این روش رو کسی تست نکرده؟نقل قول:
Printable View
این روش رو کسی تست نکرده؟نقل قول:
دوست من هنوز نیومده که کسی تست کنه.فعلا در حد خبر هستشنقل قول:
سلام دوستان میخوام ایپد نسل 4 جدید بگیرم یکی از اشنایان میخواد بره دبی.
میخواستم بدونم این نسل جدید ها هم جیل برک میشن یا نه؟
یعنی اپل میاد این برنامرو بزاره تو ایتونز؟
apple به طور کلی برنامه ها رو مدنظر میگیره و خودش باید اجازه بده که تو app store ادد بشه یا خیر و خوب خیلی از برنامه ها بوده
که اجازه نداده ....
نقل قول:
یعنی اپل میاد این برنامرو بزاره تو ایتونز؟
این برنامه با سافاری نصب میشه و "با توجه به سازنده ی برنامه ، این App از (یه قابلیت) که اپل برای به اشتراک گذاری برنامه ها ی بتا توی نت به سازنده ها داده استفاده میکنه ."نقل قول:
apple به طور کلی برنامه ها رو مدنظر میگیره و خودش باید اجازه بده که تو app store ادد بشه یا خیر و خوب خیلی از برنامه ها بوده
که اجازه نداده ....
و البته احتمالا" پولیه . "The app will cost under $20 and be installed via Safari on the device. It works with iOS 4.1 and iOS 4.2"
قیمت آیپاد تاچ جدید در مجتمع پایتخت:
32GB : 450.000 t
:19:
ایول بعد از دو هفته انتظار بالاخره امدنقل قول:
:42::19:
بری شروع قیمتش بد نیست به نظرم.
نقل قول:
سلام
ممنون بابت قیمت
64 گیگش نمیدونید چنده؟:11:
بله خدا تومن :27:نقل قول:
قیمتش که خوبه
زیاد نکشیدن
واسه اولش طبیعیه
نقل قول:
این بله چه ربطی به سوال من داشت:2:
دوستان جیلیبریک ipod 2G برای فریمور 4.1 ریلیز شد. به این تاپیک مراجعه کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=441648
دوستان بعد الان اين جديدا كه 450 هست... جيلبرك ميشن يا نه فعلا؟
بعدش به نظرتون كي زير 400 مياد؟
سلام دوستان یه سوال داشتم
یکی از آشنایان یه آی پاد تاچ نسل سوم واسم آورده ولی من نسل چهارم می خواستم!!:13:
ظرفیتشم هم 64 هست
حالا یه کمکی میخوام ازتون
اختلاف نسل سوم و چهارم در چه حدی هست؟
پردازشگر A4 و صفحه رتینا رو میدونم ولی منظورم اینه که چقدر با هم این دوتا فرق میکنه که به نفع من میشه که بفروشم و نسل چهارم بگیرم
شنیدم واسه iOS4.1 برنامه کم هست
حالا به نظرتون چی کار کنم این نسل سوم رو داشته باشم؟
قدرت و گرافیکش خوبه؟
یا اینکه بفروشم و نسل 4 بگیرم:45:
علیک!نقل قول:
اختلاف هاشون غیر از اون دو تا که گفتی، ژیروسکوب هست و 2 تا دوربین و میکروفون سر خود!:27:
iOS 4.1 هم هیچ فرقی از لحاظ ساپورت نرم افزار با قبلی هاش نداره! فقط هنوز جیلبریک نشده که اون هم به زودی انجام میشه، نگران نباش!:46:
البته قدرت نسل سه کم نیست و اینجوری نیست که دیگه از فردا نتونی بازی های جدید رو اجرا کنی ولی به هرحال تفاوت های نسل 3 و 4 خیلی عمده و مهم هستن!
