میگم چرا پستای من نیاز به تایید ندارن؟!:دی
به پی سی ورد خوش اومدم:دی
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
اصلا محدودیتای من کو؟!
من محدودیت میخوام!
چی کارم کردین؟:دی
Printable View
میگم چرا پستای من نیاز به تایید ندارن؟!:دی
به پی سی ورد خوش اومدم:دی
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
اصلا محدودیتای من کو؟!
من محدودیت میخوام!
چی کارم کردین؟:دی
حوش به خالت.محدودیت لن بعد از یگ ماه برداشت شده.حسین.
این پیغام های خصوصی که میدیم و میگیریم بعد از یه مدت پاک میشن یا نه؟
اگه آره بعد چه مدتی ؟ و اینکه چطور میشه اونا رو یه جا نگه داشت؟
نه! تا وقتی خودتون پاک نکنید، پاک نخواهند شد ...نقل قول:
البته واسه همهی کاربرا یه محدودیتی داری inbox که خب فکر نمیکنم حالا حالا ها به اون سقف (بین 1500 تا 3000 بسته به درجهی کاربری) برسید !!
خیالتون از بابت موندگاری تخت باشه !! حداقل تا حالا که چنین چیزی پیش نیومده ... بعد از 5-4 سال هنوز یه پیغام هم خود به خود پاک نشده ...
ولی اگه خیلی نگرانید، پایین قسمت پیغامها، سمت چپ، گزینههای دانلود رو میتونید ببیند ... با فرمتهای مختلف مثل xls و txt و ... میشه دانلودشون کرد ...
این اخطارها که ادم میگیره چی میشن من تقریبا یه ماه پیش یه اخطار گرفتم ولی امروز اومدم دیدم اخطار ندارم قضییه چیه
سلام.نقل قول:
این اخطارها که ادم میگیره چی میشن من تقریبا یه ماه پیش یه اخطار گرفتم ولی امروز اومدم دیدم اخطار ندارم قضییه چیه
اخطارها تاریخ انقضا داره!:31:
احتمالا اخطار شما 1ماهه بوده و expired شده!
درود.
اگر یک پُستی بزنیم و بعدا پشیمان بشویم و بخواهیم آنرا پاک کنیم،باید چکار کنیم؟
من امکان پاک کردن مطالب خودم را ندارم......
سلام دوســت عزیز شمـا پست خودتون رو ویرایشـــ کنید و بنویسیــد حذف شــود !نقل قول:
اولین مدیر و ناظری که پسـت ویرایش شده شما رو ببینــه حذف میکنــه .
موفق باشید!:40:
مرسی از راهنماییتون... :11:نقل قول:
سلام...
این کاربره چه باحاله!
با 496تا پست در آغاز فعالیته!؟:18:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=182218
چه جوری با این همه پست ستاره نداره؟!!!:18::18:
یک سوالی داشتم......
حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟
اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟
نزد چه کسی باید اعتراض برد؟
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=275
درست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....نقل قول:
حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟
به ندرت این قضیه پیش میاد چون کسی که برای این عنوان انتخاب میشه چند سالی توی انجمن بوده و کاملا با قوانین و آشناست و مدیری هم ایشون رو انتخاب میکنه برای همکاری ناظری یا.... دیگه طرف رو شناخته و کمتر مدیر و همکار و ناظری رو شما میتونید پیدا کنید که مسائل شخصی رو قاطی این قضیه بکنهنقل قول:
اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟
ادمین ها و مدیر انجمن هستننقل قول:
نزد چه کسی باید اعتراض برد؟
الون جان همکاران قابلیت قفل کردن دارن ... اونی که یادمه نمیتونستن انجام بدن، ادغام کردن تاپیکها بود ...نقل قول:
رست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....
البته اطلاع به مدیر همون انجمن باید در اولویت باشه تا موضوع فرا انجمنی نشه ... ولی در درجهی بعد من بابک رو پیشنهاد میدم : دی (سرپرست ناظرین)نقل قول:
ادمین ها و مدیر انجمن هستن
بچه ها راهی وجود داره که یک پیغام (عکس ...) رو برای تمام دوستانی که داریم فله ای بفرستیم؟
سلامنقل قول:
نه باید تک تک بفرستی:31:
آره مثل اینکه راهی وجود نداره. Tanx.
سلام..
بعضی تاپیک ها که نظرسنجی داره... قبلا یک امکانی بود که میتونستی ببینی کدوم کاربرا به کدوم گزینه رای دادند.. فک کنم جدیدا این کار رو نمیشه کرد ... درسته؟؟؟؟
نه، قدیم و جدید نداره : دینقل قول:
موقع ایجاد نظرسنجی، کاربر میتونه انتخاب کنه نظرسنجیش عمومی باشه یا نه ...
فقط اگه عمومی باشه میتونید ببینید کیا به چی رای دادن ...
