سلام
دوستان برای یک دانشجوی دکترای پزشکی که 1.200000تومان پول داره
ومی خواد باخودش همیشه لپ تاپ راجابجاکنه چی پیشنهاد مدهید؟
سلام
ومی خواد باخودش همیشه لپ تاپ راجابجاکنه چی پیشنهاد مدهید؟
سلام
ومی خواد باخودش همیشه لپ تاپ راجابجاکنه چی پیشنهاد می دهید؟
ازراهنماییتون ممنون میشم.
فکر کنم دل تو خوابم نمیدید کل ایران دارن
1530 می خرن :18::18:
درسته داره رکورد میزنه...سری xps ترکونده ...فقط یه مورد اینه که میگن با سری ایرلندیش فرق داره میگن باز از لحاظ کیفیت تفاوت دارن!!خوش به حال کسایی که خارج از ایران میرن ..فعلآ که این سربازی خِرِ مارو چسبیدهنقل قول:
وگرنه از خارج میگرفتم و کلی هزینشم کمتر میشد و کلآ مطمئن تر بود:13:
سلام.نقل قول:
9600GT از 8600GT که روی بعضی از سیستمای hp يا DELL يا ASUS هستش 10 تا 15 درصد سريعتره. ولی 8600GT
که روی XPS M1530 نصب شده از رم GDDR3 استفاده ميکنه به همين دليل توی 3D Mark 06 امتيازش یه کم بالاتر از
9600GT هستش.(300 تا 400 امتياز)
:46:
راستی دوست عزيز الان تو ايران dv5 با کارت 9600 هستش ؟
چنده ؟
نقل قول:
فقط تو این رنج 6870 اچ پی , وستروهای دل هم خوبن ولی اصلا زیبا نیستن .
6870
cpu : 2.1 - 2 meg cache
ram : 3 gig
vga : 8400 geforce
hard : 250 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 3 kg
1.250000
با گارانتی همپارد
اینم یه عکس از 6870 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت___علی
نقل قول:
عزیز دلم 6880 که 7-8 ماهه تو بازار جهان عرضه شده الان تو پایتخت گیر نمیاد ( اب شده رفته تو زمین ) , اون وقت داری دنبال سیستم جدید تازه وارد میگردی ؟؟؟ . دلت خوشه هااا.
سلام
تا حالا کسی چیزی از گارانتی "اسپیناس" به گوشش خورده یا باهاش کارکرده؟
خودش که خیلی از خودش تعریف کرده ! (که البته تا حدیش طبیعیه)
ممنون.
فکر کنم تو کار دل بیشتر باشه - من اسمش رو شنیدم اما ازش تعریفی نشنیدم . :31:نقل قول:
خلاصه بگم تو که داری 1 ملیون یا بیشتر میدی خوب برو از یه گارانتی که معتبر تره بگیر. :19:
گارانتی های نسبتا معتبر : ( با تشکر از REGISTERED USER ).
1- ایران رهجو (سونی )
2- امرتات (دل - سونی)
3- زیگورات تکنولوژی (دل)
4- دلیران (دل)
5- گارانتی سبز (اچ پی - دل)
6- نوتالی (اغلب برندها توشیبا - دل - سونی - لنوو)
7- آلبالو (ایسوز - دل)
8- بهین تکنولوژی (تخصصی فوجیتسو زیمنس)
9- الماس ( ایسوس)
10- آواژنگ (گیگابایت)
11- همپارد (اچ پی)
12- ایران اچ پی (اچ پی)
13- دیجیتال + ویستا پخش رایانه (ایسوز)
14- فناوری اریس (اغلب دل)
15- سازگار ارقام (ایسر - IBM لنوو)
16- گروه گامبرون (ایسر)
17- پارس لپ تاپ (اغلب برندها توشیبا - دل - سونی - لنوو)
18- مهرگان ماشین آسیا (اغلب برندها توشیبا - دل - سونی - لنوو)
19- امیتاک پرشیا (اچ پی)
20- آفتاب شرق (توشیبا)
21- ایسوس (ایسوس)
22- داتیس هزاره (هیوندای )
23 - نانو اندیش پیام (جونیپر )
24 - دلتا همراه پردازش شرق (دل - توشیبا - سونی وایوو)
لپ تاپ با گارانتي
موبايل بدون گارانتي
سلام
دوستانی که 1530 دارن میشه rate هایی که vista به لپتاپشون داده عکسشو بذارن
ممنون میشم . میخوام با hp dv5t مقایسه بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ريت هايي كه ويستا ميده دقيق نيستنقل قول:
بهترين بنچ ماركها واسه مقايسه pc mark و 3d mark هستن ... ميتوني نتيجه هر لپ تاپ تو اون تست ها رو هم تو سايت نوتبوك ريويو پيدا كني
سلام دوشنبه دارم میرم یه hp 6880 بگیرم
به خدا دارم دیونه میشم
یکی میگه dell xps m1530 یکی میگه hp6880 ولی آخر به این نتیجه رسیدم که hp بگیرم
به نظرتون برای کارای برنامه نویسی و طراحی وب و گرافیک چطوره؟
خلاصه نظر نهاییتون بدیدن تا بیشتر دیوونه نشدم
از همه لحاظ که گفتی xps 1530 بهتره ....برای هزارمین بار برای کارای گرافیکی xps 1530 خوبه...
