اره سایت هایی که هاستشون توی ایرانه میره ولی سایت هایی که هاستشون تو خارجـــ که نمی ده :n02:نقل قول:
Printable View
اره سایت هایی که هاستشون توی ایرانه میره ولی سایت هایی که هاستشون تو خارجـــ که نمی ده :n02:نقل قول:
نقل قول:
اصــل اینه روی هاست های خارجی اون سرعتو بده که نمی ده :n10:
پس دیدی بهرحال تا 180 میره:n07:نقل قول:
ای دروغگو:n09:
ولی خداییش پینگ خیلی خوبه دمشون گرم من از همینجا تشکر میکنم
سلام دوستان
تصمیم دارم فن آوا بگیرم ولی دو دلم نمیدونم رضایت بخش هست یا نه
من دانلود ندارم
برام پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
ساکن تهران - امامت هستم تو این منطقه کسی هست
فن آوا خوبه؟
دوستان DNS فن اوا چی هست؟
سلام دوست عزیزمنقل قول:
پینگ فن آوا بین 60 تا 200 میچرخه ، من داشتم قطعی لامصب زیاد داشت به خاطر همین عوض کردم آی اس پی رو رفتم مخابرات :n16:
ولی برای دانلود خوبــه ، شاید مشکل از مرکز ما بوده و در مرکز شما مشکلی نباشه
سلامنقل قول:
حاجی من که گرفتم راضیم.
تعرفه هاش خیلی خوبه.
قطعی هم نداره.شاید یه 5دقه افت سرعت داشته باشی بعد ردیفه.
دانلودم که حرف نداره دمشون گرم.
پینگمم 60 یا کمتر میچرخه.
به حرفای دوستمون شایان هم توجه نکن:n09::n09:
بچه ها کسی اطلاعاتی از سرعت تایم رایگان برای سرویس حجمی 1 مگ داره ؟ سرعت اسمی یا بالاتر ؟
داشتم عالی بود بالاتر میرفت شبی 3 4 گیگ می گرفتم :n01:نقل قول:
دوستان VPI / VCI فن آوا چند هستن ؟
8 / 35 هستش :n16:نقل قول:
نقل قول:
تا چقدر بالاتر میرفت؟ الآن سرویستون چیه؟
200 چون رو 2 مگ بسته بودن بالاتر نمی رفت ، اومدم بیرون از فن آواقطعی زیاد و پینگ مضخرف داشت ولی دانلودش عالی بود :n01:نقل قول:
نقل قول:
من الآن 512 نامحدود برنزی هستم. به نظرت ارزش داره تموم که شد درخواست حجمی 1 مگ رو بدم؟ یا همین نامحدود 512 بمونم بهتره؟
پینگم بد نیست، قطعی خیلی به ندرت، سرعتم نزدیک به سرعت قید شده در قرارداد هست ( کمی بیشتر یا کمتر )
سلام سرعت نامحدودت چقدره تو سرویس 512 بعدشم مصرف منصفانه است یا نه منظورم اینه که در طول دوره سرویس اگه از یک حدی بیشتر استفاده کنی منظورم ترافیک مشخص شده مثلا صبانت 20 گیگ با سرعت واقعی میده بعدش سرعتت رو تقسیم به ده میشه مثلا 512 60 تا 64 تا سرعت میده که خیلی هم گرونه88 هزار تومان پس از 40 گیگ دانلود در ماه سرعتتو پایین نمیارن و اینکه ضریب اشتراکش 1 به چند است و پایین ترین سرعت شما چند می باشد؟ با تشکرنقل قول:
کسی درباره طرح ویژه(مودم+سرعت6مگ و . . .) نداره؟!؟
ارزش داره پارس افلاین رو بیخیال بشم بیام فن آوا؟؟؟
نقل قول:
برای سرویس 512 نامحدود برنزی:
- ضریب اشتراک 1 به 8 هست و همیشه سرعت روی یک هشتم قرار داره ( به ندرت پیش میاد بیشتر بشه )
- سرعت دانلود روی 4 مگابیت ( 4096 کیلوبیت ) بسته شده که با توجه به یک هشتم بودن به همون سرعت خود قرارداد یعنی 512 میرسیم. یعنی فن آوا با این کارش هم مشتری رو راضی نگهداشته هم دهن سازمان تنظیم مقررات رادیویی رو که شرط کرده برای نامحدود باید اشتراکا 1 به 8 باشه رو بسته
- مصرف منصفانه داره ولی مصرف منصفانش 170 گیگابایت در ماهه که اگر خودکشی کنی هم نمیتونی تمومش کنی!!! من ماه قبل 130 گیگ دانلود داشتم :n29:
در کل سرویس جالب و خوبیه.
در مورد پینگ و قطعی هم بستگی به منطقه، فاصله از مرکز مخابراتی، سیمکشی داخلی ساختمون، تلفنای وصل شده به خط و... داره
ممنون دوست عزیز در ضمن فکر کنم کامپیوتر شما ۲۰ ساعت از ۲۴ ساعت روشن بوده چون با سرعت ۶۴ تا ۳۰ روز ۱۳۰ گیگ یک رکوردهنقل قول:
اره می ارزه بهتر از 512 ولی مصرفت خیلی بالاس نیا در حد دانلود باشه خوبــه که عالیــه :n02:نقل قول:
سلام به همه بر و بچه های گل تاپیک فن آوا:n16:نقل قول:
عزیزدل من ازشون پرسیدم، گفتند که 20 گیگش گویا روزانه است، و 180 گیگ دیگه محدودیت زمانی هست که فکر کنم گفتند که در بازه 4 تا 10 صبح هست.
