نقل قول:
مطمئني من قبلا ديدم ها نمي دونم شايد جاي ديگه ديدم
اما فكر كنم اينجا ديدم .
بحرحال ممنون
نقل قول:
مطمئني من قبلا ديدم ها نمي دونم شايد جاي ديگه ديدم
اما فكر كنم اينجا ديدم .
بحرحال ممنون
من اين ارور ها را بعد از اعمال تنظيمات نهايي در پي سي ورلد دريافت كردم
امروز اين ارور رو دريافت كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ديروز اين يكي رو
دليلش چيه؟
این پیغام ها را منم بعد از بارگذاری مجدد سرور منم در طول روز چندین بار این جوری می شودنقل قول:
جواب سینا برای این مورد در تاپیک دیگر
نقل قول:
P30world کلوپ بازی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (42 نفر در حال ديدن اين بخش)
محلي براي بحث و تبادل نظر در مورد بازي هاي كامپيوتري و كنسول هاي مختلف ...
زيرمجموعه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان........ببخشيد من از شكلكها چطور ميتونم استفاده كنم؟؟؟؟؟؟؟روشون كليك ميكنم ولي فايده نداره....
موقع نوشتن شما اگه روي شكلك ها كليك كني شكلك ادامــــه نوشتـــه شما ميادنقل قول:
اينجــــوري :31:
اگه برا شما فعال نيست مشكل از مرورگر شما هستـــش :11:
موفق باشيد!:40:
دوست عزيز ميشه بگيد بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟خيلي حياتيه......نقل قول:
خب عزیزم شما مروگر IE رو نصب کن مشکلت حله حله :31:نقل قول:
حتما تصاوير زير براي همه با مفهومي كه دارن آشنا هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل من اينه كه اينها براي من با يك شيفت دوراني نمايش داده ميشن !يعني وقتي انجمني با زير انجمن هاش پست جديد داره، اين آيكون ها كنار انجمن درستش قرار نمي گيرن
كسي دليلش رو مي دونه ؟
چه جوري كنار انجمن درســـت قرار نميگيره برا من كـــه درسته :11:نقل قول:
نه نهنقل قول:
منظورم اينه كه يك انجمن بقلي رو داراي پست جديد نشون مي ده ! كه اين گردش شامل اصل انجمن و زير انجمن هاش ميشه !
5-6 انجمني كه تووي اونها هستم رو مجبورم هميشه تست كنم، اين سواي مشكل بار سرور كه تعداد بازديد و اينكه بازديد شده و .. رو درست نشون نمي ده هست كه اونها موجه هستن البته ...
سلام من فرزانه هستم متولد 70....
میخواستم یه دونه از این چیزا ایجاد کنم (مصل همین چیزی که الان دارم پی ام میدم) کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟
میشه بگین تاپیک چیه؟ پست چیه؟ پیغام خصصوسی چیه؟؟؟
من تازه کارم اینارو بلد نیستم....
چرا کسی جواب منو نمیده .
.من منتظرم ها؟!
سلام آقاي فرزانه، ميشه بپرسم از كدوم چيزها ؟ از اون چيزها كه توو سريال بزنگاه هست يا يك چيز ديگه ؟نقل قول:
اينجا رسمه كه معمولا سوال ها بي جواب مي مونه ! اما ااونطور كه شما توو 2 دقيقه 3 تا پست زدين و جواب خواستين ،پيشنهاد ميدم ياهو مسنجر نصب كنين و با اون كار كنين،چون توو فروم جواب ها سر ثانيه نمياد
جواب اكثر سوالهايي كه پرسيدين توو همين بخش هست، اگر هنوز مطمئن هستين كه جاي ياهو مسنجر مي خواين از همين فروم استفاده كنين و مطمئنين كه جواب ها رو پيدا نكردين،مجدد بپرسين انشاالله كه بشه كمكي كرد ...
