نسخه جدید کاسپرسکی همین آلان آمد : (8.0.0.454)
کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
Printable View
نسخه جدید کاسپرسکی همین آلان آمد : (8.0.0.454)
دوستان سلام من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم و در حال حاضر روی سیم ویروس پیدا کرده و قسمت نوار بالای اون رنگش قرمز شده و دکمه FIX IT NOW ظاهر شده در بالای برنامه روی اون که میزنم زده Neutralize All که وقتی روش میزنم هیچ عکس العملی از آنتی ویروس نمیبینم و ویروس رو پاک نمیکنه در ورژن های قبلی به راحتی ویروس پاک میشد ولی تو این ورژن مثل اینکه خیلی آنتی ویروس بد کار میکنه و گیر میده حالا باید برای رفع این مشکل و از بین بردن ویروس ها چکار کنم؟
آپدیتشم که میکنم میاد روی 100% گیر میکنه دیگه بالاتر نمیره حالا چکار کنم؟
ممنون و با تشکر
من 2 روز پیش اعلام کردم که نهایی هست یا نه اما یکی از دوستان گفت RC3 هستنقل قول:
برا من توی دانلود افلاین اومده بود ای پی سایتی هم که ازش دانلود شده بود سایت خود کاسپر بود اما هر چی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم تا اینکه امروز رسمی گزاشتن حالا طرفی که اینو دانلود کرده از کجای سایت دانلود کرده نمی دونم احتمالا یه فرد خاصی بوده و به قسمت های غیر قایل دسترسی برا افراد عادی دسترسی داشته ای پی هم که ازش دانولد شده اینه برید یه سر بزنید جالبه(البته شاید برا من اصلا اگه بخواهیم به طور عادی به این قسمت بریم چطوری باید رفت؟)
212.47.219.83
سلام به همگی :11:
من و دوستم دوتا آنتی ویروس اورجینال کسپرسکای گرفتیم (Kaspersky Internet Security 2009-v8.0.0.357 )..اما مال من آپدیت نمیشه ! یعنی وقتی شروع به آپدیت میکنه ، تا یه درصدی میره یدفه میره رو %100 و بعدش قطع میشه و اون ارور معروفه Database is Out of Date میاد ! :13:
تا حالا یه 40 باری تست کردم موفقترینش تا 17 مگابایت دانلود کرد و قطع شد..
-کارت اینترنت رو هم عوض کردم ..نشد
-ویندوز رو Restore کردم (لپتاپ) و دوباره نصب کردم ..نشد :41:
-فایلهای دانلودی که دوستم با موفقیت آپدیت کرده بود رو بصورت دستی اضافه کردم تا تو آپدیت بعدی حجم آپدیت کم بشه و بتونه راحت آپدیت کنه..بازم همین ارور رو میده. دوستم با همین پوشه آپدیتها ، وقتی ویندوزشو عوض کرد ، کسپرشو بدون نیاز به اینترنت Update کرد و کسپرش از حالت قرمز به سبز تغییر وضعیت میده اما مال من با همونایی که بهم داد نمیشه !!
-چون گارانتی داشت ، دوباره برام یکی دیگه فرستادن اونم نصب کردم ..همین وضعه
فکر میکردم مشکل از ویندوز ویستا هست اما مال دوستمم ویستاست اما این مشکلات رو نداره
اولش با سریال نصب کرده بودم..رفتم تو سایتش و Activation Key رو هم دانلود کردم و اینبار با اون اکتیو کردم اما بازم نشد . :19:
دوستمم اولش مشکلاتی مثل من داشت یعنی چند بار پشت سر هم تکرار کرد تا تونست آپدیت کنه اما من هنوز موفق نشدم.
بجورایی انگار به سرور وصل نمیشه..تنظیمات رو هم چک کردم مشکلی نبود .
