من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
Printable View
من توی یکی از همین مراحل اولیه گیر کردم تو نقشه یه علامت گوش زده بعد میرم میرسم دو آدم دارن با هم حرف میزنند ولی وقتی دقیقا میرم تو مختصات خبری نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم
شما باید به روی اون فرد مورد نظر با دکمه f بری تو مختصاتش ولی دقت کن بری به یکنقل قول:
جایی مثل صندلی هستش که 2 نفر دیگه هم نشستن شما هم برو و بشین روش..اون موقع حله.
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون :)
اخه سیستمت رو بگونقل قول:
سلام دوستان
من بازی رو که اجرا میکنم تقریبا 80 تا 90 درصد cpu رو میگیره ! و هنگام بازی بشدت گیر میکنه و کند میشه !
کسی این مشکل رو داشته قبلا ؟ یا پچی هستش که این مشکل رو فیکس کنه ؟
ممنون
مشخصات سیستم :
کد:CPU Athlon 64 x2 3500+
Ram Geil 2x1GB Dual Kit
VGA Radeon HD 4850 512MB DDR3
نقل قول:ایرادی به سیستم وارد نیست. آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:نقل قول:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
Assassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MBکد:http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=AssassinsCreedv1.02NoDVDFixedexeEng.rar
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سلام
می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
مشکل از CPU هستش . هر کاری میکنم بازم کل CPU رو میخوره .نقل قول:
اگه دیدین حل نشد. تنظیمات گرافیکی رو یکی یکی دستکاری کنین و نتیجه کار رو مشاهد کنین.
سرچ کردم و دیدم خیلی ها هم مثل من این مشکل رو دارن .
حالم از بازی هایی که با یه سری سخت افزار خاص کار میکنن بهم میخوره -.-
دانلود کن بعد نصبش کن . البته اگه نسخه قدیمی باشه خودش قبل شروع بازی آپدیت میکنه .نقل قول:
می شه بگین چه جوری باید از این پچ استفاده کرد؟ یعنی چه جوری باید با استفاده از این پچ ورژن بازی رو ارتقا داد؟
آقا این assassin creed 1 ه یا 2؟؟؟؟؟؟
شماره 1 هست ، شماره ی دوم هنوز رلیز نشده و تاپیکش در بخش اخبار بازی موجوده!نقل قول:
دوستان من تو یه جایی گیر کردم . تو مرحله آخر وقتی با المعلم درگیر شدم و یک بار بهش ضربه زدم و انداختمش زمین یه هو رفت بالا تو قلعه و دیگه دستم هم بهش نمیرسه یعنی من پایین موندم و اون بالا . الان نمی دونم باید چی کار کنم که بیاد پایین تا بتونم بکشمش. هر کس می دونه کمک کنه؟
امیدوارم تونسته باشم منظورمو خوب منتقل کنم.
فكر كنم غيب ميشه بگرد داخل باغ پيداش ميكني!تا جايي كه يادم مياد تو قلعه نميره!
ولی رفته اون بالا تو قلعه وایساده . هر چی هم که داخل باغ می گردم نمی یاد پایین. نمی دونم چرا این جوری شده. آره منم بار اول که بازی کردم داخل باغ قایم می شد ولی این بار رفته اون بالا تو قلعه .
نقل قول:
منم الان دقیقا همین جا گیر کردم . المعلم رفته اون بالا و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. تمام باغ رو گشتم ولی هیچ خبری ازش نیست.
پلیز کمک.
یه لود مجدد بکن درست میشه.
ببخشیدا منظورت از لود مجدد چیه؟
منظورم load بود.
load هم کردم نشد. یعنی واقعا هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی زور داره تا این جا بازی رو ادامه بدی ولی نتونی تموش کنی.
آخرین پچ بازی یعنی پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش رو از آدرس های زیر دریافت کنین. شاید مشکلتون حل بشه:نقل قول:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
Assassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MBکد:http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=AssassinsCreedv1.02NoDVDFixedexeEng.rar
دوست عزیز
اتفاقا من از اول بازی رو با همین پچ شروع کردم یعنی ورژن 1.02 ولی الان در آخر بازی به این مشکل مسخره بر خورد کردم.
خب برادر من مرحله رو replay کن!
وقتی یکبار تمومش کردی مشکل از کرک و پچ نیست!
شاد باشی.
سلام من بازي رو تا شهر چهارم ميرم وقتي وارد شهر ميشم از بازي مياد بيرون مشكل چيه ؟
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟ :blush:
خوب شما نباید زیاد به کسی که دنبالش میکنید نزدیک بشید!نقل قول:
مخلصیم... خوبید؟
آقا من تو شهر اولی فکر کنم... یه جایی می ایستم دو نفر حرف می زنن و من باید دنبال یکی شون برم. دنبالش اون یارو می رم ولی اون هی تو مسیر می چرخه و دور و برش رو نگاه می کنه که کسی دنبالش نباشه و هیچی به هیچی.
می شه راهنمایی کنید؟
وقتی زیادی نزدیک بشین ماموریت لو میره!
