سلامنقل قول:
1- ورژن 31
2-3- شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298325
Printable View
سلامنقل قول:
1- ورژن 31
2-3- شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298325
عجب
از دست این زغالی اینترنت
لطفا پاک شود
حالا خالی از عریضه نباشه "این سوال من رو جواب بدین واجبه در حد ..."
دمت درد نکنه دیگه...!مجید انقدر زحمت کشیده...چجوری ندیدی؟:31: (چشه مجید دور..)نقل قول:
2. (من که اینجا چیزی ندیدم اونجا هم ا÷دیتش هست هم آموزشش)
شاد باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298325
"دمت درد نکنه دیگه...!مجید انقدر زحمت کشیده...چجوری ندیدی؟"
------------------------------------------------------------------------------------------
عجب سریع اومدیم ویرایشش کنیم
نشد
اون موقع که می خواستم p30 رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نشد
مجبور شدیم به اجانب مراجعه کنیم
بازم ببخشید
دوستان فکری به حال مشکل من بکنید که داغونم
حالا چرا دانگرید کردی؟
برای چی نشه دوست عزیز:27:نقل قول:
این هم لینکش
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302267[/HTML]
فقط میخواستم سوال کنم ببینم کسی نصبیده یا نه:31:
klkحالا مگه این مهمه ؟نقل قول:
حالا چرا دانگرید کردی؟
چون با سرویس پک 3 مشگل داشتم رفتم 2
آها...من فکر کردم گوشی رو دانگرید کردی...اتفاقا"منم همین دیروز ویندوز عوض کردم..مشکلی ندارم...به نظر که خیلی عجیب میاد...نقل قول:
احیانا رو مموری پسورد نزاشتی؟ جای یو اس بی رو عوض کردی؟
.به نظر که خیلی عجیب میاد...
---------------------------------------------
منم خودم موندم
خیلی عجیب و مسخره به نظر می رسه
--------------------------------------------------------------------------------
احیانا رو مموری پسورد نزاشتی؟ جای یو اس بی رو عوض کردی؟
--------------------------------------------------------------------------------
اصلا مموری ندارم (دارم می رم که بخرم انش... شب و 8 گیگ)
اونم عوض کردم
جواب نداد
بدبختی گیر کردم ها فقط می تونم عکس ها رو به pc منتقل کنم
حتی برنامه موزیک منیجر نوکیا هم موزیک های تو کوشی رو نمیشناسه (یعنی این برنامه فقط مربوط به رم میشه ؟! ) در صورتی که حجم اشغال شده رو تشخیص میده
دوست عزیز آخرین ورژن Nokia Software Updater رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه. ( نمیخواد گوشیو آپدیت کنیا :46:)
اقایون محترم یکی به ما جواب بده
دیکشنری که روی گوشی بود پاک کردم از کجا می تونم دوباره نصبش کنم
لطفا جواب دهید
اگه گوشیت N82 هست از لینک زیر فایل رو بگیر و اکسترکت کن. فولدرهای Resource و Sys رو در مموری کارت کپی کن و 3 تا فولدر موجود در Private رو در فولدر Private مموری کپی کن. بعد مموریو بذار داخل گوشی و زمانی که پیغام نصب رو دیدی مراحل نصب رو انجام بده.
موفق باشی:20:
کد:http://fdcupload.com/6uyuc8sra1is/UniDic_v2.0_N82.rar.htm
نقل قول:
دوست عزیز آخرین ورژن nokia software updater رو نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه.
عزیز جواب نداد
با سلام من گوشی n82 ورژن 30 دارم که به تازگی خریده ام احساس می کنم عکسها کمی تیره می باشند البته تمامی تنظیمات مربوط به نور را انجام داده ام و تقریبا سفیدی را هم تا نزدیم حداکثر برده ام ولی کمی تیره می باشد دلیل آن چیست ؟
نقل قول:
با سلام من گوشی n82 ورژن 30 دارم که به تازگی خریده ام احساس می کنم عکسها کمی تیره می باشند البته تمامی تنظیمات مربوط به نور را انجام داده ام و تقریبا سفیدی را هم تا نزدیم حداکثر برده ام ولی کمی تیره می باشد دلیل آن چیست ؟
منظورت تصویره ال سی دی هست؟
اون که طبیعیه و همه 82 ها اینطوری هستن!
اگرم منظورت عکس هاش هست؟
یه آیتم هیچ وقت یادت نره که نور محیط هم در نظر بگیر و سعی کن فلاش رو مدنظر نداشته باشی
اگه عکسات در روز و محیط باز تاریکه اون وقت بیا تا ببینیم چشه!
