1-بعضی از دوستان می گفتند که فیزیک انرژی الگو خیلی خوبه.نقل قول:
2-به نظر من هر دو بد بودن همگامان از همه بهتره.
3-فوت و فن خیلی خیلی خیلی بده اصلا سمتش نرو.
4-شیمی سبز نو تره ولی هر دو عالی هستند.
1-بعضی از دوستان می گفتند که فیزیک انرژی الگو خیلی خوبه.نقل قول:
2-به نظر من هر دو بد بودن همگامان از همه بهتره.
3-فوت و فن خیلی خیلی خیلی بده اصلا سمتش نرو.
4-شیمی سبز نو تره ولی هر دو عالی هستند.
سلام دوستان.در کنکور ریاضی چندتا سوال ادبیات میاد؟ چندتاش قرابت معنایی هست؟
هر کدوم از درسهای عمومی 25 تا تست داره که سهم قرابت معنایی در ادبیات 9 تست هست.نقل قول:
نقل قول:
از درس حسابان چند تست تو کنکور میاد؟
تقريبا 15-16 تانقل قول:
سلام :20:
وای امتحانهام از فردا شروع میشه!!!
این کتاب هامون سبطی بخشیش را خوندم و به نظرم کتاب خوبی برای قرابت معنایی است سوالم اینه که ما سال سومی ها هم میتونیم از الان شروع کنیم به خوندنش یا سطحش برای پیش دانشگاهی هاست ؟!
سلام. از ریاضی2 چندتا سوال تو کنکور میاد؟ از دیفرانسیل و حسابان با هم 16 تا سوال میاد؟
قیمت کتاب حسابان نوشته عباس امیدوار چنده؟
قبلا این سوال پرسیدم ولی برای اطمینان دوباره میپرسم من دیف1 رمزینه + دیف 2رمزینه(البته اگه بیاد اگه هم نیاد دیف 2 اندیشه سازان) میخونم + جلد 3 کتاب تست رمزینه(ریاضیات پایه) حالا نیازی هست دوباره حسابان بخونم یا تو همون 3کتاب بالا مباحث حسابان اومده؟
دوست عزیز این بستگی به خودت داره . اول یه سوال میپرسم . وقتی که میخوای تست بزنی و با یک سری از سوالات مربوط به حسابان رو به رو میشی به نظر خودت با خوندن کتابهایی که گفتی میتونی بزنی ؟نقل قول:
اگه میتونی نرو نخون . اگه نمیتونی برو ببین تو چه مبحثی مشکل داری اون رو برو مرتفع بساز ؟
سوالی هست بفرما :10:
نقل قول:
ببین دوست عزیز . قرابت معنایی یاد گرفتنش از همون دوم دبیرستان هم خوبه چه برسه سوم . ولی به اون صورت که در کنکور سوال میاد در سوالات دبیرستان نمیاد .
سلام محمد امین دستت درد نکنه بابت جواب :11: تو هم مثل من نتونستی دوری از p30 تحمل کنی درسته؟:46:فکر کنم این حرفم خیلی خنده دار باشه:31: ولی من تابه حال تستی از حسابان و دیفرانسیل نزدم و اصلا نمیدونم تو حسابان چه فصل هایی هست :41: فعلا روی دروس پایه کار میکنم به خاطر همین چون من فکر میکنم حسابان و دیف با هم فرقی نمیکنن! تو پایه حسابان نمیخونم و فقط مباحث تابع،لگاریتم،تصاعد،مثلثات ،تقسیم پذیری و...(کلا مباحث جلد سوم تست رمزینه ریاضیات پایه) میخونم میخوام بعدش دیف بخونم یعنی امکانش هست به مشکل بخورم و نتونم دیف هضم کنم:31: میشه مباحث حسابان که با دیف مشترک نیست معرفی کنید :11:نقل قول:
چرا کسی به سوالم جواب نمیدهنقل قول:
>>>??? :41::41::41::41:نقل قول:
از ریاضی 2 تصاعد و لگاریتم میاد ولی نمیدونم چندتا:41::41:نقل قول:
البته بخش هایی هم مثل مثلثات داره که کلا یار گرمابه و گلستون کنکوریاس(با اجازه مهندس مهربان البته)
