کاکا هم خیلی افت کرده....
اون کاکا قدیم نیست...!!
به نظرم رونالدو زیادی....
کجا میخواد بازی کنه..؟!!!
روبینیو هست دیگه..!!!
ولی اگه بیاد چی میشه..!!
کاکا هم خیلی افت کرده....
اون کاکا قدیم نیست...!!
به نظرم رونالدو زیادی....
کجا میخواد بازی کنه..؟!!!
روبینیو هست دیگه..!!!
ولی اگه بیاد چی میشه..!!
اخه چرا خودتون نمیتونین ندارین یه بازیکن فقط یه بازیکن بسازین فقط میلیون دلاری پیشنهاد بدین بازیکنای دیگرارو بخرین شرم کنین بازیکن که نمیسازین هیچ خرابشونم میکنین ریس مورینتس رونالدو کاناوارو کاسانو کاپلو کاماچو لوکزامبرگه و... بازیکن و مربیانی که تر زدین توشون گرونترین نقل و انتقالم که مال زیدان و خودتونه تازه افتخارم میکنین!!!واقعا
سریعا پستت رو ویرایش کن.نقل قول:
اره مثل امسال و پارسال و سالهای قبل البته اکه رم و یوونتوس و ارسنال و ... مردونگی به خرج بدن و مارو حذف نکنن و البته لیون به جای 3 تا که هر سال میزنه 2 تا بزنه
چطور اون روزی که اینا رئالیا ریخته بودن تو تایپیک بارسل چیزی نبود و ویرایش نمیخواست اما حالا میخواد:18:نقل قول:
اشکال نداره دوست عزیز ولی اینو خاطر نشان کنم که شخصآ با اون سیاست باشگاه یعنی خرید زیدانها به جد مخالف بودم و هستم ولی این رو بگم که باید داخل تیم چند ستاره باشند دیگه نه؟؟؟
خوب اینو بهتون بگم اگه رئال هر چه بازیکن خراب کرده باشه بازیکنای در حد هانری نبودند و همه از هانری بد تر بودند ولی هانری که به اون زیبایی و خوبی تو ارسنال بازی میکرد چی شد معلوم نیست...
خوب در مورد مورینتس بگم اصلا میشناسیش ؟؟؟؟؟؟(قصد توهین ندارم اخه اون بچه ناف مادریده عزیز)
و اینکه از اینده سازان باشگاه گفتین:بینم ایا شما :روبینهو -اشنایدر-گاگو-کاسیاس-راموس-هیگواین-په په -دلارد-گارسیا-نگردو ...رو فراموش کردین همه بازیکنای هستن که رئال اونا رو پرورش داده و یا کشف کرده و رشدشون داده درحالی قبلا یه بازیکن ساده و بسیار جوان بودند و اینو بهت قول میدم بارسا حاضره اتوو رو بده فقط هیگواین مارو داشته باشه اینو صد در صد بپذیر که اینده این جوان خیلی خوشتر از اتوو خواهد شد.........
خوب دوست عزیز سوالی پرسیده و شکی بر انگیخته بودین جواب دادم بدون قصد دیگری امیدورام موفق باشید...
اگه باعث ناراحتی شما شدم بنده را عفو کنید قصد بدی نداشتم...
ممنون
شرمنده من اون موقع پست اون ها رو ندیده بودم .اگر میدیدم حتما تذکر میدادم.نقل قول:
من مورینتس رو میشناسم مورینتس همونیه که به تنهایی در بازی مقابل موناکو حذفتون کرد اونم با چه گلهایی!!نقل قول:
همونی که روی یه کرنری یه هد زد کارلوس بدبخت گذاشته بودنش تیر 2 هرچه تلاش کرد و پرید قدش نرسید توپ رو بزنه ولی خدا خواست رئال 4 تایی نشه و توپ به دیرک خورد خنده دارترین صحنه ای که از فوتبال یادمه همینه
مورینتس تو رئال رشد کرد ولی درش کردین رفت موناکو برش گردوندین و دوباره درش کردین لیورپول
حیف که اسلام دست و بال مارو بسته وگرنه ... مطمئن باش اینقدری که من اطلاعات فوتبالی دارم هیچ کس نداره هیچ کس:19::27:
خیلی ببخشید شما روبینیو رو پرورش دادین پس بابت عمه همسایمون کلی پول به سائوپاولو دادین یا مثلا اشنایدر وقتی تو تیم ملی هلند بود قبلش تو رئال بود و از اون جا به تیم هلند رسید و ا÷اکس ... بود !!! و...
پس اگه جای ارسنال بودین که برای خرید کلیچی و کلوتره خودش به افریقا رفت و به پدر مادر جفتشون تضمین داد اتفاقی براشون نمیفته و اینطوری به لندن اوردشون چی میگفتین:18:
اما هانری هانری به همون دردی دچار شد که کریمی در بایرن به اون دچار شد (ترس)
او هانری ارسنال نبود و بازیای اخر خوب شد من طرفدار پرو پاقرص ارسنالم فقط ارسنال تیمه فقط و هانری همون بازیکنی که اون گل رویایی رو با دریبل کردن 5 د فاعتون 3 فصل پیش بهتون زد
با تشکر و بخشش:11:
سلام به همه رئالیها.........
