو ویندوز همه sound ها روشن هستن ولی نمیدونم چرا صدایی از این لپی در نمیاد!!!
چند روز پیش یکیش رو واسه یکی از دوستان گرفتم . چیز خاصی نداره که بگم چک کنید. مثل خریدن سایر لپ تاپ ها . مشخصات رو چک کنید + صدا و تصویر رو + دو کارت گرافیک رو !نقل قول:
سلام
کمک از دوستانی که لپ تاپ 4520s_e یا همون core i5 دارند ؟
اگه دارید با اجازتون چند تا سوال دارم چون میخوام ازش بگیرم؟
1. رنگش چیه آیا خاکستری؟
2. زیاد داغ میکنه؟
3. در مورد بازی چی خوب جواب داده؟
4. از اونجایی که من زیاد وبگردی میکنم ساعات زیادیرو پشتش میخوام بشینم آیا چشمو اذیت نمیکنه ؟
آیا داغ میکند؟ آیا صداش زیاده؟ آیا هنگ میکند ؟ آیا سرعتش پایین می آید؟ آکیبوردش خوب است؟
5. ظاهرش براتون بعد از مدتی خسته کننده نشده؟
6. من میخوام هر روز با خودم ببرمش سر کار آیا سنگینه واسه 30 دقیقه پیاده روی تا سرکار؟
7. از اونجایی که 4520 چند مدل داره آیا این مدل corei5 از corei3 چقدر بهتره ؟ رنگشون باهم فرق میکنه؟
چند ساعت شارژ نگه میداره؟
مودم داخلی داره؟
8. وایرلسش خوب کار میکنه؟بلوتوثش چی؟
9. وسایل داخلش چیه؟
10. در کل پیشنهادت چیه ؟ از کجا بخرم(من تهران هستم)؟دقیقا چه مارکی باشه؟چه بازیی باهاش بازی کردی؟
ممنون از تحملتون
سلام
کلا لپ تاپ های HP از نظر کیفیت و کارایی در چه حدی هستن؟
در حد سونی و .... یا ضیعفتر ؟
سلامنقل قول:
یکی از شرکتهایی که قیمت لبتابهاش با بازده تولیداتش بررابر هستند اچ پی هستش... از سونی و اپل پایین تره اما خیلی خیلی کم... این دو مدل گرونن اما بازده یعنی فایدشون کمه اما کیفییتشون از همه بالاتره... :27:
سلامنقل قول:
نیاز نیست کاری بکنی... 1_ویندوزتو عوض کن _ 2_کارت صداشو یا تنظیماتشو پاک کن و دوباره نصب کن _
سلامنقل قول:
خیلی کم داغ میکنه اما چون تمام قطعاتش فلزیه گرمارو بیشتر نشون میده و ادم هل میشه و میترسه... نسبت به دل که قطعاتش پلاستیکیه 6090 خیلی کمتر داغ میکنه... فقط نباید حساسیت نشون بدی و الا داغتر میشه...
من اوتورانم... من نیروگاه بوشهرو بهم ریختم حالا اومدم سراغ تو... منو حذفم کنی استاکس نت حسابتو میرسه:4:نقل قول:
دوست عزیز از خوندن روزنامه غفلت نکن... نیروگاه بوشهر اصلا به اینترنت متصل نیست ثانیا اتوران قدرت اعمال نظر توی اینجور تشکیلاتو نداره...:21:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4520 بهتره چون در عمل خودشو نشون داده بهمین دلیل یکی از پرفروش ترین مدلهای اچ پیه...:20:
سلامنقل قول:
اچ پی بهتره طرحش فوق العادس _ کارایی و مقاومتش بیشتره و همچنین کیفیتش_ گرماش خیلی کمتره اما چون تمام قطعاتش فلزیه برخلاف دل که پلاستیکیه گرماشو بیشتر نشون میده و باعث نگرانی میشه اما جای نگرانی نیست...
سلامنقل قول:
دوست عزیز 4520 2.5 کیلو وزنشه و با داشتن یه کیف هورجینال اصلا اذیت نمیکنه...
گرافیکش خوبه اما بستگی داره که شما چکاری میخوای باهاش انجام بدی...
