بدون ارور و خطا نمی شه متوجه مشکل شد
چون من خودم امتحان کردم بدون هیچ مشکلی کار می کنه
Printable View
بدون ارور و خطا نمی شه متوجه مشکل شد
سلام حالا که شما امتحان کردی و مشکلی نداره میشه به من بگید که دقیقا باید چی کار کنم تا xubuntu رو نصب کنم؟نقل قول:
مشکل فونت فارسی من حل شد.
برای افراد دیگر با مشکل مشابه:
کافیست پکیج msttcorefonts را نصب کنید.
یعنی :
کد:$sudo apt-get install msttcorefonts
آقا مشکل چیزتر شکن رو کسی راه حلی نداره؟؟:31:
سلام. من از كاربران ويندوزم. قبلآ (خيلي وقت پيش) يكبار پارسيكس نصب كردم كه ازش راضي نبودم. حالا ميخوام يكبار ديگه لينوكس (اوبونتو) رو امتحان كنم. يك سوال دارم كاربرپسند بودن اوبونتو چقدره؟ آيا توزيع ساده و بي/كم دردسريه براي شروع؟
ببین بعد از اون موشه محیط گرافیکی بالا میاد برای نصبنقل قول:
یعنی اصلا برای شما به اونجا ها نمی رسه
تا اون موشه رو دیدی F2 رو بزن پیام های سیستم رو بهت نشون می ده
اگر اروری بده همونجا خواهی دید
کسی تا حالا کارت دی وی بی Qbox 8920 رو توی اوبونتو نصب کرده ؟
زدم و اروری نداد و البته محیط گرافیکی هم بالا نیومد (مثل قبل):41:نقل قول:
تا اون موشه رو دیدی F2 رو بزن پیام های سیستم رو بهت نشون می ده
یعنی نوشته ها رو ندیدی؟
اگر دیدی همونا رو کپی کن اینجا
بله ! هر چند من خودم Mint رو ترجیح میدم به خصوص از لحاظ راحتی و یه سری چیزای آماده ... میز کار Gnome رو هم پیشنهاد میکنم ...نقل قول:
نوشته شده توسط G.D.ragon.Ir
سلام. من از كاربران ويندوزم. قبلآ (خيلي وقت پيش) يكبار پارسيكس نصب كردم كه ازش راضي نبودم. حالا ميخوام يكبار ديگه لينوكس (اوبونتو) رو امتحان كنم. يك سوال دارم كاربرپسند بودن اوبونتو چقدره؟ آيا توزيع ساده و بي/كم دردسريه براي شروع؟
اما خب یه چیزی ! توی پارسیکس از چی راضی نبودین ؟ - کلا چرا می خواین باز لینوکس رو امتحان کنین ؟ - اگه یه کم به سیستم عاملتون اهمیت بدین و براش وقت بذارین مطمئنا اونم شما رو راضی می کنه :46: :دی -
ببین دوست من یه بار با فلش امتحان کن اگه به سی دی شک داری . اینم نرم افزارشنقل قول:
نوشته شده توسط hummer_1990
...
...
قبل از نصب یه سری هم به اینجا بزن (پارتیشن بندی ) :کد:http://nkhdiscovery.persiangig.com/Linux/UNETBOOTIN-WINDOWS-377.EXE
و این هم برای نصب درون ویندوز که الته من خودم تا حالا نکردم ! تازه راغب شدم برم ببینم چیه ! چون من خودم Mint استفاده میکنم و یادمه تو فرومش یه بحثی داشت که این توزیع رو به عنوان یه نرم افزار توی ویندوز نصب می کردن ... حالا نمی دونم این همونه ؟! حالا اینو بخون - من خودمم الان پیدا کردم هنوز نخوندم ببینم چیز خاصی در این باره گفته یا نه ! :دیکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Partitioning
آهان در مورد xfce و اینا هم پرسیده بودی انگار ... اینا محیط دسکتاپ هستند و ظاهر رو و کلا امکانات گرافیکی سیستم رو مشخص میکنند ... حالا این که شما چی شده رفتی سراغ Xubuntu که xfce داره الله اعلم ! من که حالم ازش یه حا ا ا ا لی میشه !:دیکد:http://royaflash.files.wordpress.com/2010/02/wubi.pdf
من ubuntu یا حجم 700 مگ دارم که iso هست
باید چی کار کنم تا بریزم تو dvd و نصب کنم
اول md5sum رو چک کن اگر iso رو درست دریافت کردی باید بصورت image-burning روی cd و با اون cd سیستم رو بوت کنی و بقیه ماجرا
با عرض پوزش اینجا شاید جاش نباشه اما
اگه ممکنه می خوام بیان انتخابشونو از
Ubuntu
Parsix!