تقی جان من از طرف اون کسی که قبلا اومده تویه تاپیک بارسلونا از شما معضرت می خوام.......
و خواهش دارم که برو تویه تاپیک خودتون و اینجا رو به میدون جنگ تبدیل نکن........
یه خبر از کریس.....
به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو در نشست خبري خود گفت: نه تلويزيون مي بينم و نه با فرگوسن هماهنگ هستم. او نمي تواند براي آينده من تصميم بگيرد. سه وكيل دارم و آنها تمام پيشنهادها را بررسي مي كنند.
وي افزود: مشخص است كه براي تيم خود احترام قايل هستم و سرالكس فرگوسن براي من بزرگترين مربي دنيا است؛ اما قرار نيست خارج از مفاد قرارداد خود شاهد دخالت باشگاه منچستريونايتد باشم.
وي تصريح كرد: پيشنهاد رئال مادريد براي من بسيار ارزشمند است و آن را رد نكرده ام. قرار است تا پايان هفته به آنها پاسخ دهم، البته احتمال تمديد قرارداد من با منچستر يونايتد بيش از ساير گزينه ها است.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
به نظر من کریس بهترین بازیکن فعلی دنیاست که البته بعید نیست که تا چند سال این عنوان رو داشته باشه.....ولی ما باید به تیم خودمون نگاه کنیم و بعد بازیکن بخریم......ما الان روبینهو رو در سمت کریس داریم....البته خیلی های دیگه هم میتونن اونجا بازی کنن ولی روبینهو بهترینشونه.....و خوب فکر نمی کنم از لحاظ روبینهو مشکلی داشته باشیم......من فکر می کنم روبینهو هم از این مسئله دیگه ناراحت و اعلام کرده که باید حقوقشو 2 برابر کنند.....!!!!!!!با این شرایطی که روبینهو داره ساز مخالف میزنه من فکر کنم که از رئال بره........و اون وقته که ما باید بریم دنبال کریس......ولی فعلا روبینهو رو داریم......البته روبن هم اون سمت الان داره به روزای آرمانی خودش میرسه.........
اینم بگم که کالدرون حتما این تابستون یه خرید بزرگ داره...چون دو ساله پیش این قول رو داده و خیلی فشار روش زیاده.........
و اینکه رئال هم داره مسیر منچستر رو طی میکنه......چون اینطور که معلومه رئال بد طوری دنبال جوون گرایی.....اینطور که من شنیدم استعداد یابان رئال از برزیل بیشتر از 2000 تا پرونده بازیکن با خودشون اوردن......!!!!!!!! اونم جوونایی که اکثرشون کمتر از هیجده سالشونه..........فکر کنم علاوه بر چند بازیکن جوونی که الان تیم داره مثل گاگو و هیگواین.....یه چند تا جوون دیگه تا 3 یا 4 سال آینده میان تو تیم....و اون موقع ایشاا... که تا چند سال با کمترین تغییر تویه تیم فهرمانیهای زیادی رو میاریم.....البته به مربی مثل فرگوسن نیاز داریم.....که فکر کنم این شوستر بتونه گزینه مورد نظر باشه....چون فصل پیش اینکارو با ختافه خیلی خوب انجام داد.........
به نقل از نشريه كيكر، كريستف متسلدر اظهار داشت: به خاطر حضور در تيمي بزرگ و كسب عنوان قهرماني اروپا از بروسيا دورتموند جدا شده و به رئال مادريد پيوستم.
متسلدر 27 ساله كه پيش بيني ميشود در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا رهبر خط دفاعي تيم ملي آلمان باشد، افزود: در اولين فصلي كه رئال را همراهي كردم، نتوانستم به هدف خود برسم، زيرا با مشكل مصدوميت مواجه بودم و تيم نيز نتوانست تا بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا پيش رود؛ اما در آينده، وضعيت فرق خواهد كرد.
او ادامه داد: در فصل آينده تلاش خواهم كرد تا بيشتر در خدمت تيم باشم. ميكوشيم به مقام قهرماني اروپا برسيم.
وي شايعه ترك مادريد را بي اساس خواند و اظهار داشت: با رئال قرار داد داشته و مي خواهم نسبت به آن متعهد باشم.
روزنامه ی مارکا با اعلام پیشنهاد ۹.۵ میلیون یورو در سال رئال مادرید به کریستیانو رونالدو کار حضور این بازیکن در مادرید را قطعی دانست .
به نظر می رسد که چنین دستمزد سنگینی بتواند رونالدو را برای حضور در رئال نرم کند . این دستمزد با این پیش شرط به او داده می شود که هیچ مقدار از آن بابت مالیات کسر نشود ( در اسپانیا نصف دستمزد بابت مالیات کسر می شود) و این مبلغ رونالدو را به گرانقیمت ترین بازیکن جهان تبدیل می سازد .در حال حاضر رائول با دستمزد 6 میلیون یورو در سال بیشتر حقوق را دریافت میکند....
1.