برای برنامه نویسی نیاز به cpu قوی داری که xps عالیه و و برای طراحی وب هم کارتو راه میندازه و از لحاظ مالتی مدیا هم که شاخه.....اَه اَه اَه چقدر از xps تعریف کردم حالم بهم خورد.....همون HP بهتره از لحاظ قیافه هم جفتشون قشنگه.....پس فقط میمونه blueray.....
سلامت
چی شد آخر ؟ :d
hp6880 ؟
نقل قول:
بهت رو راست بگم با اینکه خودم اچ پی رو بیشتر می پسندم ولی ببین اگه بخوای کار گرافیکی انجام بدی یا یه روز اگه دلت خواست یه بازی جدید و با کیفیت بالا بازی کنی 6880 دستت رو می بنده . ولی اگه کارت گرافیک نیست و اصلا اهل بازی نیستی , 6880 خیلی زیبا تره و تجربه ی بهتری رو هم می تونه واسط به همراه داشته باشه .
قربانت___علی
نقل قول:
اولا 6880 خیلی قشنگتره از 1530
دوما 6880 بسیار خوش ساخت تر هست نسبت به 1530 و اصلا هم صدای اضافی نداره مثل بعضی هاااا :31:
ولی با این همه 1530 خریدش بیشتر توصیه میشه ( فقط به خاطر گرافیکش :27: )
ممنونم که جوابمو میدید
یعنی گرافیک hp نمیتونه یه بازی مثل pes2008 یا call of duty رو اجرا کنه ؟
اگه بتونه اجرا کنه دیگه شکی ندارم که برم سراغ hp
منظورمم از گرافیک این نیست که بخوام یه طرح خفن بیلبورد بزنم کارم در حد طراحی قالب یه سایته
ممنون
اولآ هیچ دلیلی بر زیبایی نداره و زیبایی نسبی هست و ممکنه یکی از xps خوشش بیاد و یکی از HP پس نمیشه دقیق گفت قیافش خوبه ......ممکنه من با طراحی xps حال کنم و تو با HP....نقل قول:
دومآ از چه لحاظ خوش ساخت تره؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر از بُعد طراحی بخوایم ببینیم که xps طراحیش فوق العاده مناسب هست (هم باریک,هم خوش دست,فضای خالی زیر دستگاه برای اینکه دستگاه بیش از حد گرم نشه پس میبینیم که هم از لحاظ تکنیکی و هم طراحی بینظیره در نوع خودش,طراحی کیبورد و طراحی دکمه های تاچ اسکرین مالتی مدیا...)....
این خیلی بی منطق هست که بخوایم مدلی رو بگیم قشنگتره چون زیبایی نسبیه....
از لحاظ کاربرد هم که دیگه معلومه:21:
خودت هم که رفتی xps گرفتی حالا داری از HP دفاع میکنی....اگه قضیه ای هست بگو ماهم از HP خوب میگیم...:5:
نقل قول:
call of duty رو راحت اجرا میکنه و بازی های سنگین مثل کرایسیس رو هم اجرا میکنه ولی اگه بخوای با رزولوشن بالا بازی کنی زیاد روان نیست .
قربانت___علی
اولا چون من 13 اینچی می خواستم و اچ پی نداشت ولی اگه 15 می خواستم حتما.......نقل قول:
دوما منم که گفتم به نظر من 6880 بهتره .
از لحاظ کاربرد هم جز گرافیک 6880 بیشتر نباشه کمتر نیست .
