من دیشب با vuzeساعت 3:30تا6:45گذاشتم واسه دانلود
بعدش پا شدم دیدم 80 مگ دانلود کرده.:41::41:
:19::19:
Printable View
من دیشب با vuzeساعت 3:30تا6:45گذاشتم واسه دانلود
بعدش پا شدم دیدم 80 مگ دانلود کرده.:41::41:
:19::19:
نقل قول:
مخابرات هم آخه بد بختی داره رفتم از مخابرات پرسیدم گفتم میخوام از شما سرویس بگیرم گفتن اسمتو مینویسی میری تو نوبت.
گفم چقدر طول میکشه نوبت ام بشه گفت حداقل4 ماه.:31:
اين 512 ما منطقه نصراالهي شده 256 کمتر چه روز چه شب اخه اين چه وضعيه ؟
دوستان من هم 512 دارم و شب ها سرعت داغونه ....... مرکز نهری
زنگ زدم گفت چه 128 داشته باشی چه 1024 سرعت 1 تا 7 رایگان 256 خواهد بود که شدیدا اعتراض کردم .
خلاصه هی پیگیری کردم که اعلام کردن قراره برطرف بشه به زودی ....
شما هم زنگ بزنید .....
موافقم
زنگ بزنید من هم زدم اونم با اسمم دیگه همه اسممو میدونن اونجا تعدادمون کم باشه که فایده نداره
همین چیزارو میگن 128 تا 1 مگ شب 256 داره اگه همه زنگ نزنن خوب میگن همین چند نفر ناراضین بقیه هم راضی هستند
سلام به همه
منم زنگ زدم. این عوضیها باید بدونند که هر نظری که دارند رو نمیتونند روی کاربرانشون اعمال کنند.
دلایلی که من عنوان کردم اینها بودند(شاید به کار بقیه هم بیاد):
1-بنده پول سرعت 512 رو برای ساعات خاصی از شبانه روز پرداخت نمیکنم، بلکه برای کل شبانه روز پرداخت میکنم.
2-در سایت آسیاتک عنوان شده که نوع سرویس همه مشترکین در ساعات شبانه، همان سرویس عادی خود که شارژ نموده اند می باشد(نه سرعت ثابت برای همه) و ممکن است بسته به ترافیک مصرفی، در لحظاتی(و نه در کل ساعات شبانه) کمتر(و نه نصف) از سرعت عادی و همیشگی شود.
3-این روش ارائه اینترنت مجانی آسیاتک مثل فروشگاهی هست که زمانهایی رو برای خرید با تخفیف بالا به مشتریانش اعلام میکنه و دقیقا در اون زمانها کرکره فروشگاهش رو میکشه پایین.
4-اگر قرار بر این هست که این روند ادامه پیدا کنه به دلیل زیاد شدن بار تقاضا در شبانه(هر چند این دلیل مسخره هست چون در این ساعات بسیاری از شرکتها و سازمانها که از اینترنت استفاده میکنند تعطیلند) یا هر دلیل دیگری بهتر هست که کلا استفاده مجانی شبانه از اینترنت رو حذف کنید. حداقل اینجوری تکلیف کاربران روشن خواهد شد.
سلام دوستان میخوام از آسیاتک خدمات بگیرم چچطوره خوبه؟
من که کم کم دارم به فکر مخابرات می افتم
کوفتشون بشه قرار داد 512 که باهاشون می بندیم
راستی من بخواهم قرار داد رو فسخ کنم چه قدر طول میکشه که وجه رو برام بر گردونند یا اصلا از حلق این ها چیزی بیرون میاد؟؟؟؟
سرعت شبانه من الان رو 120 میترسم از اکانت خودم استفاده کنه جای شبانه ریز مصرف هم الان سایتش خوابیده
این مسخره ها که باز قیمتا رو عوض کردن
این شبکه ملی داخل کشور دیگه چه صیغه ایه ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم رو هم ظاهرا گران کردن
1گیگ از 4900 به 5150
5 گیگ از 20000 به 250000
کسی میدونه چجوری باید میزان مصرف رو چک کرد؟
این شماره مشتري و شناسه مجازي چه کوفتیه؟
اصلا قسمت ورود کاربران کدوم گوری رفته؟
مرده شورشون رو ببرن.