مثلاً این نظرسنجی عمومیه:
و این یکی نیست:کد:http://forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=5443
کد:http://forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=5408
با سلام
وقتی گزارش تخلف یک کاربر رو بزنیم . ایا اون کاربر می فهمه که چه کسی گزارش تخلفش رو ارسال کرده ؟
با تشکر
سلام نه. کادر اجرایی اون انجمن که دارید گزارش تخلف براش ارسال میکنید + مدیران ارشد + ادمین ها + سرپرست ناظرین گزارش براشون ارسال میشه.نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
من یک گزارش از تخلف یه کاربر دادم در حالی که اصلا نه میشناختم و نه تا اون لحظه اون یوزر رو دیده بودم اما روز بعد دیدم از پروفایلم بازدید کرده در حالیکه بن هم شده بود یعنی این اتفاقی بوده ؟ غیر ممکن است
با تشکر
وقتی شما گزارشی برای پست یا کاربری می دید، اون گزارش فقط به مدیران می رسه.نقل قول:
--- همزمان شد، پوزش
سلام . من یه تاپیک جدید زدم ولی الان هرچی می گردم نمی تونم پیداش کنم . حتی سرچ هم می کنم ولی نمی شه . میشه بگین از کجا باید پیداش کنم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط dokhtaremashreghi1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
شما چون وضعيت كاربريتون " در آغاز فعاليت" هست ...بنابراين هر پست يا تاپيكي كه ايجاد مي كنيد بايد توسط مدير يا همكار يا ناظر اون انجمن تاييد بشه ... و اين كمي زمان ميبره ... اگر هم بعد از چند ساعت اصلا نديديد تاپيكتون رو ... بدونيد كه تاييد نشده و مشكل داشته.
موفق باشيد
با سلام
راهی هست که تمام بازدید کننده های پرو فایلم رو ببینیم اینجا اخرین بازدید کننده ها رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزيز امكانش نيست ... شما كه تازه 71 بار بازديد داشتيد ... فرض كنيد يه دوستي كه بازديدش به 60 هزار بار ميرسه قطعا چند هزار كاربر بازديد كردن از پروفايلش و نميشه همه رو ليست كردنقل قول:
معمولا كساني كه فعال هستند تو انجمن هر روز اين موضوع رو چك ميكنند و ميدونن كدوم يك از دوستانشون به پروفايلش اومدن و چه كاربراني پروفايلش رو ديدن...
موفق باشيد
سلام 2 تا سوال دارم :
1 . امکان داره گروه ( اجتماعی ) که خودمون ایجاد کردیم و حذف کنیم ؟
2 . چطوری میشه تو پروفایل شخصی یه نفر از " نقل قول " استفاده کرد ؟
خیلی ممنون :11:
نقل قول:سلام دوســت عزیز
1. خودتون نمیتونیـد باید به آدمین ها و ارشـد هـا یا بـابک جان برای حذف کردن گروه پیغام بدید !
2. خب این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون نقل قـول میکنـه .
موفق باشید!:40:
سلام /نقل قول:
1 . امکان داره گروه ( اجتماعی ) که خودمون ایجاد کردیم و حذف کنیم ؟
خیر .
در پروفایلها کلید نقل قول از یادداشتهای پروفایلها ( مثل تاپیکها ) فعال نیست ، باید نوشته ی مورد نظر رو کپی کنید و در دستور نقل قول پیست کنید.نقل قول:
2 . چطوری میشه تو پروفایل شخصی یه نفر از " نقل قول " استفاده کرد ؟
بسیار خوبنقل قول:کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(4).gif
با سلام دوباره بزن:18:
نقل قول:
من چند روز پیش تاپیک زدم و مورد تایید هم قرار گرفته بود ولی حالا نمی تونم تاپیکم رو پیدا کنم . تاپیکم تو زیر مجموعه اینترنت بود ولی نمی دونم چطور تو اون زیرمجموعه دنبالش بگردم .
سلام این تاپیک رو نمیگید؟نقل قول:
نوشته شده توسط dokhtaremashreghi1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتمان مشکل داشته که ساسپند شده
نقل قول:
اولیش که درسته ، اما توی پروفایل هم امکان نقل قول هست !!!
این طور عمل میکنین که ابتدا کلمات مورد نظر را انتخاب کرده بعد روی این گزینه کلیک میکنین! به همین راحتی !
موفق باشین :11:
سلام...نقل قول:
سروش خان هم همینو گفتند دوست عزیز...
..
من در مورد این که نقل قول اون کاربر رو بزنه سوال داشتم... فک کنم باید عددی که مربوط به آدرس پروفایلش هست رو وارد کنیم.. نه؟
کسی اگه میتونه راهنمایی کامل کنه...
سپاسگذارم...:8:
منظور من وجود نداشتن کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پروفایلها بود :20:
سلام.
چرا تو پروفایل اجازه BB code رو نداریم..؟؟؟
حتی سِنتِر و لِفت هم اجازه نمیده..؟؟
این ارور رو میگم... BB code size is not allowed.
دوستان اگه یه نفر تو پیغام خصوصی قوانین انجمن رو نادیده بگیره چطوری میشه گزارش داد؟