Kubuntu
OPENSuse
FEDORA
در تایپیک (مهاجرت؟ ...)
ثبت کنن
با تشکر قبلی
سلام...
من Desktop Edition اوبونتو 9.04 رو دارم...
آیا فرقی می کنه که به صورت Live اجرا کنم یا نصبش کنم؟
منظورم اینه که به صورت دائمی اگه بخوام از Live استفاده کنم ، امکانات خاصی رو از دست نمیدم (در مقایسه با نصب OS) ؟
سلامنقل قول:
در حالت لایو سرعت خیلی پایینتره و امکان نصب نرمافزارهایی که پرحجم نیستن، هست؛ ولی مسلما بعد از ریبوت همه چیز به حالت اول برخواهدگشت.
من تو نصب Wine به مشکل خوردم...
دستور sudo apt-get install wine رو که تو ترمینال می زنم اینو میگه:
[PHP]Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:
The following packages have unmet dependencies:
wine: Depends: libopenal1 but it is not installable
Recommends: ttf-mscorefonts-installer but it is not installable
E: Broken packages
[/PHP]
سلام دوستان
اگه میشه بگید طریقه وصل شدن به اینترنت در لینوکس buntu به چه صورته؟؟
اینم بگه از طریق ADSL اینترنت دارم
سلام
قراره این همه اوبونتو 10.04 رو دانلود کنم می خواستم بپرسم اگر از ورژن 64 بیتی استفاده کنم مشکلی با نرم افزارها به خصوص نرم افزارهای 32 بیتی دارم یا خیر؟
اصلاًَ استفاده از نسخه 64 بیتی مشکلی داره؟
دوستان چطور میشه visual effectرا فعال کرد؟
سلامنقل قول:
همون برنامه ۳۲ بیتی برای ۶۴ بیتی هم هست احتیاجی به استفاده از ۳۲ بیتی در ۶۴ بیتی نیست مگر در مواردی خیلی نادر
ولی برعکس نمیتونه باشه استفاده ۶۴ بیتی در ۳۲ بیتی
برای استفاده از ۶۴ بیتی مشکلی نیست ولی اگر مقدار RAM سیستم شما کمتر ۴ گیگ هست بهتره که از ۳۲ بیتی استفاده کنی
موفق باشی
شاید بهتر باشه libopenal1 رو جدا یا از روی سورس نصب کنیدنقل قول:
تاپیک فهرست مطالب انجمن رو ببینید جوابتون رو میگیریدنقل قول:
درایور کارت گرافیک رو باید نصب کنید رجوع کنید به تاپیک فهرست مطالب نجمننقل قول:
سلامنقل قول:
برای استفاده از ۶۴ بیتی مشکلی نیست ولی اگر مقدار RAM سیستم شما کمتر ۴ گیگ هست بهتره که از ۳۲ بیتی استفاده کنی
ممنون بابت راهنمایی تون
من 2 گیگ رم دارم به نظرتون مشکلی پیش بیاد؟
من هم می خوام اوبونتو 10.4 رو بگیرم ..PC یم 32 بیتی و لپتابم 64 بیتی..نسخه Desktop رو بگیرم یا Notebook ؟
می خوام یکی رو که به کار همه بیاد بگیرم..نظر خودم 32 بیتی Desktop هست..اما نمی دونم فرق Desktop ایش با Notebook ایش چیه..فکر می کنم که 32 بیتی رو میشه روی 64 بیتی نصب کرد ولی برعکسش رو نه..
ببینید حرف شما درست هست، سیستم عامل 64 بیتی رو نمی تونید روی یک پروسسور 32 بیتی نصب کنید، واضح هست مثل اینکه شما 2 لیتر آب رو بخواهید بریزید توی یک لیوان 1 لیتری خوب جا نمی شه!نقل قول:
ولی سیستم عامل 32 بیتی رو میشه روی پروسسور 64 بیتی نصب کرد، مانند اینکه شما 2 لیتر آب دارید و یک ظرف 4 لیتری!
اما خوب عملا شما دارید از نصف ظرفتون صرف نظر می کنید! حالا باید ببینید ارزش داره یا نه!
جواب ساده هست، عملا ارزشش رو داره! چون بسیاری از برنامه ها روی ساختار 64 بیتی قابل اجرا نیستند، و مشکل ایجاد می کنند!
عزیز جان اینو نگفتی 32 بیتی Desktop یا Notebook ؟ کدومش به هر دو کارم میاد..فرق این دو چیه؟ به نظرم Notebook ایش باید سبک تر باشه..نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم منظور شما نسخه Netbook باشه نه Notebook !
اگه روی لپ تاپ نصب می کنید از همون نسخه Desktop استفاده کنید.