اینو بگم این خرید بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و این خیلی به نفع رئاله ....
یعنی در اصل کارایی که بکام انجام می داد الان می خوان به عهده ی این بزارن ....
این پول الکی صرف نمی شه ...
مطمن باشید ...
2.
رامون کالدرون می خواد به قولش عمل کنه ... که گفته بود روبن و کریس رونالدو و کاکا و فابرگاس رو می اره رئال
3.
رامون کالدرون می خواد خودش رو از این اتهام تبرعه کنه که بهش می گن خسیس .....
1_ اگه واقعاً خودشو لوس نکنه و پاشه بیاد...خب واضحه که تو رئال خیلی بهتر از منچستر می تونه رشد کنه
2_ حالا از حق هم نگذریم...کالدرون واقعاً مدیر خوبیه...حتّی اگه خسیس باشه!
3_ دلفین جان دست رو دلم نذار که خونه....از یه طرف دلم داره برای یه بار دیگه بازی زیدان رو دیدن غنج می زنه...از یه طرفم نمی خوام دوباره بازی کنه...چون تو اوج بازی رو کنار گذاشت و این اصلاً چیز کمی نیست... اگه بیاد ممکنه به سرنوشت علی دایی دچار بشه!
4_ از تقی 444 هم فقط میتونم خواهش کنم که هم یه سری مسائل رو رعایت کنه...هم خیلی رو اطلاعات فوتبالش حساب باز نکنه و هم جدای از هر چیزی انصاف رو رعایت کنه...بارسا تیم بزرگیه...امّا این اصلاً دلیل قانع کننده ای برای جر و بحث با طرفدارای رئال نیست...ما رئال رو دوست داریم و به غیر از علاقه دلایل زیادی برای دوست داشتنمون داریم....ما ممکنه خیلی گلای بد خورده باشیم, خیلی کارای مضحک تو زمین انجام داده باشیم...امّا هیچ کس تو دنیا( حتی طرفدارای افراطی بارسا که بعد از اومدن فیگو به رئال, تو اولین ال کلسیکویی که انجام شد و تو نیوکمپ هم بود, سر خوک رو به طرف زمین و نقطه ی کرنر که فیگو داشت کرنر می زد پرت کردند!) نمی تونه ادّعا کنه که رئال تیم خوبی نیست....اون هم به هزار و یک دلیل که خودت می تونی یه کم بهشون فکر کنی...
پس لطفاً منصف باش و بحث الکی نکن....من هم مثل بقیّه از طرف اون کسی که پست داده بود تو تاپیک شماها معذرت می خوام!
ممنون بابت اخبار charlize عزیز...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ....
از دیارا چه خبر..؟!
موندنی شد..؟!
خوبه حالا این اتوو رو ما ادم کردیم ها ....نقل قول:
اومدن دم در سانتیاگو وایستادن اشغالامون رو جمع می کنن ....
ور می دارن می برن براشون می شه بهترین بازیکنشون ....
به به باز مییبینم که تاپیک یه رنگ و بوی تازه گرفته مبارکه و دست همه شما دوستان درد نکنه....
در مورد اقا تقی بگم که ایشون یه ذره اطلاعاتشون خیلی زیاده وگرنه من یادم نمیاد مقابل موناکو حذف شده باشیم شاید فک کرده تاپیک پورتو هستش...
خوب ولش کنید این حرفا رو مهم اینه که اماده باشن که سال بعد یه تونل بهتری درست کنن واس ما....(منظور تونل افتخاره)
این رو بگم که باور کنید یکی از دلایل که در امد منچستر امسال بیش از رئال شده همین کریس رونالدو هست وگرنه تو این 8 سال از 2000 به اینور هیچ وقت در امد هیچ باشگاهی از رئال بیشتر نبوده و میخوان که دوباره بشن پردرامدترین باشگاه جهان که صد در صد میشه..
ایشالا که فصل بعد تو رئال ببینمش شما چی؟؟
بچها جان من سر وصدای که این انتقال پیدا کرده رو دارین به این میگن یه انتقال داغ و حساس که ایشالا صورت بگیره هر جا و تو هر سایتی میری یه حد اقل 5 بار این خبر به انواع گوناگون گفته شده ......
سلام به همه دوستان رئالی عزیز...............
با دست پر برگشتم.........چند تا مطلب و مصاحبه براتون از سایت رسمی رئال ترجمه کردم که براتون میزارم.....امیدوارم لذت ببرید......
اول یه مصاحبه.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگوستین رودریگز سانتیاگو دروازبان سابق و بزرگ رئال مادرید محصول تیم جوانان این تیم بود.وی یکی یکی مراحل را طی کرد تا بعنوان دروازبان اول رئال انتخاب شود.آگوستین بیش از 15 سال برای رئال به میدان رفت و در این سالها چهار بار قهرمان لالیگا شد،یکبار قهرمان جام یوفا و یکبار برنده جایزه زامورا در فصل 1982.83 شد.وی با سایت رسمی رئال مصاحبه ای کوتاه کرده که با هم می خوانیم.
