نکنن این کارو خوبهنقل قول:
قیمتش جهانی میدونی چه قد گرون میشه؟؟
Printable View
نکنن این کارو خوبهنقل قول:
قیمتش جهانی میدونی چه قد گرون میشه؟؟
بابا 600 تومن که خوبه!
اینجا(دوشنبه) لیتری 1.5 دلار شده بنزین...
اینجوری نمیمونه کوچه ما هم عروسی میشه !
سلام دوستان
من کمک فوری میخواستم بین خریدن 2تا ضبط موندم کمک کنید کدوم رو بگیرم
1_pioneer 8950
2_pioneer 6950
اینم لینک معرفی این دو ظبط
1_http://www.it2100.com/index_eproduct_view.php?products_id=1588
2_http://www.it2100.com/index_eproduct_view.php?products_id=1589
من زیاد انگلیسیم خوب نیست دوستان ببینید راهنمایی کنید
اگه قیمت بازار رو هم دارید بگید البته من خودم قیمت دارم
راستی من ضبط ماشینم pioneer 4850 هستش میخوام بفروشمش البته ظبط خیلی خوبیه سالم هم هست2ماه از گارانتیشم مونده چند بفروشم خوبه؟
به نظر من اگه خوبه و سالمه نفروش.نقل قول:
در مورد دوتای بالایی هم: کد پایونیر هر چی میره بالا بهتر هم میشه.
با این تفاسیر الان بیشتر که فکر میکنم میبینم همین سهمیه باشه خیلی بهتره بیشتر از این لازم نیست گند زده بشه به مملکت ( به مرگ میگیریم که به تب راضی باشیم)نقل قول:
من یه هاچ بک دارم که گفتن از ماه دیگه سهمیه ماشین هاچ بک (206 پراید ماتیز...) رو زیاد میکنن چون گاز سوز نمیشه!
يعني ممكنه به واقعيت تبديل بشه؟:19:نقل قول:
احتمالش خیلی زیادهنقل قول:
شنیدم میشه روزی8 یا 7 لیتر
8950 بهتره ولی6950 میتونه کارت رو راه بندازهنقل قول:
پولش رو بزار یه باند تووپ تر بگیر
سلام و خسته نباشید
---------
بهتره از بحث کردن در مورد بنزین بیایم بیرون ....
اگه بنزین نرخ بین الملل قیمتش بالاست در حدود 1.5 دلار و بیشتر در عوضش پیامد های بالا بودن نرخ بنزین بر روی قیمت خونه ها .. قیمت غذا و پوشاک .. قیمت لوازم زندگی ... قیمت آهن و سیمان و آجر و هر چیزه دیگه در کار نیست ...
اینجا اگه بنزین بره بالا اولین فاجعه تورم قیمت در همه زمینه هاست که نوش جون این مردم فخیمه دولت محمود احمدی نژاد و جمهوری اسلامی باد ...
------
دوستان -
بانکوک از بزرگترین شهرهای جهان هست و نرخ بنزین در اونجا به قیمت 32 بات یعنی در حدود 600 تومان بوده . اما من با 100 بات معادل 3000 تومان کل اون شهر رو زیر پا میزاشتم و به محل اقامتم بر میگشتم ... چیزی هم به اسم تورم در اون دیده نمیشد .
و نکته جالب تر از همه این بود که کشور تایلند چیزی به اسم نفت نداره !
این خبر خوش هم مبارک مردم فخیمه دولت جمهوری اسلامی ! :2:
:41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
واقعا آدم افسردگی میگیره
ایران رو نفت خوابیده خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
ببخشین اگه یه هو پریدم وسط یه بحث!
میشه نظرتون رو در باره مگان هاچبک بگین؟
مرسی.
من مگان (2000) رو نسبت به تمام همرده های 2.0 موجود در ایران برتر میدونم .
سهیل خوبی؟؟؟
تعریف کن بینم چه خبر بود اونجا؟؟؟
آقا این بنزین که رو کارت مونده ذخیره میشه یا میسوزه؟
اگه 6ماه تموم شه میسوزه. قبلا که اینو میگفتن.نقل قول:
بچه ها خوبین؟؟؟
خواهش میکنم اگه هر کی درباره پخش ماشین مطلبی مقاله ای چیزی داره برام بزاره
خیلی خیلی ممنون میشم چون واقعا گیرم
با تشکر
میخوای بخری؟؟؟نقل قول:
چی؟
نه عزیزم درباره تعمیراتش مدارات داخلیش و ... مطلب میخوام برای تحقیق کلاسی
ممنونت میشم اگه کمکم کنی
یکی از بهترین لحظات رانندگی برای خیلی ها، بارش باران است. اما رانندگی در برف و باران مهارت بیشتری می خواهد. چرا که خیابان های خیس یکی از عوامل مهم تصادفات رانندگی محسوب می شوند و تنها رعایت نکات ایمنی است که از این لحظات، خاطرات خوب بارانی می سازد.