سیستمم لپتاپ سونی هست..ربطی داره ؟ مشکل از کجاست ؟
سلامنقل قول:
لطفا گزارش کامل آخرین آپدیت خودتان را اینجا Copy & Paste کنید مثل زیر :
کد:8/5/2008 1:46:57 AM Task started
8/5/2008 1:46:57 AM Update source is selected http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/
8/5/2008 1:46:57 AM File download... index/u0607g.xml.dif
8/5/2008 1:47:05 AM File downloaded index/u0607g.xml.dif 956 bytes
8/5/2008 1:47:06 AM Creating the list of files to download...
8/5/2008 1:47:15 AM Files update...
8/5/2008 1:47:15 AM File updated C:/ProgramData/Kaspersky Lab/AVP8/Data/u0607g.xml
8/5/2008 1:47:15 AM Task completed
دروود
آیا نسخه 8.0.0.454 رسمی هست؟اگر بله،پس چرا لینک دانلودش در سایت خود کسپرسکی نیست؟
بله.نسخه فاینال هست.این هم لینکش:نقل قول:
چون حجمش زیاد بود مجبور شدم یجایی آپلود کنم :نقل قول:
دیشب از 1.5 شب تا 4 صبح نشستم بپاش ! داشت آپدیت میشد تا 93 درصد رسید دوباره بدون اینکه اپدیت قطع بشه ارور داد که Please Update : Database is out of date !! این دیگه چه صیغه ایه ؟! بعدش حدود 10 دقیقه بعد دوباره رفت سر 100 و دوباره همون ارور ظاهر شد و وضعیت همچنان رو قرمز و Oboelete میمونهکد:http://www.divshare.com/download/5106027-977
سلامنقل قول:
دوست عزیز تاریخ سیستم شما درست نیست امروز پنجم August سال 2008 (8/5/2008 ) است .تاریخ سیستمتان را
درست کنید و پس از ریستارت مجددا آپدیت کنید.
در ضمن به نظر می رسد از یک نسخه قدیمی استفاده می کنید .نسخه 454 منتشر شده است اگر توانستید بهتر است
پس از پاک کردن نسخه قبلی نسخه جدید را نصب کنیدچون بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی در این نسخه برطرف شده است.
ممنوننقل قول:
آخه چرا فقط این مشکل برای من پیش میاد و برای دوستم نه ؟!
دوست عزیز تاریخ سیستمتان را اصلاح کردید ؟نقل قول:
تاریخ رو درست کردم اما یه اروری داد که تاریخ Activation Key معتبر نیست..ریست کردم دوباره همینهنقل قول:
Activation Key رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، گفتم بصورت آنلاین اکتیو کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس رو دوباره نصب کردم و هرچی پوشه هیدن شده و.. از این برنامه تو سیستمم بود رو هم پاک کردم اما..
گل بود به سبزه نیز آراسته شد !
تاریخ رو برگردوندم به همون 15/8 درست شد . چون زمانی که برای اولین بار اکتیو کردم تاریخ سیستمم همین بود ، حالا با برگردوندن به 5/8 تناقض داره
خوب دوست عزیز مشکل اولتون مال تاریخ سیستمتون بوده که با درست کردن اون این مشکل هم حل شده مشکل دومتون برا رج کی کاسپر هست که معتبر نیست اگه واقعا نسخه ارجینال خریدید(چون توی پست اول گته بودید که نسخه ارجینال خریدید) باید برید نمایندگیش وبگید کی معتبر نیت و یه کی معتبر دریافت کنید اگرم میخوای میتونی از کی هایی که مرکوس توی همین سایت معرفی میکنند استفاده کنید که همش معتبر هستند
مشکلم حل نشده که ! با تغییر تاریخ عملا انتی ویروس غیر فعال میشه مجبور شدم برگردونم به همونی که از اول بود .نقل قول:
بله انتی ویروس رو با گارانتی ماهان 45 تومن خریدیم..تماس گرفتم گفتن چیزی به ذهنشون نمیرسه یه پک دیگه برام فرستادن با اونم مشکل دارم..نمیشه که همه کی ها مشکل داشته باشه..اگه معتبر نبود خودتون بهتر میدونید کسپر خیلی سخت گیره و یراست میرفت تو بلک لیست. در ضمن..دوستمم داره دیگه ..اون اصلا این مشکلات رو نداره
دوست عزیزنقل قول:
مشکل آپدیت شما مربوط به تاریخ سیستمتان است علت این که دوست شما چنین مشکلی ندارد نیز همین است . اگر
تاریخ سیستم شما حتی یک روز هم از تاریخ درست جلوتر باشد آپدیت به مشکل بر می خورد.تنها راه شما این است که
مشکل ایجاد شده را به نمایندگی کاسپرسکی اطلاع دهید تا کلیدتان را تعویض کنند یا آن را اصلاح کنندو تا آنجا که من
می دانم این کار به سادگی امکان پذیر است نمایندگی و خدمات پس از فروش برای این گونه مواقع است و آنها وظیفه
دارند مشکل شما را حل کنند.