دلیل بردن جایزه توسط کاسیاس چه بود؟
-این جایزه نتیجه سالها تلاش وی بود.رئال در این سالها شرایط متفاوتی داشته.آنها گل های زیادی را دریافت کردند تا به اینجا برسند که بهترین دفاع لیگ را داشته باشند.این یک پاداش برای کار و تلاش زیاد ایکر است.
مهمترین ویژگی های وی چیست؟
-... و انعکاس بدنی.دو اصل ضروری.
به نظر شما بهترین دروازبان تاریخ رئال کیست؟
-سخت است.من خود بیش از 10 سال در تیم اصلی بازی کردم.ولی شما فقط به عناوین نگاه میکنید.به هر حال در این چند سال گذشته ایکر بهترین دروازبان رئال بوده.
دوم هم یه مصاحبه کوتاه از مارسلو..........
رئال مادرید قهرمان سی و یکم خود را چند روز پیش به دست آورد.این جام بطور رسمی مجددا به باشگاه رئال تحویل داده شد و مارسلو نخستین بازیکنی است که از آن دیدار می کند.وی پس از دیدن تالاز افتخارات رئال گفت"باورنکردنی است وقتی که میبینید رئال چند عنوان قهرمانی دارد.من مغرور هستم که عضو بهترین تیم در دنیا هستم.من میدانستم که رئال مقام های زیادی داشته اما تاکنون اینجا نیامده بودم.این باشگاه همه چیز دارد.بهترین بازیکنان دنیا در اینجا بودند.
وی در مورد این فصل لیگ نیز گفت"من انتظار نداشتم که در این فصل در 25 بازی برای تیم بازی کنم اما شوستراینکار را کرد.من احساس خوبی دارم.من می توانم که در فصل بعد کامل کار کنم و تمام تلاشم را می کنم تا اطمینان مربی را بدست بیاورم.ما یک تیم قوی هستیم که جام را بدست آوردیم.من امیدوارم که بتوانم در فصل بعد به این تیم کمک کنم.
ازکوئیل گارای بازیکن تیم سانتاندر از اینکه با تیم رئال قرارداد بسته است بسیار خوشحال است.البته وی باید سال بعد هم در همین تیم باقیمانده و در رقابت های جام یوفا شرکت کند.وی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و آ اس چنین گفت"من خوشحالترین مرد دنیا هستم!بستن قرارداد باچنین باشگاه بزرگی آرزوی هر بازیکنی است که تلاش زیادی می کند.من یکسال دیگر در رسینگ هستم و در این تیم، تمام تلاشم را برای تیمم می کنم.مصابقات پایانی ما در این فصل بسیار رویایی بود اما من بخاطر مصدومیت آنرا از دست دادم.ما شایسته حضور در جام یوفا بودیم.من با رئال قرارداد بستم و این عالی است"
گارای همچنین در مورد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:"خانواده ام مرا می بینند و میدانند من چقدر خوش شانس هستم.غیر ممکن است که بتوانید در ورزشگاهی مثل سانتیاگو برنابئو شرکت کنید و عاشق آن نشوید.این بزرگترین ورزشگاهی است که من دیدم.وی همچنین در مورد تیم رئال گفت:این مهمترین کار من است و من آنرا قبول کردم.من در یک باشگاه کوچک بودم و چنین وضعی را در خوابم جستجو می کردم!همه اعضا خانواده من و خود من خوشحال و مغرور هستیم.رئال مادرید بزرگترین تیم اسپانیاست و یکی از بهترین تیمهای دنیا.چند سال قبل آنها تلاش کرند تا مرا بگیرند اما هرگز نشد و من خوشحالم که آنها دوباره ه من علاقه مند شدند.
وی در پایان گفت"من گاگو،هیگواین و ساویولا را میشناسم اما هنوز هاینزه را ندیدم.انها به من کمک می کنند تا تاریخ باشگاه و بزرگی ان را یاد بگیرم.تیم پر از بازیکنان بزرگ است.من مغرور هستم که می توانم با این بازیکنان بزرگ بازی کنم.من جون هستم و می توانم چیزهای بیشتری را یاد بگیرم.من هر کاری که برای تیم سودمند باشد را انجام میدهم.
تیم رئال مادرید در این فصل لالیگا در حالی قهرمان شد که سه عنصر بسیار مهم را در اختیار داشت که هر کدام در لیگ آمار جالبی دارند.این سه بازیکن کاسیاس،گوتی و رائول هستند.دلیل انتخاب این سه عنصر را باهم می خوانیم.
کاسیاس:وی در 36 بازی فصل برای رئال بازی کرد.این در حالی بود که رئال تنها 32 گل را در این بازیها دریافت کرد.یعنی میانگین 89/0 درصد گل در هر بازی .رئال تنها تیمی بود که میانگین دریافت گل کمتر از 1 را در هر بازی داشت.اما نکته جالب این بود که ایکر 139 بار از دروازه خود در برابر مهاجمان حریف دفاع کرد!بعد از کاسیاس ،سزار از ساراگوسا دوم بود.همچنین وی 292 بار به مدافعان خود در دفع توپ کمک کرد که از این نظر باز هم سزار را شکست داد.
