میخواین حتما ساب داشته باشین؟نقل قول:
کیفیت صدای بیشتر از 6975 نمیخواین؟
7150 پخشخیلی خوبیه ولی برای بودجه های محدود تر میشه پخش هایی 50 - 60 تومن ارزون تر گرفت و پولش رو جای دیگه ای خرج کرد :46:
میخواین حتما ساب داشته باشین؟نقل قول:
کیفیت صدای بیشتر از 6975 نمیخواین؟
7150 پخشخیلی خوبیه ولی برای بودجه های محدود تر میشه پخش هایی 50 - 60 تومن ارزون تر گرفت و پولش رو جای دیگه ای خرج کرد :46:
سلام!نقل قول:
اگه بتونی سابها رو باکس کنی خیلی خیلی بهتر میشه!
آمپ سابها چی هستن؟
خازن رو هم اسمشو نشنیدم ولی برند SPL رو چیز هایی شنیدم
باید توی نت بگردم ببینم چی پیدا میکنم !
پخش رو هم پخش خوبیه
چقدر پای پخش پول دادی؟
بیگ 3 منظور سیم منفی باطری به بدنه - مثبت دینام به باطری - منفی دینام به بدنه هست :46:
بیگ 4 خوبه ولی اگه خازن نمیداشتی احتمالا برق کم میاوردی
وقتی صدای سیستم رو یه خورده زیاد میکنی نور لامپ هات کم و زیاد نمیشن؟
نه هیچ اصراری نیس رو سابنقل قول:
رو هیچی اصرار ندارم
فقط میخوام صدای با کیفیت خوبی داشته باشم، که مثل 718 هم نباشه!
2 جفت باند میخواین یا با یک جفت هم کارتون راه میفته؟
یک جفت برای در های جلو
سلام
بازم ممنون امير جان
والا نه حتي تا 62 هم باز ميكنم يه ذره نور لامپها كم و زياد نميشه!!!
منظور منم از SPL همون ماركشه
قيمت ظبط هم نميدونم اما اين سيستم برا دوستم بوده كه 1 ماه بسته بود 1100000 تومن هم براش آب خورد من كامل ازش ورداشتم 600 تومن خوبه؟؟؟ تازه اين 1 ماه هم خيلي كم ازش استفاده كرده!!!!
برند وسایل و مدلشون رو به ترتیب بگو تا یه جمع بندی بکنیم ببینیم چقدر هزینه داشته:46:نقل قول:
ظبط:پايونير به قول خودش 6050
باند يه جفت 6975 اصل
ساب:دوتا پايونير 307
آمپ باندكننود620 فك كنم
آمپ سابها هم كه يه مارك آشغاله اما خوب ميكوبه tech 1800 wat
خازن 5 فاراد مارك SPL
تخته آمپ 15 يا20 تومن
چيزايي كه خودم خرج كردم يه طاقچه عقب بوده 15 تومن كابل ها 40 تومن 30 تومن دست مزد و 15 تومن هم هزينه باز كردن سيستم از روي ماشين دوستم با اينا ميشه 700 تومن اما من باز 50 ازش كم ميكنم
تشكر...
پخش 6050 نوش حدود 200 باید بگیریم
یه جفت 6975 هم حدود 140 تومن
ساب ها فکر کنم دونه ای 60 - 70 تومن باشه که جفتش میشه 140 تومن
آمپ باند ها هم که اینی که میگی احتمالا قدرت خروجیش هست مدلشو بگو
ولی رضا من هرچی فکر میکنم یه خورده گرون نمیگه؟
آمپ ساب ها رو هم نشندیم تا الان ولی یه آمپ خیلی خوب مثل 1201 JBL قیمتش 260 تومنه که میتونه هر 2 ساب رو راحت جر بده!
