نه !نقل قول:
اصلا منجنیق هاتو واسه فارم ها نفرست ! چون که رنکت خوبه ممکنه یه اتحاد با هم هماهنگ کنن چند نفری روت اتک بدن ! بعد چطوری میخای دفاع کنی ؟! کسی که واسه فارم ها منجنیقاشو نمیخابونه !
Printable View
نه !نقل قول:
اصلا منجنیق هاتو واسه فارم ها نفرست ! چون که رنکت خوبه ممکنه یه اتحاد با هم هماهنگ کنن چند نفری روت اتک بدن ! بعد چطوری میخای دفاع کنی ؟! کسی که واسه فارم ها منجنیقاشو نمیخابونه !
راه حل شما چیه؟
این مشکل رو من 1001 بار بهش برخوردم !
تنها راهش اینه که یه مدت بیخیالشون بشی و فارم های جدید پیدا کنی !
همسایه هاشم اگه بهش حمله کنن و چیزی بهشون نرسه دیگه بیخیالش میشن !
یه مدت که گذشت و پروبال گرفتن اونوقت باید با 100 تا گرزدار حمله کنی که هرچی داره و نداره بیارن ! تا چیزی واسه بقیه نمونه !
این مشکل رو من 1001 بار بهش برخوردم !
تنها راهش اینه که یه مدت بیخیالشون بشی و فارم های جدید پیدا کنی !
همسایه هاشم اگه بهش حمله کنن و چیزی بهشون نرسه دیگه بیخیالش میشن !
یه مدت که گذشت و پروبال گرفتن اونوقت باید با 100 تا گرزدار حمله کنی که هرچی داره و نداره بیارن ! تا چیزی واسه بقیه نمونه !
ممنون
====
اکانت فیلیپین رو گذاشتم رو حذف.
وضعیتم خوبه تو اتحا رنک 1 هستم رنک خودم هم دو رقمی رنک هجومی هم همینطور.
ولی خوب چون وقت و حوصله تنهایی بازی کردن رو ندارم میخوام حذف کنم.
اگر کسی هست که حرفه ای باشه و بخواد دوال بازی کنه خبر بده تو pm صحبت کنیم.
این بیشتر بدرد افرادی میخوره که میخوان اسپید بازی کنن ولی حال بازی کردن از ابتدا رو ندارن.
پ.ن:لطفا درخواست خود اکانت رو نکنید!یا دوال یا حذف.
میگم اگه علاقه داری و مایل هستی بیا با من و دوستم توی سرور 3 ایران بازی کننقل قول:
پ.خ بده اگه تمایل داشتی :46:
خیلی ممنون
ولی رو سرور عادی نمیتونم بازی کنم....
آقا همون کاری که بهت گفتم رو انجام بده ! هرکی اکانت خودشو ! هیچوقت سعی نکن چند نفری روی یه اکانت بازی کنی ! چون اندیشه ها فرق داره ! اونایی هم که چند نفری با هم بازی میکنن خیلی با هم ارتباط دارن و مدام به هم دیگه میگن چیکار کنن !نقل قول:
تنهایی بازی کردن رو یک اکانت یه ادم بیکار میخواد و کلی وقت زیاد!
حالا شما میگی باید چنتا رفیق که اکانت داشته باشن اونجا باشن.... خوب خوبه اینطوری
ولی بازم فرقی نمیکنه باید بازم تنهایی روی یک acc بازی کنی که از حوصله من خارجه...
اکانت دو سه تا دیگه دارم تو همون سرور.... حالا همون شخصش باید پیدا بشه که رو اکانت دیگه بازی کنه ....که فعلا همونم پیدا نمیشه.
برای سرور های قوی ارهنقل قول:
اونایی هم که چند نفری با هم بازی میکنن خیلی با هم ارتباط دارن و مدام به هم دیگه میگن چیکار کنن !
ولی فیلیپین زیاد قوی نیست!فقط بچه های این اتحادی که من عضوم قوی هستن تقریبا بقیه دیگه ول معطلن : دی
راستی اگه کسی خواست بخره هم خبر بده تا 48 ساعت دیگه.
+
دو اکانت دفاعی گول و رومن
به چطوري الكس ؟
اكانت اندونزي چي شد؟
اگر ميخواي بيا با هم روي اكانت من روي سرور 3 بازي كنيم رنك زير 300 توي بهترين اتحاد بازيم و الان داريم 2 نفري بازي ميكنيم
اگر ميتوني بيا اين سرور ايرانه با بقيه جاها فرق داره كلي حال ميده
راستی نگفتین!قضیه اون چیه!
شما گفته بودید این بازی جایزه نمی ده!
ولی یکی از دوستام که سرور 6 رو بردند بهشون یه چیزی دادند!
به آخرین نفر اتحاد یه ویندوز سون اصل دادن که داداش خودم بود!