منظورم عکسها استنقل قول:
در روز بیشتر منظورم است فلاش هم نمی زنم و احساس می کنم عکسها علاوه بر تیرگی بی کیفیت هم هستند و گوشی w810 که قبلا داشتم خیلی عکسهای با کیفیت تری می گرفت چون بعد از ظهر امتحان کردم بیشتر متوجه اشکال بالا شدم
دوستان یه چیز جدید یاد گرفتم
شما هم امتحان کنید شاید ...
در دوربین رو باز کنید وبعد از شتاب سنج استفاده کنید ببینید چه اتفاقی می افتد
به نظر من که خیلی روون تر و سرعتش بیشتر میشه
یه امتحان کنید
نمی دونم والانقل قول:
منظورم عکسها است
در روز بیشتر منظورم است فلاش هم نمی زنم و احساس می کنم عکسها علاوه بر تیرگی بی کیفیت هم هستند و گوشی w810 که قبلا داشتم خیلی عکسهای با کیفیت تری می گرفت چون بعد از ظهر امتحان کردم بیشتر متوجه اشکال بالا شدم
توبی کیفیت بودنش که تقریبا شکی نیست آخه دوربین دیجیتال نیست
ولی اگه با تنظیماتش ور بری به بهترین نتیجه ممکن می رسی که اون موقعس که میگن این گوشی دوبین دیجیتال هم هست
دوستان یک سری برنامه های جاوا که روی مموری کارتم نصب بودند مثل بازی luxor2 بدون مشکل کار می کردند اما جدیدا اصلا نه اجرا میشند و نه وقتی میخوام remove کنم حذف میشند و نه اینکه دوباره نصبشون کرد. به نظر شما چاره کار چیه. مموریمو فرمت کنم و دوباره برنامه ها رو بریزم یا راه دیگه ای رو پیشنهاد میدید.
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان
من تازگی ها ان82 گرفتم اما راستش عکسهاش همچین چنگی به دل نمیزنه :41:لطفا راهنمایی کنید که چطوری باید با این گوشی عکس گرفت تنظیماتش چطوریه :13:
v30.0.019
23-07-08
RM-313
nokia N82 (08.01)
با تشکر:11:
n82 که جز بهترین 5مگاپیکسلی ها هست که!!!! چطور شما میگی عکساش چنگی به دل نمیزنه!!!!!!
نباید انتظار یه دوربین عکاسی حرفه ای رو از گوشی داشت
دوستان دوربین n82 یکی از بهترین دوربینهای موجود روی گوشیهای موبایل هست ...
درسته 5 مگ هست اما قابل مقایسه با 8 مگاپیکسلی های جدید هست ... به خاطر فلش قوی که داره عکسهای خیلی خوبی چهخ در روز و چه در شب میندازه ..
سلام
دوستان ميشه بگيد كيفيت عكسهاي n82 بهتره يا n79 البته توي روز؟
در كل از لحاظ سخت افزاري دوربيناشون با هم فرقي داره؟؟
ممنون
کاملا مشخصه که کیفیت عکس های n82 بهترینه در کل ان 82 به کامرا فون معروفه در ان 79 فاصله کانونی تغییر کردهنقل قول:
ان 82 دارای بهترین فاصله کانونی با فلش زنون هست من ان 79 دارم عکسهاش یک چیزی در حد مزخرفه
يعني در حد يه 5 مگاپيكسلي نيست؟؟نقل قول:
اقا قیمت روزش الان چقدره؟
الان بخرم بهتره یا بعد از عید؟
دوستان جدیدا با یه مسئله ای روبرو شدم که خواستم خدمتتون بگم.
تازه گیها گرد و غبار به زیر قاب lcd گوشی n82 نفوذ کرده و دائم جلوی دیده.
این نشون میده که قاب گوشی در مقابل نفوذ گرد و غبار زیاد ایزوله نیست و راه نفوذ اینها به داخل قاب بازه.
