دوستان گرامی من 7 تا برنامه اینستال کردم که پسورد سیو شده یاهو مسنجر جدیده رو نشون بده ، ولی نمیشه که نمیشه ، آیا امکانش هست چون من از ویستا استفاده میکنم اینجوری بشه ؟!
Printable View
دوستان گرامی من 7 تا برنامه اینستال کردم که پسورد سیو شده یاهو مسنجر جدیده رو نشون بده ، ولی نمیشه که نمیشه ، آیا امکانش هست چون من از ویستا استفاده میکنم اینجوری بشه ؟!
سلام من روش کار این برنامه رامی خواستم big killer v5.1 از این چطور استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چند تا تروجان جدید میخوام کسی میتونه واسم بذاره
:40:نقل قول:
عزیزم اولا ورژن 7 این برنامه رو من شخصا دیدم ولی نمیدونم شاید از 7 هم بیشترش اومده
روش کار ابتدا آدی های شما باید پسوردشان یکی باشد و در متن txt که اسمش name هست سیو میکنی
2-از قسمت load آیدی ها رو لود میکنی از قسمتی که 0 نوشته تعداد آیدی هایی که میخوای باهاشون بوت کنی رو انتخاب میکنی (معمولا تمام آیدی ها رو انتخاب میکنن)
3-از قسمت login آیدی ها رو لوگین میکنی از loginشدن شکلک ها زرد میشن
4-در قسمت victim آیدی طرف که میخوای بوت کنی رو مینویسی
5-از قسمت های boot 1 boot 2 ,pm d/c ...............نوع بوت رو انتخاب میکنی
6-طرف بوت شده
آقا جون یه بوتر که با 100 و بیشتر آیدی لوگین شه و کار کنه pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
لینک دانلود یادتون نره..............................
یه دنیا ممنون پیشاپیش
ببخشید یه مشکل :
من چند وقتیه که آی دیم خاموش نمیشه !
هر وقت هم میرم Signed Out میزنم ولی مثلا بعد از چند رو میام چک میکنم میبینیم آف واسم گذاشتن که چرا جواب نمیدی !
کسی هست کمک کنه ؟!
سلام........ safa64 جان وی بولتین رو چیکار دارین شما؟؟؟ :eh:.......... بله....... تو ویبولتین کنار هر اکانت آخرین آی پی ای که اون اکانت باهاش وارد شده رو نشون میده.......... البته به Moderator ها و ادمین ها..............نقل قول:
من قبلا یه جایی خوندم که خودتون یه سایت راه بندازین......... بعد صفحه رو خالی بذارید........... لینک رو بدین به طرف و بگین ببین این واسه تو لود میشه؟ اونم که صفحه ی خالی رو میبینه شک نمیکنه.......... و شما میتونید آیپیشو در بیارید..............
فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه آیپی رو به همین سادگی بده به شما! دیگه یاهو اونقدرام پرت نیست!
شاد باشی :happy:
چندتا پست بالاتر جوابتونو دادم :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری............ :blush:
دوست عزیز چطور ایدی را در قسمت nameوارد کنم آیا تنها اسم آیدی کافی است لطفن برای این قسمت بیشتر توضیح دهید:8:نقل قول:
دستت در نکنهنقل قول:
بازم ممنون
پس به این راحتی ها نمیشه آی پی یه نفر رو بدست آورد
در مورد ویبولتین هم من فقط مثال زدم
فکر کنم باید برای طرف سیستم بریزم:10:
:40:در همون فایل name.txt طریقه وارد کردن رو نوشته اول آیدی و بعد پسورد و آیدی و پسورد دیگه پایین به همین صورتنقل قول:
yahooid passwooord
جون داداش یه بوتر خوب که با 100 و بیشتر آیدی لوگین شه معرفی کنید تو رو خدا pleaseeeeeeeeeeeeeeee
ای خدا...................................(لینک دانلود یادتون نره و خواهشاً کار کنه)
سلام...........نقل قول:
همونطور که xman_dj جان گفتن، توی فایل txt طریقه ی وارد کردن آیدیا رو نوشته.......... اما معمولا به این صورت هست................
ID:Pass
موفق باشی :happy:
دوباره سلام..........نقل قول:
اینم یه بوتر که تا 1000 آیدی میتونه لاگین کنه.............. به 8 طریق میتونه بوت کنه............... و همزمان میتونه دوتا آیدی رو بوت کنه............... یعنی دو Victim!