به این سایت به خاطر داشتن عضو با معلوماتی مثل شما تبریک میگم :11:نقل قول:
وقتی گفتید تاریخ مشکل داره با دوستم تماس گرفتم پرسیدم اون تاریخش موقع نصب کی درست بوده با نه ..انتظار داشتم بگه نه اما...تاریخش دقیقا به میلادی و صحیح بود ! 100 درصد همینطوره..فردا تماس میگیرم..آخه جالب اینجاست از مسئول پشتیبانی پرسیدم اما چیزی نمیدونست !! فردا باید یه اطلاعات مفید برای اولین بار به بانک اطلاعاتیشون به مدد شما اضافه کنم :46:
دوستان عزیز mrmmnb و مخصوصا جناب vtn54 :
به خاطر راهتمایی و اطلاعات دقیقتون ممونم :10: :11: :11: :11:
یه دفه زد به سرم تاریخ رو درست کنم و از سریال نامبره پکیج اولی استفاده کنم..کی رو قبول کرد و آپدیت شد و الان سبز شد همه چیز Okeye :26:
435 رو کسی تست کرده ؟
نصبش توصیه میشه ؟
435 نداریم حتما منظورت 454 هست من نصبش کردم زیاد فرقی نکرده حداقل من تفاوتی رو احساس نکردم
اگر کسی لینک آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی کاسپر اسکای رو برای ویندوز 2003 سرور داره لطف کنه همین جا بذاره ممنون
نقل قول:
تا اونجاییکه اطلاع دارم برای ویندوز های سرور باید از محصولات زیر بهره برد
Total Space Security
Enterprise Space Security
Business Space Security
Work Space Security
فرق این محصولات رو هم در جدول زیر میتونید ببنیند
برای دانلود نسخه Trial محصولا فوق به سایت کسپرسکی مراجعه کنید
البته چون هیچکدام کرک و سریال معتبری ندارند اگر امنيت واقعا برايتان مهم است بهتر است از نسخه هاى ارژينال اين محصولات استفاده کنيد.کد:http://www.kaspersky.com/trials_business
سلام
یک سوالی دارم
ورژن 2009 را اینستال کردم اما مشکل آپدیت کردن را داشت و دوباره همان ورژن 6 را نصب کردم و موقع آپدیت کردن گفت که 5 مگابایت آپدیت دارد ولی وقتی یک مگابایت آپدیت میکند در همان جزئیات آپدیت کردن یک اروری میدهد و مینویسد: Network operation timeout expiredو بعضی مواقع این ارور را میدهد: Connection terminatedکد:http://dnl-us4.kaspersky-labs.com
و دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن لطفا بگید چرا این مشکل پیش میاد و چرا وقتی یک مگابایت را آپدیت کرد دوباره شروع میکند از اول آپدیت کردن و برای سریال هم فعلا دارم از همون نسخه 30 روزه خودش استفاده میکنم و از کرک استفاده نمیکنم
