برای من روز و شب نهایتا سرعت دانلود 70 هستش (خط 5) :13:نقل قول:
Printable View
برای من روز و شب نهایتا سرعت دانلود 70 هستش (خط 5) :13:نقل قول:
سلام دوستان من برای تمدید آنلاین رفتم رمز عبور 2وم کارت عابرم رو فعال کردم . یک کد 5 رقمی گفت وارد کنید و من یک کدی زدم مثلا 12345 و ok کردم بعد قبول کرد بعد یک قبض از عابر بانک برام اومد بیرون که یک رمز 4 رقمی توش بود حالا من برای تمدید آنلاین باید اون رمز 5 رقمی که خودم وارد کردم رو باید بزنم برای تمدید یا اونی که خود عابر بانک از طریق رسید به من داد ؟؟؟؟؟؟
( بانک صادرات )
دوستان من که مدت زمان باقیمانده اکانتم 2 روز مونده و الان چهارمه یعنی تا پایان روز ششم اکانت اعتبار داره یا تا پایان روز پنجم ؟؟
تا پایانه روزه ششمنقل قول:
اکانت شما دقیقا 1 ماه اعتبار دارهنقل قول:
یعنی مثلا اگه شما 10 صبح روز 7 اسفند تمدید کردید درست تا 10 صبح روز 7 فروردین اعتبار داره
نقل قول:
شما امتحان کردید ؟
این طور نیست من تست کردم درست 1 ماه و زمان قطع شدن ساعت 24 . بدون شک و تردید.
یعنی شما اگر 10 صبح روز 7 اسفند تمدید درست تا 12شب 7 فروردین اعتبار دارد اگر حجم تمام نشه.
سلام به اعضای محترم این فروم
من یه سری اطلاعات میدم و چند تا سوال دارم. ببخشید که سوالات ابتدایی هست به خاطر همین مساله عضو شدم البته مطالب و صفحات رو تا جایی که تونستم مطالعه کردم.
اطلاعات اشتراک
1 ماهه
فن آوا ( ssk حوالی چله خانه )
سرعت 512
محدودیت 3 گیگ ( 2 تا 7 صبح رایگان )
قیمت 20 هزار تومن ( 19900 )
اطلاعات سرعت
ساعت 5 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 2 بعداز ظهر
سوالات
1. سرعت های 34 و 43 مربوط به دانلود هست در ساعات 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
2. سرعت های 13 و 19 سرعت های آپلود هست در ساعت های 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
3. اون 652 و 306 پینگ چیه؟ بالاباشه خوبه یا پایین؟
4. آیکون کانکشن پایین صفحه منیتور من سرعت 12،0 mbps رو نشون میده؟ این سرعت چطوره؟ باید بیشتر باشه در سطح 512؟ اصلا تاثیری هم داره سرعت دریافت روی اون؟
باتشکر
آخه من یک ماه پیش ساعت 9 صبح تمدید کرده بودم... اشتراک من امروز تموم میشد و بخاطر همین صبح زود آنلاین تمدید کردمنقل قول:
300 مگ از اکانتم مونده بود و فکر میکردم تا این 300 مگ تموم نشه ، تمدید جدید سوئیچ نمیشه
درست ساعت 9 صبح یه بار دیسکانکت شدم و رفتم سایت رودیدم که بله حجم و اعتبار قبلی حذف و تمدید جدید شروع شده
درسته منم قبلا همین کار میکردم زودتر تمدید میکردم وقتی به روزش میرسی اکونت جدید فعال میشد ولی بعد دیدم که تا اخر روز فعال این شکلی دیدم خیلی ارزش داره .حالا که 3 روز بهت رایگان میدن دیگه خیلی بهتر شده.نقل قول:
این قضیه سه روز رایگان چیه ؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
اطلاعات اشتراک
1 ماهه
فن آوا ( ssk حوالی چله خانه )
سرعت 512
محدودیت 3 گیگ ( 2 تا 7 صبح رایگان )
قیمت 20 هزار تومن ( 19900 )
اطلاعات سرعت
ساعت 5 صبح
سوالات
1. سرعت های 34 و 43 مربوط به دانلود هست در ساعات 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
2. سرعت های 13 و 19 سرعت های آپلود هست در ساعت های 5 صبح و 2 بعدازظهر دیگه؟ خوبه در سطح 512 در قیاس با بقیه شرکت ها؟
3. اون 652 و 306 پینگ چیه؟ بالاباشه خوبه یا پایین؟
4. آیکون کانکشن پایین صفحه منیتور من سرعت 12،0 mbps رو نشون میده؟ این سرعت چطوره؟ باید بیشتر باشه در سطح 512؟ اصلا تاثیری هم داره سرعت دریافت روی اون؟
سلام دااشی خوش اومدی..