این نظر منه و فکر کنم درست هم باشه .
قضیه ای هم هست اینکه واقعا 6880 خوش ساخت تره از 1530 :21:.
نظرات ریجستر و مقایسه ای که از این 2 مدل انجام داده :
نقل قول:
از مزیت های HP 6880 :
1- بسیار شیک تر و طراحی دقیق تری داره بطوریکه هیچ لرزشی در اثر کارکرد توی اون ایجاد نمیشه ... تمام قطعات خوب مونتاژ شدند ... طرح روی بدنه از تکنولوژی پرینت طرح imprint استفاده میکند نه یک رنگ ثابت و معمولی
2- اسپیکرهای برند HP ساخت شرکت altec lasting هست که بهترین اسپیکرها رو برای نوت بوک ها میسازه ... نویز در حد صفر و کیفیت صدا محشره
3- اپتیکال درایور این لپ تاپ مجهز به لنز light scribe هست که در هیچ برند دیگه ای پیا نمیشه و قابلیت اختصاصی HP هست
4- دکمه های کنترل مولتی مدیا همه لمسی هستند. خرابی در حد صفر و بسیار راحت و دقیق
5- کیفیت پخش فیلم HD در HP ها بالاتر هست ... مانیتور روشنایی کمتری دارد بدلیل طراحی برای مصرف کمتر باتری اما کیفیت و تفکیک پذیری پیکسل ها عالی هست
6- سیستم ریکاوری و اشکال یابی فوق العاده ای دارد ... شما در کمتر از 6 دقیقه تمام اطلاعات پارتیشن C را میتوانید ریکاوری کنید
7- سری Special را HP دارد که می تواند تا قابلیت های بسیار بالاتر کانفیگ شود
8- صدای نویز سیستم در حد صفر هست ... هیچ صدایی از هارد و فن شنیده نمیشود
9- کیبورد بسیار نرم و طراحی عالی ... فانکشن های بیشتر و همراه داشتن دکمه خاموش کردن تاچ پد برای جلوگیری از خطاهای احتمالی
10- ریموت کنترل مطابق با مدیاسنتر ویستا که بسیار کاربردی هست
11- کیفیت تصویر وب کم و صدای میکروفن استریو بسیار عالی هست
12- برنامه های جانبی مانند HP assistant و HP total care را دارا می باشد که بسیار برای مدیریت لپ تاپ مفید هست
و مزایای XPS M1530 dell :
1- قدرت گرافیکی بیشتری دارد و انتخاب گیمر ها هست ولی خنک کنندگی بیشتری لازم دارد
2- بدنه قوی تری دارد و انقدر ظریف نیست که نگهداری زیادی بخواهد
3- عمر باتری بیشتری دارد چون باتری قوی 9 سلولی دارد ... هر چند اگر HP شما هم باتری 12 سلولی سفارشی رویش باشد قویترین لپ تاپ از لحاظ شارژ می باشد
4- بسیار هماهنگ با سیستم عامل XP دانگریدی هست
5- قطعات و تعمیراتش در بازار راحت تر هست ... و همه تعمیرکارا باهاش آشنایی دارند چون طراحی داخلی پیچیده ندارد و این خود یک مزیت هست
6- دل شاید سبکتر به نظر بیاد اما اینطور نیست و یقور هست ... حملش سخت تره7- حرارت بیشتری تولید میکنه
8- دکمه eject در کنار دکمه های مولتی مدیا هست و ممکن هست حین کار دیسک ایجکت شود در کنار کار با دکمه ها ... هر چند از لحاظ طراحی و راجتی بهتر هست اما این مشکل بزرگ هم دارد
در کل هر 2 از بهترینها هستن ولی موضوع ساخت که پیش میاد زورم میگیره که میگه خوش ساخت تره و شیک تر ( شاید بد سلیقه ای :31: )
بگذریم...
قربانت___علی
ممنون از جوابتون
پس پیش به سوی hp6880
بگذریم ولی جایی نگی که خوشگل تره.....بذار واست مثال بزنم ببین یکی میگه بوگاتی مادر ماشیناس یکی میگه لامبورگینی گالاردو حالا این ماشینا به چشم هر کدوم یه جوری میاد و هر دو هم درست میگن ولی اصلآ درست نیست که بگی کدوم قشنگتره و این فقط یه نظر هست و طرف اظهار نظر می کنه بیش از این نیست....مثل انتخاب رنگ لپتاب میمونه یکی میگه قرمز یکی میگه آبی...حالا به نظرت کدوم قشنگه؟؟؟؟معلومه آبی......
