گوشیتو ساین نمی کنی برنامه ها رو ساین می کنی ... :31:نقل قول:
بفرما اینم تاپیک مخصوصش :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
Printable View
گوشیتو ساین نمی کنی برنامه ها رو ساین می کنی ... :31:نقل قول:
بفرما اینم تاپیک مخصوصش :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
آقا نمیشه کاری کرد که این کلیدهای قسمت مالتی مدیای گوشی با یک پلیر دیگه مچ بشن؟
سلام ... فکر نکنم بشه کاری کرد ..نقل قول:
ای بابا. پس میشه گفت اون قسمت کشویی بالای گوشی اصلا بیخودی هست! چون پلیرش به درد خودش میخوره. حداقل اگه میشد کاری کرد که از فولدری که شما میخواین بخونه خوب بود. نه اینکه بره سراغ همه رینگتون ها و ...
اين قابليتي كه فرمودين تو سري موزيك اكسپرس ها هستش كه آهنگهاي پوشه مود نظر رو وا كنه. البته تا جايي كه يادم مياد ان 95 من اين قابليت رو داشت
بچه ها من تا 1ساعت ديگه اين گوشي رو ميخرم.ميدونم نبايد سوال تكراري كرد اما اينترنت اينجا قطعه و منم با اينترنت ايرانسل اومدم الان!
خواهشا سريع بگين كه موقع خريد چه چيزايي رو چك كنم تا كلاه يه وقت سرم نره?!?
دوستان چي شد پس?نقل قول:
خواهشا كمك كنين!
هر كاري كني بازم سر آدم كلاه مي زارن
اولا از نمايندگي معتبر فروش بگير
شماره سريال گوشي جعبه و كد ستاره مربع صفر6 مربع رو چك كن
كد ستاره مربع 92702689 مربع رو چك كن و ببين كاركرزد گوشي صفر باشه گرچه اين كد موقع آپ ديت گوشي صفر ميشه و زياد اعتبار نداره ولي چك كني بهتره
اينو بدون اين گوشي الان ساخت چين هستش با ليسانس فنلاند واگه گوشي رو ديدي كه ليبل فنلاند زده به همون قران قسم دروغه و اين ليبل تو ايران خورده پس مطمئن باش بنويسه چين تحت ليسانس فنلاند با اين نظر ميفهمي كه گوشي قانونا وارد شده و دستكاري نشده
بسه يا بازم بگم مي بينم كه آن لاني و منتظر
نگاه كن ظاهر گوشي مشكل نداشته باشه
لنزش رو نگاه كن خش نداشته باشه گرچه نوكيا اعلام كرده بود لنز ضد خش بكار برده ولي ارواح عمش
گوشي ريلش لق نباشه
سعي كني با گارانتي معتبر بگيري از اين لحاظ ضرر نمي كني كه گوشي كه بدستت ميرسه مطمئنه لااقل و وسايلاش و باتري و.. تعويض نشده است.
به سوزنهاي باتري و گوشي (كنتاكت) ها نگاه كن كه رنگ پريدگي نداشته باشه
باتري رو چك كن با اون هولوگرام مخصوص يك دو سه چهار نقطه ايش
حتما صداي گوشي رو تا ته بده گوش كن كه بلندگوهاش گزگز نكنه
يك مكالمه محض اطمينان از سالم بودن گوشي انجام بده صداي بلندگو(بازر) رو ملاحظه كن
دوربين گوشي رو به كار بنداز عكس بگير و تست كن
مهم: دوربين گوشي رو باز كن و دستت رو روي لنز بزار تا صفحه گوشي كلا تاريك شه تو اين حالت پيكسلهاي سوخته خودشونو نشون مي دن توجه كن كه پيكسلهاي سوخته زياد نباشه
ديگه اگه مشكلي داري بازم بگو بگم
خيلي ممنون.پس اگه ليبل فنلاند بود نخرم ديگه? حتما made in china بايد باشه?
راستي اين گارانتي كه زياد به دربخور نيست,تازه بايد 30چوق هم اضافه بديم,ميخوام بدون گارانتي بخرم !اين گوشي كه مشكلي چيزي نداره?
سلامنقل قول:
میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی بود تو همون تاپیک مطرح کن..:46:
شاد باشی:40:
بچه ها به قيمت دقيق 400تومان ابتياع شد.فعلا همه جوره داره حال ميده!
