پوستر مجتبی جباری :
حجم فایل : 439.56 کیلو بایتکد:http://------------/images/wp/Jabbari/Jabbari1.jpg
ابعاد : 1024px × 768px
پوستر مجتبی جباری :
حجم فایل : 439.56 کیلو بایتکد:http://------------/images/wp/Jabbari/Jabbari1.jpg
افرادی که تا الآن تو مسابقه پیش بینی [استقلال - سپاهان] شرکت کردن..
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اتمام زمان شرکت در این پیش بینی
1-دمتون گرم از اين سرعت عمل
2-منو كه ميبينيد تا اين وقت شب بيدارم اقتضاي شغلمه (خفاش شب)
از شما 2 تا استقلالي گل انتظار نداشتم تا اين وقت شب بيدار باشين
نقل قول:
دیگه دیگه..
استقلاله و کاریش نمیشه کرد..
عمادخان کارت خیلی درسته:10:
محمود جان من اصلا یادم نبود که نودرادوشنبه ها میذارند:31:ازبس که نشون نداده بود 90راوآخرین بارهم خیلی وقت پیش بودکه 90دیدم:41:نقل قول:
ضمنا تیم ملی بسکتبال هم باخت 99برنمیدونم چند:41:نقل قول:
بسکتبال بد بازی نکردن کوارتر اول 20 بر 15 جلو بودن حسابی کفر لیتوانیایی ها رو بالا آوردن .
در ضمن دیشب برنامه نود میرزایی مجری بود . عادل بوی المپیک به مشامش خورده بود برنامه رو از یاد برد.
پولهای خوبی بشون میدند ازجیب ملت توکام اینا:13:واقعا برای صداوسیما متاسفم :41:نقل قول:
البته من خودم برای یه سری تماشاگرنماهای خودمون متاسفام که اینقدر سطح پایین و نسنجیده شعار می دن ولی این مورد تازگی نداره...نقل قول:
مگه همین بازیکنای پگاه نبودن که بازی برگشت جام حذفی رو رفتن تهران؟!
اون بدبختا هم کم از دوستان تهرانی فحش نخوردن(تازه تماشاچیای تهران حدود 90 هزار نفر بودن)...
در کل نمیشه این ماجرا رو اینجوری توجیه کرد ولی به هر حال باید فرهنگ سازی بشه.
چه معنی داره که مثلا برای تشویق یه تیم به تیم حریف فحش بدیم؟
فک کنم بیشتر از یه موقعیت داشتیم...نقل قول:
اگه ضربات داخل چارچوب رو موقعیت گل حساب کنی دقیقا یه موقعیت گل بودنقل قول:
رشت رانمیدونم اما انزلی بدترین ورزشگاه ایرانه :41:وبدترین فحشهارااونجامیدند:41:نقل قول:
چی می گی!!!نقل قول:
از اون حرفا زدیا...
پس اونی که آدریانو آلوز از لای پای بازیکن استقلال شوت زد به سمت اشکان نامداری چی بود؟!نقل قول:
یا اون چندتا شوت از راه دوری که پگاهی ها زدن و نزدیک بود نامداری گل بخوره چی؟؟؟
فقط داخل چارچوب ها رو گفتم...
جوابشو باید همینجوری میداد:27:نقل قول:
دیگه این حرفو نزنیها ناراحت میشم!!نقل قول:
:13::13::13::13:
بیکار بودم گفتم به یکی گیر بدم وگرنه آقا رضا شما تاج سر مایی.نقل قول:
ببخشید من به این کارا کاری ندارم ولی مگه همین قلعه نوعی نبود برای بازی مقابل سوریه و کره جنوبی یک ماه لیگ رو عقب انداخت و کل بازیکنا رو در اختیار گرفته بود؟نقل قول:
قلعه نويى در آخر گفت: اردوهاى20 روزه ديگر در دنيا منسوخ شده است اما اين آقا كه از اين مسائل اطلاعاتى ندارد تيم را 20 روز به اروپا برد و كسى هم نپرسيد با كدام منطق اين كار را انجام داد
من نود رو نصفه نیمه دیدم.. دعوای قلعه نوعی و علی دایی رو هم نصفه دیدم..نقل قول:
آخر نفهمیدم تو این دعوا حق به کی داده شد..
اینم از ایده های دایی.عمدا این کارو کرده.خودشون هم گفتن که بازی نکردن به نفعمونه.