نسبت به نیازهات از گروه اچ پی یکیرو انتخاب کن و من 6050_6070_6080_6090 به شما پیشنهاد میکنم...
موفق باشی
سلامنقل قول:
قیمتش نسبت به تفاوتش با 6090 خیلی بالاست... 280 تومن بخاطر 500 گیگ بیشتر و بخاطر 1.8 اینچ صفحه بزرگتر اصلا نمیارزه:41:... 6090 1.480 قیمتشه و ارکان اساسیش با 6099 برابره و همین دلیل بهتری 6090 هست چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کارکرد...
سلام دوستان
می خوام نظرتون رو در باره ی HP Pavilion DV6-6000se بدونم.
به نظرتون چه ویژگی های سخت افزاری یا نقطه ی ضعفی داره؟
نقل قول:
با سلام
می شه گفت هر لب تاپی در حد قیمت خودش خوبه و به قول معروف هر چقدر پول بدی آش می خوری
لب تاپ اچ پی در مدل های زیر یک میلیون کارایی متوسط دارد ولی بالای 1 میلیون کارایی و بازدهی فوق العاده دارد
اما
متاسفانه خود من به کرات مشاهده کردم کسانی که لب تاپ اچ پی دارند برای تعمیر پیش من آمده و عموماً نیز این ایرادات از سخت افزار دستگاه هست .
به عقیده من لب تاپ اچ پی خوبه و در بعضی مدلهاش در حد لب تاپ های سونی هست
اینجا کسی dv7 6099ee داره؟چه جوریاست؟ریویو می زارید؟
سلام دوستان من میخواستم لپ تاپو از طریق usb flash بوت کنم ولی نشد تو تنظیمات بایوس اول usb رو به عنوان first boot device قرار دادم ولی بازم بوت نمیشه! حتی تو قسمت boot frrom درایو usb رو نمیاره و فقط dvd و هاردو میاره!
به نظرتون باید بایوس رو آپدیت کنم؟ چطوری میتونم اینکارو بکنم؟
لپ تاپم hp dv6 6080 هست و میخوام ubuntu رو از طریق flash نصب کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
توجه داشته باشيد رزولوشن (وضوح تصوير) صفحه نمايش 6099 هم بالاترهنقل قول:
1600x900 در برابر 1366x768
که اين در مانيتورهاي led شديدا روي قيمت اثر مي گذاره
من هر دو رزولوشن را روي 6099 آزمايش کردم ولي رزولوشن 6090 (W-HD) چنگي به دل نمي زد مخصوصا براي فونتها
وضوح تصوير بالاترين رزولوشن 6099 واقعا خيره کننده و زيباست
به هر حال يک عيب اين صفحه نمايشها بازتاب نور در آن مانند آينه مي باشد مانند برخي ديگر از لپ تاپها
از نظر نسبت قيمت به کانفيگ جزو بهترينهاي حال حاضر بازاره (مانند سه برادر ديگرش 6070-6080-6090)نقل قول:
مخصوصا که کارت گرافيکش هم قويتر از ساير سندي بريج هاي موجود در بازاره (فعلا)
در ضمن در حالت فعاليت معمولي گرماي قابل قبولي توليد مي کنه
بلندگوهاي قويي هم داره
ولي شايد بشه مهمترين عيبشو در نگاه اول صفحه کليدش دونست که کليدهاي بالا و پايين کوچکتر از معمولند و چسبيده به هم
ضمنا چون به ايران صادر نميشه و از امارات مياد صفحه کليدش عربيه و چهار حرف پ-چ-ژ-گ را نداره
نسبت به 6070 و 6080 و 6090 وضوح تصوير بسيار بالاتري داره و هم اينکه ارتفاع صفحه دو سانتي متر بيشتره که براي بعضي برنامه ها و بازيها خيلي بدرد ميخوره
در مجموع لپ تاپ 17 اينچ با اين قيمت و کيفيت غنيمته
اگه سوال ديگه اي داره بپرس
ممنونم.فول اچ دی هستش یا اچ دی؟
بدنه خوبی داره.یعنی عمر مفیدش چند ساله.خرابی پیش نمیاد براش زود؟قیمتش با گارانتی معتبرش چند در میاد الان؟
سلام دوستان
اگه ممکنه یه توضیح دربارهی باطری و اینکه چه قدر شارژ نگه می داره بدید(منظورم 6099ee)
یه لپ تاپ می خواستم در حد 700 تا 800 این امکانات رو داشته باشه :
15 اینج
رم 4 به بالا باشه
سی پی یو خوب توش بکار رفته باشه
هارد 320 به بالا باشه
گرافیکش برای بازی خیلی خوب باشه ( یعنی تو این رنج قیمت برای بازی کم نیاره )
بقیه امکانات خیلی مهم نیست .