با يد جيب يارو رو بزني نه دنبالش برينقل قول:
بعد از تموم شدن حرفهاي اون دو نفر دنبال يارو برو و با دكمه اي كه ميگه جيبشو بزن
نقل قول:
مخلصیم... خوبید؟
می شه راهنمایی کنید؟
چرا اتفاقا باید به اون نزدیک بشید!نقل قول:
خوب شما نباید زیاد به کسی که دنبالش میکنید نزدیک بشید!
وقتی زیادی نزدیک بشین ماموریت لو میره!
باید برید نزدیک جیبش، شیفت رو نگه دارید تا نامه رو بدزدید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دست تون درد نکنه بچه ها، لطف کردید
آقا ما رفتیم تو مخفیگاه و با مرده که کوزه رو رنگ می کرد حرف زدیم بعد از تموم شدن حرف دیدم که دیگه لازم نیست اون دو تا مرحله رو رد کنم
الانم بوک سومم
بازم ممنون :blush:
ببخشید که اینو تکرار میکنم ولی یکی جواب منو بدهنقل قول:
منم مشکل این دوست مون رو دارم... چند بارم امتحان کردم ولی نمی شه. اگه باگ باشه چه کار کنم. باید یه بازی سالم بخرم؟نقل قول:
مخلصیمنقل قول:
آقا من نمی تونم تو شهر چهارمی برم. هر وقت می خوام وارد بشم می یاد بیرون. رو همین حساب کرکی که گذاشتی رو دانلود کردم ولی وقتی وارد بازی می شم پروفایلم نیستش. وقتی فایلهای قبلی رو می گذارم دوباره پروفایلم رو نشون می ده. چه کار کنم که پروفایلم رو تو بازی با کرک های جدید نشون بده؟ آدرس ذخیره ی بازی رو می گی. من ویندوز هفت دارم
خسته نباشی :46:
من این پچ امتحان کردم بازم نشدنقل قول:
باید یه سی دی دیگه از یه شرکت دیگه بگیری
مثلا محیط نصبش مال خود شرکت UBI Soft هستشا :41:نقل قول:
من مال خود شرکت نصب کردم توشهر چهارم که میرفتی از تو بازی می پرید بیرون یه سی دی از شرکت h.r.b گرفتم چند تا فایل کم داشت ولی از سی دی قبلی فایلها رو گذاشتم تو این سی دی درست شد حالا دارم بدون مشکل بازی میکنم
نسخه ای که شما در اختیار دارین نسخه ناقص بازی هست و ایراد وارد نشدن به شهر اورشلیم به این دلیله. پس باید به دنبال نسخه نهایی باشین.نقل قول:
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
سلام دوستان خسته نباشید.
من توی این بازی یه جاش گیر کردم
اونجایی که بهم میگن برو TALAL که یک برده فروش هست رو بکش که می شه نفر سوم که باید بکشیمش.
اونجا من وقتی میرم به طرف علامت ضربدر که توی نقشه هست. یک ساختمان هست که اصلا نمیشه بری توش. بعد یک نفر هم بقلش داره سخنرانی می کنه. من چجوری باید برم توی ساختمون. که اون TALAL رو بکشم.
بد جایی گیر کردم خواهشا کمکم کنید
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه... مخلصیم
من تو اون شهری که علامتش صلیب مسیحی هست تو یه جاش گیر افتادم
یه مرده که صورتش رو پوشونده و پشت یه ساختمون بزرگیه به من میگه برو با یکی مبارزه کن و بکشش. من می رم می بینم یه سرباز داره خونه خرابه ها رو می گرده، حالا دنبال چیه نمی دونم. وقتی هم می کشمش مرحله از اول می شه.
می شه راهنمایی کنید من چکار کنم؟ :blush:
یه در دقیقا ضلع شرقی ( در نقشه سمت راست ساختمون) هست که می تونین به داخلش برین...نقل قول:
فکر می کنم تو شهر اکرا گیر کردین و باید بی سر و صدا سرباز رو از پشت با تیغ مخفی ناکارش کنین.نقل قول:
آقا...؟
وقتی من ماموریت ها رو تو شهر ها انجام می دم، یکسری ماموریت ها مخفی می مونن. بعد که می رم تو مخفیگاه برای ماموریت آخر دیگه نمی تونم ماموریت هایی رو که انجام ندادم رو انجام بدم. وقتی هم Reply می کنم باید کل مراحل رو از اول برم.
راهی هست که همه ی مراحل رو نقشه بیاد و همه رو همون اول برم؟
خسته نباشید. :blush:
سلام دوستان مي خواستم ببينم كه چه طور مي شود جيب ان مردي را كه با يك خانم صحبت مي كند بزنم؟
در صورت Reply, باید اون مموری رو از اول شروع کنین. البته وقتی خودتون رو به شهر میرسونین نقشه به همون اندازه ایه روشنه (با رسیدن به View Point) که آخرین بار اون مموری رو تموم کردین.نقل قول:
به آرومی اون مرد رو تعقیب کنین و کلید Shift رو نگه دارین.نقل قول:
تورو خدا یکی بیاد و کمک کنه از کجا باید بفهمم مرحله اورشلیم رو اجرا می کنه یا نه اون یارو(talal)که توی اورشلیم بود رو کشتم بازیم سالمه یا نه؟
کمک کنید دارم میمیرم