1.آره سرعت دانلود که باید بگم زیاد هم خوب نیست.. مال من 128 اندیشه ست که اگه دیده باشی توی چند صفحه پیش مال من 1.37 بود !!
2.آره مال آپلود که بازم نسبت به مال من که 0.29 بود کمتره..
کلا زیاد به این تست سرعت اعتماد نکن..
توی روز و شب یه تک فایل با لینک مستقیم رو شروع به دانلود کن و ببین سرعت دانلودت با IDM چنده و بیا اینجا اعلام کن..
مال من توی روز و شب فرقی نداره و 230-235 kb/s
قضیه سه روز رایگان :
اگر حجم کم بیاورید یا مدت استفاده تمام شود اندیشه 3 روز رایگان با حجم 300 مگابایت میدهد .
که البته این 300 مگ از شارژ ماه ایندتون کم میشهنقل قول:
اما 300 مگ حجم کم شدن ارزش 3 شب دانلود داره.:5::8:نقل قول:
یعنی اگه حتی توی این 3 روز 100 مگ هم دانلود کنیم بازم از ماه بعدمون 300 مگ کم میشه ؟؟ یا به هر اندازه ای که دانلود کنیم از شارژماه آیندمون کم میشه ؟؟نقل قول:
بله 300 مگ از ماه بعدتون کم میشهنقل قول:
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
اقا یکی به ما بگه درده این ADSl ما چبه
نمیتونم کانکت شم
سلام دااشی خوش اومدی..
1.آره سرعت دانلود که باید بگم زیاد هم خوب نیست.. مال من 128 اندیشه ست که اگه دیده باشی توی چند صفحه پیش مال من 1.37 بود !!
2.آره مال آپلود که بازم نسبت به مال من که 0.29 بود کمتره..
کلا زیاد به این تست سرعت اعتماد نکن..
توی روز و شب یه تک فایل با لینک مستقیم رو شروع به دانلود کن و ببین سرعت دانلودت با IDM چنده و بیا اینجا اعلام کن..
مال من توی روز و شب فرقی نداره و 230-235 kb/s[/QUOTE]
سلام و ممنون عزیز
1. من با Dap دانلود می کردم. امروز صبح IDM گرفتم. یه فایل صوتی دانلود کردم. البته هنوز متوجه نشدم چطور باید سرعت دانلود رو از IDM بفهمم. فقط اینو می دونم که "سرعت مبادله" در ساعت نزدیک پنج بین 11 تا 17 kb/sec متغیر بود و گاهی هم تا 21 می رسید.
2. من هنوز متوجه نشدم چرا آیکون کانکشن پایین صفحه مانیتورم روی 12 mbps هست. اصلا این سرعت چه ارتباطی با سرعت 512 من داره؟
3. مفهوم پینک چیه؟ الان ( ساعت نزدیک پنج صبح ) دوباره تست زدم این اومد:
nدوستان من یه چیزی رو متوجه نشدم..
دیشب این حجم اضافه 300 مگابایت رو فعال کردم که بتونم باهاش دانلود کنم و هنوز 290 مگابایت باقیه ازش..
اگه امروز برم دفتر اندیشه و اکانت ماهانه بگیرم قضیه این 290 تای باقیمونده چی میشه ؟؟
نقل قول:
300 مگ کم میشه از حجمت دیگه داداش
دوستان کد 224 سرعت دانلودشون تو شب چطوره؟؟
ماله من از 30 بالاتر نمیره! :41:
این IDM تنظیمی واسه افزایش سرعت نداره؟!
منم کد 224 ام، دیشب حدودا 2.5 گیگ دانلود شد، ولی اکثر اوقات از 30 بالاتر نمیره؛ نمیدونم چرا خطه 2 و 5 اینقد مشکل دارننقل قول:
شما 6-5 تا فایلو بصورت همزمان واسه دانلود بزار ، البته تو شب. معمولا سرعته چنتاشون تا 50 میرسه
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
میدونم جاش اینجا نیست... ولی چون بچه های رشت اینجا جمعن سوالمو اینجا میپرسم
کسی از دوستان هارد اکسترنال داره؟ بینه سیگیت و وسترن موندم کدومشو بخرم، تو رشت کجا قیمتاش مناسب تره
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
شما مگه در حالت عادی حجمه باقیموندتون به ماه بعد انتقال پیدا میکنه؟ اینم مثه همونه یعنی 300 مگه اضافه تون واسه این ماهه و به ماه بعد منتقل نمیشه چه کلش استفاده کنی چه نکنینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در مورد ارور 769 وقتی پیش میاد که مودم نمی تونه با سرور به دلایل مختلف ارتباط برقرار کنه ... مثلا به دلیل غیر فعال شدن کارت شبکت یا فایر وال ویندوز یا ...
