خب گیربکس ماشین شما نیاز به تعمیر اساسی داره. احتمالا کشویی ها و یکی دو تا از دنده ها و برنجی ها باید عوض بشن و بهتره ببری برای تعمیر تا خرجش بالاتر نرفته. چون این وضعیتی که گفتی طبیعی نیست. حالا نمایندگی یا تعمیرکار بیرون تفاوتی نداره. اگه تعمیرکار آشنا و خوب سراغ داری بده بیرون برات تعمیر کنه.
نقل قول:
شما یک چک کنید سیم کلاچتون رو بالاتر بیا رید ببینید بهتر نمی شه؟؟؟ الان کلاچتون در چه حدیه چون می گید دو کلاچه مشکل دارید و بعد ازون کی ئیسک و صفحه عوض کردید ممکنه با یه تنظیم کلاچ از سیم بهتر شهو اگه نه ممکنه فقط راد یا سر دنده باشه که از زیر ماشین قابل بازرسی و تعمیره
با تشکر از راهنمایتون من چون تعمیرکاری برای کلاچ نمیشناختم بردم نمایندگی سایپا و گفتم دنده بد جا میخوره ،بعد که رفتم ماشین تحویل بگیرم بهم تعمیرکارش گفت ماشین تون مشکلی نداشته و ریگلاژ کرده و تو صورتحساب نوشته بود (تنظیم کلاچ و پدال گاز و لیور دنده و تست کامل کیت کلاچ )و مبلغ 14500 تومان ازم گرفتند. احساس میکنم الان بهتر دنده جا میخوره و دیگه نیاز نیست وقتی دنده خوب جا نمیخوره دنده رو خلاص کنم و دوباره کلاچ بگیرم . و تا بحال دیسک و صفحه و یا قطعه ای مربوط به کلاچ باشه عوض نکردم وفقط همون اوایل ماشین رو که خریدم برادرم برد و تنظیم کلاچ کرد .
قطعاتی که عوض کردم (شمع و وایر و کویل و فیلرگیری کردم تعویض فیلتر هوا و بنزین) اونم بخاطر ماشین رو بنزین صبح خوب روشن نمیشد و هنگام رانندگی یا روشن کردن صدای انفجار میداد( به قول مکانیکها عطسه میزنه ) و متاسفانه با این تعویض قطعات که بهم تعمیرکارها گفتند و مشکل حل نشد و همچنان صدای انفجار بود . که اومدم تو همین سایت مشکل رو نوشتم که راهنمایی ام کردن( دستشون درد نکنه ) گفتند برم دیاگ کنم و بطور اتفاقی منم یک تعمیرگاهی که سر درش نوشته بود دیاگ ماشین .. و دیاگ کردم و مشکل ماشین(دو گانه دستی از گاز و بنزین هردو استفاده می کنم) رو گفتم . تعمیرکار گفت شاید پمپ بنزین مشکل داشته و ماشین صبح خوب روشن نمیشه که یک تست کرد و درست هم میگفت و پمپ بنزین نیم سوز شده بود اون رو عوض کرد . و یادمه فرداش که یک روز برفی بود با اولین استارت ماشین رو بنزین راحت روشن شد:n01: (قبلا بایستی با گاز روشن میکردم اول صبح)و تا الان هم دیگه مشکل نداره و خدا رو شکر با یک استارت روشن میشه . برای مشکل انفجارش هم تعمیرکاره گفت یک CNG کار ماهر میشناسه و ادرسشو بهم داد و منم رفت مشکل ماشین رو به سی ان جی کار گفتم . روشن کردم و گاز دادم گفت همکارشون میتونه درست کنه که دو سه تا مغازه بالاتر بود وخودشون هم اومدن و به همکارشون گفتند و اون اقا اومدن دهنه شمع رو تنظیم دستی کردن و 4هزار تومان دستمزد گرفتند و تا حالا که یک سال از اون موقع میگذره دیگه صدای انفجار نداده (عطسه )و ماشین درست شد خوشبختانه .البته تازگیها گاهی وقتا که سرعتم زیاده و باید ترمز کنم می بینم ماشین خاموش میشه ولی باز گاز بدم روشن میشه. البته سرعت به 20 نباید برسه که خاموش میمونه و گاز فایده نداره.