اگر می خوای محدود بگیری نگیر آقا نگیر، من 1 سال نامحدود 128 ش رو داشتم اونم که پوله خونه باباشون :31:نقل قول:
سلام دوستان میخوام از آسیاتک خدمات بگیرم چچطوره خوبه؟
بهترین سرویسی که که تا حالا استفاده کردم و دارم میکنم، سپنتا هستش ، امسال هم که نامحدود 256 ش رو گرفتم، پولش زیاد بود ولی واقعا می ارزه
یعنی بهترین پشتیبانی رو داره، شما زنگ بزنید کارتون را نیوفته ولت نمی کنند درست برعکس آسیاتک
اگر قبل از 11/14 سرویس داشتید نیاز به شماره مشتری ندارید .نقل قول:
برای چک کردن حجم به این ادرس برید .
در قسمت اطلاعات اتصال فعلی نوشته .کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
با این فقط میتونید بعضی سایت های داخلی که اینترانت ببینید مثل تبیان و سایت های دیگه رو نیتونید ببینی.:13:نقل قول:
احتمالا باهاش فقط میشه اون صفحه فیلترینگ رو دید و اون چند تا سایتی که توی اون صفحه بهشون لینک داده شده :20:نقل قول:
واقعا مرده شورشون رو ببره. بجای اینکه کیفیت سرویسدهیشون رو درست کنند همش صفحه سایتش رو عوض می کنند. یه صفحه ساده که میزان مصرف رو نشون بده و بشه شارژ کرد کافیه. دیگه اینهمه قرتی بازی واسه چیه؟نقل قول:
کسی میدونه چجوری باید میزان مصرف رو چک کرد؟
این شماره مشتري و شناسه مجازي چه کوفتیه؟
اصلا قسمت ورود کاربران کدوم گوری رفته؟
مرده شورشون رو ببرن.
من مدتی صبر می کنم ببینم که سرویسدهیشون رو درست میکنند یا نه. اگر درست نکردند و باقی پول قراردادم رو پس بدند، میرم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم.
دیگه 3 ماهه 512 نداره؟
چی شد یه دفعه ما که نفهمیدیم
حجم باقي مانده: Unlimited ؟؟؟
من الان چقدر حجم دارم
بازم شبا برای همه 256 هست؟
سلام دوستان
این افت سرعت دانلود شبانه و اکنون روزانه جریانش چیه؟
الان حدود 6 روزه وحشتناک سرعت دانلودم اومده پایین به زور به 50 میرسه البته شبانه سرعتش بدتر شده و خودش رو بکشه سرعته دانلودم بین 20 تا 35 متغییره
من قبلا سرعت دانلودم بین 114 تا 116 چه تو روز و چه شب بود اما الان...
کسی میدونه چه اتفاقی افتاده ؟
اگه سرعت ها رو تغییر دادن بگین که دیگه من سرویس نگیرم یا سرعت پایین تر بگیرم؟
اصلا جریان چیه؟
یا علی...
الان کل کشور مشکل داره. بذارید این بیست و2 بهــــــــمن کذایی بگذره ببینیم سرعتا درست میشن !؟ کی این موش و گربه بازی تموم میشه خدا عالمهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
این صفحه که آدرسشو گذاشتید برای تمدید سرویسه! دیگه جایی نمیشه ریز کارکرد را دید؟ تو این صفحه حجم باقیمانده را unlimited زده یعنی حجم نامحدود شده؟
برای تمدید دو سرویس کلاسیک حجمی و حجمی وجود داره که هر دو هم که یک حجم دارند.فرقشون فقط در قیمته! کسی فرق این دو را میدونه؟ حجم ماهیانه رو هم که کردن 4 گیگ و قیمتها را هم که ظاهرا گرون کردن!
ظاهرا برای دیدن مشخصات کامل سرویس و غیره باید به آدرس زیر مراجعه کرد که کد مشتری جدید میخواد. یه کاری میکنن نه اطلاعی... هیچی... اینا که آدرسایه میلمون را دارن خوب میل کنن. نوشته با امور مشترکین تماس بگیرید.