فقط از كجا ميشه سنسور چرخش صفحه شو فعال كنيم?
بچه ها يه مشكل عجيب پيش اومده!
در منوي ديسپلي چيزي به اسم rotate screen وجود نداره!
چيكار كنم??
دوست من فكر كنم وقتي كه قسمت اسلايدي رو پايين مي كشي و كليدهاي مولتي مديا ظاهر مي شن اونوقت تصوير روتيت مي شه
ليبل فنلاند ريمارك شده داخل ايران بدست شيادان و كلاه بردارانه تا بتونن گوشي رو گرون تر بفروشن.نقل قول:
گوشي گارانتي اصلي درسته كه گرونتره ولي اعتبارش بيشتره آدمي كه مي خواد ماهي سالي يه گوشي بخره عيبي نداره 30 تومن گرون تر بده. من خودم 8800 مدنظرمه اونم با گارانتي اصلي كه 150 تومن گرونتره
دوست عزيز وقتي اسلايد رو پايين ميكشيم هم ميشه,ولي سنسور هم داره ديگه!?!
كه وقتي گوشي رو ميچرخونيم صفحه هم بچرخه ولي من هرچي تو منو هاش ميگردم تنظيماتشو پيدا نميكنم!
ضمنا ورزن هم 20 است,اگه به 30 اپديت كنم درست ميشه?
شما باید پلاگینشو نصب کنی .نقل قول:
اینو:
بعدشم به 31 آپدیت کن حتما حل میشه من خودم 31 کردم!کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=21826&d=1240731179
Menu - Tools - Setting - General - Personalisation - Display - Rotate Screenنقل قول:
ببخشید من میخوام این گوشی رو بخرم واقعا" اصلش چینیه خیلی بده که اینطوری یعنی الان سری N رو داده به چین نوکیا فنلاند دیگه
خودش نمیزنه
بیشتر توضیح بدید ممنون میشم...
بله درسته ....
.
امتیاز ساخت گوشیهاشو به چین واگذار کرده چون اونجا نیروی انسانی و همینطور قیمت قطعات ارزونتره از اروپاس ...
.
برای همین برای خود نوکیا هم سود بیشتری داره ...
.
این نه اینکه گوشیهایی که چین میزنه بی کیفیت هست ولی هیچی فنلاند نمیشه ...
سامان جان مشكل من همينه ديگه!نقل قول:
من همين راهو ميرم ولي اون گزينه rotate screen رو نداره!!
مثل اينكه بايد اپديت كنم.
راستي اين كشوييش يه كم لق هست,ميشه سفتش كرد?
موقع خريد حواسم نبود...
دقیقا منم همین مشکلو رو دارم موبایل دوست من هم ان 95 هست و این ویژگی Rotate Screenرو داره ولی واسه من نداره تو این مسیری هم که شما گفتین رفتم نشد ولی واسه دوستم داشت راستی ممکنه هست به خاطر Limited Edition بودن باشه؟ اخه واس من نیست.نقل قول:
من همين راهو ميرم ولي اون گزينه rotate screen رو نداره!!
آپ ديت كنيد حل مي شه.
بله هيچي فنلاند نمي شه ولي متوجه شدم چين هم بدك نيست اگه همپاي فنلاند نزنه از اون كمتر نمي زنه ولي بازم فنلاند يه چيز ديگس
بله باید آپدیت کنید ...نقل قول:
.
فکر کنم توی فریمور 30 هم بود .... برای شما چنده ..؟
.
در مورد کشویی هم یه کم لقی رو باید داشته باشه و طبیعیه . زیاد حساس نباش روی این موضوع ...
.
برو گوشی 85 رو دستت بگیر ببین اسلایدش 10 برابر از این لق تره ...
فريمور مال من 20هست.قديميه نه?
دو رقم اول باركدش هم 64 هست كه ميشه فنلاند!
پس لقي هم زياد مهم نيست.
راستي دوربينش بعضي وقتا از نزديك هرچي زور ميزنه نميتونه فوكوس بكنه!
اين عادي هست يا ...!?
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتن حساس نشو رو هیچی حساس نشو همینی که هست! اگه حساس بشی بد تر میشه!نقل قول:
تازه دوربین سونی نخریدی که فوکوسش بترکونه!