کتاب عباس امیدوار دو جلده حدود 15000 میشه
تو بهتر بودن دکتر سبطی که هیچ شکی نیست اینم آدرس سایتش که میتونی قسمتی از کتاباشو دانلود کنینقل قول:
سوال دوم هم خوب متوجه نشدم :20: جوابشو که خودت دادی گاج سبز فکر کنم بهترین گزینه باشه:46:کد:http://www.daryaft-pub.com
نقل قول:
از ریاضی 2 باید لگاریتم و تصاعد و مثلثات رو بخونی
از حسابان هم حد رو یکبار بخون . خوبه
بقیه دیگه همه چیز تو دیفرانسیل هستش . اما در دیفرانسیل هم به بعضی مسایل مرور جزئی میشه . که شما باید پایه ی قوی داشته باشی . مخصوصا حد و پیوستگی
اما یک موضوع اساسی که پا به پای ما در ریاضیات دبیرستان میاد تابع و مسایل دیگر اونه . تابع یکی از مفاهیم اساسیه . حتما باید بلد باشی
. حتما میدونی که وقتی میخوای مشتق بگیری یا حد حساب کنی یا انتگرال بگیری میخوای از چی اینا رو
بگیری ؟ از تابع دیگه . تابع هم در حسابان باید خونده بشه .
پس تابع هم باید بخونی :10:
از لحاظ لغوی حسابان همون حساب دیفرانسیل و انتگرال هست . سوالی هست
بگو ببینم که کتابهایی که کلا برای ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل میخونی چیه ؟
برای تسلط بر ریاضیات 2 و حسابان و دیفرانسیل باید مراحل زیر رو طی کنید . جمعا 3 مرحله ی . زیاد نیست
خوندن اموزش ریاضیات 2 مبتکران ( صورتی رنگ ) >>> خوندن حسابان عباس امیدوار هر دوجلد یا جلد 1 فقط >>> خوندن دیفرانسیل رمزینه
حالا میتونید تست بزنید
البته من 16 الی 20 مرحله رو طی کردم . از اسم کاربریم معلومه . nits همون لایب نیتس هست . تومدرسه مشهورم به این اسم
در خدمتم برای اینکه هرکس بخواد ریاضیدان بشه . بهترین منابع ریاضیات به شما معرفی خواهد شد
با تشکر .
تشکر بابت پاسخ:46: جواب سوال هم فکر کنم پست قبلی دادم ولی دوباره میگم برای دیف 1 که رمزینه دارم دیف 2 هم اندیشه سازان دارم منتظرم رمزینه هم بیاد ریاضیات پایه هم رمزینه دارم کتاب تست جلد 3(ریاضیات پایه) با اینکه کتاب تسته ولی کادرهای آموزشی توپی داره که واقعا جامع و کامل و فکر کنم نیازی به آموزش نداشته باشمنقل قول:
جلد سوم کتاب تست رمزینه (حسابان و ریاضیات پایه کنکور) شامل مباحث:تابع،معادله درجه دوم،بخش پذیری،انتقال نمودارها و تقارن،مثلثات ، تصاعد و لگاریتم شامل کادرهای آموزشی و بیش از 1000 پرسش چهارگزینه ای تالیفی ، سراسری و آزاد(داخل و خارج کشور)،سنجش ، آموزش و پرورش و گزینه 2 و بررسی کلیه تمرین ها و مثال های کتاب درسی - شامل پاسخ تشریحی با شیوه ای نوین(افزایش قدرت تحلیل موضوعات) در آخر هم 337 صفحه با قیمت 7900
گفتم شاید بعضی از دوستان در مورد این کتاب اطلاعاتی بخوان واسه همین این قسمت قرمز کردم(با یه تیر دو نشون زدم:31:)
پس فکر کنم با این حساب نیازی به خوندن حسابان نداشته باشم درسته؟
برای عربی یه کتاب معرفی کنید که اعراب و تحلیل صرفی رو خیلی خوب توضیح داده باشه.