خازن هم که حداکثر باید 100 - 120 براش کنار گذاشت
رضا فکر میکنم گرون میگه :43:
با سلام
دوستان من یک ماه پیش یه پخش کنوود 43u به همراه یه آمپ mafco 42f خریدم که متاسفانه بعد از حدود 20 روز آمپ خراب شده. ( چند روز یه بار صدا قطع میشه و بعد از یه مدت خود به خود وصل میشه و دوباره از کار میافته)
با توجه به اینکه توی شهرستان هستم و خریدم رو از تهران ( خ عباسی) انجام دادم و به فروشنده دسترسی ندارم
سوالم اینه :
واسه اینکه آمپ رو ببرم گارانتی باید حتماً روی ماشین باشه ؟ یعنی نمیشه بازش کرد و واسه گارانتی فرستادش؟؟؟ و در صورت تعمیر و تعویض فروختش
میخوام به جای اون یه آمپ کنوود 350 , 500 یا 720 وات بندازم . به نظر شما با توجه به قدرت باندها چه آمپی انتخاب کنم که بعداً هم بتونم یه جفت باند خوب اضافه کنم؟
در حال حاضر : یه جفت jbl 953 روی ماشین نصبه
سلام!نقل قول:
اصلا آمپ رو باید باز کنین !
و اینکه میتونید بفرستین گارانتی هم
953 آمپی هست که 100 وات رو راحت میخوره!
پس شما یه آمپی میخواین که روی 4 اهم 4 تا 100 وات بده و آمپ خوبی هم باشه
بودجه لطفا :11:
تشکر از جواب خیلی سریعتوننقل قول:
الان میتونم 100 یا کمی بیشتر واسه آمپ بدم ... و تصمیم دارم یک ماه دیگه هم همینقدر واسه یه جفت باند دیگه که سیستم رو تقویت کنم ( بیشتر کیفیت و تریبل صدا مهم هست واسم تا ساب و باس سیستم )
واسه باند چه پیشنهادی میدین؟
خواهش :11:نقل قول:
آمپ با 100 تومن پس بهتره یه آمپ 2 کانال بگیرین
چون با این مقدار یه آمپ 4 کانال که هم 953 ها رو خوب تغذیه کنه و یه جفت باند دیگه هم باهاش درایو بشه پیدا نمیکنین
مگه اینکه توی دست دوم ها
حدود 150 - 60 تومن کنار بذارین برای آمپ
اگه بتونین بیشتر هم هزینه کنین مثلا 7541 اینفینیتی بگیرین یا آمپ ها 4 کانال دیگهتوی این رنج قیمت مطمئنن بعدا شرر نخواهین کرد
چون حرفه ای ها همیشه روی خرید آمپ خوب تاکید مکینن :46:
نقل قول:
نظرتون راجع به کنوود 720 وات چیه ؟
نقل قول:
ببین دوست عزیز من هیچ اصراری رو شلوغ بازی و اینا ندارم! فقط دوس دارم موزیکی که گوش میدم لذت بخش باشه ، همین، بیشتر هم راک و متال گوش میدم و طبعا یه کم بیس نیازه! از صدای 718 هم بدم میاد، حالا شما هر چقدر فک میکنی نیاز هست و هر چی که نیاز هست بگین من میخرم ، چون اون سیستمی که مثال زدم به نظرم واسم زیاد بود! :31:
نظرتون راجع به پخشهای کنوود مثل 7006 و 8006 چیه؟ فک کنم اونا 7 اکولایزر و اینا باشه! قیمتش هم پایین تر، نه؟
میشه مدل دقیقش رو بگین؟نقل قول:
منظورتون Kenwood KAC-M845 هست؟
اگه آره آمپ خوبیه
ولی شما میتونید بیشتر هم به باند هاتون وات بدین :11:
هیچ کس از شلوق بازی خوشش نمیاد! :31:نقل قول:
میتونید آمپ ها و کامپوننت های زیادی رو ملاحظه کنینکد:http://www.popstereo.ir/
همه هم صدای با کیفیتی دارن