فرزواني در گفت و گو با فارس:
بازي نكردن در ليگ برتر به سود سايپا است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سايپا گفت: بازي نكردن در ليگ برتر به سود ما است و مربي جديد فرصت پياده كردن ايدههايش را خواهد داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رضا فروزاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي نكردن سايپا در ليگ برتر تا حدودي به سود ما است، به هر حال بازيكنان مليپوش در تمرينات ابتداي فصل در كنار تيم نبودهاند و فرصت زيادي براي هماهنگي نداشتند.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه سرمربي مدت كوتاهي است كه در كنار تيم است با داشتن زمان بيشتر فرصت مناسب براي پياده كردن ايدههايش پيدا ميكند.
فروزاني در خصوص اينكه علي دايي با دعوت 5 بازيكن از سايپا عملا فرصت خوبي به اين تيم داده است، گفت: به هر حال نظر سرمربي تيم ملي مهم است و اينكه به چه بازيكناني نياز دارد. به عقيده من بازي نكردن سايپا در ليگ مفيد است؛ اما اگر از سويي ديگر بخواهيم به آن نگاه كنيم بايد بگويم در حال حاضر نيز مليپوشان همراه تيم ما تمرين نميكنند و شرايط خيلي فرقي نكرده است.
دستيار ليتبارسكي در تيم سايپا در خصوص اينكه سرمربي آلماني چه نظري نسبت به لغو ديدار اين تيم داشته و آيا نسبت به اين بينظمي معترض است يا خير، گفت: ايشان با توجه به تجربه مربيگري در تيمهاي مختلف ميداند هر مربي كه بتواند خود را با شرايط وفق دهد موفق خواهد شد و در اين خصوص هم صحبت خاصي نكرده است.
انتهاي پيام/
کسی میدونه تکرار نود رو کی از irib میذارن؟
نود که تکرار نداره ولی قبلنا یکی یه سایتی به من معرفی کرد که اونجا تکرار برنامه ها رو پخش می کردنقل قول:
امیر خان هم چه گیر عظیمی به دایی داده :دی
من به جای دایی بودم تا یه هفته سرمو بلند نمیکردم!!
تمرين پرس پول يس كنار بازيكنان استقلال برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال تيم پرس پول يس امروز صبح در كنار بازيكنان استقلال، در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تمرين از ساعت 10 در آكادمي ملي المپيك برگزار شد. اين تمرين كه پس از 2 روز استراحت قرمزپوشان برگزار شد، بازيكنان ابتدا به دويدن در محوطه باز و سپس زدن وزنهاي سبك در سالن بدنسازي پرداختند.
در انتها نيز زير نظر كادر فني، به حركتهاي سرعتي و مارپيچ پرداختند.
* افشين قطبي، ماركو، عابدزاده، ابراهيم پور، عليرضا نيكبخت واحدي و حسين بادامكي غايب بودند. بهادر عبدي و پتروويچ به صورت اختصاصي تمرين كردند.
* تعداد زيادي از دانشآموزان براي گرفتن عكس يادبود با بازيكنان، به محل آكادمي آمده بودند.
* بازيكنان تيم فوتبال پرس پولي س به دستور كادر فني، تمرين ويژه را روي كفپوش سالن بدنسازي انجام دادند تا از هرگونه مصدوميت زانو دوري كنند.
* تمرينات در شرايطي برگزار شد كه بازيكنان استقلال نيز در مجموعه ورزشي انقلاب تمرين داشتند و در چند صحنه با برخورد با آبيپوشان، به سردي با يكديگر برخورد كردند.
* ايوان پتروويچ و آتسو به مدت نيم ساعت بيشتر از سايرين تمرين كردند.
آخه یادمه چند وقت پیش، ظهر نشستم پا تلویزیون دیدم نود داره! فکر کنم irib1 بود. نمیدونم.:41:نقل قول:
اسم سایت یادتون هست؟
استقلال تهران نبايد با دايي و تيم ملي همكاري ميكرد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: وقتي دايي اهميتي به باشگاه ها نمي دهد، ما هم نبايد با او همكاري مي كرديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره باخت استقلال مقابل پگاه اظهار داشت:اين شكست تمام شد؛ ولي بيش از آنكه نسبت به آن ناراحت باشيم، از رفتاري كه با تيم شد دلگيريم.