به نظر من اگه بتونی این رو به قیمتی بفروشی که بدون پول اضافه تر یه 32 گیگ نسل 4 بگیری، خوبه! اگه بخوای این کار رو بکنی احتمالا باید الان نسل 3 خودت رو بفروشی، یکی دو ماه دیگه نسل 4 بخری!
آقا پارسا جواب ما رو هم بده خدا خيرت بده :31:نقل قول:
ميگم آيپاد جديدايي كه هس 4.0.1 روشونه يا 4.1؟ يعني جيلبرك ميشه يا نه؟
مرسی بابت جوابتوننقل قول:
الان چند بفروشم خوبه؟
یعنی این نسل چهارم پردازشگر خیلی خفنه؟!:5: که باید عوض کرد؟
می خوام راحت تر برام این مساله رو روشن کنی
آخه تا حالا با آی پاد کار نکردم
این جور که من شنیدم 4.1 پیش فرض ننصب هستنقل قول:
فقط بحث پردازنده نیست، ژیروسکوپ اضافه شده که کارایی هایی جالبی (خصوصا تو بازی!) میتونه داشته باشه! (یه چیزی هست مثل شتابسنج ولی خیلی دقیق تر!)، دو تا دوربین هست که واقعا چیز مهمیه و باحالیه (غیر از عکس و فیلم کارهای جالبی میشه کرد!)، کیفیت و رزولوشن LCD واقعا چشمگیر هست!و در آخر قطعا نسل چهار دیر تر از ساپورت خارج میشه تا نسل سه! ...راستی باطریش هم بهتر شده!نقل قول:
حالا شما چه استفاده ای از آیپاد داری!؟ آهنگ؟ فیلم؟ بازی؟ وب گردی؟ این هم مهمه!
همه دارای iOS 4.1 هستند، فعلا جیلبریک نشده ولی کارگران (:rambo:) مشغول کارند!:دینقل قول:
من بازی شاید بکنم ولی زیاد نهنقل قول:
بیشتر کارم وبگردی و باز بیشتر از این موسیقی و فیلم و کار با نرم افزار های متعدد هست
واسه عکس و فیلم گرفتن هم نمیخوام
کیفیت نسل 3 رو نمیدونم چه برسه به نسل چهار هم پردازشگر و هم طبق گفته شما lcd
باتریشون آنقدر زیاد هست این جور که شنیدم که حالا نسل جهار بشتر هم شده
البته نسل 3 یک سال پیش تولید شده یعنی ساپورتش 1 سال اختلاف باید داشته باشه
به نظرم شما یه بررسی بکن ببین اگه میتونی به قیمت خوب (مثلا به آشنا،که خودت کاملا راضی باشی!) بفروشیش که خب بفروشش ولی اگه خوب نخریدند، بیخیالش شو با همین نسل 3 خودت حال کن! ساپورتش که تموم شد دوتایی یه فکری میکنیم!:27:نقل قول:
نقل قول:راستی از امضای شما معلومه نسل سوم داریدنقل قول:
راضی هستید؟
از لحاظ سرعت و ال سی دی و کیفیت صفحه در نمایش عکس و فیلم مخصوصا:11:
سلام دوستان
من از ipod هیچی نمیدونم(البته از نظر کیفیت تصویر ,صدا و عمر باطری) فقط دنبال یه چیزی برای فیلم و اهنگ هستم ipod مناسبه ؟
فقط برام خیلی مهمه فیلمو با کیفیت نشون بده و فایل srt نوش کار کنه و باطریش زود تموم نشه. البته اگه میشه قابلیتای سری جدیدشو لیست وار بگید.
کاملا راضی هستم!نقل قول:
کیفیت صفحه نسل 3 و حتی نسل های قبلی از محشر اون طرف تره (با هر دستگاهی که مقایسه کنی!) حالا توی نسل 4 از اون هم فراتر رفته!