سلام
من دنبال برنامه QuickTime Player برای گوشیم هستم آیا این برنامه روی گوشی هم وجود داره میخوام تریلر فیلم هایی که از اینترنت دانلود میکنم توی گوشیم بریزم و با این برنامه پخشش کنم.
در ضمن از کجا بفهمم گوشیم فنلاند اصل هست.
تریلر ها با چه فرمتی هستند ....؟نقل قول:
CorePlayer بهترین پلیر برای گوشی شماست ...!
دوست عزیز حق با تو هست!نقل قول:
اما من فقط میخواستم بدونم که نکنه فقط مال من اینجوری باشه...!:46:
فرمتشون mov هست آیا برنامه ای هست که بشه این فرمت را پخش کرد.نقل قول:
نمیدونم شاید CorePlayer پخش کنه ...
من رو این FLV و MKV رو هم پخش کردم ... برنامه ی جالبیه ...
دوست تازه وارد عزيز توجه كننقل قول:
محدوده فوكوس براي دوربين گوشي هاي موبايل معمولا از 10 سانت شروع مي شه تا بينهايت. در بينهايت هم فوكوس كردن معني نداره. پس فاصله لنز يا گوشيت با سوژه اي كه قرار ازش عكس بگيري بايد 10 سانت و بيشتر باشه اما توجه داشته باش براي اين جور فوكوس هاي نزديك حتما تو تنظيمات دوربين رفته و فوكوس رو روي نماي نزديك تغيير بده (الان چون گوشي دستم نيست نمي تونم دقيق آدرس تنظيماتشو بگم) از اين روش مي توني از متن هم عكس بگري ولي دوستان خوب اشاره كردن و اين تجربه عملي من با دبيلو800 بود(يادش بخير) كه عجب فوكوسي داشت و چه جالب از كتاب و نوشته ها عكس مي گرفتيم و زوم مي كرديم همه چي دقيق نشون داده مي شد.
در مورد لق بودن بايد بگم يكم لقي رو داره و طبيعيه ولي تويي كه اينقدر حساس بودي بايد خيلي دقت مي كردي پس بيخيال شو
برنامه آپ ديتر رو از اينترنت بگير نصبش كن گوشي رو وصل كن تا فريموير جدي رو گوشيت نصب شه بعد حالشو ببر و تمام مشكلاتت حتي روتيت كردنتم حل بشه
متشکر دوست عزیز!نقل قول:
من update کردم و همه چیش درست شد!:20::46:
راستی ناقلا برای چی از صفحه های کتاب عکس میگرفتی؟؟؟؟؟:31::31:
از صفحات كتاب؛ نوشته هاي روي ديوار< پوستر ها و ... عكس مي گيرم لازم داشتم خوب منظورت چيه كه شوخي كردي دوست من؟نقل قول:
هیچی دوست عزیز!نقل قول:
اینجا بعضی از دوستای من تو بعضی امتحانا از صفحات کتاب عکس میگرفتن یرای تقلب کردن سر جلسه!!!:31::31:
البته من این کارو نمیکردما...:20:
اینجا هم فکر کردم که شما گفتی از صفحه عکس میگرفتی فکرر کردم برای این جور کاراس...:31:
تا جايي كه بياد دارم در دوران 12 ساله تحصيل موبايل نداشتيم و همشه شاگرد اول دوم سوم مي شدم و از زرنگهاي كلاس بودم و در دورا دانشگاه كه قربونش برم بازم اهل درس بوديم .
ان95 يكي از بهترين گوشي هاي سري ان نوكياست كه از لحاظ سخت افزاري فوق العاده برتر از همرده ها و از لحاظ ميزان ساطع كردن امواج در كنار گوش با توجه به آر ام آن 0.57 و 0.60 وات بر كيلگرم در هر 10 گرم از بافت هاي بدنه كه رقم خيلي خوبي هستش. از ايراداتي كه براي اين گوشي ميشه وارد كرد عدم وجود كاور براي لنز حساس گوشي هستش(اينم براي دوستمون كه تازه خريده)
ساسان جون كجايي كم پيدايي داداش
با این برنامه هم این فرمت اجرا شد خیالم راحت شد.نقل قول:
گفتم که بهترین پخش کننده ی صوتی تصویری سیمبین هست ...:10:نقل قول: