شاتل رپید شیر ور بسته؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
شاتل رپید شیر ور بسته؟؟؟؟؟؟؟
آره عزیز و با شاتل نمیشه از رپیدشیر دانلود کرد و خیلی خیلی مشکل جدیه برای شاتل !نقل قول:
منم رپیدشیر دارم.چرا رپید بستن.دیگه این شاتل غیر قابل تحمل شده،دورم تموم بشه میرم یه ISP دیگه!
یعنی چی بسته؟
شبانه رو بسته یا کلا؟
من که همین چند روز پیش داشتم دانلود میکردم
فکر کنم الانم بتونم
فقط یه بار برام قیلترش کرد ولی بعد درست شد(همین امشب)
سلام
اقا تو مشهد کی 256از مخابرات گرفته وبگه چه جوری.:10:
یعنی هیچ کی تو مشهد از مخابرات256 نگرفته؟؟؟نقل قول:
دوستان،از سرویس دهنده ها در مشهد،کدومشون پینگش از همه کمتره؟(پینگ شاتل الان مثلا 600 بود!)
پینگ من صبح 260 بود :18:الان 470 شدهنقل قول:
شاتل 128
مخابرات منحصراً به مشترکانی که خط شون رو فیبر نوری هست سرویس ای دی اس ال واگذار می کند. بر روی سایت شرکت مخابرات خراسان در بخش ای دی اس ال امکان چک کردن خطوط برای اطمینان از اینکه روی فیبر نوری هستند یا نه در نظر گرفته شده و از همون جا می تونید در صورتی که روی کافوی نوری هستید درخواست سرویس ای دی اس ال خود رو ثبت کنید. ضمناً اگر الان از شرکتهای خصوصی ای دی اس ال گرفتید مشخصه که روی سیم مسی هستید و مخابرات به شما سرویس نمی دهد.نقل قول:
دو تا از دوستان من در دو مرکز مخابراتی مشهد سرویس ای دی اس ال 512 از مخابرات گرفتند و راضی هستند. البته توجه داشته باشید به مشترکان خانگی سرویس بیشتر از 256 واگذار نمی شود مگر این که استاد دانشگاه، پژوهشگر، روزنامه نگار یا این جور مشاغل رو داشته باشند.
سرویس 256 و 512 مخابرات با ترافیک ماهانه نامحدود به ترتیب ماهی 12560 و 20480 تومان است. احتمالاً با ابلاغ تعرفه های جدید باید منتظر کاهش 20 درصدی قیمتها در روزهای آینده باشید. در مجموع و با توجه به رضایت دارندگان ای دی اس ال مخابرات، در حال حاضر در مشهد دریافت سرویس از شرکت مخابرات مقرون به صرفه ترین شیوه است اما همون طور که گفتم مخابرات خراسان بر خلاف تهران فقط به مشترکانی سرویس می ده که روی فیبر نوری باشند.
یعنی مخابرات اونجا فقط 3 ماهه سرویس میده؟ مگه پول رو باید اول بریزید؟ تو تهران به صورت روزانه حساب میشه یعنی اگر 7 روز بعد از نصب بری درخواست قطع بدی پول اون 7 روز روی قبض میاد. اگر می تونی 1 ماه برو مخابرات چون پول نصب نداره. اگر هم می خوای مبین نت بگیری فقط زمانی ارزش داره که توپوشش داخلی باشه و مودم داخلی بگیری. خواستی مبین نت بگیری 256 محدود بگیر ماهی 1 گیگ از 128 کمتره ولی همون قیمته منتها تو تایمهای رایگان کلی می تونی دانلود بیشتر داشته باشی.نقل قول:
آقا معذرت،دقیقا همون موقع دیشب تست کردم(رو سرور باکو) 260 بود مال من هم! اون موقع فکر کنم همینجوری یه سروری زده بودم: د ینقل قول:
برای پین گرفتن به پست زیر توجه کنید:نقل قول:
فقط اگر سوالی بود همینجا بگید که جواب بدم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5300528&postcount=59
دوستان تعرفه های مخابرات 1024 و 2048 چنده و سرعت دانلود دوستان می خواستم ببینم چقدره من یک شرکتی هستم و می تونم از این سرعتا بگیرم و چند وقت دیگه فیبر نوری میاد و سوال دیگه راسته که محدودیت دانلود نداره
سرعت 1024=128
سرعت 2044=256
ميتونيد بگيريد
محدوديت هم تداره
چه بد!!:19:برای چی اینجوریه؟:41:ببینم نمیشه در خواست بدیم بیان خطمونو فیبر کنن؟اخه من از شاتل گرفتم فقط به خاطر اینکه مصرف وبگردی و دانلودم بالاست میخواستم برم مخابرات.دوستانتون که گرفتند پورت --پی-- براشون بازه یا بستن؟ممنون میشم پاسخ بدبد.:11:نقل قول:
باز خوبه 256 رو میده تهران که 256 رو فقط به استاد دانشگاه میده.نقل قول:
شاتل که 128 به بالا برا کاربرای خونگی نمیده اونوقت مخابرات میده؟ ممکنه همچین چیزی؟
حالا که داره میده دیگه ارزش نداره تو شرکت ها بمونیم من که میرم مخابرات.:5:نقل قول:
نه دیگه استاد دانشگاه تومشهد کمتر از 512 نمیگیره .ماهاهم به 256 نامحدود راضییم شما ها هم برید با 128 دتون حال کنید.:31:(شوخی)نقل قول:
نقل قول:
الان شما خطتون فیبر نوریه میشه از Snr خطتون و فاکتورهای دیگه یک عکس بندازید؟
شما کافوی نوری رو می دونید چه شکلیه؟ چقدر از اون تا خونتون فاصله هست.