یک بار مودم رو از کلید پشت به مدت 2 دقیقه خاموش و روشن کن ... در ضمن ببین شکلک شبکه وقتی مودم رو خاموش می کنی روش علامت ضربدر قرمز میاد یا نه ... اگه دیدی کلا کنار ساعت کامپیوتر همچین شکلکی نیست یعنی اینکه کارت شبکت غیر فعال شده ... میری مسیر control panel>network connections رو شکلک local area connection کلیک راست می کنی و گزینه enable رو می زنی ... اگه دیدی با روشن خاموش کردن مودم باز هم ارور وجود داشت و این گزینه کارت شبکه هم از قبل فعال بود ... بهتره یه بار دستی غیر فعال کنی ( یا کلا از تو قسمت device manager کارت شبکه رو remove کنی ) و با ری استارت کردن کامپیوتر دوباره کارت شبکه شناسایی میشه و این بار باید درست کارکنه .
اما در مورد هارد اکسترنال جفت مارکهایی که گفتی خوبن ... اما این رو هم در نظر داشته باش که وسترن تازگیها یه سری مدل جدید زده که علاوه بر قیمت خوب ( بین 130 تا 160 ) می تونن مستقیم انواع و اقسام فایلای تصویری رو با اتصال به تلویزیون LCD پخش کنن و خودشون ریموت هم دارن . کلمه hdd player wd tv رو تو نت جستجو کن ... اما کلا در مورد هارد اکسترنال تو رشت من تجربه خوبی ندارم چون اکثر فروشنده ها مدلای محدودی دارن و اگه دنبال مارک خاصی هستی باید بگردی یا سفارش بدی از تهران برات بیارن ..لاکانی می تونی سوال کنی پاساژ گهر هم همچنین .تو پیغام خصوصی گفتم . چک کن .
موفق باشی
نقل قول:
با تشکر.
بله مشکل از کارت شبکه بود.
فک کنم منظورتون همینا باشن
دقیقا بخاطر خرید این دستگاه میخوام هارد اکسترنالم بگیرمکد:http://wdc.com/en/products/index.asp?cat=30
البته hdd player wd tv تا حالا نشنیدم، یعنی خودشون حافظه داخلیم دارن؟!
نقل قول:
سلام و ممنون عزیز
1. من با Dap دانلود می کردم. امروز صبح IDM گرفتم. یه فایل صوتی دانلود کردم. البته هنوز متوجه نشدم چطور باید سرعت دانلود رو از IDM بفهمم. فقط اینو می دونم که "سرعت مبادله" در ساعت نزدیک پنج بین 11 تا 17 kb/sec متغیر بود و گاهی هم تا 21 می رسید.
2. من هنوز متوجه نشدم چرا آیکون کانکشن پایین صفحه مانیتورم روی 12 mbps هست. اصلا این سرعت چه ارتباطی با سرعت 512 من داره؟
3. مفهوم پینک چیه؟ الان ( ساعت نزدیک پنج صبح ) دوباره تست زدم این اومد:
[/QUOTE]
اون 12 مگابیتی که میبینی مربوط میشه به کانکت شن مدم و سیستمت ( سرعت تبادلشونه)
سرعت شبها از 1 تا 6 صبح لاکپشتی میشه
اگه دوست داری شب یه چند گیگ میزان دانلود کنی بهتره همین 512 رو از پارس وی بگیری دوست خودم با اکانت 256 شبی در حدود 3 تا 5 گیگ میگیره سرعت بالای 240 میره ( دوستم تو مرکز 4 هستش)
اندیشه اوایل خوب بود الان خراب شده شبهاش
روزهاشم سرعتش قبلا واسم 100 تا 180 بود الان که ترافیک ISP خیلی پایینه به جای اینکه بره بالا سرعت کمتر هم شده اومده روی 70 تا 100
سرعت 512 شما هم که همون بالا جوابش رو بهت دادم ربطی به اون جریان نداره
یه چیزی یادم رفت بگم پست رو دوباره ویرایش کردم D:
اون جریان پینگ هم که میبینی ( خلاصه بگم ) هرچی کمتر باشه بهتره سرعتت هم بیشتر ( واسه پارس وی 350 تا 500 هستش ماله اندیشه واسه من تا حالا زیره 600 نیومده )
اندیشه خوراکش TimeOut هستش که ****** به بازی های انلاین ( جای ستاره یه کلمه زشت قرار بده )
[/QUOTE]
اون 12 مگابیتی که میبینی مربوط میشه به کانکت شن مدم و سیستمت ( سرعت تبادلشونه)
سرعت شبها از 1 تا 6 صبح لاکپشتی میشه
اگه دوست داری شب یه چند گیگ میزان دانلود کنی بهتره همین 512 رو از پارس وی بگیری دوست خودم با اکانت 256 شبی در حدود 3 تا 5 گیگ میگیره سرعت بالای 240 میره ( دوستم تو مرکز 4 هستش)
اندیشه اوایل خوب بود الان خراب شده شبهاش
روزهاشم سرعتش قبلا واسم 100 تا 180 بود الان که ترافیک ISP خیلی پایینه به جای اینکه بره بالا سرعت کمتر هم شده اومده روی 70 تا 100
سرعت 512 شما هم که همون بالا جوابش رو بهت دادم ربطی به اون جریان نداره
یه چیزی یادم رفت بگم پست رو دوباره ویرایش کردم D: اون جریان پینگ هم که میبینی ( خلاصه بگم ) هرچی کمتر باشه بهتره سرعتت هم بیشتر ( واسه پارس وی 350 تا 500 هستش ماله اندیشه واسه من تا حالا زیره 600 نیومده ) اندیشه خوراکش TimeOut هستش که ****** به بازی های انلاین ( جای ستاره یه کلمه زشت قرار بده )
[/QUOTE]
ممنون از توضیحات خوب شما و اون دوست دیگه. مطالب این فروم رو جهت مزید اطلاعات هر صبح مالطه می کنم.
سلام بچه ها.یعنی دیگه باید با سرعت 230 خداحافظی کرد؟واسه من الان 140هست.گلسار
واسه من که خوبه . 220 هست .
خط 323
الان بعد از یک هفته از مسافرت برگشتم
سرعت پارس انلاین چرا این قدر دوباره افت کرده
از بالای 100 الان رسیده به 20.30 کیلوبایت!
به خاطر عیده ؟
شب ها خوب میشه؟
جدی جدی انگار سرعتا اومده پایین بالای 30 نمیره واسه من .
سرعت شما ها چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها می خواستم بدونم توی رشت ، مخابرات هنوز سرویس نمیده !؟
نه . فکر نکنمنقل قول:
سلام دوستان همشهری:31:
خیلی ممنون از اطلاعاتی که به اشتراک میزارین
من میخام adsl بگیرم توی سبزه میدان مخابرات هم به ما نزدیکه تو فکر به نظرتون چی بگیرم کدومشون شبا دانلودش بهتره
نقل قول:
انديشه.........
سرعت دانلود شبانه من 230 یعنی در اصل دانلود روز و شب من فرقی با هم نداره..
یه سوال.. این حجم 300 مگابایت اضافه ای که میگیریم مگه نباید از شارژ بعدی کم بشه ؟؟
من اون 300 مگابایت رو تا آخر استفاده کردم و امروز رفتم تمدید کردم شارژ کم نشده بود هیچی, دیدم 3.2 گیگ حجم دارم !!!:18:
قضیه چیه ؟؟
واسه منم اینطوری شده . راستی 1 سوال من 2 روز دیگه باید تمدید کنم یعنی تا پس فردا شب ساعت 12 شب میتونم به اینترنت وصل شم ؟؟ و 1 به بعد نمیتونم ؟؟؟نقل قول:
آره تا 12 میتونی..نقل قول:
ولی یه کار بهتر هم میتونی کنی..
تا عصر حجمت رو تموم کن و تا قبل 8.5 که دفتر اندیشه بازه برو تمدید کن که شب بتونی دانلود کنی..
مگه اندیشه تا هشت و نیم بازه ؟؟؟؟؟؟
[COLOR="rgb(75, 0, 130)"]دیشب سر تورنت هام همینطوری رفتم تو بخش ترکر های یوتورنت دیدم تمام ترکر ها مثل دمونوید / ۱۳۳۷x یا rarbg همه کار میکنن جز Piratebay
یعنی نوشته بود Work offline Time OUt
برا شما ها هم اینطوری میشه؟
[/COLOR]
سلام
آقا جدیدا کسی خط 7 اندیشه ثبت نام کرده؟اینترنتش وصل شده؟
من حدود 17 روز پیش رفتم درخواست برای یه خط جدید دادم گفتن برای خط 7 پورت خالی نداریم بعد عید وصل میشه هنوزم که هنوزه وصل نکردن
مطئنی؟ زنگ زدی بهشون؟ حتما آماده شده تا حالا!نقل قول:
دوستان خط 727 امروز درست شد :
امروز سرعت این خط از سرعت دانلود 20 تبدیل شد به 150 ,160,170.
امشب سرعت تست می کنم میبینم سرعت شب چنده.