چند وقت پیش یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم میگفت توی نمایندگی اصلیشون میشه صدای کامپوننت های مختلف رو شنید و ا روی سلیقه یکی رو انتخاب کرد
البته ا برند JBL و DLS هم 2 - 3 مدل هست که حول و حوش 160 - 180 تومن هستن
شما 2 کار میتونید بکنید
کامپوننت ها رو توی در جلو جا بدین و برای ارضا شدن برای بیس یه آمپ و یه ساب بگیرین و توی جعبه باکسش کنین
و یا اینکه کامپوننت هارو روی طاقچه ببندین و از زیر براش کیک پنل درست کنین تا وضعیت بیس و مید بیسش بسیار مناسب تر بشه :11:
آمپ مونو میشه به 8104 اشاره کرد که حدود قیمت 130 - 40 تومن داره
ساب هم با توجه به بودجتون و چیزی که دوست دارین انتخاب کنین
پخش های کنوود هم پخش های خیلی خوبی هستن :11:
سلام رضا جاننقل قول:
نه بد نيست،ولي سريهاي جديد كيفتش كمي پائين اومده.البته نظر من اينه ها
كار اشتباهي كردي فري بستي رضا جان.حتما تو اولين فرصت براشون باكس بساز،هموني كه كارخونه گفتهفخودت تفاوت رو متوجه ميشي.الان اگر 1 ساعت با ولوم 2/4 اگه موزيك گوش بدي و يه دستي به آمپ بزني متوجه گرماي زياد آمپ ميشي،ميدوني دليلش چيه؟:18:
ببين خازن وظيفه اصليش جبران لحظه اي افت ولتاژ تو سيستم هست.اگر بخواهي اصولي خازن ببندي بايد محاسبات انجام بدي و بعد خازن با ظرفيت مناسب ببندي(كه چون ما امپدانس ورودي آمپليفايرها رو نداريم،محاسباتش كار دشوار و به نوعي غير ممكنه).پس بر ميگرده به سعي و خطا و تجربه.
من خودم براي سيستمهائي كه موزيكهاي رپ گوش ميدن رو خازن براشون توصيه نميكنم چون به نوعي پول دور ريختن هستش. ولي بايد كابل كشي قوي داشته باشن و حتما BIG3 رو تو موتور انجام بدن.
براي دو تا 307 شايد 5 فاراد (واقعي) زياد هم باشه،
رو پنلش نشانگر آمپر هم داره(آمپر متر)؟
تو ولومهاي بالا چه ولتاژي رو نشون ميده؟
منون بابت كمكت داش حميد آره روش يه نشانگر ديجيتالي داره اما نگاه نكردم سر فرصت نگاه ميكنم و ميگم چند نشون ميده
راستي يه سوال داشتم داش حميد سيستم كلا دو تا آمپ داره يه كنوود و يه مارك TECH اگه اشتباه نكنم
كنووده روش زده 2.3.4 كانال و مدلش هم 8401 هست كه فك كنم باندا بهش وصلن چون 2 تا فيش آبي فقط بهش وصله
اما اون يكي هم كه 4 كاناله روش زدهCLASS A/B يعني چي؟؟؟ اين 4 تا فيش بهش وصله كه اگه اشتباه نكنم سابها بهش وصلن در مورد داغ شدن آمپ هم درست ميگي حدودا 30-45 دقيقه با ولوم 45-50 گوش ميدم وحشتناك داغ ميشه منم كه فقط آهنگهاي بيس دار گوش ميدم از جمله 50CENT
چند تا عكس از تو صندوق بذارم؟؟؟
يه چيز ديگه يادم رفت ديروز از تنظيمات ظبط سابها رو قطع كردم فقط باندها كار ميكرد اما حميد جان باندها بيس خوبي ندارن خيلي ضعيف هستن در مقابل 718 ماشين داداشم كه حتي آمپ هم نداره هيچ هيچ بودن مال اون خيلي بيسش قوي بود تازه از رو تنظيمات هم هر چي بيسش رو زياد ميكردم بيس ميزد اما خيلي آشغال جرين چيه؟؟؟؟!!!!! يعني 6975 ها همه اينجورين؟؟؟؟!!!!!
