اگه با کرک مشکل ندارید IDM رو آپدیت کنید.من نسخه 6.18 آی دی ام رو با نسخه 26 فایرفاکس استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم...
اگه با کرک مشکل ندارید IDM رو آپدیت کنید.من نسخه 6.18 آی دی ام رو با نسخه 26 فایرفاکس استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم...
من هم تمام اون فایلهای Host رو که دوستان گفتن امتحان کردم ولی نشد.
رفتم آخرین ورژن رو از سافت گذر گرفتم به همراه فیکسر کرک و الان فعلاً که درست شده و تا حالا بعد از دو روز اروری نداده...! ولی منتظر اولین ارور هــستم :n24:
دانلود کرک فیکس – رفع خطای جعلی بودن سریال IDM :
کرک فیکس را دانلود کرده و در محل نصب نرم افزار کپی کنید ، توجه داشته باشید که باید آنتی ویروس خود را غیر فعال کنیدکد:http://dl.p30share.biz/users/masoud/92/aban/IDM%20Crack%20Fix%20%5Bwww.P30Day.com%5D.rar
پسوورد فایل چی هست؟نقل قول:
برعکس شما من اون فایلی که باعث این خطا میشد رو دلیت کردم مشکل حل شد...فقط هربار که سیستم بالا میاد یبار میپرسه که مشکل داره باید دوباره نصب بشه منم اکی میکنم دیگه هیچ ... مشکل حل دانلود هم بدون مشکل
این کرک فیکس هم همین کار رو میکنه:n02:
فایل IDMGrHlp مگر چی هست؟
با حذفش دیگه گیر فیک بودن نمیده این فیکس کننده هم همینهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داستم
من یه چند روزی میخوام برم مسافرت بعد میخوام کامپوتر رو روشن بذارم واسه دانلود .راهی هست بعد از اتمام دانلود فایل اولی خودش اتومات بره فایل دیگری رو ادامه دانلود بده؟
ممنون
سلام دوستان
الان داشتم با سیستم کار میکردم نمیدونم چی شد که هر چی میزنم برا دانلود بجای اینکه IDM شروع کنه مرورگر شروع به دانلود میکنه
خیلی هم باهاش ور رفتم اما نشد :n15:دوستان اگه میتونن راهنمایی بفرمایید
با تشکر
از حساب کاربریتان خارج شوید و دوباره وارد شوید.
مرورگرتون چی هست؟؟؟
سلام
دوستانی که مشکل جعلی بودن سریال رو دارن به آدرس زیر برن و اون دستورالعمل رو انجام بدن و بعدش برای اینکه فایل هاست باطل نشه روی اون راست کلیک
کنید و به properties برید و تیک گزینه های read-only و hidden رو بزنید و ok کنید و برای همیشه از IDM لذت ببرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فایر فاکس دارید از منوی بالای فایرفاکس گزینه ی Add-ons را انتخاب کنید و ببینید افزونه ی IDM هست یا نه...
ممنون دوست من درست شد اما بازم بعضی موارد همونطورهنقل قول:
نسخه آی دی ام و فایر فاکس رو بگید.ممکنه از عدم سازگاری مرورگر و دانلودر باشه...
از بعضي سايت ها و اسكاي درايو ميخوام دانلود كنم با Internet download manager اين خطا رو ميده و قتي كه بدون دانلود منيجر دانلود ميكنم ميشه. چيكار بايد بكنم يا دانلود منيجر بهتر از اينترنت دانلود منيجر هستش؟؟؟
فایلی که دانلود میکنید شیر شده (به اشتراک گذاشته شده) هست یا نه؟؟؟
سلام به همه سواله من از دوستان این هست که می خوام بدونم چطوری می تونم idm رو وقتی به یه پیجی میرم و اون پیج ویدیویی داره اون ویدیو رو دانلود نکنه و من هم بتونم اون ویدیو رو ببینم :n01:
سلام
IDM 6.15 دارم...........چند روزه یه مشکل پیدا کرده..........با youtube که میخوام video دانلود کنم مثلا اگه کیفیت 1080 باشه IDM فقظ 720 و 360 و 240 رو میشناسه و بالاترین کیفیت رو لینک نمیده..........چرا؟
آی دی ام رو باز کنید.نقل قول:
بالای صفحه از منوی دانلود ها گزینه ی تنظیمات را انتخاب کنید.