فکر میکنم اگه کاربری تون فقط فیلم و آهنگه و کاری به بازی و برنامه و اینترنت ندارید اگه سراغ پلیر های Cowon برید براتون بهتر باشه!نقل قول:
من هیچ پلیری رو ندیدم که فایل Srt و کلا زیرنویس به صورت جدا رو ساپورت کنه، خصوصا فارسی!
قابلیت های آیپاد تاچ:
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/
بازم ممنونمنقل قول:
این جور که معلومه زیاد هم بد نیست من اینو نگه دارم....
خواهش میکنم!نقل قول:
اصلا بد نیست، عالیه! ان.شاء.الله nسال LCDـیش برات روشن، خاموش بـشه!:11:
نه, هم بازی میکنم هم اینترنت میرم اما بیشتر از هر کاری برا فیلم و اهنگ استفاده میکنم مخصوصا فیلمنقل قول:
راستی از عمر باطری چیزی نگفتید (چند ساعت میشه ازش کار کشید) ؟
خب پس بهترین و شاید تنها گزینه برای شما آیپاد تاچ هست!نقل قول:
باطریش برای موزیک و فیلم واقعا عالیه و خیلی خوب جواب میده ولی وبگردی و خصوصا بازی های سه بعدی باطری زیادی مصرف میکنه، البته تو نسل جدید باطری باز هم بهبود یافته!
مرسی عزیز
ولی نگفتید حدودا چند ساعت میشه باش فیلم دید ؟
اگه قیمت 32 و 64 رو هم دارید لطف کنید بدید.
7 ساعت فیلم و 40 ساعت موسیقینقل قول:
قیمت 32GB نسل4 تهران : حدود 450.000 که به شدت الکی گرونه، میاد پایین، تا 350 هم میاد!
به نظر من اگه وا نکردی بفروشنقل قول:
دوستانی که هنوز روی 3.1.2 هستند (اگه کسی باشه!) میتونن iOS 4.1 رو جیلبریک کنند!
[پست 1300 من!]کد:http://www.iphoneheat.com/2010/09/jailbreak-iphone-3gs-old-new-bootrom-iphone-3g-on-ios-4-1-with-sn0wbreeze-2-0/
تفاوت صفحه نمایش آیپاد تاچ جدید و نسل سه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت عکس ولی اگه عکس رو در سایز اصلی نگاه کمنید یکم مشکوکهنقل قول:
نمیدونم تو عکس اینجوری افتاده صفحه آی پاد نسل سه رو تو عکس ببینید خیلی خط های افقی و عمودی اضافی رو صفحه است که بعید میدونم نسل سه اینجوری باشه چون همه از ال سی دی اون تعریف می کنن
البته در این مورد پارسا جان میتونن مارو راهنمایی کنن:10:
سلام
شاید سوال تکراری باشه ولی چطور میتونم از note هام توی آیپاد بک آپ بگیرم یه جور که بتونم توی ویندوز اونا رو داشته باشم
مثلا کانتکت هام رو با outlook سینک میکنم بعد از outlook اونا رو به صورت فایل excel یا access ذخیره(export) میکنم و دیگه هر جا بخوام میتونم اونا رو داشته باشم ولی note ها رو که با آیتونز سینک میکنم توی outlook نمیان یا من نمیبینمشون ممنون میشم دوستان یه راهی پیشنهاد بدن که من بتونم note ها روی pc ذخیره کنم آخه خیلی واسم مهمن
ipod 3g ios4.1
راستی از وقتی رفتم به 4.1 اون مشکل اجرای خودکار آهنگ برطرف شد:15:
چنین تفاوتی وجود داره ولی شما پیکسل های هیچ کدوم از نسل 3 یا 4 رو نمیتونید با چشم غیر مسلح ببینید. (من تست کردم!:31:) در نهایت تصاویر نسل 4 روشن تر و شفاف تر و البته واضح تر به نظر می رسه!:5:نقل قول:
...یه سری موج که توی عکس افتاده به خاطر عکس برداری هست و با چشم چنین چیزی دیده نمیشه! تقریبا یه چیزی مثل این که اگه بخوایید از مانیتور های CRT یا حتی بعضا LCD فیلم بگیرید، تصویر پرش پیدا میکنه...