گوتی:بدون شک این بهترین فصل گوتی بود.وی در این فصل بعنوان بهترین پاسور لالیگا برگزیده شد.وی 14 پاس گل را در این فصا به هم تیمی های خود داد.ایباگازا هم 14 پاس گل داد.اما وی در زمان بیشتری اینکار را کرد و امتیازات کمتری را گرفت.گوتی همچنین 1725 پاس صحیح را در این فصل داد و از این نظر در رده چهارم بود.سرخیو راموس نیز با 1482 پاس صحیح در رده هشتم بود.دیگر بازیکنان رئال که در جمع بیست نفر اول بودند، روبینهو،اشنایدر و نیستلروی بودند.
رائول:کاپیتان یک فصل زیبا داشت.وی 18 گل در لیگ زد.همچنین وی در دیگر جام ها 5 گل زد.رائول از این نظر بعد از دنی گویزا(27 گل)(برنده پی چی چی) و لوئیز فابیانو(24) و کان آگرو(19 گل) در رده چهارم حضور داشت.رائول سه گل را با ضربه سر زد.سه گل را با پنالتی، و یک گل را از روی یک ضربه ایستگاهی.رائول این فصل برترین بازیکن رئال مادرید و ... شد( خبرهای تکمیلی این موضوع رو آخر میزارم)
رئال مادرید در حالی قهرمان این فصل رقابت های لالیگا شد که عنوان بهترین خط حمله را بدست آورد.در این میان سه بازیکن برای این تیم بیش از 10 گل زدند.روبینهو،نیستلروی و رائول. چیزی که از سال 2002.2003 تاکنون اتفاق نیوفتاده بود.رئال در این فصل بیش از صد بار دروازه حریفان را باز کرد.اما این باعث نشد تا رئال دفاع خود را از دست بدهد و این تیم با دروازبانی ایکر کاسیاس صاحب بهترین خط دفاع باشد تا کسی در شایسته بودن رئال برای قهرمانی شک نکند.
رئال در این فصل بیش از صد گل زد که 84 گل آن در لیگ بود.اما در حالی سه بازیکن تیم بیش از 10 گل زدند که در این فصل دوازده تن از بازیکنان تیم گل زدند تا نشان دهند که در رئال یک بازیکن همه چیز تیمشان نیست.رائول 18 گل،نیستلروی 16 گل و روبینهو 11 گل برای رئال زدند تا نقش مهمی در قهرمانی رئال داشته باشند.
آخرین باری که این اتفاق افتاد سال 2002.03 بود که برای رئال رونالدو 23 گل،فیگو 16 گل و رائول 10 گل زدند.همچنین زیدان هم 9 گل زد.البته این بازیکنان سال بعد هم تغریبا چنین آماری را خلق کردند اما فیگو 9 گل زد تا تنها رائول و رونالدو بیش از 10 گل بزنند.(یادش بخیر چه تیمی بودیم).سال پیش هم نیستلروی 25 گل زد و و رائول 7 گل.همچنین امسال هیگواین هم 8 گل برای رئال زد.
در مورد نقل و انتقالات فصل هم به دوست خوبم "mh_saniani"(ببخشید متوجه اسمت نشدم ....حالا اگه دوست داشتی اسمتو به فارسی بنویس تا درست بدونم) بگم که گارای رو رئال خرید و دوباره اونو به رسینگ قرض داد.کاسانو هم بطور رسمی به سمپدوریا رفت.من الان میگشتم دیدم که ژاوی گارسیا هم از اوساسونا به رئال اومده.... که البته من نمیدونم این خبر چقدر درسته ولی حتی گفته شده که قراردادم بسته شده.......باید یه دو سه روزی منتظر موند تا ببینیم که خبری میشه یا نه......؟؟؟و اینکه آدریانو گونزالس از رئال به ختافه رفته....اینم بگم که هنوز خبری از دیارا نیست.....
و دوتا خبر خیلی خوب....
اول........
سایت رسمی یوفا (uefa.com) اسامی تیم منتخب فصل 08/2007 لیگ اسپانیا را اعلام کرد.تیم رئال با داشتن سه بازیکن بیشترین سهم را دارد.این در حالی است که از تیم رقیب رئال یعنی بارسا تنها یک بازیکن حضور دارد.سه بازیکن تیم رئال کاسیاس،راموس و گوتی هستند.همچنین په په در تیم دوم لیگ قرار دارد.اسامی بازیکنان این تیم که سیستم 3-3-4 را دارند به این شرح است:
ایکر کاسیاس(رئال مادرید)-سرخیو راموس(رئال مادرید)-کاپدویا(ویارئال)-کلوچینی(دپورتیوو لاکرونیا)-کاتا دیاز(ختافه)-گوتی(رئال مادرید)-آندرس انیستا(بارسلونا)-خورخه لوپز(رسینگ سانتاندر)-گویزا(مایورکا)-لوئیز فابیانو(سویا)-آگرو(اتلتیکو مادرید)
همچنین مارچلینو گارسیا سرمربی تیم رسینگ بعنوان مربی سال برگزیده شد.