آقا به ما فخر نفروشید:31: میزنیم فیبر نوری مشهد رو قطع می کنیم.
شما برو با128 دت حال کن :27:انشاالله فیبرش هم میکنیم.نقل قول:
نه به این آسونی ها نمیتونی این کار رو بکنی مگر اینکه یک خط حدید بخری.نقل قول:
کسی رو اینجا میشناسی خطش فیبر باشه؟
پس کافو نوری نمی دونی چه شکلیه؟
اصلا روی همین خط مسی شاید دادن .نقل قول:
در ضمن مگه همه مثل شما ندید بدیدن کیه که رشته های فیبر نوری رو ندیده باشه؟ها؟اصلا شما چرا این قدر بحث الکی میکنی؟اینکه کی چی دیده باشه چه ربطی به بحث تاپیک داره؟ :angry:
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 17 - یک شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 22 - یک شهریور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا گستر توس - مشهد - مرکز قدس - اشتراک 512/512 - ساعت 5:30 - دو شهریور
دوست عزیز مگه پهنای باند فن آوا گستر توس چند مگ هست ؟ یعنی شما که داری با حدود 350 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنی یعنی بشتر از 2مگ پهنای باند باز هست ؟نقل قول:
کیلوبیته ، من نهایتا 56 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکتم ، چون اشتراک 512 دارم دیگه ، قضیه 2 مگ رو متوجه نمیشم؟نقل قول:
من گفتم کافوی نوری نه کابل فیبر نوری اگر دیدی میدونی چجوریه که هیچ اگر نه بگو بگم ببینی تو منطقتون هستش که بری درخواست بدی از مسی تبدیلش کنند به فیبرنوری.نقل قول:
نه ندیدم, بیخیالش هم شدم به دردسرش نمیارزه فعلا همین شاتل کارمونو راه میندازه تاببینیم چی میشه.:5:نقل قول:
ببین یکسری باکس هست تو خیابون تقریبا مثل شکل زیر بقلش هم دو تامیله اومده بالا داخل یک باکس کوچیک کنتور برق هست اونها نوریه اگر نزدیگتون از اونها باشه میشه درخواست بدی واست خط رو عوض می کنند .دیگه خطهای جدید رو دارن اینجوری میدن چون بصرفه تره واسشون:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک هفته ای میشه که این تاپیک بالا نیومده . خدا رو شکر انگار کاربران مشهدی از سرویسشون راضین .
شاید هم دیگه عادت کردن
اما یه هفته ای هست گویا سرعت شبانه یه مقدار بالا رفته. برا بقیه هم همینطوره؟
اره برای من که سرعت شبانه خوبهنقل قول:
تعرفه های مخابراتو بزارین ممنون میشم.
سلام دوستان.
این مطلب رو قبلا توی تاپیک شاتل بیان کردم جواب نگرفتم، امیدوارم اینجا جواب بگیرم.
نقل قول:
واسه شاتل اگه از خودش مودم نگیری مشکل پیش میاد؟!!
من شنیدم فقط با مودم های خودش سازگار هست و مودم های دیگه قطعی زیاد داره!!!
من NETGEAR DM111PUSP دارم. این مودم با شاتل مشکلی نداره؟!!
خوب جواب میده؟!! واقعا نمی خواهم واسه مودم هزینه کنم ها!!!
دوستان اینم اینجا اضافه میکنم:
شاد باشید:40:نقل قول:
آیا شما بطور کلی از شاتل در مشهد راضی هستید؟!!
man az neyshabour 128 30000نقل قول:
تعرفه های مخابراتو بزارین ممنون میشم.
va 256 40000
hatman 512 60000
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
rasti hamash bedon mahdodiat 3 mahe
yani shoma 60000 midi 3 mah estefade mikoni
albate 512 be khone nemidan
سلام
من دو سه روزه با اینترنت مشکل دارم . وقتی وصل میشم بعد یه ربع کار کردن دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و باید دوباره وصل بشم. بعضی وقت هام که میخوام از v p n استفاده کنم همین طور میشه و دریافت و ارسالی صورت نمیگیره تا وقتی v p n رو قطع کنم و دوباره کانک بشم
لطفا کمک کنید
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
در ضمن سرویس من از شرکت الکاست
ویندوز xp p3
shoma neyshabouri????
نهنقل قول:
سرخس...........................
تو نیشابور و سرخس هم اگه بخوای از مخابرات بگیری باید خطتون فیبر نوری باشه یا مسی؟؟تو مشهد که اینجوریه!:20:
با سلامنقل قول:
فرقي نداره
اينترنتي كه ميخواد ارائه شه يا روي فيبر هست يا مسي
كه به نظرم فيبر نوري به صرفه تر هست - چون خود مخابرات به صورت محدود اما با سرعت پايينتر ميده
موفق باشيد.