آفرین دقیقا درستهنقل قول:
این موجش خیلی مشکوک بد (پس خوبی رتینا اینه که عکس بگیرید بدون موجه:31:)
پس درواقع به قول شما شفافیت و تفاوت پیکسل براحتی مشخص نیست که داد بزنه بگه من اینقدر متفاوتم؟!:19:
ببینید ...
این موجا که خییلی ضایعن و به هیچ وجه هنگام عکسبرداری از صفحه نمایش نسل 3 نمی افته .مگه CRT هست؟
پس تا اینجا این عکسه رد میشه ...
(خودم عکس گرفتم ازش.سید یه عکس با دوربینت تو حالت ماکرو از صفحه نمایش آیپادت بگیر جالبه.:5:)
همتون دیدین جاهایی که چندین تا (!) مانیتور یا تلویزیون کنار هم گذاشتن.
چند وقت پیش هم یه تلویزیون گرفتین با کیفیت مرگ!
حالا اونجا میرین میبینین اِاِاِاِاِاِ !!!تلویزیونتون در مقابل چندتای دیگه کم میاره تو کیفیت.
در صورتی گه توی خونه فک میکردین رو دست تلویزیونتون دیگه نیست.
حالا قضیه ی رتینا و مدل قبل هم همینجوره.
شما نسل 3 رو دارین.با هر گوشی که مقایسه میکنین یه سروگردن بالاتره و واقعا لذت بخشه.:27:ولی وقتی کنار رتینا قرار میگیره می بینید که کم میاره.
افتاد الآن؟
حامد جان شما هم سعی کن (اگه مایشو داری) نسل 4 رو داشته باشی.
تاریخ (!) نشون داده اپل شرکتی نیست که یه فناوری رو تولید کنه و ازش استفاده نکنه.(مث نوکیا نیست که روی N82 و N95 چیپست گرافیکی کار گذاشت ولی خریداران آرزوی استفاده از این چیپست رو به گور بردن :13:)
حالا اپل مثلا از ژیرسکوپ استفاده کرده و بعیده که کارهای شگفت انگیزی که میشه با این قطعه کرد رو نادیده بگیره.
شما حالا میگی بازی نمیکنی،ولی وقتی بازیهایی که فقط با ژیرسکوپ اجرا میشن تولید شدن،ممکنه سرخورده بشی که چرا ...
نتیجه ی کلی : اگه مایشو داری نسل 4 رو بگیر.نداری همینو نگه دار نهایت لذتو ببر.خییلی ضرر نمیکنی.(بستگی داره به خودت و علاقه مندیهات)
(مثلا" من خودم یه ماه صبر میکردم میتونستم نسل 3 بگیرم ولی نسل 2 رو گرفتم.چون هم پولشو نداشتم هم میدونستم خیلی چیزی رو از دست نمیدم.ولی تفاوتای نسل 2 و 3 با نسل 3و 4 فرق میکنه.تفاوت نسل 2 و3 یه جورایی فقط سرعته و دیگر هیچ!!)
یا علی ...
واقعا مرسی از راهماییتنقل قول:
ولی مشکل اینجاست که اگر بخوام نسل 4 بگیرم اول باید تلاش کنم این نسل 3 رو بفروشم و بهد شاید یخورده بذارم روش و نسل 4 رو با نصف ظرفیت نسل 3 فعلیم بگیرم (الان 64 دستم هست)
اون هم باید یه ماهی کمش صبر کنم که بیاد پایین
بخاطر همین اومدم مشورت بگیرم بابت آینده:13:
اقا شما باز کزدی ipod رو؟نقل قول:
اگه بازش نکردی خوب میتونی بفروشی
و یه 32 گیگ 4 بگیری