ترکیب تیم دوم یا همان ذخیره ها که با سیستم 2-2-4 بازی می کنند به شرح زیر است:
دیگو لوپز(ویارئال)-په په (رئال مادرید)-مارتین کاسیرس(رکراتیوو)-برونو(آلمریا)-فلیپه لوئیز(دپورتیوو لاکرونیا)-روبن دلارد(ختافه)-استبان گرانرو(ختافه)-کاپل(سویا)-سی سی(وایادولید)-بویان کرکیچ(بارسلونا)-آلوارو نگردو(آلمریا)
واقعا جای رائول خالیه.....تویه پست بعدی این مسئله رو کاملا مشخص میکنم...
از سوی خوانندگان روزنامه مارکا جایزه برترین بازیکن لالیگا به کاپیتان تیم رئال مادرید ،رائول گونزالس بلانکو اهدا شد!رائول بالاتر از کان آگرو و ایکر کاسیاس این عنوان را بدست آورد.روزنامه مارکا 50 نام را انتخاب کرده بود و از مردم خواسته بود که برترین بازیکن لالیگا را انتخاب کنند.این جایزه که از امسال هر ساله به بازیکن برتر سال داده می شود بنام دی استفانو بازیکن افسانه ای سالهای دور رئال مادرید است.بازیکنان قدیمی فوتبال هم داوری این مسابقه را بر عهده داشتند.بازیکنانی مانند: والدانو، زوبیزارتا(با اینکه بارسلونایی بود ولی انصافا تویه دروازبانی بی نظیر بود و الان کاسیاس باید خیلی تلاش کنه تا به اون برسه که خیلی بعیده کسی زوبیزارتا بشه!)،هیرو،بوتراگوئنو،لوئی ز آراگونس،گاراته،سوآرز،کویی نی،دیاز وگا،ادواردو ایندا،سانتیاگو سگورولا و موروتالا داوران این مسابقه بودند.سخنان برخی از این چهرها را با هم می خوانیم.
دی استفانو:رائول یک فصل رویایی را داشت.برای همین من به یو رای دادم.
فرناندو هیرو:اگر از طرف مردم و مدیران ،رائول انتخاب شده فقط به یک دلیل بود،رائول شایسته این عنوان بود.
خورخه والدانو:رائول موقعیت های خود را گل میکند.در حمله عالیست.از نظر روحی بسیار عالیست.وی تواناییش را ثابت کرده است.وی یک مثال برای همه بازیکنان است.چه از نظر فوتبال چه روحیه بازی.
بوتراگوئنو:اسامی زیادی وجود داشتن اما ما باید فقط یکی را انتخاب می کردیم و آن هم رائول بود.وی یک فصل شگفت انگیز را سپری کرد
خوب امیدوارم از تلاشم راضی بوده باشید......انصافا منفجر شدم.....البته با خوندن این خبر آخر خستگی ازم دور شد.....
دیدید ثابت کردم که جای رائول و البته خیلی های دیگه خالیه...........
اینم بگم این کان آگرو عجب بازیکنیه........فکر کنم بدردمون بخوره....
کسی امار دقیقی ازش داره........؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من....
اسمم حسینه...!
m=محمد
h=حسین
باقیشم فامیلیمه......
ممنونم به خاطر مصابحه ها عزیز...
دس گلت درد نکنه عزیز خلیی مممننننوووون بابت هم خبر و هم اون خبر خیلی زحمت کشیدی عزیز ممنون.......
خوب بسی در باره انتقالات بگم که گارسیا که از اوساسونا گفتین بازیکن قرضی خودمون بود و احتمالآ که دلارد هم دوباره بر میگرده به باشگاه عزیزمون و من به دلارد و خورخه بد جور علاقه دارم مخصوصآ دلارد که مقابل بارسا خیلی خوب بازی کرد....
و اینکه فک کنم رئال به دیارا احتیاج داره واس همون هم فک نکنم بره ...
سوم هم اینکه کریس کم کم داره دلش میخواد بره تو لباس سفید پیشا پیش اومدنش رو اگه ایشالا بیاد تبریک میگم ...
:27:پس شما یادتون نمیاد من خوب یادم میاد شما که ادعات میشه ...تازه تمرکز شما فقط روی رئاله در مورد هر تیمی سوال داشتی بیا یپرس مثلا یادته 4 سال پیش تو مرحله گروهی با لورکوزن همگروه شدین و تو المان 3-0 باختین بهد اون بازی کاماچو استعفا کرد میخوای بهت بگم حتی گلارو کی و چه جوری زد گل اول رو خوان زد به تیر و خورد به دست کاسیاس و رفت تو گل و... به جان خودم نرفتم جایی دیگه هم بخونم موناکو بازی رفت رو 4-2 باخت برگشت رو 3-1 برد و بعد به چلسی خورد رفت رو 3-1 برد برگشت رو درحالی که 2-0 عقب بود با گلای مورینتس مساوی کرد فینالم 3-0 به پرتو باخت :27:نقل قول:
جمش کنین باتشکر:11:
تقی من مث یه مرد این و میپذیرم درسته اصلا یادم رفته بود خیلی خوب قبول میگم حالا شمارو جمع کنم یا چیز دیگرو...