به تب عمومی بروید.
ادامه مراحل در تصویر:
موفق باشید...
با سلام
من یه مشکلی با اینترنت دانلود منیجر پیدا کردم اونم اینکه فایل من بعد اتمام دانلود بدون ذخیره درصدش صفر میشه و میاد از اول ...
یعنی همین امروز یه فیلم 700 مگابایتی داشت دنلود میشد آخر دانلود رسید یه پیغام اومد که کنسل و اوکی داشت پنجره رو بدون اینکه چیزی بزنم زدم کنار دیدم دانلودم از اول آغاز شده و تو درایوم فیلم ذخیره نشد پنجره رو اوکی کردم این سایتو برام باز کرد :
نکته های مسخره ای اشاره کرده کلا ...
در ضمن تا حالا چند ساله چنین مشکلاتی نداشتم البته اینو بگم چند روزی هست اکانت لینک مستقیم سرور یکی از این سایت های فیلم رو خریدم با این لینک ها این مشکلو دارم البته به ندرت این جور میشه ...
راه حل چیه دوستان؟
در ضمن مشکل کرک هم رو ویندوز 8 خیلی زیاد شده و همش میپره و فیک سریال میده در صورتی که رو 7 این مشکل رو ندارم ... کرک مناسب نیومده؟
عزیز من اینکارو کردم ولی باز خودش به صورت خودکار زد رو دانلود فقط اون گزینه ی 4 تیک نداشت من اون رو تیک زدم ولی درست نشد !!!!!نقل قول:
تو یه انجمن ضمیمه هست ولی کلا بعضی جاها مشکل داره دانلود نمیکنه مثلا وقتی سایت یوتوب میرم ۲ تا اس اضافه میکنم میاره دانلود کنه هم خطا میده. یه دانلود منیجر میخوام که مشکل نداشته باشه و همه فایل ها رو دانلود کنه. یه فایل هم هست که تو اسکای درایو هست که شیر شده اونم دانلود نمیکنه.نقل قول:
سلام دوستان
من فایرفاکسم و آپدیت کردم
الان افزونه ی idmcc مشکل پیدا کرده و وقتی میخوام ویدیو های یوتیوب و دانلود کنم چند تا فایل کیلوبایتی میاره
اخرین ورژن این افزونه رو از کجا دانلود کنم؟
اصلا مشکل از افزونست؟
یا idm اخرین ورژن و باید نصب کنم
لطفا راهنماییم کنین
چون همیشه بهاین مشکل بر میخورم
آخرین ورژن IDM CC برای فایرفاکس :
در صورتی که کار نکرد باید IDM رو بروز کنید.
کد:
What's new in version 6.18 Build 9
(Released: Nov 29, 2013)
Fixed a bug with erroneous dialup dialog
Added a workaround for Trusteer bug when it crashes IE
What's new in version 6.18 Build 8
(Released: Nov 28, 2013)
Increased the maximum number of connections to support up to 32 simultaneous connections per download
Improved video recognition in web players
Improved IDM download engine
What's new in version 6.18 Build 7
(Released: Nov 08, 2013)
Fixed a critical bug in IE integration module
Improved Windows 8.1 and IE 11 integration
Resolved compatibility issues with Google Chrome 31
Improved video recognition in web players
What's new in version 6.18 Build 5
(Released: Oct 29, 2013)
Added support for Firefox 26 and SeaMonkey 2.21
Fixed a bug when assembling video files with high bitrate
Improved video recognition in Google Chrome
از بس fack serial number داد این idm اعصابم خورد کرد هر کرکی امتحان میکنم نمیشه ویندوز 8.1 کی امتحان کرده جواب گرفته ؟
من ویندوز 8.1 دارم. idm 6.18 b 8 رو نصب و کرک کردم و تا حالا که مشکلی نداشتم.نقل قول:
خواهشا یه دانلودمنیجر خوب معرفی کنید که با سایت ها و جاهای مختلف مشکل نداشته باشه و در هر شرایطی بشه دانلود کرد. الان با فایرفاکس از یوپتوب میخوام دانلود کنم وقتی لینک اینترنت دانلود منیجر میاد میخوام دانلود کنم خطا میده. اعصابم بهم ریخته.