از طرف بازي بهش جايزه دادن يا از طرف مسوول اتحاد ؟
من سال پیش خره تراوین بود تو سرور 2 سابق اونجا واندر رو زدیم اتحاد خوبی هم داشتیم اما حالا دیگه حال ندارم بازی رو شروع کنم حالا بیاید سرورتون که تموم شد یک منطقه مثل جنوب شرقی بریم اونجا با هم هماهنگ کنیم تو یک ساعت ثبت نام و فعال کنیم که بیافتیم بقل هم کسی با این پیشنهاد موافق هست؟:46::46::31::10::10:
راستی یک چیزی چند روز پیش دوستمونFarid0485 یک تاپیک داده بود و نوشته بود
-- منابع+نیرو
اين چيزي هست كه تو گوگل و يوتوب منو چند وقته مشغول كرده.....
كلي لينك ميشه پيدا كرد....قثط جستجو ي خودتونو يه به ماه پيش محدود كنيد......
من سرعت مناسبي براي اين كار ندارم....
اگر كسي هست كه مي تونه بگره بگه تا همه استفاده كنن...
من خودم يكي شو توسط يكي از دوستان تو فروم ديدم....واقعا كار مي كنه..... ولي فايل مربو ط بهشو ندارم...اينم دليل....فقط ببينيد....:
لينك اصلي
http://www.youtube.com/watch?v=BT-JXPGwkcU
لينك تبديل شده در رپيد شير:
http://rapidshare.com/files/408353581/YouTube_-_TRAVIAN_New_----_2010.flv
فقط جاي ---- بيويسيد:
h-a-c-k
البته بدون خط فاصله.....
البته قفل شده قراره ادامه بحث بیاد اینجا:18:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426147
Ghabl az hame chiz ozrkhahi mikonam chon daram finglish minevisam !
koroshfe aziz
akhare bazi hichi nemidan ! hame chi be nafe modiras ! modiraye serverhaye mokhtalefe keshvar ha harcheghad server haye bishtari tamoom konan pooleshoon bishtar mishe vali chizi be man o shoma nemirese !
iran_100 aziz
ba harfet movafegham
dar morede on barname ... esmesh Travian Multi ---- hast ama jormesh 100 barabare TM Bot hast !
va age bebinan sarian account delete mishe !
age kesi az doostan peydash kard be ma ham bede
faghat deghat dashte bashid UPDATE shode bashe
doostan man ye server peyda kardam
biaid ye group az bazikona bezanim
hamin alan moshakhas konid chon name karbari aza tebghe barname va bar asase chizi gharar dade mishe
ghatee begid ! age shod age nashod nadarim !
ghable server sabtenam mikonim
bazi ke shoroo shod be hich onvan ozv nemigirim
سلام دوستان
15 گندمی از کجا میشه گیر اورد؟
crop-finder.comنقل قول:
سلام
یه سایت بود جدیدتر سرور ها رو می گفت ادرس چیه
اقا از ادمین سوال کردم گفت از هر سروری به سرور دیگه میشه گلد ریخت. فقط از کشوری به کشوری دیگه نمیشه ریخت
415 تا گلد دارم
کی نقدی از ما می گیرتش؟ :دی
کد:http://travian-live.com/servers.html
سلام
بچه ها برای ده سوم که 15 گندمی میخوام بگیرم چه پیشنهاداتی دارید؟
من هر چی میگردم bonus صفر هستن.میخوام 2 ساعت با ده های قبلی فاصله داشته باشه.
با برنامه crop finder میگردم چیزی پیدا نمیشه!
Salamنقل قول:
Olaviyate Aval 15 Gandomi Tooye 7*7
Nabood Ye 9 Gandomi Too 7*7
Age Bazam Nabood Ye 15 Gandomi Tooye 14*14
Nabood Ye 9 Gandomi Tooye 14*14
Age Hichkodoom Az Balaee Ha Nashod Hame Ro Bikhial Sho Va Ye 7 Gandomi Tooye 7*7 Begir
تو 7*7 یدونه 9 گندمی دارم
با دوال که صحبت میکردم قرار شد کلا منطقه رو عوض کنیم بریم یه سمت دیگه رو هم غارت کنیم....
این سمتمون یکی دوتا ده قوی هست نمیشه دیگه اینجا ساخت.
Khob Akhe Age Berid Jaye Dige Onvaght Ke Rootoon Attack Bedan Chon Fasele Ziade Nemishe Kari Kard !
Behtarin Rah Ine Ke 2 Ta Deh Ro Bezani !
حالا کی میتونه به ما اتک بده....: دی
=====
بچه ها برنامه Bot قیمتش چنده از کجا میشه خرید؟ mh می فهمه؟
کاربردهاش چیا هستن؟
کلا برنامه ای برای مدیریت حمله وجود داره؟
مثلا اینا که صبح تا شب... شب تا صبح غارت می کنن.