همانطور که می دانیم دلیل عمده افزایش تصادفات رانندگی در روزهای بارانی و برفی ، کاهش ضریب اصطکاک لاستیک ها با زمین و همچنین کاهش دید رانندگان است.
رعایت نکات زیر به هنگام رانندگی در روزهای بارانی و برفی به افزایش ایمنی در رانندگی می انجامد:
1) هنگامی که لازم است توقف کنید، ابتدا سرعت تان را کم کم و با نیش ترمز های پی در پی به حداقل برسانید و هیچ وقت به طور ناگهانی پایتان را روی ترمز نگذارید.
2) در فصول بارانی و برفی، آرام و با احتیاط رانندگی کنید، رعایت این موضوع سر پیچ ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
3) اگر ماشین تان شروع به لغزیدن کرد، به آهستگی فرمان را در جهتی که می خواهید حرکت کند، بپیچانید و سعی کنید ماشین را با نیش ترمز متوقف سازید.
4) از چاله های آب دوری کنید و با رعایت فاصله مناسب در همان مسیری که ماشین های جلویی حرکت می کنند، رانندگی کنید.
5) پیش از خروج از خانه حتما ماشین خود را از نظر نقص فنی مانند کارکرد صحیح ترمز ها، فرمان، بخاری و برف پاک کن ها ارزیابی نمایید و استفاده از ضدیخ را به تعویق نیاندازید.
6) بستن کمربند ایمنی را فراموش نکنید و با سرعت مجاز حرکت کنید حتی اگر خیابان ها خلوت هستند.
7) از حمل بارهای خطرناک مانند کپسول گاز، بنزین، مواد سوختنی و شیمیایی و همچنین وسائل گرم کننده مانند گاز پیکنیک و چراغ های نفتی و گازی کوچک پرهیز کنید.
8) وقتی شیشه ها و آینه های ماشین بخار می کنند شیشه های جلو را تا حد کمی پایین بیاورید تا هوا در ماشین جریان داشته باشد و بخار شیشه ها از بین برود و دیدتان کم نشود.
9) سبقت گرفتن با سرعت زیاد در روی سطوح خیس و لغزنده موجب منحرف شدن مسیر خودرو می شود.
10) استفاده از نور بالا به خصوص در شب های بارانی بسیار خطرناک است و می تواند سبب بروز تصادفات بسیار شدید شود.
تو جادهى لغزنده (و نيز هنگام دريفت)، به وسط پيچ كه مىرسيم بايد فرمون رو خلاف جهت پيچ بپيچونيم، چون در غير اين صورت ماشين يهو دور خودش مىچرخه!نقل قول:
◙
سلام دوستان
آقا من نمیدونم چرا اینجوریه ؟ من پست های تاپیک رو از روی ایمیلی که به ادرس پست الکترونیکی من فرستاده میشه میخونم . الان چند روز بود که دیدم ایمیلی از تاپیک نیومد گفتم حتما خوابین ! اومدم دیدم نه بابا 5 تا 6 تا پسن زدین ولی به من خبر نداده جی میل . نمیدونم والا !
نقل قول:
چاکریم . خبر خاصی نبود . فقط هر چی دنبال حمید گشتم پیداش نکردم .حالا نمیدونم شاید من آدرس رو اشتباه رفتم ولی دیگه از این کروکی که از محل a.r.t 'گرفتم چیزی واضح تر نبود ! بعدش هم تنها نکته جالب این بود که تو این کمپانی 80 درصد پرسنل ایتالیایی بودند ! نمیدونم شاید اینجایی که ما بودیم یه a.r.t دیگه بود ! ببینید کروکیش رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://tinypic.com/view.php?pic=6kqgjed&s=1
تا 600 لیتر ذخیره میشه . اگه هر چند تا بیش از 600 باشه میسوزه .نقل قول:
این کار رو که بکنی میری تو حرکت دایره ای ! یعنی تو دریفت ! بابا این کار رو نکنید با خومواده یا برای اولین بار که میرین تو باقالی های ته دره !نقل قول:
منظورم موقعى بود كه ماشين شروع به ليزيدن مىكنه...
◙
دوستان سلام شرمنده من هر چند وقت 1 بار ميام تاپيك نابود ميكنم پارازيت ول ميدم ولي من هنوز ماشين گيرم نيومده 1 ماشين تو مايه هاي 12 تا 15 تومن بديد من برم ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟
ماشین کشیده بالانقل قول:
ولی داره ارزون میشه یه کم صبر کن
..............