در فایرفاکس از منوی بالا Add-ons رو انتخاب کنید.بعد از سمت راست Extentions رو انتخاب کنید و IDM CC رو غیر فعال کنید...نقل قول:
سلام دوسته عزیز در حاله حاضر هیچ دانلود منیجری بهتر از idm نیست در ضمن مشکل دانلود شما idm نیست بلکه فیلتر شکنتون هست !!!!!!نقل قول:
سلام
این پیغام چی میگه؟
نقل قول:
سلام
دوستان پست زیر رو عمل کنید مشکل حل میشه
شما که فایرفاکسی هستید این را امتحان کردید؟نقل قول:
ممنون. من از كروم و فايرفاكس استفاده ميكنم بيشتر كروم ولي دانلود منيجري ميخوام بدون اذيت همه چيز را دانلود كنه اينترنت دانلود منيجر بعضي سايت ها و انجمن ها رو بازي در مياره. حتي فايل پيوست تو انجمن رو خطا ميده.نقل قول:
من با فايرفاكس از طريق افزونه كه دادين يه رام اندرويد كه پسوندش Zip بود رو دانلود كردم اين فايل رو داده download.aspx-{8f2ce328-0923-431d-95bc-69ab0bcf5087}.dtapart كل حجم فايل كامل دانلود شده ولي چرا خروجي زيپ نداده؟؟؟
دوستان من از یه سایتی اکانت vip گرفتم
سه فایل رو بیشتر نمیشه همزمان دانلود کرد
میخوام کاری کنم دانلود منیجر سه تا سه تا پشت سر هم دانلود کنه
ممنون میشم کسی جوابمو بده
سلام تيلور جون .:n26:نقل قول:
ببين شما با دانلود منيجر IDM ميتوني هر چقدر لينك رو بخواي با هم دانلود كني . محدوديتي وجود نداره واسه اون.
محدوديت از اكانت اون سايتي هست كه عرض كرديد .
واسه همين ـه كه نميتوني بيشتر از 3 تا رو دانلود كني.
اونم به خاطر اينكه سرور سايتشون زياد بهش فشار نياد .
خوب منم همین رو گفتمنقل قول:
ولی منظورم اینه کاری کنم دانلود منیجر سه تا دانلود همزمان بیشتر انجام نده
اون سه تا که تموم شد سه تا جدید دانلود بشه
چون دانلود منیجر تعداد نامحدود دانلود میکنه مشکل پیدا کردم میخوام تعدادشو محدود و به عدد سه برسونم
بلدی صف دانلود (Queue) درست کنی؟نقل قول:
شما میگی حجم کامله؛ ولی چرا فایل aspx هست؟نقل قول:
حجم را چک کنید. اگر حجم برابر فایل اصلی که تو سایت نوشته نبود کامل نیست. بلکه شما صفحه را دانلود کردید.
اگر کامل بود (مثلاْ 400-500 کیلوبایت برابر یک فایل آندرویدی) پسوند را عوض (zip) کنید. بنظرمن کامل نیست و دوباره دان کنید.
امکانش هست Download Manager وقتی اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه خودش دکمه ادامه رو بزنه ؟