ممنون.
برنامهtm bot الان هست چند روز مجانيه، بايد اينترنتت وصل باشه بعد اون كارا رو انجام ميده
قيمتش هم 3 ماه داره 6 ماهه داره يه ساله و قيمت نا محدودش هم تا اونجا كه من يادمه نزديك 100 هزار بود
اصلا ارزش نداره چون مولتي هانتر سريع ميفهمه مخصوصا الان هم كه سيستم زد بات گذاشتن كه ديگه هيچي
بيخيال شو طلا بخري خيلي ارزش بيشتره تا بات
اما واقعا اگر ميخواي استفاده كني چنتا اسكريپت خوب هست خطرشم كمتره (من قبلا استفاده ميكردم)
:دی
علی جان بیا این اسکریپت هارو به ما بگو ببینیم چطوریه
طلا چکار هایی انجام میده؟
این کلوپ طلائیی چطوره؟ چه ویژگی هایی داره....
راستی من دنبال یه دوال دیگه هم هستم تو سرور فیلیپین کسی خواست خبر بده.
دوال فعال...
طلا چکار هایی انجام میده؟
منابع رو افزایش بدی ساختمان سریع تمام کنی قدرت دفاع و حمله رو زیاد کنی تعدیل منابع انجام بدی
این کلوپ طلائیی چطوره؟ چه ویژگی هایی داره....
می تونی فارم ها تو لیست کنی بهشون حمله کنی اگه بهت حمله بش جاخالی میده
ممنون
کسی هست اینجا امکان خرید داشته باشه؟
یا شخص مورد اطمینانی رو میشناسی که بتونه خرید کنه؟
خوب بده بیاد دیگه ...نقل قول:
Cloobe Talaee Mitooni Bahash 15 Gandomi Tooye 24*24 Va 7*7 Va 14*14 Va ... Search Koniنقل قول:
Mitooni List Farm Haye Morede Alaghe Doros Koni
Tolodat Afzayesh Bedi
Va ...
Age Tala Mikhay Behtarin Site Ine :
کد:http://www.travianplus.ir
مرسی
خودتون خرید کردید از این سایت ؟
مطمئن هست؟
داداش من 415 گلد دارمنقل قول:
تراواینو دارم می ذارم کنار
دنبال مشتری ام. کارت به کارت
مدیر های اینجا هم ضمانتم می کنند :P
عزیز جان بستگی به کشورش داره!
اون کشوری که من ازی میکنم شما گلدش رو داری؟
من فیلیپین بازی میکنم.
=======
پ.ن: ده سه رو زدم اگر شخصی حرفه ای بلده بازی کنه خبر بده برای دوال سوم.
نیرو هم به اندازه کافی دارم....
از من ميشنويد از خود تراوين طلا بخريد اين سايت تراوين پلاس هم خوبه مطمئنه
كلوپ طلايي كلي امكانات داره كلا صدتا ميدي فعال ميشه بعد براي استفاده از بعضي امكانات ديگش بايد طلا خرج كني
اين اسكريپت travian beyond خيلي خوبه بعد از اون هم village manager به همراه كلي اسكريپت ديگه كه اگر استفاده كني حكم همون تزاوين پلاس و كلوپ طلايي رو داره اما اگر استفاده نادرست كنيد ازشون اونوقت مولتي هانتر حالتون رو ميگيره
كلي اسكريپت ديگه هم هست كه همشون اينجاستفقط يادتون باشه بايد قبلش greasemokey رو فعال كنيدکد:http://userscripts.org/scripts
Shoma Age Az Khode Site Begiri 4 Rooze Tahvil Mide !نقل قول:
Ama Travian Plus Kamtar Az 24 Saate Ham Too Servere Ir Va Ham Serveraye Dige Gold Ro Behetoon Mide
Motmaen Tari Rahe Kharide Tala Hamine !
Man Ta Hala Nagereftam Ama Kheili Azash Tarif Mikonan
نه عزيز من از طريق سايت تراوين پلاس فقط ميشه براي سرور ها بين الملي خريد كرد (سرورهاینقل قول:وکد:http://travian.com
)کد:http://www.travian.co.uk
يعني كسي كه توي سرور فيليپين بازي ميكنه به هيچ وجه نميتونه خريد كنه مگر با راه هايي كه خود بازي گفته
الكس بنظر من با يكي كه ميدوني سكه زياد ميخره صحبت كن در قبال دادن مقداري منابع ازش سكه بگير
من يه بار توي يه سرور در قبال دادن 2 هزار منبع در هفته 100 تا سكه گرفتم البته توي 10 روز اول بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Agha Kesi Hast Ba Ma Too Servere Speed Bazi Kone ?