ولی در مورد نت بوک از نسخه Netbook .
Kubuntu & Ubuntu 10.04 با اسم رمز Lucid Lynx رسما منتشر شد ! اطلاعات تکمیلی در لینک های زیر:
کد:http://www.ubuntu.com/products/whatisubuntu/1004features
http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-10-04-LTS-Released-140899.shtml
https://wiki.kubuntu.org/LucidLynx/Final/Kubuntu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حق با شماست من یه جایی دیدم که زده بود Notebook که منظورش نصب همه منظوره اوبونتو بر روی Desktop,Server,Notebbok بوده..که البته این دو با هم تفاوت دارند و Netbook رنج قطعات خودش رو داره..
ولی باز من متوجه فرق و خصوصیات ریز نسخه Notebook با Desktop نشدم..منظورم اینه که مثلا از لحاظ حجم ،سرعت،کارایی،.. چه تفاوتی با هم دارند..فکر کنم متوجه حرفم شده باشین..
من دیشب نسخه جدید را دانلود کردم البته 64 بیتی شو .
ورژن جدید خیلی بهتر و راحتر و زیباترشده اولین تغییری که من دیدم رفع مشکل کانکشن در دی اس ال بوده که من در ورژن قبلی مجبور بودم 3 تا پک رو دانلود کنم تا بتونم از لن مودم استفاده کنم اما در این ورژن تنها با ایجاد یک کانکشن براحتی به اینترنت وصل میشم .
قسمت ترمینال با رنگ صورتی پس زمینه خیلی زیباتر شده و موقع تایپ به ادم احساس شادی و خوشی دست میده
و مزایای دیگر که همگی در راه است.......................:8:
من باز روی حرف دوستمون تاکید می کنم، نسخه ی notebook وجود نداره و آنچه مد نظر شماست netbook هست که دستگاه هایی با مقدار حافظه ی محدود، اینترنت محور و فاقد برخی لوازم مانند سی دی یا دی وی دی رام هستند، بنابراین این نسخه جوری طراحی شده که بر روی حافظه ی محدود netbook ها جای بگیره و نیاز به فقط 4 گیگ فضا داشته باشه، کمتر رم بگیره یا ساختار cpu اونها هم سازگاری داشته باشه:نقل قول:
طراحی شده برای استفاده از ساختار پروسسور های Atomنقل قول:
* Rapid route to market - UI configured to work with Intel Atom processor-based netbooks so you are ready to go
فضای مورد نیاز کمتر از 4 گیگابایتنقل قول:
* Small OS footprint - fits within a 4GB flash drive with room for additional storage
رابط گرافیکی جدید جهت افزایش سرعت کار با اینترنتنقل قول:
includes a new consumer-friendly interface that allows users to quickly and easily get on-line and use their favourite applications
اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.canonical.com/projects/ubuntu/unr
به این میشه گفت حرف قابل قبول..من دقیقا با همین موارد کار داشتم که بدونم فرق طراحی و معماری این دو نسخه چیه؟ که جوابم رو تا اندازه ای گرفتم..
از همه اینها گذشته شاهکار اوبونتو ی 10.4 رو به همه ی دوستداران این توزیع تبریک می گم..
سلام خدمت دوستان OpenSource :31:
واقعیتش من می خوام Ubuntu نصب کنم و اما چند تا سوال دارم
1)آیا لینوکس بر روی MacBook pro نصب میشه؟
2)اگر کسی طریقه ی نصب Ubuntu به وسیله برنامه Wubi رو داره بگه چون من نفهمیدم چه جوری کار می کنه؟
3)من تحت دات نت برنامه نویسی می کنم و برام خیلی مهمه که بتونم از نرم افزار Visual Studio در لینوکس هم استفاده کنم آیا این امکان وجود داره؟
4)آیا اگر در برنامه Wubi درایو نصب Ubuntu رو درایو ویندوز قرار بدیم به ویندوز آسیبی می رسونه؟
5) KUbuntu با Ubuntu چه فرقی می کنه؟
6) لپ تاپ من قابلیت نصب سیستم عامل 64 بیتی رو داره با این حال بهتره 64 نصب کنم یا 32 ؟
7)لطفا لینک دانلود 64 و 32 بیتی این سیستم عامل که تحت لپ تاپ و دسکتاپ اجرا میشه رو بذارید.
8)به نظر شما لینوکس می تونه جای گزینی برای ویندوز باشه؟
ممنون:11:
خسته نباشد دوستان ! شرمنده بابت فینگلیش نوشتن :|
من همین الان ی اوبونتو 9.10 که از خوده شرکته Canonical برام فرستاده بدان رو نسب کردم . البته من قبلا 8.10 رو داشتم . والی خوب .
