نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی این جاواست، من دنبال سیمبینم که یه سری امکانات داشته باشه مثه قرار ملاقات و یه همچین چیزایی، این تقویمی که شما معرفی کردی چون جاواست کند باز میشه امکانات خاصیم نداره... :41:
Printable View
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی این جاواست، من دنبال سیمبینم که یه سری امکانات داشته باشه مثه قرار ملاقات و یه همچین چیزایی، این تقویمی که شما معرفی کردی چون جاواست کند باز میشه امکانات خاصیم نداره... :41:
سلام
دوستان کسی هست که مموری 2گیگ انداخته باشه و مشکل داشته باشه؟
خود گوشي نداره اما برنامه هايي كه دارن و روي اين گوشي نصب ميشن زيادن... مثلSMS Chatنقل قول:
الآن كه ان81 اصلا نمي ارزه تازه قيافشم زياد جالب نيست..يعني اصلا قيمتش به قيافش نميخوره ...به نظرم بعدا خيلي بياد پايين تر ... راستي به غير از ان93 توي گوشي هاي نوكيا هيچ كدوم زوم دوربينشون اپتيكال نيست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا مشكلي نداره... فقط موقع باز كردن app manager چون بايد مموري رو چك كنه يه ذره بيشتر طول ميكشه.. مخصوصا اگه مموريت پر بشه.:5:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
من با همین کار میکنم وکار راه اندازه ولی درسته امکانات خاصی ندارهنقل قول:
سلام.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی ترجیحا سیمبیان برای 5700
با تشکر...
دوستان من دیروز میخواستم این گوشی رو بخرم ... از 275000 تا 300000 تومن بهم قیمت دادن .
یکی از فروشنده ها میگفت که مال من اصله (قیمت 300000) و اونهایی که کمتر میدن گوشی جمع شده است !
من زیاد وارد نیستم برای همین شک کردم و نخریدم .
آیا این گوشی اصلی و تقلبی داره ؟
اگه اینطوره چطوری بفهمم که تقلبی نیست ؟
ممنون.
دوستان واقعا که! شما تو این چند مدت هیچ چیز جدیدی به فروم اضافه نکردید.بهتره به جای کارهای بیهوده همگی دنبال ntorch باشیم چون واقعا لازمه
سلام دوست مننقل قول:
این گوشی فعلا تقلبی نداره...
ایت تفاوت قیمت هم به خاطر بازار هست..
به من هم از 280 تا 295 قیمت دادند....
فقط چند چیز رو چک کن...
1- شما ره سریال خود گوشی که با کد #06#* نشون داده میشه با برچسب پشت گوشی و روی جعبه یکی باشه.
2- روش زده باشه Made In Hungary یا Fabrique en hungrie .
اینا رو حتما چک کن...
بسیار ممنون از شما دوست عزیز ...نقل قول:
فقط میشه بگین کدوم گارانتی از همه بهتره ؟
اصلآ نام گارانتی مهمه ؟
ممنون.
من چون خودم اصلا دوروبر گارانتی نرفتم اصلا نمیدونم چه گارانتی بهتره ....نقل قول:
سلام بچه ها . كسي اينجا هندزفري بلوتوث واسه گوشيش خريده ؟
من ميخام بگيرم اما نميدونم چي مدلي و با چي ماركي بگيرم.فقط ميخام كيفيت صداش خوب باشه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
gpsجانبی5700رو از کجا میشه تهیه کردقیمتش ----
چاکر برو بچ خوش تیپ اقا جی پی اس جانبی 5700رو از کجا میشه تهیه کرد قیتش چنده دمتون گرم
سلام به همگی فکر نمیکنم نوکیا غیر از ان93 گوشی داشته باشه که زوم اپتیکال رو داشته باشه .اگه اونم داره بخاطر جای وسیعیه که به دوربین اختصاص داده .راستی فکر کنم کیفیت فیلم برداریش بیشتر از ان95 باشه .ضمنا در مورد ان92 نمیدونم که زوم اپتیکال داره یا نه ...نقل قول:
2گیگ رو مطمئنا مشکل نداره .ولی دوستان به نظرتون با 4گیگ مشکلی داره ؟آخه cpuش خیلی قویه از روی این میگم که روی ان73 موزیک 2گیگ تقریبا خوب جواب میده حالا که cpuی 5700 تقریبا خیلی بیشتره نباید مشکلی داشته باشه !نقل قول:
دوست عزیز اولا این برنامه هنوز درست نشده اگه بشه حتما تو همه ی سایت ها و فروم ها مثل توپ میترکه آخه همه دنبالشن !تازه این برنامه مخصوص 5700 نیست که دوستان تو این تاپیک برن دنبالش یعنی اگه قراره بریم دنبالش همه ی سری 60یا ورژن 3 ها باید برن دنبالش !این درخواستم باید توی تاپیک برنامه ها باشه !! راستی اینجا هر کسی چیزی میگه فقط و فقط برای کمک به دوستان و حل شدن مشکلاتشونه پس کسی کار بیهوده ای انجام نمیده ...بگذریم ایشالا زودتر درست میشه...نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم دنبال گارانتی نری بهتره آخه احتمال اینکه تو 1سال گوشیت مشکل فنی پیدا کنه خیلی کمه تقریبا یک در هزار بعدشم اگه گوشیت چیزیش بشه که به خودت ربط داشته باشه مثل افتادن تو آب و شکستن و... شامل گارانتی نمیشه فقط بیخودی 10 تا 20 تومن بخاطر گارانتیش پول میدی البته فروشنده ها به 5 تومن هم راضی میشن آخه یه جورایی سودشون بیشتر میشه !!!نقل قول:
دارم برات آپلود میکنم میذارم برات...نقل قول:
خیلی ممنون ... :10: یکی از فروشنده ها همین رو گفت .نقل قول:
خوب تموم شد دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آکسفورداینم لینکش :نقل قول:اگه مشکلی داشتی خبر بده ...کد:http://rapidshare.com/files/71374162/OxfordEnglishDict.sis.html
كيفيت فيلم برداريش بيشتره ... ان93 AVI ميگيره ولي ان95 Mp4 و معلومه كه كيفيت ان93 خيلي بهتره..:5:نقل قول:
من با ضمانت خريدم و فقط ميدونم كه ضمانت گوشي خودم يعني نيكان تل خيلي آشغاله... شامل هيچ عيبي نميشه و اگه قاب گوشيم رو عوض كنم باطل ميشه... به خاطرش 20 هزار تومن بيشتر دادم.نقل قول:
نوشته شده توسط کورش
بسیار ممنون از شما دوست عزیز ...