چرا پست هایی که میدیم شمرده نمیشه؟؟
بعضي انجمها مثه همين جا ، متفرقه ، بازيهاي آنلاين و ... هستند كه دراونا پمارش پستا خاموشهنقل قول:
مگه به خاطر زیاد شدن پست ها پست میدین ؟
بعضي ها بلهنقل قول:
چطوری می تونم نام کاربریمو عوض کنم ؟ چطوری می تونیم زیر تاپيک عکس اضاف کنیم ؟
نام كاربري قبلا ميشد ولي الان نميشــــه و اينكارو نميكننــــ :41:نقل قول:
همون تو امضــــا داري ميگي يا تو تايپكي يا پستي كه ميدي :20:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3024506&postcount=293
مثل همین عکس messi که گذاشتیننقل قول:
اين امضا است تو قسمت ويرايش امضا برونقل قول:
سلام من بیشتر از 1 ماه هست عضوم ولی هنوز اینه برام باز نشده؟شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن های خاصبعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ...
خب خودش گفته ديگه بعد از مدتي بسته به فعاليتتون اين قسمتها باز ميشهنقل قول:
سلام
یوزر من یه مشکل داره اونم این که وقتی کسی یه آدرس یه تاپیک رو تو پستش می نویسه و من می خوام به اون تاپیک از طریق کپی و پیست کردن آدرسی دسترسی پیدا کنم با خطای :
لطفا این مشکل من رو حل کنید خیلی ازار دهندست
بیشتر از یه مدت شده!!بیشتر از 1 ماه شده؟خیلی ازار دهندس؟
شاید اون تاپیک به trash منتقل شده
شما قابلیت دیدن اونا رو ندارید
مگر این که خودتون ایجادش کرده باشین
بعد از 40 روز محدودیت دسترسی شما از بین خواهد رفت...نقل قول:
با سلام کدوم اهنگ و گفتید
اینجا انجمن داستان نویسی ندارین؟
اينجا يه نگاهي بنداز :46:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=106
کنار هر تاپیک چند تا شماره اخرین صفحه بود ولی الان نیست چی کار کنم؟
و چرا تو حالت پیشرفه ارسال پیام هم خیلی از امکانات نیست
شايد مشكل از مرورگرته از چي استفاده ميكني؟نقل قول:
سلام. من مشکل در مورد وصل شدن به اینترنت باویندوز ام ای توسط لپ تاپ تومپک دارم.من 1 ویندوز جدید نصب کردم و 1 مودم وایرلس هم . اما نمیتونم با مودم دی اس ال منزلم کانکت کنم.در ویندوز هم سعی کردم 1 کانکشن جدید درست کنم اما اون درست نمیشه. ممنون
سلام
گاهی اوقات من نمیتونم با یوزرنیمم وارد بشم .هر چی وارد می کنم بازم وارد نمیشه . و دوباره صفحه لاگین میاد .
از هر 10 بار 7 بار اینجوری میشه.
نقل قول:
سلام
این مشکل مربوط به سایت نیست
هیستوری و کوکی های مرورگر رو پاک کنید یا با مرورگر دیگری امتحان کنید :)
سلامنقل قول:
مشکل از کوکیها نیست همچنین هیستوری
شما این روش رو انجام بده ممکنه مشکلتون حل بشه
منم همین مشکل رو چند وقت پیش داشتم یکی از عزیزان در سایت این راه رو به من پیشنهاد دادند و مشکلم حل شد
متاسفانه اون تاپیک بیخود رفت به تراشنقل قول:
مشکل هیچ کدوم از اینهایی که گفتید نیست. وقتی شما وارد سایت میشید و یوزر و پسورد رو وارد میکنید کوکی های مربوط به سایت ساخته میشن که شما رو تو سایت نگه میدارن. حالا این کوکی ها یه تاریخ مصرفی دارن و بعد از یه مدت اتوماتیک پاک میشن که اونوقت شما دوباره باید یوزر و پسورد رو وارد کنید... این تاریخ مصرف رو تو فایرفاکس به این صورت تنظیم کنید :
Tools >> Option >> Privacy
و تو کادر وسط از منو Keep until گزینه I close firefox رو انتخاب کنید که معنیش اینه کوکی ها رو تا وقتی که فایرفاکس رو نبستم نگه دار.
تو اینترنت اکسپلورر هم باید برید تو Internet Option و تو قسمت Privacy اون زبانه رو روی Low یا Accept all cookies بزارید.