با این همه وقتی نسب تموم شد , GRUB رو حدود 5 دقیقی روش گیر میکنه ... منم که میبینم داره به Ext-Hardam فشار میاره reset ! میکنم .
البته به غیر از این grub بقییه مسائلش خوبه ! مثلا با این مودم جدید خیلی ساری فیت شد و الان بدون مشکل به نت واسلام ... البته الان این نسخی پورتابله هستش ...
حالا من دوتا چیز میخام ! یکی این که گراب رو درست کنم .
و دیگه این که اگه بشه ی تری از این جا برام توی اوبونتو ی نسب شده خیلی خوب میشه !
با گوگل اینو فارسیش کردم ! هنوز فارسی ندارم !
و این مسله این که درست فارسی نیست و بازی از کلمه ها رو اشتباهی نیم فاصله میندازه بینشون . مرورگر هم فیرفوکس هستش . مرسی دوستان
خوب دوستان دارم به ی نتایجی میرسم !
استفاده از سوپر GRUB !!!
این جور که معلومه مخسوس من ساختنش ! فقط لودر ویندوز ام رو چه تری بر گر دونم ؟
---
فرقی نکرد باز هم روی عبارت "GRUB Loading ." گیر کرد ... فکر کنم مشکل از جای دیگه ای هاست ولی خوب من قبلا با همچین مشکلی مواجه نشده بودم ؟ ؟؟؟
سلام
این تکراری که نیست ؟ :دی
انتشار کتاب الکترونیکی Ubuntu Manual
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4904175#post4904175
نقل قول:عجب ! میگم ! من repair ویندوز 7 رو هم ران کردم ... ولی هنوز نه ویندوز 7 دارم نه وبتنو ؟! چی کنیم ؟ چاره چی ؟ من امشب کلی فایل برای دان لود دارم !! :(((( : دی !نقل قول:
درود بر همگان خب مثل این که مشکل از این گراب2 لعنتی بودش ! مثلا پیشرفت کرده !!! الان کوبنتو ی 8.10 رو روی سیستم نصب کردم ! و برای بار اول هست که همراه با اون اینترنت رو هم دارم !(به خاطر مودم یو اس بی و این قر و فرا !) . فقط موندم مشکلش از مینبورد من بود که با گراب 2 سازگار نبود یا از این گرابه یا از این سی دیه بودش ...
به هر حال ! می خواستم ببینم چه طوری می تونم این کوبنتو 8.10 رو آپدیتش کنم ؟ مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ... 60 کیلوبایت در هر ثانیه فکر کنم بسش باشه !
و همینا دیگه !فعلا این درایور گرافیک رو باید بنصبم که خیلی اوضاعش داغونه این جا ... با تشکر از شما .
لطفا یکی جواب سوالهای منو بده
حذف شود .................................
نقل قول:
عزیز جان چرا وقت خودت رو صرف اپدیت کردن کوبونتو ی 8.10 می کنی..بیا خود کوبونتو 10.4 و دانلود کن و بنصب که محشره ..فکر می کنم مشکل شما هم در این نسخه حل شده باشه..بیا نگاهی به سری 10.4 و مخصوصا اوبونتو بزن،تا تغییر رو حس کنی..:8:
عجیبه!
از وقتی لینوکسی شدم سرعت اینترنتم اومده پایین! قبلا بین ۹۰ تا ۱۲۰ کیلوبایت بود ولی الآن فوقش میرسه به ۲۰ !! میدونم احمقانه هست ولی مطمپن باشم ربطی به سیستم عامل نداره؟
ضمنا "پ" و "،" و چند تا حرف دیگه هم ندارم. باید فونت نصب کنم؟ فونتشو از کجا گیر بیارم؟
آهان! من دارم کامپیوترم رو میفروشم که اشتراک اینترنت رو تمدید کنم. شما موافقین؟ :31::27:
--------------------
ظاهرا بازی رو میتونم اجرا کنم توی سایت wine نوشته اون بازی رو ساپرت میکنه!
-------------------------------
ویرایش: ظاهرا سوال احمقانه ام درست بود! download manager رو عوض کردم و multiget رو نصب کردم. توضیح اینکه این download manager از اینایی هست که فایل رو چند session میکنه. دانلودم شد ماکزیمم ۵۹ کیلوبایت بر ثانیه. هنوز کمه ولی میشه تحمل کرد!
خب "پ" رو بر اساس نوشته های خودم پیدا کردم. ولی همزه گم شد! اون رو هم بعد از کلی گشتن دیدم. ولی کاما یا ویرگول (یا هر چی اول ابتدایی بهتون یاد دادن) رو ندیدم!