همین الآن امتحان کردم.............. کاملا درست کار میده...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :)کد:http://www.yahoo-owned.net/chris/booters/Random%20Violence.zip
آیا حتمن بعد از loadکردن باید رویloginکلیک کنم و آیا loadحتمن باید بزنم
:40:با سلامنقل قول:
یه سوال داشتم
این بوتر ها تو کامپیوتر من کار نمیکنه یعنی کار میکنه ولی لوگین نمیکنه آیدی ها رو و یا اینکه بوت نمیکنه فکر کنم مشکل از زبان کامپیوتره یا میتونه مشکل از جای دیگه ای هم باشه(فایل های دیگه ای مورد نیاز هست یا نه)
برای اینکه کار کنن باید حتما زبان کامپیوتر رو به english تغییر دهم یا راه دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دنیا ممنون
سلام............. بعضی از بوترا وقتی باز بشن به طور خودکار توی همون فولدری که هستن فایل txt به نام bots.txt رو لود میکنن............ و شما قبل از باز کردن بوتر باید آیدی ها رو توی همون فایل Bots.txt ذخیره کرده کنید............ اما چون بوتر شما دکمه ی Load داره میتونید خودتون آدرس فایل رو تعیین کنید......... بعد که لیست آیدیا رو لود کردین تعداد آیدیهایی که میخواین لاگین بشن رو انتخاب کنید........... بعد هم دکمه ی لاگین رو بزنید :20:نقل قول:
نه دوست من......... اگه به فایل دیگه ای نیاز داشت اصلا برنامه اجرا نمیشد............. فکر میکنم باید همون زبان ویندوز رو به انگلیسی تغییر بدین........... در واقع توی کنترل پنل در قسمت Regional and language options ، باید به سربرگ سوم یعنی Advanced برید و English (United States)l رو انتخاب کنید...........نقل قول:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چقدر از نقطه استفاده می کنی ؟نقل قول:
پست خودت رو زشت می کنی من که حوصلم نمی کشه اینو بخونم
من که هر کاری میکنم بوت نمی کنم آیاxman_dj میتونی آموزش کاملش را به صورتpdfدر این لینک بزاری
و چطور بدونم که طرف را بوت کردم در ضمن اگر تونستی با تصویر بزاری خیلی بهتر میشه
صمیمانه از لطفت متشکرم
سلام دوستان
نرم افزاری هست که ای دی یاهو بهش بدی بهت پسورد بده؟
اگه هست معرفی کنید
ممنون
سلام........... خیر نیست......... اگه بود که الآن یاهو ای وجود نداشت!نقل قول:
شاد باشی :)
دیگه چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
نرم افزاری هست که ای دی یاهو بهش بدی بهت پسورد بده؟
اگه هست معرفی کنید
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
به نظر شما اون متخصص های یاهو چیکار می کنن اونجا اونا کشکن؟
نوشته شده توسط amintntنقل قول:
دوباره سلام..........
اینم یه بوتر که تا 1000 آیدی میتونه لاگین کنه.............. به 8 طریق میتونه بوت کنه............... و همزمان میتونه دوتا آیدی رو بوت کنه............... یعنی دو Victim!
همین الآن امتحان کردم.............. کاملا درست کار میده...............
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشید
1-این بوترو دانلود کن کار میکنه و کارش هم حرف نداره دست amintnt درد نکنه
2-زبان کامپیوتر خودتو به english unitet states تبدیل کن (اگه این کارو نکنی آیدی ها لود نمیشه)
3-آیدی ها رو به صورت زیر در یک فایل txt قرار بده
ID:pass
4-برنامه رو اجرا و از قسمت load اون فایل txt که آیدی ها توشن رو انتخاب کن
5-بعد login رو بزن
6-در مربع سمت راست پایین scs.yahoo.com تعداد آیدی شما و در مربع سمت چپ تعداد آیدی های لوگین شده را نشان میده
7-در قسمت Victim آیدی طرفو بنویس
8-یکی از نوع های بوتو انتخاب کن که بیشتر نوع pm رو انتخاب میکنن
9-تمام (ولی فکر کنم فقط یک نفرو میتونی بوت کنی یعنی بعد بوت یکی نمیتونی اسم اونو پاک و اسم دیگه ای بنویسی فقط یک فکره)
:27:
یه سوال آیدی شما ها هم add نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و از لیست کسی رو پاک نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amintnt جون دستت درد نکنه بوتر باحالیه و کار هم میکنه ولی یه مشکل ای که داره سرعتش پایینه
لطفا یک بوتر که با سرعت بالا بوت کنه معرفی کنید................................
عزیز اینکه دانلود نمیشه هر کاری می کنمنقل قول:
سلام......... لینک با کلمه ی موفق قاطی شده! :happy:..............نقل قول:
درستش اینه:
شاد باشید :)کد:http://www.yahoo-owned.net/chris/booters/Random%20Violence.zip
:19: :18: سلام به دوستان
من یک مشکل در یاهو مسنجر پیدا کردم دیروز هر کاری کردم نتونستم واردقسمتemailیاهو بشم(از من پسورد و ای دی می خواست می دادم اما واردش نمی شد قطع می شد اینترنت)من کمی دست کاریش کردم اما الان مثل اینکه پسوردم عوض شده و داخل یاهو مسنجر هم نمیتونم برم لطفا مرا راهنمایی کنید:45: :24: :42: :41:
خیلی ضروری لطفا کمک کنید
شايد كسي هكتون كرده از كسي فايلي چيزي دريافت كرديد؟؟؟؟
خیر کسی هکم نکرده
وقتی واردmail میشم طبق معمول پسورد و id می خواست میدادم اما فقطبا هيمن اینترنت قطع میشد
اينترنتت قطع ميشه يا ارور ميده كدومش ؟
الان هم مثل اینکه پسوردم عوض شده در ضمن من قسمت mail رو قبلا عوش کرده بودم و ضاهرش عوض شده بود الان 3 -4روز این مشکل دارم اما از دیشب تا حالا پسوردم رو نمی شناسه
اینترنت قطه میشه
:18: راه حلی هست یا باید یکidجدید درست کنم:42: :37:
خوب مشكلت از اينترنتت هست
در مورد اينكه گفتي ظاهره صفحه ميلتون عوض شده بايد بگم احتمالا ميله شما بتا شده
ببين آيدي از يه كارت اينترنت ديگه استفاده كن يا برو كافي نت يا آيدي پسوردت رو بده به يكي از دوستات كه قابله اعتماده
برات چك كنه