فیزیک سالهای اول و دوم اندیشه سازان با هم هست یا جدا؟ تسته یا اموزش؟
برای ریدینگ زبان چه کتابی خوبه بکیرم؟
از اعراب و تحلیل صرفی و ترجمه چند سوال تو کنکور میاد
جلد یک: تابع __حد___پیوستگینقل قول:
سلام
دیدم آقای نیتس چند صفحه قبل یه 20 تا کتاب پیشنهاد داده بودن برای ریاضیات!!!
دهنم واموند!
شما همه اینا رو خوندید؟
با چه انگیزه ای؟ کنکور؟!!!
سلام دوستان خسته نباشيد راستش من يه مدتي هست که چند تا درس رو از سوم نهايي (رشته تجربي) تجدید میشم و امکانات زیادی ندارم الان حدود 1.5 سال هست که هی از این چند درس میفتم اوایل تعداد درس ها خیلی زیاد بود که الان کردمش 5 درس که به ترتیب : زیست 2 – فیزیک3– شیمی 3 – ریاضی 3 و زمین شناسی هستند که دو تاشون رو یعنی زمین شناسی و ریاضی 3 رو از تک ماده استفاده کردم و میمونه زیست و شیمی و فیزیک!
خوب الان از شما یه خواهش دارم!
اونایی که مدارس خوب درس میخوندند یا معلمای خوب تری داشتند که در کل به اونا جزوه میدادند یا مطالب رو به صورت جزوه مینوشتند اگه ممکنه برام یه اسکنی چیزی بگیرید و برام به صورت doc یا pdf آپلود کنین به خدا اگه این کار رو بکینن برام کار بزرگی کردید چون اگه من نتونم این ترم از اینا قبول بشه دیگه امیدی به ادامه زندگی ندارم!
خلاصه اگر این لطف رو بکنید و زحمت درس های : فیزیک3 – شیمی 3 (ریاضی اگه بود خوب بهت وگر نه زیاد مهم نیست) رو بکشید و یه جزوه عالی ازشون برام جور کنید یه دنیا ممنون میشم!
خواهش میکنم هر چه سریع تر هر کس امکانش رو داره این کار رو بکنه چون 10 روز دیگه باید اینا رو امتحان بدم و چیز زیادی هم بلد نیستم!
یا علی مدد!
:40:
سلام دوست عزیز . تعریف از خود نیستا . ولی اون 16 الی 20 مرحله مخصوص دبیرستانه . کسی که ریاضیات رو میخواد واقعا یاد بگیره باید خیلی بیشتر از اینها تلاش کنه . کتابهای انتشارات مدرسه هم هست و به غیر از اونها . المپیادی هایی که انتشارات مبتکران میزنه و ......نقل قول:
به نظر شما این انگیزه واسه کنکوره ؟ معلومه که نه ؟ اگه واسه کنکور بود هرگز اینطور نمیشد . من ریاضی رو تفریحی میخونم . کاری با روال کلاسها ندارم. و هیچ موقع هم کلاس ریاضی نرفتم و نخواهم رفت
بعضی ها میگن من به فیزیک یا ریاضیات خیلی علاقه دارم ولی خوندن کتابهاشون خیلی وقت گیره ؟ اینها در اصل علاقه ندارن به اون درسی که میگن بلکه دارن وانمود میکنن که علاقه دارن ؟ اگه علاقه داشتن هرگز چنینی حرفی نمیزنن.
اولین قدم همیشه مشکله . ولی اینکه یواش یواش رفتی تو دنیای ریاضی خود به خود مسایل رو حل میکنی . :46: همه چیزت برات اشکار خواهد شد . درسی مثل فیزیک رو هم خوب یادمیگیری
ورود به هر دنیایی از علم اعم از ریاضیات یا فیزیک یاشیمی و یا ادبیات ( از همه بیشتر ریاضیات ) عشق میطلبه.