و در آخر فقط XPS .....آره اصلآ بهتر اینه که 6880 بگیره ببینیم این مزخرفاتی که میگن پشت سرش حقیقت داره یا نه!!!!؟؟؟!!!!...
در مورد هدفون هم پرسیدم گفتش تو هیچکدوم نیست باید خودت از سایت dell سفارش بدی...گفت اگه بخوای یه blueray یا هر چیز اضافه ی دیگه رو باید از سایت سفارش بدی.....اینم از دزدی تو روز روشن.....فقط به هر کسی که میخواد xps بگیره بگم که
بیش از حد داغ میکنه انگاری زیرش آتیش روشن کردن..
بابا این همه کار کشته اینجا هست یعنی یکی نمیتونه بگه تو ویستا چجوری باید به مودم وایرلس متصل شد؟؟؟؟
پشت سر خیلی از دستگا ه ها حرف هست نگران نباش.
متاسفانه تو مجتمع پایتخت بیشتر همه تو کار دل و سونی و توشیبا هستن به خاطر همین کسی از hp تعریفی نمیده که هیچ تازه ....
i love hp
زبل بازی فروشنده ها در بارهی 1530 روی مودم اکسترنال اون بوده . نه این رو راست گفتن ( چه عجب :31: ) حتی در مدل های دبی - هم هدفون نیست . دوستم هم 3 ماهه پیش تو هلند خریده بود و روش نبود .نقل قول:
باید سفارش بدی ( که ایران متاسفانه.... ) - البته مشاهده شده در کریسمس یا روز سالگرد تاسیس dell این هدفون به پک اضافه شده باشه واسه کسایی که از نمایندگی اصلی دل خرید کردن. ( اما بازم به ما چیزیش نمیرسه ... )
موفق...
سلام دوستان.
من یک لب تاب می خواستم که قیمتش بین 1200تا1400تومان باشه {برام هاردوسی پی یو خیلی برام مهم است}:20:
اگه میشه یک مودل خوب لب تاب با موشخصات که تو ایران پیدا می شه بهم معرفی کنین
ممنون می شم!!
نقل قول:
سلام
hp dv 2860
cpu : 2.5 - 6 meg cache
ram : 4 gig
vga : 8400 geforce
hard : 320 gig
lcd : 14.1 inch
weight : 2.5 kg
1.470000 با گارانتی معتبر
همین طور که می بینی بهترین رم و cpu بازار رو داره . - سبک . زیبا . قدرتمند .
اگه 15 اینچی میخوای که من همون 14 اینچ رو پیشنهاد میدم وسترو 1510 خوبه . که همین کانفیگ فقط رم 3 هست و سیستم عامل داس که خودت باید ویستا رو... . 1.350000 تا 1.320000 با گارانتی های معتبر .
موفق...
خوبه ، 90 دصد این تاپیک شده کل کل سر Hp 6880 و Xps M1530 !!!
واقعا فعالیت جالبیه !
من میتونم جوابت رو بدم اما اینجا جاش نیست و همچنین چون توضیح دادم قبلا تکرار نمیکنم ... یا سرچ کن توی تالار لپ تاپ یا توی بخش شبکه مطرح کنیدنقل قول:
بابا این همه کار کشته اینجا هست یعنی یکی نمیتونه بگه تو ویستا چجوری باید به مودم وایرلس متصل شد؟؟؟؟
موفق باشید
سلام دوستان .
من در مورد لپتاپ اطلاعات زيادي ندارم ... ولي به يه دليل Xps رو ترجيح مي دم . اونم وزن كمش نسبت به Hp .
( قابل توجه دوستاني كه تو 2 راهي بين اين دو مدل موندن :d )
حالا من یه اشتباهی کردم اسم آوردم چون واقعا دلم سوخت ، اما نه دیگه اسم همه رو ببرید :31:نقل قول:
سلام
دوست عزیر
من پنجشنبه شب از اهواز - بازار بزرگ طبقه دوم شرکت نیک نگار گرفتم که نمایندگی لاوان هستن
بدبخت شدم چون تا آوردم خونه دیدم یکی از پیکسل های lcd همیشه سفیده و رنگش هم تغییر نمیکنه.