شما هم این مشکل رو داشتید؟
با تشکر
سلام دوستان
چند تا فایل با فرمت 3gp رو گوشی (memory card ) بعد رو حافظه گوشی copy کردم اما الان میخوام این فایلها رو حذف کنم error میده که این فایل در حال حاضر باز است video center >my video و به هیچ طریقی نتونستم حذفشون کنم تو قسمت gallery > images & video این فایلها رو نشون نمیده ! اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
:41:سلام دوستان
چند تا فایل با فرمت 3gp رو گوشی (memory card ) بعد رو حافظه گوشی copy کردم اما الان میخوام این فایلها رو حذف کنم error میده که این فایل در حال حاضر باز است video center >my video و به هیچ طریقی نتونستم حذفشون کنم تو قسمت gallery > images & video این فایلها رو نشون نمیده ! اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه .:41:
گوشی رو یه بار خاموش و روشن کن اگه درست نشد به حالت Data Transfer گوشی رو به کامپیوتر وصل کن یا رمو در بیار با مموری ریدر پاکشون کن.نقل قول:
نه اگه به لنزش نیگاه کنی لنز کوچیکی داره عکسهاش هم نویز زیاد داره اگه واقعا میخوای عکسهای با کیفیتی میخوای بگیری بهتره بری با 200 تومان یک کامپکت بخری(دوربین دیجیتال) نباید از موبایل انتظار عکس خوب داشته باشی اگه واقعا دنبال یک گوشی برای عکس میگردی یکی از همین گوشی های 8 مگا پیگسلی رو بخر c905 sونی اریکسون عکسهای خوبی میندازه از ما گفتن منکه نتونستم با ان 79 عکس خوب بگیرم دوستای دیگرو نمیدونمنقل قول:
اما اگه میخوای فقط کارت راه بیفته میتونی گوشی های 5 مگا پیکسلی رو انتخاب کنی
با سلام
چند سئوال دارم
1 - مدتی است که گاهی اوقات می خواهم مخاطبی را ذخيره کنم شماره آن مخاطب موقع تماس نمی افتد البته هم به صورت 9891 + و هم به صورت 091 ذخيره میکنم ولی بعضی ها را اسم نمی اندازد آيا تنظيم خاصی دارد که من انجام نميدم يا نه چون بيشتر شمارها بدون مشکل ذخيره می شود ؟
2 – موقعی که ميخواهم گوشی را به کامپيوتر با کابل وصل کنم با گزينه pc suite مشکلی ندارم ولی وقتی که گزينه ( انتقال داده ) را می زنم اين پيغام را ميدهد ( برنامه ديگری در حال استفاده از کارت حافظه می باشد ) در حالی که هيچ برنامه ای در حال استفاده نمی باشد ؟
3 – آيا امکان دارد تاريخی که در موقع اسکرين سرور و در حالت عادی در صفحه نمايش وجود دارد به صورت شمسی نشان داده شود يا نه ؟
4 – با چه نرم افزاری ميتوان مثلا روی پوشه گالری و يا sms ها رمز گذاشت ؟
5 – از چه طريقی می توان ارسال از بلوتوس را مستقيم به حافظه فرستاد ؟
6 – مدتی است که بی دليل گوشی هنگ می کند البته بيشتر در موقع خواندن sms ها ورژن نرم افزاری 30 است
7 – هر چقدر تنظيمات دوربين را انجام می دهم عکسها به نظرم تيره می آيند حداقل به نسبت سونی w810 که داشتم عکسها خيلی بی کيفیت است چون سونی w810 بسيار عکسهای با کيفيت تری می گرفت ولی از حق نگذريم کيفيت فيلم برداری n82 به نسبت w810 بسيار بالاتر است
آقا يه اتفاق عجيب !!!
من يه مموري 2 گيگ دارم حالا همون رم هرچي اصلا !!! گير ندين ...
بعد ميندازمش تو n82 هيچي نشون نميده !!! انگار مموري يا رم يا هرچي كه هست خاليه هيچي رو پيدا نميكنه !!!
بعد ميندازمش تو 3110 همه چي رو نشون ميده !!! مشكل از كجاس علماي عزيز ...
بک آپ بگیر و به بار فرمتش کن ببین جواب میده...؟!نقل قول:
شاد باشی:40:
آقا من میخواهم رم 4 گیگ بگیرم ...قیمتش الان چطوره و چه مارکی بگیرم؟
رم 4 گیگ ترنسند خوبه فکر کنم 15 هزار تومن باشه
بابا اينقدر تخصصي حرف نزنين با من :ينقل قول:
آپ از كجا بگيرم ؟؟؟ گوشي رو فرمت كنم يا مموري رو ؟؟؟
همه ی فایلهاشو اعم از هیدن و سیستم کپی کن این میشه بک آپنقل قول:
برا هیدن و سیستم هم میدونی که باید بری تو folder options و گزینه ی نشون دادنشون رو راه بندازی.
عجب راهنمایی کردی:46:نقل قول:
شما برو به مموری و Option رو بزن و بعد Backup phone memory و صبر کن تا عملیاتش تموم شه.
بعد با کد #7370#* گوشی رو ریست کن. سکیوریتی کد پیش فرضشم 12345 هست(اگه عوض نکرده باشی)
محتویات مموری (ویدئو .موزیک. عکس. اطلاعات مهم) رو با رم ریدر بریز تو کامپیوتر و فرمتش کن.
بعد از بالا اومدن گوشی و تنظیمات و غیره مموری رو بذار سر جاش و برو به همون مسیر. Option و Restore from memory و تمام.
این یادم رفت بگم ( پوشه ای که بک آپ توش ذخیره میشه Hidden هست قبل از فرمت کردن کپیش کن تو کامپیوترت)