موفق باشی . اگه سوالی هست در خدمتم
من سوم هستم برای حسابان خوندن جلد 1 عباس امیدوار و دیف 1 رمزینه کافیه؟
نقل قول:
کاملا کاره درستی هست . حتما هر دوتارو بخون . بله کافیه و خیلی خوب و مفید
منم سومم.ولی چه نیازی هست به دیف رمزینه؟
شما رسما اشتباه می کنیدنقل قول:
اگر سومی دیف 1 رمزینه چه ربطی به حسابان داره؟؟
محمد امین عزیز دیف 1 دنباله و سری و..... داره این بنده خدا که الان سومه به چه دردش می خوره اینا رو بخونه؟؟
گول خوردی آی گول خوردی پست محمدامین زیاد می خوندی : دی:دی:دینقل قول:
آقا محمد امین از دست ما ناراحت نشی یه وقت!!
کار شما مثل کسی می مونه که به جای پیک نیک با خودش اجاق گاز رو می بره کوه ! :13:نقل قول:
مگه بیکاری که اینقدر وقت خودتو تلف کنی وقتی با دو سه تا کتاب میشه براحتی حساب دیفرانسیل و ریاضی پایه رو جمع کرد ( تازه برای بالای 70% )
سلام
من ديروز رفتم زبان فارسي سبطي گرفتم.ولي اصلا باهاش حال نكردم.اين كه حتي نصف كتاب زبان فارسيم پوشش نميداد؟؟؟لااقل بايد درس نمودار جمله كه حتما 1 تست داره را توي اين جلد مياورد.به نظر من كه فقط ميخواسته كتابش سريع منتشر بشه..
سلام دوستان میدونم شما از من گرفتار ترید ولی اگه این کار رو برام بکنید یه عمر دعاتون میکنم!
خواهش میکنم یعنی یه با مرام پیدا نمیشه؟!
نقل قول:
من و ایشون میدونیم که دنباله ها وسری به دردشون نمیخوره در سال سوم . من به این شرط گفتم که کاره خوبی داره میکنه که این دو کتاب رو به ترتیب بخونه . یعنی اول حسابان امیدوار فقط جلد 1 و بعد دیفرانسیل رمزینه رو بخونه .
نقل قول:
شما میتونی اجراش نکنی . این برای کسی هست که میخواد از دوم پایه ریزی کنی .
تازه مگه من چند تا کتاب پیشنهاد کردم به دوستان : جمعا سه تا . خود شما هم گفتی که با دو سه تا کتاب میشه جمع جور کرد همه چی رو . خب مگه من چیز زیادی گفتم .
ولی اگه اون 16 الی 20 مرحله منظوردت هست باید بگم که اون 16 الی 20 مرحله و اسه خودم بود که شامل کتابهایی که معرفی کردم نمیشه . کتابهای سنگینی هستن
کتاب که بله ولی از نوع مرجع ! ( ریاضی 2 صورتی :2: )نقل قول:
به به این چه تایپک زیبایی است
خب من یه کتاب می خواستم آموزش حسابان رو خدا بده این محمود نصیری رو گرفتم می خونم یاد نمی گیرم
نمونه سوال زبان انگلیسی و فیزیک چه بگیریم خوبه البته جواب داشته باشه بعد دین و زندگی هم نونه سوال چه خوبه که تو امتحان نهایی 20 بشیم سوم دبیرستان البته من با یوزر پسر خالم اومدم:31:
فیزیک پیشدانشگاهی (2) در رشتهی تجربی و ریاضی منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک پیشدانشگاهی ٢ (ریاضی) ٢۴٠ صفحه / قیمت ۵٠٠٠ تومان
فیزیک پیشدانشگاهی ٢ (تجربی) ٢١۶ صفحه / قیمت ۴۵٠٠ تومان
بچه ها کسی میدونه بانک تست عربی انتشارات کتاب سبز منتشر شده یا نه؟
دوستان نیازی به خریدن کتاب مخصوص برای ارایه های ادبی لازمه ؟!!!!
کتابهای کمک اموزشی مثلگاج هه رایه های ابیات کتابو داده اند ایا بازهم نیازی هست؟!!!!!
یه سوال دیگه برای مسلط شدن روی تاریخ ادبیات ها باید چی کار کرد؟!!!!:20:
نقل قول:
خب معلومه دیگه باید . این که سوال نداره . هی باید تمرین کنی و تکرار . هر چی کتاب داری بخون . تکرار و تمرین یادت نره
وقتی سر جلسه کنکور میرید باید با کوله باری از تجربه و تمرین بری
( به قول مهندس مهربان )