دیگه دارم دیونه میشم. جمعه هم تعطیل بود. حالا شنبه ببرم پس میگیرن یا نه؟؟ هنوز 24 ساعت کاری نگذشته .
من نمیدونم اینقدر فروشگاه قحطیه واقعا چرا ! توی این اهواز به این بزرگی ! مثلا یکی این همه نبلیغ میکنه لپ تاپ با گارانتی یکساله ، نمایندگی فلان جا و ... ، اما مغازه اش 20 متر نیست :31:
لاوان هم بیشتر سایته اطلاع رسانی میمونه تا گارانتی لپ تاپ !!! :5:
با خداست ... طرف به هر حال یا با روشهایی که بلده برات دستی درستش میکنه همون موقع ، یا میگه بزار چکش کنم و میره چند رز بعد، یا میگه بمن چه ، می فرستیم نمایندگی !
خوبه در مورد تست لپ تاپ بخصوص پیکسل سوخته توضیح دادم توی صفحه اول تاپیک ؟ باید دقت میکردید
حالا اهواز جدا چی داره ؟ برید تهران ارزشش رو دارهنقل قول:
رجیستر جان هم قشنگ اسم همون مغازهای رو که میخواستم ازش بگیرم برده گفته خوب نیست
اگه رجیستر عزیز یه راهنمایی کنه ببینم از این مغازه رایانه فردا بگیرم یا نه
گلادیتور جان واقعا متاسفم اینطور که گفتی منم ترسیدم برم بگیرم
با چه گارانتی گرفتی؟
قبل از اینکه بیاریش خونه امتحانش نکردی چرا؟
نکته مهم : از جایی بخرید که مطمئن باشید شرکت گارانتی کننده کار تخصصی اش لپ تاپ هست نه یکی از کارهاش اینه !
روانی
تو که 1330 گرفتی سیستمت داغ نمیکنه؟؟؟!! خداییش بدون تعریف و کم وکاستی بگو؟؟
این شارژر رو هر دفعه میزنیم باید بعدش بکنیم(در بیاریم) یعنی اگه به لپتاب وصل باشه موردی نداره؟؟؟ چون شارژر هم داغ کرده بود خفن!!!؟...
دمت غیــــــــــژ
آره واقعا! غیر از همپارد کسی درست و حسابی HP کار نمی کنه.نقل قول:
راستی رجیستر عزیز این سری DV5t توی این لینک:
14 اینچ نداره؟کد:http://www.shopping.hp.com/series/category/notebooks/dv5t_series/3/computer_store
سلام
من دو دو مدل vostro 1510 با يك كانفيگ ديدم
مال زيگورات os:vhb بود يكي os:dos با قيمت تقريبا مشابه؟؟؟؟؟
بكي راهنمايي كنه؟؟؟
سلام
بكي راهنمايي كنه؟؟؟
گارانتی زیگورات چطوره؟ارزش داره پول اضافی بدیم براش؟
گارانتی زیگورات چطوره؟ارزش داره پول اضافی بدیم براش؟
تمام گارانتی های ایران تعریفی ندارن اما بالاخره باید یکی رو انتخاب کرد.....زیگورات گارانتی ای هستش که اونجوری که میگن تمام قطعات رو ساپورت میکنه ولی برای هر قطعه ای که مشکلی پیدا کنه کارشناسی میکنه
و اگه مشکل از تو نباشه تعویض قطعه داره.....اما اینم بگم که بین تمام گارانتی های dell از همه بهتره ...چون میخوای بالای 1500000 هزینه کنی گارانتی دارشو بگیری می ارزه....باز اینو میدونی که تا 1 سال خیالت راحته...
سلام
بكي راهنمايي كنه؟؟؟
درسته از لحاظ قیمت خیلی کم تفاوت دارن..
ویستا پرمیوم 1090000و ویستا بیزینس 1120000و داس رو موجود دارن که داس با بالاترین کانفیگ 1350000 هست...
و چون گرافیکشون فرق داره قیمتاشون هم فرق داره و بیزینس از پرمیوم کمی گرانتر هست اونم بخاطر کارت گرافیکش که Intel X3100 هست و اونیکی هم geforce 8400 ...
moji جان نمی دونی مودم تو جعبش هست با گارانتی زیگورات؟
چون مثل اینکه تو کشور خراب شده ما هر شرکت گارانتی کننده عشقی کار میکنه بعضیا می زارن بعضیا نمی زارن