پيشاپيش از كمكت ممنون
8401 آمپ خوبیهنقل قول:
میتونی بریج هم به باند هات بدیش
یه عکس اگه تونستی از تنظیمات آمپ ها بنداز
و اینکه حواست باشه به خاطر گرم کردن زیاد به آمپ هات آسیب نرسونی
A/B هم کلاس آمپ رو نشون میده که نشون میده این آمپ برای اسپیکر طراحی شده و استریو هست
کلاس D یا مونو هم آمپ هایی هستن که برای ساب ها طراحی شدن :46:
امير جان 8401 ميتونه 2 تا 307 رو خوب تغذيه كنه؟؟؟؟
اگه اون آمپه برا اسپيكره چرا به ساب وصلش كرده؟؟؟!!!:18:
حميد جان رو ولوم45 خازن 14.5 ولت رو نشون ميده
سلام مجدد
دوستان من در حال حاضر یه جفت jbl 953 دارم که میخوام در آینده هم یه جفت باند خوب اضافه کنم ( اینکار نتیجه و اثربخشی مناسبی داره؟ ) . ساب هم نمیخوام
( به فرمایش دوستان روی 4 اهم , 4 تا 100 وات میخوام)
لطفاً چند تا آمپ خوب با قیمتاشون بم معرفی کنید؟ بودجه حدود 100 , نهایتاً 150
نظرتون راجع به کنوود Kenwood KAC-M845 چیه ؟ تو اصفهان 130 قیمت دارم? آیا به کار من میاد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بودچه شما به TNT2000w/4 یا 77541 infiniti یا pcx4.540 میتونید فکر کنیننقل قول:
ولی اولویت رو بذارین با 7541
آمپ های کنوود آمپ های خوبین
ولی گفتم که اگه میخواین حداکثر استفاده رو ببرین بهتره به فکر آمپ دیگه ای باشین :46:
ولی چرا وقتی میشه 50 - 60 تومن بیشتر یه آمپ خیلی خوب خرید این کار رو نکنیم؟
اگه بودجش جور نیست پیشنهاد میکنم صبر کنید تا جور بشه تا بعدا حسرتش رو نخورید
آمپ خوب خریدن هیچ جایی نمیره :31::11:
سلام خدمت همه دوستان
من یه ضبط البته همراه با باند می خوام واسه ماشینم بگیرم که ماشینم هم پرایده
بودجه من تا 170 تومنه
به نظر شما بهترین گزینه واسه ضبط و باند با این بودجه چیه؟
از همه ممنونم
سلامنقل قول:
یه سر به سایت زیر بزن
پیشنهادی که میتونم بکنم پخش 2250 پایونیر و باند کنوود 718 هست که یه خورده بیشتر از بودجه شما میشه :11:کد:http://pioneershop.ir/
سلام
بچه ها يه سوال داشتم
حدودا 45 دقيقه با سيستم آهنگ گوش ميدم در قسمت تنظيمات گزينه load هم كه فك كنم تقويت كننده بيس ههست رو رو high ميذارم و همش آهنگهاي 50cent گوش ميدم اونم رو ولوم 40-50 يه بويي از طاقچه عقب مياد مثل بوي نويي جنس بوي سوختي نميشه گفت شما به عنوان مثال يه مانيتور ميخريد اول بار كه روشنش ميكنيد يه بووي مثل سوختگي ميده اونجور بويي مياد ازش به نظرتون چيه؟؟؟ يا مثل بوي چوب!!!!! نكنه باند و سابها دارن ميسوزن به سيم هاي داخل ساب و باند هم نگاه كردم سياه نيستن كه بگيم در اثر فشار دارن ميسوزن همونجور طلايي هستن!!!
سلام رضا جاننقل قول:
برخي از پاسخها رو امير جان زحمتش رو كشيد.
حتما چنتا عكس هم كلي و هم با جزئيات از امپها بگير
كلا 718 بيس پرتري نصبت به 6975 داره.
داغ كردن بيش از حد امپها به خاطر Xmax بيش از حد ووفرهاست.چون پشتشون فشار هوائي نيست كه كنترلشون كنه.احتمال پروتكت كردن امپ هم هست.پس اولين اشكال فري اير بستن رو متوجه شدي:46:
بوي كوئلها هستند.چون تا به حال به اين دما نرسيده بودن اين بو رو ميدن.اگه صداي تق تق شنيدي زياد روي اون ولوم مسر نباش. ممكنه مگنت از گپ خارج شه. كه به خاطرر فري بستن اين مشكل هم برات پيش مياد تو ولومهاي بالا.نقل قول:
لود رو روي MID بزار.حتما برو تنظيم گين رو بخون و خودت سيستم رو تنظيم كن.
ممنوننقل قول:
بوي كوئل بياد بده؟؟؟ چه ضرري داره؟؟؟ اون قسمتي رو كه قرمز كردم خوب نفهميدم
مگنت چيه؟ گپ چيه؟
اتفاقا بعد از اينكه اون بو اومد صدا رو فوري كم كردم و چند دقيقه اي يكبار يه تقه از پشت ميومد اون چيه؟
سلام و عیدتون مبارک :31:
اقا این باند الپاین SPS-609 چطوره ؟ تو همین popstereo دیدمش قیمتش که خوبه زده 85 قدرت و کیفیتش چطوره ؟ایا یه باند سطح پایینه یا میشه روش حساب کرد ؟ :11:
85وات RMS
260وات PEAK
6/3 اهم -65هرتز-23 کیلو هرتز - 23*15 سانتی متر
چندروز پیش ها همینارو واسه یکی از دوستان بستیمنقل قول:
2250 120 تومن 718 کنوود هم 90 تومن +هزینه نصب
البته اگه برید عباسی یه مقدار ارزونتر هست
سلام دوستا بلاخره وقت كردم يه چند تايي عكس از سيستم بذارم راستي اساتيد جواب اون سوالمو نداديد از ديروز تا حالا وقتي حدودا رو ولوم 15 يا 20 آهنگ گوش ميدم يه تقه اي از فك كنم سابها مياد جريان چيه؟؟؟ نكنه خراب شدن:41:
اينم عكسها
سلام ، یه آمپی دیدم از سونی نوشته بود 2.1 کانال ،
این یعنی اینکه میتونیم یه جفت باند و یه ساب ببندیم ؟ یا برای ساب حتما" باید 4 کاناله باشه یا آمپ ساب ؟
این به این معنی هست که این آمپ در اصل 2 کانال هستنقل قول:
و میشه به صورت بریج و 1 کانل هم ازش استفاده کرد
4,3,2 ها رو میشه برای ساب و یه جفت باند استفاده کرد
یا یه جفت ساب
یه یه جفت باند حتی که بریج وصل بشه به آمپ :46:
توضیحات بیشتر در مورد آمپ های 2,1 و 4,3,2
خوب گروه اول آمپ هایی هستن که ماهیتشون آمپی 2 کانال هست
برای مثال میشه به کنوود 5203 اشاره کرد که تا جایی که میدونم 2 تا 55 وات در اختیار میذاره
ولی این آمپ حالت دیگه ای هم داره که به اون بریج گفته میشه
یعنی 2 کانال به یک کانال تبدیل میشه
فقط کافیه طریقه بستن سیم ها رو عوض کنیم تا یه آمپ یک کانال مونو داشته باشیم و برای ساب یا هر اسپیکر دیگه ای که نیاز به وات بیشتر داریم استفاده کنیم
در حالت بریج قدرت آمپ بسته به نوع کاربریش معمولا دوبرابر میشه
به عکس زیر نگاه کنین :
اگه دقت کنین مثبت از کانال اول گرفته شده و به جای اینکه منفی از همون کانال اول گرفته بشه از کانال دوم گرفته میشه
به این حالت بریج یا همون پل میگن
پس این آمپ توانایی 1 کانال و یا 2 کانال بودن رو داره و اون اعداد هم همین رو نشون میدن
برای اطلاعات بیشتر میتونین به لینک آمپ 5203 مراجعه کنین :
روی حالت بریج 1 کانال به قدرت 155 وات میدهکد:http://india.kenwood.com/products/car/amplifiers/kac-5203/index.html
حالا ما مثلا یه آمپ 4 کانال داریم
همین استفاده بالا رو میتونیم ازش ببریم
حالت اول میشه از هر 4 کانالش به صورت معمولی استفاده کرد
یعنی 4 تا کانال رو به 4 تا اسپیکر بدیم
حالت بعدی اینه که 2 کانالش رو بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم مثل عکس و توضیحات بالا و 2 کانال بعدی رو به صورت عادی و معمولی استفاده کنیم
این یعنی که ما 2 کانال از 4 کانال رو برای اسپکیر هامون استفاده کردیم و 2 کانال دیگه رو بریج و به یک کانال تبدیل کردیم و مثلا به یه ساب دادیم که جمعا میشه 3 کانال
حالت سوم اینه که ما هر 4 کانال رو به صورت بریج ببندیم
یعنی 2 کانال رو بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم و 2 کانال دیگه رو هم باز بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم
پس یه آمپ 4 کانال رو با بریج کردن کانال هاش به یه آمپ 2 کانال تبدیل کردیم مثل کاری که رضا صادقی عزیز انجام داده :
پس در این صورت از یه آمپ 4 کانال میتونیم به صورت های 4 کانال و 3 کانال و 2 کانال استفاده کنیم
اون اعداد هم همینو نشون میدن
:11:
امير من خودمم نفهميدم اين يارو نصاب چي كرده مگه 8401 مونو نيست؟ با توجه به اون عكسها كه گذاشتم سابها به كننود وصلن يا اون يكيه؟؟؟؟ نميشه دوتا ساب رو به 8401 وصل كرد؟؟؟ چند آرام اس هستش كنوود؟
8104 منون هستنقل قول:
8401 آمپ 4 کانال هست
ساب ها خوب به اون یکی وصلن(کنوود نه!)