فقط میشه بگین کدوم گارانتی از همه بهتره ؟
اصلآ نام گارانتی مهمه ؟
ممنون.
به اين لينك حتما يه سر بزن...نقل قول:
ميبخشيد آخه من login بودم يه خورده لينكش اجق وجق شده...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123380&page=53&highlight=%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D9%86+%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86
مرسی دوست عزیز ...نقل قول:
با این حساب همون 275000 تومن بدون گارانتی بگیرم بهتره . :20:
نخیر!!ان95 نیز با کیفغیت ای وی ای فیلم میگره@
نقل قول:
اره درسته.....تازه من شنیدم اگر در مدت گارانتی برنامه یا تم متفرقه نصب کنی هم گارانتی شاملش نمیشه !!!
به به !!!این موضوع واقعا غوغا میکنه .اگه واقعا این طور باشه جدی کی گوشی رو با گارانتی میگیره ؟؟؟!!!نقل قول:
راستی دوستان یه چیزی که امروز حالمو گرفت این بود :!پسر داییم یه گوشی 6120 گرفت آورد خونمون تا براش برنامه و تم و مخلفات نصب کنم یه چیزی که خیلی اعصاب خورد میکرد نداشتن دکمه pen یا همون مداد بود !از اونجایی که این گوشی رو با 5700 مقایسه میکردن یه جورایی عمیق تر به عکسای 5700 نگاه کردم دیدم اینم نداره خیلی قاطی کردم !!بدون pen واقعا کار mark کردن خیلی سخت میشه فکر کنین بخواین تو گالری که 70تا عکس داره بخواین 35 تا عکس رو send کنین باید همه رو mark all کنین بعد تک تک نصفشو unmark واقعا آدم قاط میزنه !!!به نظرتون واقعا لازم نبود این دکمه ؟
نقل قول:
دوست عزیز شما با دو دکمه ی # و * میتونین کار کلید pen رو انجام بدین واسه مارک کردن تو گالری از کلید # کمک بگیر...
كاملاً درسته و تأييد ميشه.نقل قول:
من خودم دارم و كاملاً ازش راضيم.
براي مارك كردن # و براي زبان و ساير تنظيمات * استفاده مي شه.
دوستان مي خوام قاب گوشيمو عوض كنم.
كسي نمي تونه يه راهنما برام بذاره؟
اوه مرسی !نقل قول:
من همون اول که گوشیش رو گرفتم برنامه ی x-plore رو نصب کردم و بقیه کار ها رو با این نرم افزار انجام دادم برای همین حالم گرفته شد .راستی من ان73 دارم برای همین اینو نمیدونستم به هر حال ممنونم که منو از این اشتباه بزرگ نجات دادین پس همچنان عشق من 5700 !!!
راستی کلید # توی inbox هم این نقش رو داره ؟
اگه داشته باشه پس میشه گفت این دکمه (pen) تا حالا تو نوکیا اضافی بود :46:!!!
دوستان من دنبال برنامه برای محافظت از اطلاعات شخصی برای Symbian 9.2 هستم پست ها هم خیلی زیاده کسی میتونه راهنمایی کنه که تو کدوم پست میتونم پیداش کنم؟
بهتره بدی برای بار اول خود مغازه دار این کارو بکنه و حضوری یاد بگیری آخه خیلی حیفه که قاب فابریک گوشی خش بیوفته روش .راستی ببر یه جای درست درمون که موقع باز کردن نشکونتش .(این اتفاق افتاده)...نقل قول:
دوست عزیز منظورت برنامه ایه که بتونی روی عکسها یا فایل ها رمز بزاری ؟نقل قول:
اگه اینه بگو برات آپلود کنم ...
خوب اگه منظورت اینی هست که گفتم با این مشکلت حل میشه :نقل قول:
http://rapidshare.com/files/71519543/Nova.Epoc.Systems.MediaSafe.v2.0.8.S60v3.SymbianOS 9.1.Cracked-BiNPDA.sis.html
یکی از بهتریناست ...
سلام.
با تشکر از asfa عزیز که زحمت دیکشنری رو کشیدند.ولی متاسفانه نصب نمیشه!!!instalation of "oxford dictionart" not supported
گوشی من بعضی مواقع ریست میکنه.آیا گوشیم مشکلی داره. فریم ور هم 3.27 است.