نقل قول:
سرویس ویس و وب کم غیر فعال بود حجدود 18 ماهه و تنها راهش استفاده از کنفرانس بود برای ویس چت و وب دادن و یا استفاده از وی || پی // ان
البته باز دوباره مشکل برطرف شده و تو حالت عادی هم ویس میشه زد و هم وب
Printable View
نقل قول:
سرویس ویس و وب کم غیر فعال بود حجدود 18 ماهه و تنها راهش استفاده از کنفرانس بود برای ویس چت و وب دادن و یا استفاده از وی || پی // ان
البته باز دوباره مشکل برطرف شده و تو حالت عادی هم ویس میشه زد و هم وب
من به یه مشکلی برخورد کردم اونم اینه که وقتی دارم با کسی چت میکنم نمیتونم نوشته هاش رو هایلایت و بعد کپی کنم و حتی اگه کسی برام لینک بفرسته نمیتونم باز کنم و ارور میده ، مشکلش چیه ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما به اين پست بريد و كارايي كه گفته رو انجام بديد
ببينيد درست ميشه يا خير؟ اينجا هم اعلام كنيد نتيجه رو
چون موقتا من به ويندوز 7 كه واسم همين مشكل شبيه شما ايجاد شده دسترسي ندارم
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
نه دوست عزيز كي اين حرف رو زدهنقل قول:
در مورد وب كه مطمئنم چون هر روز دارم ازش استفاده مي كنم و تو اين چند سالي كه از مسنجر استفاده كردم هيچ وقت نياز به كنفرانس نبوده
ولي چرا تماس تصويري كه كلا متفاوت از وب هستش يه سري مشكلات داشت
سرعت انتقال تصوير باهاش فرق مي كنه اگه سرعت نت خوبي داشته باشي. مثل تماس گرفتم با شماره تلفن افراد كه سرويسش تو ايران فعال نيست
سلام
وقتي sign in ميشم تمام آف هاي فارسي را به صورت مربع مربع ميزنه!
حتي PMفارسي هم مريع مريعه
لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم؟
ويندوز 7
ممنون:11:
نقل قول:
من هر روز با مسنجر سر و کار دارم و هفته ای 3 الی 4 بار باید با خارج از کشور از این طریق گفتگو کنم و نتنها من بلکه خیلی از دوستان این مشکل رو داشتند و اعلام هم کردند که چه راه حلی براش پیشنهاد میشه که گفتم استفاده از وی || پی // ان
اگه شما مشکل در این زمینه نداشتید ISP ای که باهاش در ارتباط هستید محدودیت رو برای این سرویس قائل نشده
دوستان من به یک مشکل جدی خوردم در یاهو مسنجر زمانی که می خ.اهم متنی رو بنویسم و به کسی ارسال کنم
سند نمیشه و سفید میره و کسی هم که میده به من همین طور
انواع ورژن ها رو امتحان کردم سیستم هم ویروسی نیست ولی نمی دونم مشکل از کجاست
بار ها پاک کردم و.........
از رنگ و ...... این حرف ها هم نیست
مشکلات کم بود اینم روش اضافه شد!!! ای خدا
نقل قول:
یک راه حل دوستان اینجا ارائه دادند
ملاحظه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5738185&postcount=3167
در مورد وب همچنان مخالفمنقل قول:
تو چند ورژن اخير مسنجر ديگه نمي شه با ايكن وب وب داد يا گرفت
ولي همچنان گزينه دعوت به ديدم وب كم يا باز كردن وب كم طرف هستش
اكثر كاربراي عادي ياهو مسنجر نمي دونن كجاست چون هر روز تو كافينت مجبورم به چند نفر ياد بدمش و به بعضي دوستان حق ميدم
باز خوبه شما مي گين سرويسش فعال نيست اونا مي گن اقا وبت خرابه
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
ولي در مورد ويس چت با شما موافقم
استفاده از وي پي ان يكي از روشاست البته واسه گزينه كال
این مورد اگه برای شما فعال بوده مطمئنا از ISP بوده چون من از خیلی افراد جویا شدم همه این مشکل رو داشتند تو این یک سال و اندینقل قول:
شما از کجا سرویس میگیرید و کدوم شهر هستید؟
لااقل تهران و کرج که من بودم این مشکل وجود داشته
من از شاتل سرويس مي گيرم
البته من از جاهاي مختلف سرويس مي گيرم
اما شاتل پپ هستش و همه مي شناسنش واسه همين اسمش رو اوردم
رويال - شفق -رايانت ....
نمي دونم يعني اينجوري مي گيد باز نمي شه؟!؟!؟نقل قول:
براي فعال شدن وب تشريف ببرين مسنجر بعد ماي وب كم وب باز مي شه
اگه موقع چت هم بخواين به يه شخص خاص وب بدين مي تونين اين مراحل رو دنبال كنين تو صفحه چت
actions --> more actions --> invate to view my webcam
veiw webcam هم كه واسه باز كردن وب طرف مقابله
مشکل من اینه که تو یاهو مسنجرم همه ی پی ام های که می فرستم و همه ی پی ام هایی که دریافت می کنم نمیتونم بخونم یعنی نشان داده نمیشه و همه ی پی ام هایی که می فرستن فقط جدول آف لاینهایی که میفرستن دیده میشه اگه میشه خواهشا منو تو این مشکل راهنمایی کنین مشکلی هستش که از فامیلای مهندسمونم پرسیدم و خودمم تو کامپیوتر وارد هستم ولی حل نمیشه و ذهنم فقط فرستادن تایپک افتاد و کمک شما ها عزیزان اگه لطف کنین تا فردا مشکل منو حل کنین یا راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم با تشکر
و این مشکلو حل کنه واقعا یه کار توپی انجام داد
اگه مشكلت سفيد بودن صفحه ي چت هستش
همون جوري كه يكي از دوستان لطف كردن و راه حلش رو گفتن
Malwarebytes' Anti-Malware رو دانلود كن
بعد اپ ديت كن
بعد اسكن كن
مشكلت حل خواهد شد
حتما بايد اپ ديت كني
نقل قول:دقیقاً همین کاری که دوستمون گفتن رو انجام بده مشکلت حل میشهنقل قول:
تو این پست هم توضیح داده شده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5738185&postcount=3167
سلام من دیروز پیامی فرستادم براتون در مورد مشکلی که دیروز گفتم و فرستادم و شما لطف کردین و کمک کردین و با وجد راهنمایی هایی که کردین و من انجام دادم هنوز اون مشکلم هست یعنی هر کی بهم پی ام میده نشون داده نمیشه و به هر کس که پی ام میدم نشون نمیده اگه راه حل دیگه ای هم هست لطفا منو راهنمایی کنین از کمک دیروزتونم ممنون هستم باتشکر اگه میشه بیشتر در مورد این مشکل که دارم توضیح بدین
با سلامنقل قول:
ویندوزتون 7 هست دیگه ؟
فعلا غیر از همون راهی که دوستمون ارائه کردن راه خوب و منطقیه دیگه ای نیست
البته من خودمم همین مشکل رو دارم و اون راه ارائه شده رو هم رفتم
اما گ ویا روی بعضی سیستم ها جواب میده و بعضیا خیر
موفق باشید.
نه ویندوز من سری 2 ایکس پی هستش ....خو ب این کارو دوباره انجام میدم شاید فرجی حاصل شد ..ممنون ازتون باتشکر
ببخشید این سوال یادم رفت بپرسم اگه من ویندوز عوض کنم رفع این مشکل صد درصد میتونه باشه ؟ ممنون
آقا دمتون گرم الان درست شد دو بار امتحان کردم همه درایوهارو اینطوری کردم منظور با همون نرم افزار الان دیگه درست شد واقعا صد درصد هستش این کار از همتون تشکر میکنم مخصوصا این آقایی که این جواب و پی ام رو برام گذاشتن ممنونتممممممممممممممممممم مم بای
اقا درست شد دمتون گرم ایول همه درایوهارو اسکن کردم پاک کردم ویروساشو درست شد مرس از شما که به مشکلم پاسخ دادین ممنونتونممممممممممممممممم ممممممممم بای موفق باشیننننننننن
دوستان این ورژن 10 رو چطوری باید دانلود کرد؟ من هر چی تو یاهو میرم قسمت مسنجر یا سرچ و ... , همش یاهو مسنجر وب رو میاره واسم!
براي اينكه تحريم هستيم
بايد از سايت كمكي براي دل استفاده كني
نسخه 11 بتا (از 10 خیلی بهتره)نقل قول:
کد:http://uploadorb.com/tb3xad4g3ica
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
توي گوگل به زبان فارسي سرچ كنين سايت هاي خوبي مياد..!نقل قول:
با سلام به مدیریت محترم
من یک مشکل که در وب کم دارم. اینه که وب کم سالمه و کارم میکنه. ولی در یاهو به کسی که وب میدم صفحه ی سیاهی برای طرف مقابل میره.مشکل از چیه؟
ویندوزم سون
اینترنت 128
تمام ورژنهای یاهو رو امتحان کردم نشد
توی سی دی هم یک نرم افزار بود به نام UacVideoCamera که نصب نشد
شما رو به خدا کمکم کنید دیونه شدم.ایا وب کم سالمه؟
من يه مشكل دارم لطفا راهنمايي كنيد
ياهو مسنجر10 كه باز ميكنم بعد از چند دقيقه (سن گين هم ميشه)
خود به خود برنامه بسته ميشه
لطفا حتما راهنمايي كنييد
احتمال هاي زيادي مير ه دوست من ولي شما در اولين اقدام ياهو 11 رو تست كنيد..!نقل قول:
??????????????????????????????????نقل قول:
سلام
یه مشکل توی یاهو دارم اونم اینکه متن و تصویر صفحه چت رو ندارم یعنی صفحه سفیده
یه بار هم حذف و نصب کردم حل نشد نسخه فعلی 10 هست 11 بتا رو هم نصب کردم
مشکل از کجاست؟
اینجا رو ببیننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
من از شاتل سرويس مي گيرمنقل قول:
البته من از جاهاي مختلف سرويس مي گيرم
اما شاتل پپ هستش و همه مي شناسنش واسه همين اسمش رو اوردم
رويال - شفق -رايانت ....
نقل قول:
براي فعال شدن وب تشريف ببرين مسنجر بعد ماي وب كم وب باز مي شه
اگه موقع چت هم بخواين به يه شخص خاص وب بدين مي تونين اين مراحل رو دنبال كنين تو صفحه چت
actions --> more actions --> invate to view my webcam
veiw webcam هم كه واسه باز كردن وب طرف مقابله
نمي دونم يعني اينجوري مي گيد باز نمي شه؟!؟!؟
من خودم از اشتل سرویس داشتم ولی متاسفانه تو تهران و کرج این سرویس غیر فعال بودنقل قول:
تو شهر شما فعال گذاشتن حدث میزنم به چه عللی میتونه باشه
تویاهو مسنجر وارد روم ک میشم pmamبکسی نمیرسه فقط درصورتی میرسه ک ادش کنم.این مشکل توسیستمای دیگه ندارم.ای دی های دیگه هم تو این سیستمم همینجورین اینجا.هم ویندوز عوض کردم هم مسنجر ولی بازم نشد.کمکم کنید
نقل قول:
مشکل شما هم شاید با پست زیر رفع بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خدا خیرت بده. اگر بدونی من هر کاری کردم این مشکل حل نمیشد. ولی با این نرم افزار 5تا بدافزار پیدا شد و اونا پاک شد.
بازم تشکر می کنم. مشکل من حل شد.
سلام
کسی میدونه این تبلیغاتی که تو چت روما به صورت مسیج مفرستن از چه برنامه ای استفاده میکنن؟
سلام بچه ها
من از اینترنت gprs یا چه میدونم edge ایرانسل استفاده میکنم.مشکل من اینه که اکثر اوقات نمیتونم لاگین کنم .وقتی هم که لاگین میکنم نمیتونم کسی رو add کنم.لطفا راهنمایی کنید.
من هم همین مشکل دوستمون رو دارم
اصلا با ایرانسل لاگین نمیشه...
با سلامنقل قول:
اونا ربات هاي اينترنتي و مسنجري هستن
موفق باشيد.