خوب عزیز دل خبری داری یا فقط میایی و دعوا راه میندازی و اسپم میدی ها؟؟؟
خوب عزیز دل اینو بگو بینم که در سال 1944 و در فینال لیگ قهرمانان اروپا اگه اطلاعاتتون کامله کی قهرمان شد؟(نری از یه جا نگاه کنی شیطون)
اشکال نداره عزیز دل اگه بلد نیستی خودتو نکش لطفآ با ما کل کل نکن نمیخوام بن شم اگه خیلی خوب یادته و اطلاعات داری بیا یاهو مسنجر ..بحث تمام..........برو جمعش کن عزیز دل
یک اعتراض:
من همیشه از اینکه به بازیکنای بزرگ تیمم ببالم خوشم میاد و دوست دارم همیشه تو اوج باشن ولی از همه اونا بیشتر دوست دارم که به باشگاهم به بالم و هیچ وقت من از اینکه بخوام باشگاه رو مقابل بازیکن قرار بدم متنفرم و شاید تا چند سال قبل فکر میکردم که من باشگاه رو به خاطر اون بازیکن دوست دارم گرچه شاید من باشگاه رو با اون بازیکن شناخته باشم ولی مطمئنن بعد جدایی اون بازیکن فهمیدم نه من باشگاه رو هنوز دوست دارم مقصود از این همه وراجی این است که اگه روبینهو بخواد ناز کنه و باشگاه رو تحت فشار قرار بده به درک حالا میخواد پله هم باشه باز هم به درک مهم باشگاه هست و مردم میان بازی رئال رو نیگاه کنند نه روبینهو اقا اگه میخوای بری راه بازو جاده دراز برو کسی جلوت رو نگرفته اگه حتی کریس هم نیاد ما هیگواین رو داریم که صد برابر تو اقاتر و باحالتره و تازه مث تو این همه پز و ادعا هم نداره ....
شکی نیس که روبینهو بازیکن خوبیه حال ببینید که از باشگاه که اونو رشد داده جدا بشه چی میشه یه بازیکن خرابی بشه که نگو اینو من به همه دوستان میگم باور کنید هر وقت بازیکنی از باشگاهی که اونو رشدش داده و تو اون به یه اسمو رسمی رسیده جدا بشه افت میکنه خدا...
مانند شوا در میلان که با رفتنش به چلسی چی شده و یا اون در لیورپول و یا رونالدو در اینتر که به رئال اومد و یا هانری در ارسنال و یا ....
در کل اینو بگم که اگه به من باشه و بازیکنی اینطوری واسم ناز کنه دکش میکنم بیرون اقا اسم رئال مقدسه و اگه شما میخوای بهش توهین کنی هری برو یه جای دیگه .........
سلام به همه دوستان......
یه خبر از بارسا دارم خیلی خنده داره..........
خوان لاپورتا سهامدار هتل بزرگ لا كاتالونيا، نامه آنتونيو بورخانو نوجوان شانزده ساله بارسلونايي را مقابل خبرنگاران قرائت كرد.
در اين نامه آمده است: هر روز يك يورو براي رفتن به محل بازي و مدرسه مي گرفتم؛ اما آن را خرج نميكردم تا شايد بتوانم بليت يكي از بازيهاي بارسلونا را تهيه و رونالدينيو را تماشا كنم.
در ادامه عنوان شده است: به دليل مخالفت والدينم، پول هايم را صرف خريد پيراهن رونالدينيو كردم تا از اين طريق به باشگاه نيز كمك كرده باشم؛ اما وقتي چند بازي آخر او را از تلويزيون ديدم، به شدت پشيمان شدم.
در بخش ديگري از اين نامه اظهار شده است: او در زمين قدم مي زد و همان رفتاري را داشت كه در جام جهاني آلمان با برزيل در پيش گرفته بود. باشگاه من جاي اين رفتارها نيست. اميدوارم اين بار پول هايم را براي خريد پيراهن بازيكني جمع كنم كه ارزشش را داشته باشد.
لاپورتا در پي افشاي اين نامه عنوان كرد: كد عضويت اين هوادار رديابي شده و بليت تمام بازي هاي فصل آينده به صورت رايگان براي او ارسال مي شود؛ اما رونالدينيو بايد هر روز يك يورو به ما بدهد تا يادش باشد در اين تيم چه كرده است.
روبینیو تا ۲۰۱۰ با رئال مادرید قرارداد دارد اما به نظر می رسد که از دستمزد فعلیش در سانتیاگو برنابئو ناراضی است و می خواهد که اگر رئال خواسته هایش را تامین نکند این تیم را ترک کند . پس از زمزمه هایی که مبنی برپیوستن رونالدو به رئال به گوش می رسد به نظر می رسد که تنگ شدن جایش موجب نارضایتی او شده باشد .
او به گلوبی اسپورت گفت : هیچ چیز در منچستر تغییر نمی کند . رونالدو نخواهد خواست که بیابد . او تازه چمپیونزلیگ را کسب کرده و می خواهد بهترین بازیکن جهان باشد . در مورد انتقالم به چلسی معلوم نیست چه رخ می دهد چون من پیشنهادی هم از میلان دارم .