چه جور ماشینی میخوای ( چند نفرین
انـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــقدر تنوع ماشین تو ایران زیاده که میدونم واقا موندی که از بین این همه ماشین کدومش رو انتخاب کنینقل قول:
ریو . 405 سمند 206 ورنا گل همین چنتاس
باید ببینی برای چی می خوای ماشین رو
من با 25 هزار تومن 24 ساعت یه هوندا sr_v فول آپشن اتوماتv6 و 3.5 رو بدون راننده در اختیار داشتم ! تازه اگه ماهیانه میخواستم اجاره کنم روزی 15 هزار تا برام آب میخورد ! خیلی جالبه ! تو تهران از زعفرانیه تا آزادی بخوای بری با آزانس 15 تا خمینی پیادت میکنند !
من پیشنهاد میکنم ماشین نخر ! چون تو واقعا حرام ترین پول رو باید داشته باشه طرف که 15 میلیون تومن برا 405 پول بده ...:2:
سهيل، نظرت در مورد هيونداى كوپه چيه؟
◙
سلام من ديدم نوشته دنياي اتومبيل اومدم من يك 405 دارم ولي دستيش اينجا كه ميگيري دوكيلومتر:41: جلو تر واي ميسه چكار كنم
كارهاي كه كردم 1 رگلاژ كردم 2لنتهارو چك كردم ولي درست نمي شه فقط ته ماشين مي خوابه:18:
البته شرمنده نمي دونستم كجا مطرح كنم
والا چه عرض کنم .
ماشین خیلی رو فرمیه . شاید مناسب ترین گزینه به نسبت پولی که میدیم در رده کوپه ها باشه .
--------------
رینگ های فابریک الومینیوم 16 و 17 سیستم e.b.d
--------------
مثل همه موتور های هیوندای 4 تا 5 نوع موتور مختلف داره که خوب در سری کوپه تاپ ترینش 2.7 و 24 سوپاپش هست این هم انواع موتور هاش :
Model 1.6 Manual 2.0 Manual 2.0 Automatic 2.7 V6 Manual 2.7 V6 Automatic
Type 4 cylinder DOHC 16 valve---- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 4 cylinder DOHC 16 valve--- 6 cylinder DOHC -24 valve --- 6 cylinder DOHC 24 valve
در مجموع جواب میده . نسبت به قیمت در مقایسه با سری های کوپه اودی یا تویوتا یا مرسدس ... و .... خیلی مناسب تره
اینجا هم چیزای بدی نیست !
کد:http://www.hyundai.co.uk/newCars/coupeSiii/technical
ترمز دستى همين اندازه كه جلوى حركت ماشين ايستاده رو تو يه شيب 30-20 درجه بگيره كفايت مىكنه، مگه اينكه اهل انجام دادن حركات نمايشى باشى.نقل قول:
◙
بگو 13 درجهنقل قول:
اهلش هستم كما بيش
نقل قول:
دوست عزیز . به جمع بچه های اینجا خوش اومدی . سیم ترمز دست رو عوض کن و از نوع انگلیسی بزار . اگه میخوای ترمز دست استاندارد داشته باشی بعد از تعویض سیم دستی و رگلاژ اون و بازدید کاسه چرخ عقب و لنت اون به یک دستی استاندارد 405 فابریک میرسی .
اگه طرفدار انجام حرکات نمایشی هستی باید حرفه تر از این حرف ها باشی . برای اجرای حرکات نمایشی با استفاده از ترمز دستی رگلاژ ترمز دست رو خود راننده باید تنها به چرخ عقبی اختصاص بده که مهارت اجرای تکنینک از سمت اون چرخ رو داره ( این یه کم درکش سنگینه . ولی اونهایی که حرفه ای به اجرای حرکات نمایشی میپردازند این کار رو میکنند )
اگه هفته یه دستی میکشی و 4 تا اشپیل و از این کارا همون قسمت اول کافیه .
موفق باشی
سلام دوستان
راستش من يه مقاله در باره ي بالنها( همون كيسه هايي كه جديدا بر روي ماشين ها نصب ميشه و تقريبا كار كمك فنر رو انجام ميده)
لطفا طرز كار و همين طور ساختمونش رو توضيح داده باشه
خيلي واسم مهمه لطفا كمك كنين
آقا من 1 ماشين ميخوام
1: صندوق دار
2: ما 4/5 نفريم(يعني بزرگ باشه)
3:از نظر فيزيكي محكم باشه
4:برا سفر تو جاده كم نياره(نه اينكه خدا باشه ها )
من نظرم مزرا 323fl يا 323glx هست شما چي ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟
1 توضيح هم در مورد نيسان پيكاپ بديد ممنون مي شم
kiwi جان، اول بگو وضعيت جيب مبارك در چه حاله؟!
◙
گفته بود کهنقل قول:
15 تومن اگه مزدا بهت بدن خوبه 323نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه یکی از اون ماشین ها رو نام ببری ؟؟:18:
احیانآ اشتباهی که عنوان نکردی ؟؟!
كسي نيست كه جواب منو بده كمك كنين بابا