لطفا راهنمائی کنید
خداحافظ
همانطور که دوست قبلی گفتن زياد تفاوتی نکرده، فقط بنظرم مياد که اون وقفه اي که هنگام اجرای ستاپ بود، تا حدودی بهتر شده و ديگه زياد مکث نميکنه، (ورژن 8.0.0.454)نقل قول:
دوست عزیز گویا شما کلا با آپدیت کردن مشکل دارید و شاید این مشکل بخاطر عیبی در ویندوزت باشهنقل قول:
اول از ورژن 6 استفاده نکنید چون اصلا محصولی در حد نسخه 7 و 8 نیست
اگه با ورژن 8 مشکل دارید از نسخه های 7.0.1.325 و 7.0.0.125 استفاده کنید
دوم اینکه ارور فوق هنگامی رخ میده که ارتباط شما باسرور کسپرسکی قطع میشه
اگه مشکل از شلوغی سرور باشه سریعا کسپرسکی سرور رو عوض میکنه و ادامه آپدیت رو از سرور دیگه ادامه میده
اما اگه مشکل از ارتباط شما باشه اونموقع کسپرسکی دیگر قادر نخواهد بود با سرورهای دیگه خودش هم ارتباط برقرار کنه و اپدیت قطع میشه
شما اول یه نسخه خوب نصب کن و با سریال اکتیوش کن
بعد در موقعیکه وضع ترافیک اینترنت خوبه شروع به آپدیت کن (سعی کن اینبار هنگام آپدیت کاری نکنی)
دوستان یه فولدری با نام QB در آدرس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\QB
ایجاد شده و حجمش هم چیزی حدود 3 گیگابایت هستش میخوام بدونم این چه فولدری هستش و فایل هایی که توشه اگه پاکشون کنم آنتی ویروس رو از کار میندازه یا نه؟
در ضمن فولدری دیگر به نام Data هم به ادرس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
هستش که اون هم 400 مگابایت شده میخوام بدونم این فولدر ها با این حجم کارشون چیه؟
در آخر هم سوالی داشتم و اونم اینه که بلاخره شما اساتید ورزن 8 رو پیشنهاد میکنید یا 7 رو؟
ممنون وبا تشکر
نقل قول:
با سلام
چي 3 گيگ
چه خبره
اون پوشه quarantine/backup هستش مگكه چقدر ويروس پيدا كرده تنو سيستمت كه اينقدر قرنتينه داري؟
400 مگ ديتا ؟ بايد دور ور 30 مگ باشه ؟
نظر من رو بخواي يه بار كلا پاك كن كاسپ رو پوشه هاي رو هم پاك كن بعد از اول بزن بو اپ ديت كن
پس به نظر شما پاکش کنم از اول نصبش کنم؟نقل قول:
حجم Report خیلی کمه 24 کیلوبایته این یه فولدر دیگست نمیدونم چیه که اینقدر حجم داره Report ها رو همشون رو پاک کردم
نظرتون رو راجه به برتری نسخه ها نگفتید که ورژن 7 بهتره یا 8
ممنون و با تشکر
نقل قول:
رپورت رو نگرفتم چه ربطي داشت بالا شما مال قرنتنه رو گفتي ؟!!!