وگنر ریبریو وکیل این بازیکن گفت کهدر لندن بوده است تا با پیتر کنیون مدیر ورزشی چلسی صحبتهایی داشته بشد . وی گفت : چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای روبینیو مطرح کرده است . ما در مورد طول قرارداد و دستمزد صحبت نکردیم . مشکل این است که رئال مادرید کریستیانو رونالدو را می خواهد اما سرالکس فرگوسن گفته است که فقط در یک صورت این بازیکن را به رئال می دهد و آن این است که روبینیو به منچستر بیاید .
با اینکه خیلی ازش خوشم میومد.....اما الان دیگه بره بمیره......آدم یه بازیکنی مثل رائول با این بزرگی که داره کنارش باشه و هیچ حرفی از پول نزنه ولی خودش بگه من بخاطر پول بازی میکنم..........!!!!!!!!!!! امیدوارم اون قسمتی که پر رنگ کردم واقعی باشه تا انجام بشه......
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستريونايتد با وجود تاكيد شديد بر تمديد احتمالي قرارداد با تيم انگليسي، از طريق اينترنت اتومبيل خود را نيز براي زندگي در مادريد انتخاب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو به وسيله اينترنت يك آئودي مدلR-8 خريده و قبض آن در غفلت او به دست خبرنگار ماركا رسيده است.
روزنامه ماركا كه دو روز پيش از فرگوسن به خاطر تهمت هاي وي شكايت كرده بود با اين كار سرمربي كهنه كار منچستريونايتد را وارد دردسر جديدي كرده است.
اين كه در قبض خريد اتومبيل رونالدو واژه عدم خروج از مادريد ذكر شده بدون ترديد بيانگر آن است كه وي از اين اتومبيل در پايتخت اسپانيا استفاده خواهد كرد.
ممنون از اخبارت چارلیز جون....من نمی فهمم...چرا فصلی یه بار یه سری از بازیکنا باید خودشونو و اسه ما لوس کنن!...این روبینیو اگه بذاره بره خودم پا میشم می رم یه کاری دستش می دم...!ولی اول و آخرش من که می دونم هیشکی( و نه چیز دیگه!) زیدان نمیشه!
اون که صد در صد مهدی جان زیدان عجوبه ای بود تمام شد و رفت و اینا اصلا قابل مقایسه با زیزو نیستند ...
خدایا چی میشد که یه زیدان دیگه واسمون مفرستادی؟
دستت درد نکنه چارلیز جون, اگر نبودی اینجا سوت و کور بود.
اگه ماجرای ماشینه درست باشه که کار تمومه ! نه؟
به زور که نمیشه بازیکن رو نگه داشت.
روبینیو هم که داره ساز مخالف میزنه !!!! :41: (البته یه کم حقوقش رو بیشتر کنن بد نیست .)
مرسی چارلیز .....
--------
اینم کان سرجیو اگرو ....
اینم بیو گرافیش ....
خودتون زحمت بکشید ترجمه کنید ...
من نمی تونم الان ترجمه کنم باید برم ....
SERGIO KUN AGUERO BIOGRAPHY
Sergio Aguero was born on June 2, 1988 in Quilmes, Buenos Aires, Argentina. He is a football striker and is also known as Kun Aguero.
Aguero started playing for Argentine First Division club Independiente and was the youngest player to debut in the Argentine First Division at only 15 years and 35 days, in a match against San Lorenzo.
After the 2005/06 season Kun Aguero was transferred to the Atletico Madrid of Spain. He signed a 6-year contract after Independiente agreed on a 20 million euros fee. He is considered an up-and-coming talent and has already shown what he is capable of doing. He has also been called up for the Argentina national senior team. Previously he played for the national youth team and they won the world cup championship in Canada 2007. Aguero was considered the best player of the tournament.
روبينيو + ديارا + راموس + ۵۰ ميليون يورو = رونالدو !
سایت هواداران رئال : رسانه های انگلیس گزارش دادند که منچستر در قبال رونالدو از رئال مادرید خواسته است که راموس دیارا و روبینیو به علاوه ی ۵۰ میلیون یورو بدهد !
بعد از مشاجره های لفظی کالدرون و سرالکس فرگوسن این آخرین خبری است که پیرامون انتقال این ستاره به رئال مادرید به گوش می رسد .
به نظر می رسد که با این پیشنهاد منچستر رئال قید رونالدو را بزند .
--------------------------------
شایعه از این بزرگتر ندیده بودم ....
رئال فقط باید پول فخس قرار داد رو بده و منچستر فقط باید اون پول رو بگیره و دست منچستر به هیچ جا نمی رسه ...
ما باید کریس رونالدو رو متقاعد کنیم ... اصلا منچستر هیچ کاری نمی تونه بکنه .. اگه کریس بخواد ...
سلام خدمت همگی دوستان:
میگم مگه قرار داد روبیهنو تا سال 2010 نیست پس چی که این داره هی قصد جدایی داره ها؟؟