4520 در نظر دارم ایا خوبه ؟
سلام
اگه کسی جایی رو میشناسه که HP EliteBook Workstation میفروشن لطف کنه واسه من آدرسشو تو پیام بفرسته...ممنون میشم:20:
خير صفحه نمايشش فول اچ دي نيست. 1600x900 يا همون HD plus بالاتر از HD 1280x720 و پايينتر از Full HD 1920x1080 قرار مي گيرهنقل قول:
بله بدنه خوبي داره ولي نه در حدي که بخواهيد با سقوط آزاد امتحانش کنيد!
عمر مفيدشو نميدونم. براي خودم هم سواله
براي هر وسيله اي ممکنه خرابي پيش بياد. مخصوصا در لپتاپها بيشتر... بدليل حمل و نقل زياد
ولي از نظر داغ شدن و احتمال سوختن مشکل بعضي اچ پي هاي قديم را نداره
به هر حال براي هر لپتاپي يک کول پد قوي سفارش ميشه
قيمت فعلي با گارانتي(معتبر؟) از 1700 تا 1800 (تقريبي 1750)
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
بسته به ميزان نور صفحه نمايش، انتخاب کارت گرافيک و ميزان استفاده از پردازنده و شبکه بيسيم و ... ميزان مصرف باطري فرق مي کنه.نقل قول:
آزمايش اوليه من با نور متوسط و کار معمولي (همراه با کپي فايلهاي حجيم) و کارت گرافيک پرمصرف 6770 (ميتونيد کارت گرافيک اينتلو براي کاهش مصرف انتخاب کنيد) تا دو ساعت و ربع کار کرد که با بهينه سازي به بالاي 3 ساعت هم امکان رسيدنش هست
اگر براي شما عمر باطري خيلي مهمه يک لپ تاپ 13 اينچ با باطري 9 سلولي پيشنهاد مي کنم.
سلام
بهترین گارانتی اچ پی چیه؟
دست گلتون درد نکنه
سلامنقل قول:
این 2 موردو بهت پیشنهاد میکنم...
مدل 4750 ایسر (14 اینچیه) :
مشخصات :
کد:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1276
قیمت:
کد:
مدل 5750 ایسر (15.6اینچیه):
مشخصات :
کد:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1277
قیمت:
کد:
موفق باشی...
سلامنقل قول:
دوست عزیز اچ پی تو ایران گارانتی نداره چون ایران در تحریمه به همین دلیل هر شرکتی برای فروش وارداتش اونهارو گارانتی میکنه...مثل سازگار ارقام _ ایران اچ پی _ سفیر و....
از سازگار ارقام زیاد تعریف میکنن و اعتبار بیشتری داره...
ولی از نظر باقی دوستان هم استفاده کنی بد نیست...
موفق باشی
سلامنقل قول:
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم ...راستش من از وضوح تصویرش اطلاعی نداشتم و بصورت تعصبی از 6090 دفاع میکردم اما این لبتاب بیشتر برای گیمرها مناسبه ولی سنگینیش زیاد به دل نمیشینه...
اگه میشه یه توضیح کامل درموردش بدی ممنون میشم _ از سیپیو گرفته تا لوازم جانبی...
باتشکر
سلام
واقعا دستتون درد نکنه خیلی استفاده کردم
اگه می شه یه کم بیشتر در مورد 6099 توضیح بدید اخه ازش خیلی خوشم اومده ایشا... اگه خدا بخواد می خوام بگیرمش
با تشکر از همه ی دوستان