در مورد نسخه 8 و يا 7 كه قبلا استاد عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح دادن
طبق گفته ايشون اينجيل نسخه 8 بهتر نوشته شده سرعت بالاي داره و قابليتهاي بيشتر
مي توني به پست ايشون مراجعه كنيد
من شخصا اي 8 استفاده مي كنم مشكلي ندارم به خوبي آپ ديت ميشه ويروسا رو سه سوت ميكشه و خيالم راحته
داخل پارنتز( در جديدترين آزمون ها كاسپرنه از بوليتن قبول شد نه از advancad + ولي هنوز هم كاسپر بهترينه:31:)
نقل قول:
اگه بحث سر اینترنت سکیوریتی باشه که بله نسخه 8 بهتر از نسخه 7 هستش
اما اگه بخواهید صرفا از آنتی ویروس استفاده کتید ورژن 7 به مراتب بهتر از 8 می باشد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233103
قرنتینه رو چجوری میشه پاکش کرد راحی داره که برنامه هامون رو نریزه به هم؟نقل قول:
میشه بگین محل ذخیره آپدیدت ورژن 8.454 تو ویندوز ویستا کجاست ؟
تو Xp رو میدونم اما تو ویستا فرق میکنه و نتونستم پیداش کنم
مرسی
من این آنتی ویروسا گرفتم ولی چون هی ازم لیسنس می خواهد می خواهم که پاکش کنم بلد نیستم کمک
محل ذخیره آپدیت ها در ویندوز ویستا ( x نام درایو ویندوز ویستا هستش)نقل قول:
X:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
البته اگه شما تنظیمات لازم رو انجام بدید میتونید خودتون محل ذخیره فایلها رو تعیین کنید
با سلام و عرض ادب خدمت طرفداران کاسپر!
آقا ... من از ناد 32 استفاده میکنم ... الآن میخوام از کاسپر استفاده کنم ...ماشالله تعداد پستهای مربوط به این تاپیک اونقدر زیاده که آدم همون ابتدای کار از خوندنشون دلسرد میشه ...!
کدوم نسخه رو پیشنهاد میدین؟ من جدیدترین نسخه ای که دوستان تو پست اول گفتن رو دارم دانلود میکنم (الآنم حدود 25% گذشته) ... بنظر میرسه که "اینترنت سکیوریتی" باشه ... کدوم رو پیشنهاد میدین : "اینترنت سکیوریتی" یا " آنتی ویروس خالی" اگه دومی ... لینک آنتی ویروس خالی کجاست؟ ورژن 7 بهتره یا 8 ؟
پیشاپیش ممنون:11:
به نظر من شما که تازه میخوای از کاسپر استفاده کنی فعلا یه مدت از 7 استفاده کن ورژن 8 خیلی خوب شده ولی کلا خیلی گیر میده و شاید از کاسپر زده شی فعلا 7 رو استفاده کن خوبه
دوستان در ورژن 8 چرا وقتی فلش مموری رو روی سیستم نصب میکنیم تا نریم دستی اسکن کنیم فلش رو نمیگه ویروس داره یکبار من سیستمم سر همین موضوع ویروسی شد و خیلی دردسر افتادم ورژن 7 خیلی دقیق و اتوماتیک میگفت که فلش ویروس داره
نقل قول:
من KIS 8 دارم روز يهم يه 10 باري فلش هام رو قطع وصل ميكنم مشكلي ندارم كاسپر در موارد ويروسي اتوماتيك علاوه بر اعلام نابود هم كرده :31:
در اين ورژن از جمله قابليتهاي كه خوشم مياد به قول دوستان سه سوت ويروس رو ميكشه مثل يه سمورايي سريع و بدون نقص :18:
نمي دونم براي شما چراي اينجوريه تنظيماتش احتمالا مشكل داره!!!
نقل قول:
شاید شما از Kaspersky AntiVirus 2009 استفاده کردید که قادر به نابودی ویروس های فلش نیست
اما Kaspersky Internet Security 2009 عملکرد بسیار بهتری نسبت به محصول فوق داره
نمیدونم من اصلا وقتی نصبش کردم هیچ تنظیمی رو به هم نزدم نمیدونم چرا اینطوری هستش و فلش رو میزنی خیلی خطرناکه نمیگه ویروس داره باید خودت حواست باشه که فلش رو اجرا نکنینقل قول:
نقل قول:
ممنون ولی من دقیقا Kaspersky Internet Security 2009 رو رو سیستم نصب کردم