وي افزود: در فصل نقل و انتقالات مبالغ بالايي هزينه كرديم تا از بازيكنانمان استفاده كنيم؛ اما آقاي دايي براي بازي مقابل فلسطين و قطر بازيكنان را از ما گرفته است. واقعا در اين فدراسيون چه مي گذرد؟
سرپرست استقلال با انتقاد از تصميمات كادر فني تيم ملي ادامه داد: چرا سپاهان و سايپا بازي بازي نمي كنند؛ اما بقيه تيم ها بايد بازي كنند تا ببازند؟ در فوتبال ايران مهره ها سرنوشت ساز هستند. نمي گويم اگر طالب لو و كاظمي را داشتيم حتما مي برديم؛ اما نبود آنها به لحاظ روحي به سود حريف بود.
نظري اضافه كرد: مگر فقط ايران در دور مقدماتي جام جهاني قرار دارد كه اين تصميمات گرفته مي شود؟كدام يك از تيم هاي ديگر چنين بلايي سر ليگ خود مي آورند؟ بازي تيم سپاهان تعطيل مي شود چون فيرات با دايي دوست است و سايپا نبايد بازي كند چون خودش همه كاره اين تيم است.
سرپرست استقلال با بيان اين نكته كه خدا جاي حق نشسته است، افزود: استقلال تيم كوچكي نيست كه دايي چنين رفتاري را در پيش گرفته است. مردم عاقل هستند و معني اين تصميم ها را مي فهمند.
نظري جويباري در ادامه با اشاره به فحاشي هواداران پگاه اذعان داشت: هواداران پگاه پيش از آغاز بازي با استفاده از الفاظ ركيك تيم ما را آزار داده و تا پايان بازي به رفتار خود ادامه دادند. اهل شمال ايران هستم؛ ولي ديروز از اين رفتار گيلاني ها خجالت كشيدم. آقايان منشور اخلاقي تهيه كرده اند؛ اما هيچ حركت فرهنگي در اين فوتبال ديده نمي شود.
تيم استقلال تهران روز گذشته با نتيجه يك بر صفر مغلوب پگاه گيلان شد.
برنامه نودنقل قول:
ساعت 22:45 از :
شبکه سوم سیما
تکرار : ساعت 10 صبح چهارشنبه از IRIB2
تکرار : ساعت 2:10 صبح چهارشنبه از IRIB1
تکرار : ساعت 20:30 سه شنبه از IRIB1
راست و دروغش پای گوگل ..
خودم ندیدم.. سرچ کردم..
دمت گرم عماد جان. :46: بد جوری تو کف برنامه ی دیشب بودم.نقل قول:
خواهش میکنم.. ولی همونطوری که گفتم، مطمئن نیستم.. اگه درست بود، صحتش رو تأیید کن که اگه بعداً کسی این سؤال رو دوباره پرسید، مطمئن جوابش رو بدیم..نقل قول:
توتلویزیون شبکه 3 پخش نمیکنه چون بعضی موقعها مجبورندسانسورش کنند
این مربوط به فک کنم خیلی وقت پیشه
من مدتهاس ندیدم تکرارش پخش بشه!
اینی که من تو اینترنت پیدا کردم، تاریخ پستش، حدوداً 4 یا 5 ماه پیش بود..نقل قول:
من اینو میبینم اگه یادم نرفت اگه گذاشت خبر میدم.نقل قول:
تکرار : ساعت 20:30 سه شنبه از Irib1
بریم تو تاپیک ل*گ*ی ها درگیری ایجاد کنم سرگرم بشیم؟
برنامه نودنقل قول:
تکرار : ساعت 11 صبح چهارشنبه از جام جم 2 (چک شد..)
تکرار : ساعت 2:25 صبح چهارشنبه از جام جم 1 (چک شد..)
کد:http://jjtvn.com/conductor_view.aspx
چکارشون داری..نقل قول:
یه موضوع بده، خودمون اینجا میبحثیم :31:
پوستر وحید طالب لو 1 :
حجم فایل : 159.8 کیلو بایتکد:http://irapic.com/uploads/1192146749.jpg
پوستر وحید طالب لو 2 :
حجم فایل : 161.01 کیلو بایتکد:http://i3.tinypic.com/3z882e0.jpg
اگه بیکاری، بشینیم چند تا فحش و فضیحت به علی دایی بدیم. :31:نقل قول:
نه ترو به خدا.. تو دلت فحش بده، ولی اینجا نه..نقل قول:
انتقاد کن، ولی انتقاد سازنده :blink: :31:
پوستر وحید طالب لو 3 :
حجم فایل : 891.75 کیلو بایتکد:http://------------/images/wp/Taleb%20Loo/vahid-talebloo5.jpg