8401 فکر کنم روی حالت بریج 2 تا 180 وات میده که به نظر میاد اون یکی آمپه قوی تر باشه :46:
بدلیل عدم دریافت جواب مناسب حذف شد
سلام دوستان تقريبن 3 سال پيش يك سيستم معمولي متشكل از پخش و جفت باند و آمپ بستم حالا باند و آمپم خراب شده مي خوام دوباره بخرم البته هنوز تصميم نگرفتم كه فقط باند بگيرم يا آمپ هم بگيرم ميشه راهنمايي كنيد و چند تا گزينه روبروم بذاريد در ضمن پخشم پايونير مدل DEH - P6900IB و ماشينم 206 هستش ممنونم
سلام
من یه جفت باند پایونیر 6975 دارم می خوام یه ضبط و آمپلی بگیرم نظر خودم رو ایناست
ضبط pioneer DVH-4150
آمپلی kewood KAC-M845 یا Kenwood KAC 8404
می خواستم نظر شما رو هم بدونم اگه مدلها و مارکهای بهتری تو همین رنج هست لطفا معرفی کنید. باتشکر
سلام روزتون بخیر :31:
سایتی واسه خرید باند infinity kappa 693.9i میخوام ایا وجود داره ؟ اگه نه منو تو خریدش راهنمایی کنید چون شاید یکی از دوستام بیاد تهران بگم اوم واسم بگیره
یه سوال دیگه بین infiniry kappa 693.9i و الپاین sps 609 کدومو پیشنهاد میدین ؟
سلام رضا جاننقل قول:
ببخشيد در تاخير پاسخها،منظورم اين بود كه اگه زياد صداي تق تق ميده ولوم رو بالا نبر.بعضي وقتها كه جريان بيشتر از تحمل ساب بهش وارد ميشه (خصوصا تو حالت فري اير) كه شما داري استفاده ميكني،به خاطر بازي بيش از اندازه ووفر Xmax كوئل از گپ خارج ميشه(من اشتباه گفتم مگنت)وتوضيحش مفصله و از بحث خارج.
براي همين يه صداي تق تق شنيده ميشه.يعني ووفر ديگه جاي بازي نداره و به حد اكثر حد بالا /پائين رسيده،متوجه شدي.اگر زياد رو اين حالت فشار به ساب بياد دچار اسيب جدي ميشه.حتي ممكنه به خاطر حرارت بالائي كه ايجاد شده كوئل بسوزه.
اسپيكر خوبيه.تو قيمت خودش عاليه.نقل قول:
رضا من تنظيمات امپت رو ديدم. چرا Bass Boost رو روي 12dB گذاشته:19::19:.اين كار يعني هلاكت سابهاي بدبخت.:41:سريع برو بزارشون روي 0نقل قول:
بقيه تنظيمات خوبه ظاهرا.خدا كنه سابها آسيب نديده باشن.
دوست عزيز شما چه ميزان ميتوني هزينه كني؟نقل قول:
M845براي 6975 بد نيست،البته كمه براش ولي اگه بودجتون جوابگو نيست همين مناسبه. راستي 6975 قديميها يا جديدها هستند؟نقل قول:
نمايندگي اينفي شركت عكاض كيش هستش.نقل قول:
مسلما كاپا بهتره