کد:http://crm.asiatech.ir/wizard/members_login.asp
دوباره که لاگین شدم. حجم باقیمانده را درست کرد و ماهیانه کلاسیک شد 2 گیگ و حجمی شد 4 گیگ. در ضمن در صفح بعد تمدیدش میتونید چند ماهه هم تمدید کنید ولی ریز کارکرد را باید با دریافت شماره مشتری دید در آدرس فوقنقل قول:
الحملله مثل اینکه یادشون رفته پاشونو بزارن رو سیم داره عین ادم 120k دانلود میکنه
قیمتها به حالت اول برگشت مال من 2 روز اینترنت قطع بود مال شما چطور راستی یک چیزی این شماره مشتری چیه کسی گرفته ؟ ویک سوال دیگه شبانه من همچنان افتضاحه گفت بزودی درست میشه؟
نقل قول:
آقا نمیشه که.رفتم شماره تلفن و رمز رو زدم هیچ اتفاقی نیوفتاد.اروری هم نداد.با IE و fire fox هم امتحان کردم.
راستی شما هم به 1844 زنگ میزنید یک دقیقه معطل میشید تا وصل بشه؟
تو سایت گفته باید با 1844 تماس بگیرید و شماره مشتری و رمز بگیرید برای سیستم جدید . حالا من هر چی زنگ میزنم بعد از 1 دقیقه وصل میشه اونم میگه که ساعت کار تمام شده در حالی که الان صبحه .
عجب گیری کردیم از دست این آسیاتک هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااا :13: :9:
کسی تونسته در صفحه زیر لاگین کنه؟ صفحه اصلی را میگم نه تمدید اکانت
کد:http://crm.asiatech.ir/
دو روز سرعت شبانه 120 کیلوبیت مطمئنا موقتی خواهد فعلا حالش رو میبریم دانلود رو رسش رو می کشیم
نقل قول:
نه والا.اصلا معلوم نیست این عقب افتاده ها که نمیتونن یه سایت درست درمون بزنن چرا اومدن تو کار سرویس اینترنت!
اینا همون برن پست تلگراف بزنن بلکه مشکلشون همون قطعی سیم باشه تا ازش سر در بیارن.
آخه برای چک کردن میزان مصرف هم باید اینقدر شناسه و رمز و نام کاربری داشت؟خداییش خیلی حمارن!
دوستان کسی نگفت قیمتها همونه یا نه ؟
قیمتها فرقی نکرده
اقا این شماره مشتری رو هر کی گرفته اینجا بگه؟
بسی گل گفتینقل قول:
نقل قول:
باید از قسمت فروش بگیرید . فعلا تلفنهای آسیاتک پاسخگو نمی باشند
دیشب گرونتر شده بود امروز ارزانتر ؟ عجب رمانی شده این داستان . دیشب 128 پر حجم 28800 بود الان زده 25500 .خدا بخیر کنه
خب شد 27300 صدای ما رو از بورس لندن میشنوید:31:
اقا حالا راستی یک چیزی الان کسی بخواهد تمدید کنه زنگ بزنه فروش که نیستند حالا باید چه کار کنیم دوستان به مشکل برنخوردند
نقل قول:
چه حرفی میزنی !
مگه ندیدی امکان فوق العاده تمدید سرویس رو فراهم کردن؟ دیگه شما قدر نشناسی میکنی.
حالا درسته برای ورود به سیستمشون باید 70 تا رمز و شناسه بدی.اما خوب بهتر از اینه که زنگ بزنی و درخواست بدی و بری بانک و پول بریزی و بیای قبض رو فکس کنی و دوباره زنگ بزنی شماره قبض رو بخونی و خانمه بگه هنوز تو سیستم نیومده و یک ربع دیگه دوباره زنگ بزنی و شماره رو بگی و خانمه بگه بله رسید! حالا چه سرویسی میخواهید؟
بعد بگی مثلا 128 سه ماهه. بعد بگه نداریم.!!!
سلام دوستان
من رفتم تو قسمت کاربران آسیاتک یوزر پس زدم وارد شدم دیدم زده حجم باقیمانده 102 مگابایت در صورتی که من 6گیگ گرفتم و هنوز وصل نشدم چرااااااااا؟:13:
سلامنقل قول:
اینا خودشون هم نمیدونن چیکار میکنن یکی میبینی براش ده گیگ اضافه زدن یکی کل حجمش کم کردن !
نقل قول:
دوست من اولا تو اون قسمت مثلا 3 ماه یا 6 ماه نداره که؟
کسی نمیدونه شارژ قسمت 3 ماه کجاست؟