کلا نمی دونم چرا هیچ شرکتی درست حسابی در مورد طرح های ویژه داخل سایت اطلاع درست نمیده.
البته کلا برای محدوده ما متاسفانه پورت خالی وجود نداره، ولی من خودم گول این مورد را خوردم،آخر هم از اینجا رونده از اونجا مونده شدم!:n03:
احسنت! :دی کاملا درسته :n09:نقل قول:
کسی میتونه بگه که سرعت ۱ یا ۲ مگ حجمی با نامحدود طلایی فن اوا در چه حدیه ؟ مثلا ۱ مگ حجمی تا ۴ مگ یا بالاتر سرعت میده یا نه ؟
من 1مگ نامحدود دارم خیلی راضیم
پینگ تو بازی 50
دانلود خوب
قطعی 1بار
فقط پشتیبانیش تعطیله یعنی دختراش هیچی نمیدونن کرکر خندس:n09:
سلام
سرویسهای حجمی روی چه سرعتی بسته میشه؟
سلام آقا من مغزم پکید!؟ همه تایپکا رو خوندم یک درمیون نظر خوب و بد میدن فن آوا هم اینجوریه . الان از رومخبرات گرفتم 1 مگ سرعتش رو 30 هست 46 چوق. پینگم با اروپا بین 250-300 و با 8.8.8.8 300 تا هست. با سرورای بتلم بجز یکی دوتا بقیه بین 400 تا 500 میگردن. با این وضع فن آوا نامحدود 1 بگیرم چه جوری میشه ؟ ماهانه 20 گیگ حداکثر dl م هست ولی معمولا به 10 نمیرسه. پینگ تایم خوب میخوام واسه گیم. بگیرم ؟ (هم وضعش تو تهران و هم شهرستانو بگید plz )
پینگش جالب نیست، من که با پینگش تو CS مشکل دارم.نقل قول:
معمولا قطعی داره!
اما اگه مخوای فقط دانلود کنی نسبتا خوبه!
یک سوال ، الان من سرویس های نامحدود رو نگاه کردم ، جندتا سرویس نامحدود مختلف وجود داره.
مثلا برای 1 مگ 3 تا تعرفه هست :
DP-1024-BU سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 459,000 ریال
DP-1024-UN سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 600,000 ریال
DP-1024-GU سرويس 1024Kbps با ترافيک ماهيانه نامحدود 1,654,800 ریال
برای سرعت های دیگه هم وجود داره ، می خواستم بدونم فرق اینها چیه ؟ سرعت دانلودشون چقدر فرق داره ؟
با سلام من از شیرازهستم زنگ زدم گفتن سرویس های برنزی دیگه ارایه نمی شه
سرویس های نقره ای هم بهم گفتند امکان ارائه وجود نداره و فقط سرویس طلایی وجود داره که 1 مگ 85 تومنه اینم از شانس ما هست
من دارم به این دوستانی که از فناوا تعریف میکنن شک میکنم!
از ظهری سرعت 1/5 شده من هرچی زنگ میزنم میگن کمبود پهنای باند پیدا کردیم و سراسری و به مرکز شما ربطی به زودی رفع میشه! نمیدونم زود یعنی کی! و شرکتی که یهو پهنای باند کم بیاره رو نمیدونم چی باید بهش گفت! یعنیی هیچ برنامه ای و نظمی تو کارش نیست....
من حدود 6ماه دارم فناوا تا قبل عید خیلی خوب بود اما بعد عید خیلییییییییییی بد شده...
این پینگ ها از سرور های داخلی و خارجی رو نگاه کنید و لذت ببرید
خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن اوا توی روز قطعیش زیاد شده من تو روز 2 تا 3 بار قطعی دارم
سلام دوستان
در حال حاظر فن آوا چند تعزفه برای 2 مگ نامحدود داره ؟
توی لیست تعرفه های موجود در سایتش فقط طرح برنزی رو با ماهی 89400 زده.
ارزونترینش همون سرویس هستنقل قول:
میخوام بدونم برای 2 مگ نامحدود ، تعرفه ی دیگه ایی هم داره ؟نقل قول:
من اضفهانم دو مگ نامحدود دارم اینجا ماهیانه 96/5 هست حدودانقل قول:
بله هست که حدود 200 هزار تومن هست 2048 Gu:n16:نقل قول:
دوستان ی سوال سرویس 512 gu که قیمتش با 2 مگ نامحدود برنزی تقریبا یکیه سرعت دانش و اینا چجوریاس؟
با سلام اول من می خواستم سرویس برنزی رو بگیرم که نمایندگی شیراز بهم نداد و منم پیگیر از تهران شدم که بعداز 2روزبهم اعلام کردند که می دیم الان سرویس 2 مگ برنزی رو گرفتم ولی سرعتش بالاتر از 180 نمیره در صورتیکه که باید 250 باشه دوستان اگه کسی راه حلی بلده خواهشا راهنمایی کنه - چون نه خطم نه نویز داره نه مشکله دیگه ای
منتظره راهنمایی دوستان هستم
مشکل از سیم کشی داخلی یا از مخابرات هست و 250 تا نمیده حداکثر 210 هست برای این سرویس :n01:نقل قول: