سلامنقل قول:
فرمت سلول را بهnumber تغییر دهید بعد از ان اگر سلول به شکل ###### عرض ستون را افزایش دهید
Printable View
سلامنقل قول:
فرمت سلول را بهnumber تغییر دهید بعد از ان اگر سلول به شکل ###### عرض ستون را افزایش دهید
سلام دوست عزیز
من اینکار رو انجام دادم ولی عدد آخرشو صفر می کنه
سلام دوست عزیز
من اینکار رو انجام دادم ولی عدد آخرشو صفر می کنه
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
آخه عددی که من وارد می کنم حدود 16 قم است و هر چی عدد بیشتر از 15 وارد می کنه اگر از چپ به راست بشمریم دقیقا از 16 به بعد اعداد رو صفر می کنه یعنی عدد 6363856596581234
رو به عدد
6363856596581230
می نویسه و بعد از اون هم فقط صفر می کنه
پس جواب من چینقل قول:
سلام
من می خوام اینکارو بکنم نمی دونم شدنیه یا نه ؟ واسه زبان دارم این کار رو میکنم /
کل لغت ها رو تو ستون اول نوشتم و معنی هاشو تو ستون دوم نوشتم/. تو ستون سوم و چهارم می خوام یه حالت درست یا نه تعریف کنم که اگه درست جواب دادم با معنیش برن تو یه ستون دیگه اگه غلط با معنیش برن یه ستون دیگه !
آیا شدنیه ؟ اگه آره بگین ممنون/.
می دونم واسه این کار j5 هستش ولی حالا شما اینو جواب بدین ممنون
باید فرمت سلول رو textانتخاب کنی البته بعد عدد به صورت متن خوانده میشه و برای محاسبات نمی تونی ازش استفاده کنینقل قول:
یه نگاه به این پست بندازنقل قول:
البته چند پست بعد و قبل این پست خیلی بحث شد اونا رو هم یه نگاه بنداز
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6505072&postcount=2910[/PHP]
واحد تغییر عرض ستون ها و ارتفاع ردیف ها چیه؟
کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
سلام
اين خط برنامه رو دارم چی میگه ؟ اجرا نمیشه ؟
;('ndata = xlsread('locdata.xls', 'Sheet1
با سلام
چطور می شه حروف افقی A B C ..... رو از چپ به راست کرد
سلام دوستان
سوال من این بود که چه جوری میشه یک قسمت از یک شیت را به یک شیت دیگه منتقل کرد و اون اندازه هر شیت تغییری نکنه
چون وقتی من کپی پیست می کنم اندازه ها کوچیک تر هستند و باید دوباره دستی بزرگ کنم
ممنون می شم
Page Layout>Sheet left to rightنقل قول:
با سلام
چطور می شه حروف افقی A B C ..... رو از چپ به راست کرد
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
فکر کنم پیکسل هستشنقل قول:
شزمنده
منظورتون رو از نفهمیدم
Page Layout>Sheet left to right
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام آقا امیر چه خبر چشممون به جمالت روشن شدنقل قول:
برای اینکار باید دوبار پیست رو انجام بدی وقتی که کپی می زنی اول کلیک راست کن بعد گزینه past special رو انتخاب و در قسمت اول گزینه column widths رو تیک بزن و ok در مرحله بعدی می تونی با گزینه پیست یا اینتر مرحله دوم رو انجام بدی
البته شاید راه دیگه ای هم باشه ولی من اینو پیدا کردم اگه دوستان راه دیگه ای بلد هستن بذارن
نه نیست، چون فرق دارند مثلا شما وقتی عرض ستون رو میزنی 30 با وقتی ارتفاع یک ردیف رو میزنی 30 به یک اندازه تغییر نمیکنهنقل قول:
وقتی با موس اندازه رو تغییر میدی جلوی اندازه توی پرانتز تعداد پیکسلها نوشته اگه اون رو مساوی قرار بدی سطر و ستون به یک اندازه در میاننقل قول:
پیکسل ها را یکی انتخاب کنید اندازه ها یکی در میادنقل قول:
نه نیست، چون فرق دارند مثلا شما وقتی عرض ستون رو میزنی 30 با وقتی ارتفاع یک ردیف رو میزنی 30 به یک اندازه تغییر نمیکنه
ولی در خصوص اونی که می گید اندازه هایی که داخل پرانتز نیست و نابرابرند, حق با شماست
سلام چه طوری آقا ابراهیمنقل قول:
به سلام آقا امیر چه خبر چشممون به جمالت روشن شد
برای اینکار باید دوبار پیست رو انجام بدی وقتی که کپی می زنی اول کلیک راست کن بعد گزینه past special رو انتخاب و در قسمت اول گزینه column widths رو تیک بزن و ok در مرحله بعدی می تونی با گزینه پیست یا اینتر مرحله دوم رو انجام بدی
البته شاید راه دیگه ای هم باشه ولی من اینو پیدا کردم اگه دوستان راه دیگه ای بلد هستن بذارن
کم سعادتی ما هستش دیگه
عزیز اینی که گفتی را من انجام دادم ولی نشد. احتمالا بد متوجه می شم. میشه یه خورده بیشتر بازش کنی:11:
آقا فهمیدم چه جوریه:دی
شما طبق معمول کپی پیست را که انجام می دهی, بعدش کلیک راست می کنی, سپس special paste, از اینجا column widths را تیک می زنید و همه چیز اوکی میشه
سلام :20:
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چرا وقتی توی اکسل 2010 پرینت میگیری، از سمت چپ یه مقدار سفید باقی میمونه؟؟؟
من تنظیمات Margins رو هم صفر کردم ولی تاثیری نداشت! فکر میکنم جای شیرازه رو خالی سفید نگه میداره...
ممنون
ممنون حرف شما درست، ولی اون عدد قبل از پرانتز واحدش چیه چون مثلا برای عرض 13.57 ولی برای ارتفاع ردیف 75 هستنقل قول:
این برام جالبه که بدونم چیه..ممنون
یعنی شما تنظیماتلازم را در منوی page layout>>Print titleدر تب sheetانجام دادید؟نقل قول:
دراین تب تمام سلولهای که میخواین پرینت گرفته بشن را بادرگ کردن انتخاب کردین؟
اگر این کارهاانجام شده نباید مشکلی باشه:46:
بله دوست عزیز تمام تنظیمات مربوط به نحوه پرینت رو چک و امتحان کردمُ ولی باز اون فاصله قسمت چپ رو حفظ میکنه! :41:نقل قول:
شما چنین مشکلی ندارید؟
چطور میشه یک فایل اکسل که حاوی فرمول هست را طوری در وبلاگ( بلاگفا) قرار داد که بازدید کنندگان از وبلاگ بتونن بطور آنلاین از آن استفاده کنند و فایل حالت اجرایی خودشو داشته باشه؟؟؟
سلام
من یه فایل خروجی csv دارم که با اکسل حروفش در هم بر هم میاد
فونت رو نصب کردم درست نشد.
چی کارش کنم؟
ممنون
کسی نیست کمکم کنه؟نقل قول:
سلام
من یه فایل تکست دارم با چند تا ستون x ,y.z
وقتی میخوام توی اکسل کپی کنم...اکسل نمیتونه ستونهای مجزای فایل تکست رو جدا از هم تشخیص بده و همه رو داخل یک ستون میگذاره
در صورتی که من لازم دارم که ستونها عین فایل تکست در اکسل هم رعایت بشن
باید چی کار کنم برای حل این مسئله؟
کسی نیست کمکی کنه؟نقل قول:
من یه توضیح بهتری بدم شاید بهتر منظورم رو برسونم
من یه فایل تکست دارم مثل عکس زیر
حال وقتی این ستونها رو میخوام کپی کنم توی فایل اکسل....همه ی این ستونها و مقایدر متفاوت ،همشون توی یک سلول فایل اکسل قرار میگیره و ستون،ستون نمیشه
چه کار میشه کرد که مثل فایل تکست مقایدر تو اکسل هم ستون ستون بشه؟؟؟:20:
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز تمام تنظیمات مربوط به نحوه پرینت رو چک و امتحان کردمُ ولی باز اون فاصله قسمت چپ رو حفظ میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چنین مشکلی ندارید؟
نه مشکلی ندارم
چون وقتی print areaمشخص می کنیم یه کادر دور اون سلولهایی که قراره ازشون پرینت گرفته بشه میکشهو تمام این سلولهابدون استثنا پرینت گرفته میشن
قبل پرینت دقت کنید که کل مطالبی که مدنظرتون هست داخل کادرهست یانه؟
در تنظیمات page set upهم در قسمتpage>>scaling فقی adjust toرو انتخاب کنید ومقدارش را طوری انتخاب کنید که دورتادور اطلاعات فقط یک کادر وجودداشته باشه
به اینجا یه سری بزنید:
اول اطلاعات تکس رو در یک فایل ورد کپی کنید واز منویhome>>insert>>tabelبا انتخاب گزینهconvert text to tabel متن را به جدول تبدیل کنیدنقل قول:
حالا جدول را کپی ودراکسل به تعداد ستونهایی که دارید درگ(انتخاب)می کنید وpastمی کنید
یک فایل excel دارای چندین ستون به شکل زیر دارم میخوام بطور مثال asr هایی که کمتر از 50 است در شیت 2 کپی کنم با ماکرو چطور می توانم این کار را بکنم
ASRANSSEIZEASRANSSEIZEASRANSSEIZEكد مراكزنام مركز-0.163.1200763179663.3206763266565.21083616618281332مرکز قدس 1.662.4319645119660.8327725388064.51284419919281333مرکز قدس 1.359.2237144005657.9241354165863.21088217206281334مرکز قدس 0.560.7217333577760.3223943716159.2940715877281335مرکز قدس 1.458.3372176381656.9386256783665.31580624194281336مرکز قدس
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
می خواستم در مورد ادغام دفاتر کار در اکسل با استفاده از ابزار compare and merge workbook یاد بگیرم . چون این کار به نظرم برای دفاتر به اشتراک گذاشته شده ولی فک کنم یه ریزه کاری دیگه هم داره .
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
با تشکر و سلام مجدد
می خواستم راجع به سربرگ review گزینه research برام با ذکر مثال مثلا دانلود نرخ سهام از اینترنت یا کلا کاربرد بیشتر research از تون کمک بگیرم.
سلام
برای جدا کردن ارقام در اکسل
امکانش هست تعیین کنیم مثلاً با / (اسلش) یا ، (کاما) یا . (نقطه) جدا کند
سلام دوستان
سوال من راجع به تابع d2a (تبدیل عدد به متن در اکسل) است موقعی که این تابع را در اکسل2010 add میکنم با ارور This workbook has lost its VBA project, ActiveX controls and any other programmability-related features. مواجه میشوم و نمیتوانم از آن استفاده کنم همچنین این تابع در لیست توابع هم مشاهده نمیشود در صورتیکه این تابع در اکسل 2003 و 2007 بدون مشکل کار میکند از دوستان تقاضا دارم در صورت امکان راهنمایی نمایند.
سلام
دو تا سوال مهم در مورد نمودار داشتم
واقعاً ضروری است
چطور نمودار زیر را رسم کنیم
دقیقاً همین شکلی (ممنون می شم راهنمایی کنید)
و یک سوال خیلی مهم دیگه
وقتی می خوام نمودار پرینت سیاه و سفید بگیرم
باید حتماً میله ها رو به جای رنگی هاشور بزنم
چطور می تونم این کار را بکنم
من چنین هاشورهایی رو در ورد دیدم اما در اکسل پیدا نکردم خیلی هم بهش احتیاج دارم
و همچنین سوال جدا کردن ارقام به صورت سه تایی در اکسل توسط نقطه (.) کاما (،) اسلش (/) را بفرمایید (یعنی بتونیم انتخاب کنیم)
من یک فرمول تو vba اکسل نوشتم ولی اجرا نمیشه و ارور میده
میشه لطف کنید شکل درستش را برام بنویسید؟؟
فرمول من بشکل زیر هست:
Sub Macro4()
For i = 1 To 50
For j = 1 To 50
If Cells(4, j) = Cells(6, i) Then
Cells(5, j) = Cells(6, i + 1)
Exit For
End If
Next i
Next j
End Sub
برای هاشور از قسنت format clles سربرگ Fill قسمت pattern styleنقل قول:
برای اون کاما و اعشار هم من هرچی سعی کردم نشد فقط با همون که خود اکسل میزنه می شه انجام داد
شرمنده برا نمودار من زیاد کار نکردم امیدوارم دوستان دیگه راهنمایی کنن
نقل قول:
سلام
مرسی
میشه این قسمت هاشور با عکس نشان بدهید شرمنده
سلام راستش این پنجره اگه روی سلول یا خانه ای کلیک کنیم فعال می شود
روی نمودار چنین چیزی نیست
(نمودار در اکسل 2007 یا 2003) ؟؟
سلام این را در پست اول دیدم برنامه را دانلود کردم اما کرکش را نه
نقل قول:
1- باز كردن قفل فايل هاي آفيس (97 تا 2003)
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1636597&postcount=125