به به آقا جاويد . خوش اومدي
به به آقا جاويد . خوش اومدي
بازي نيد فور اسپيد پرو استريت هم اومده ها !من دانلود كردم از نظر كنترل خيلي ساده تر از پرو استريت كامپيوتر و 360 ايناست !
بچه ها يه مشكل :
من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟
چقدر شما با رم به مشكل مي خوريد ! شايد ويريسي چيزي كامپيوترت گرفته فايل هاي مخفي رو رم ايجاد مي كنه !نقل قول:
بچه ها يه مشكل :
من الان اگه مثلا يه بازي 1 گيگي روي رمم باشه و 100 مگ هم خالي باشه . اگه بازي رو پاك كنم . بجاي اينكه نشون بده 1.1 گيگ خالي شده مثلا ميزنه 550 مگ . بايد رم رو فرمت كنم تا درست بشه . فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
والا ما هميشه اينجا بوديم جايي هم نرفته بوديم فقط به خاطر لطف بعضي ها يه مدت اينجا نيومدم ... در مورد بازي چون يه چيز كاملا سليقه ايه من نظري نمي دم عموما ! مخصوصا اگه ماشين سواري باشه !!!! ( چون سبك مورد علاقه منه !)نقل قول:
والا بستگی داره!مثلا به اینکه با چی پاک میکنی.
سلام جاوید!چه عجب یادی از ما کردی!میگم به نظرت این Nfs:ps ارزش پول دادن داره؟
آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .نقل قول:
راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟
نقل قول:
آره خدايي من با رم كلي مشكل دارم . حالا يعني چي ويروسي شده . يعني ممكنه دوباره رمم خراب بشه ؟ چي كار بايد بكنم .
كامپيوترت گفتم شايد ويروس گرفته ! والا نمي دونم چي بگم تا حالا به شخصه به همچين مشكلي نخوردم ....نقل قول:
راستي بازي رو هم با خوده psp پاك ميكنم يعني از تو كامپيوتر پاك نميكنم . ممكنه از اين باشه ؟
salam
dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......
ta badbedrod
ياشار جان آدم چيزي رو تحريم مي كنه كه بابتش پول بده نه از اينترنت كپي كنه رو دستگاهش بازي كنه بعد تا اونجايي كه من مي دونم بازي خداي جنگ هيچ ربطي به ايران نداره ! و كلا تو يونانو خداهاي يونان اينا مي چرخه موضوعش ! بازيشم دموش كه گراف خفني داشت تو گيم اسپات بود فكر كنم خوندم از تمام قدرت PSP براي اجرا شدن استفاده مي كنه !نقل قول:
salam
dostan god of war hanoz nayomade yani sakhte shode va dar daste nezarate hodode 1 hafte dige miad migan az nazare graphic bahale va ham game play....vali ma ntahrim kardam va bazi nemikonam chon bar zede irane va man fekr mikonam 1 jorhaie bar zede shahzadeye parsi chon karhaie ke mikone taghriban shabhe one......
ta badbedrod
اين تعصبات بي جا هم بذارين كنار كه ما فلان بازي رو بازي نمي كنم چون فلان چيز داره بازي هاي خارجي هم همديگه رو مي توپن تو كشور هاي همديگه هم بازي هاشون رو مي فروشن ! نمونه بارزش بازي رد آلرت ! سي دي يكش مال آمريكايي ها بود سي دي دوش مال روس ها همه جاي دنيا هم هر دو سي ديش با هم به فروش مي رفت ! كسي هم تو روسيه يا آمريكا نگفت من فقط يه سي ديشو بازي مي كنم ! البته اين مثال بودا !
salam
in bahse rabti nadare man download ham konam bazish nemikonam va in nazare shakhsieye mane
2oman ham in darbareye Persian ha ast va dobare maro ghol va in ha neshon dade.....va man aslan in bahse Red Alerto nafahmidam in bazi esterategice mesle GEneral to general ham 3ta ghodrat hast masalan mikhayd begid toye on chini kar nakarde ya hamchin chizi...badesham man nazare khodam ro goftam va mozoe asli tarikhe omadaneshe
ta badbedrod
واقعا این حرفا رو نميتونم تحمل کنم. خداييش ما ایرانی ها چقدر پر روو و از خود راضی هستيم. فکر ميکنيم نشستيم رو تخت پادشاهی جهانی و بايد همه جارو کنترل کنيم و هر چيزی که در رابطه با زمان های قديم و تمدن های پيشرفته مياد رو تحريم کنيم.
عزيز همين حرفا باعث شده که بهمون بگن جهان سوم. ميفهمی معنی این کلمه يعنی چی؟ يعنی تهه بدبختی. اگر دوروبرتو نگا کنی متوجه ميشی. این حرفا جلوی پيشرفت مارو گرفته ميگيره و خواهد گرفت.!
میکروفن پی اس پی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه همچین چیزی وجود داره؟؟؟:18:
چه ربطی به psp داشت؟!!نقل قول:
----------------------
مهدی جان برنامه filer رو دانلود کن بعد از توی برنامه ویروس هارو از رمت پاک کن یه بار برا منم اینطوری شده بود
این مثالو هستم یادش بخیر عجب بازی ای بود 20 بار تمومش کردم هنوز امریکاشو دارم روسیشو پسر داییم کش رفت!!نقل قول:
----------------------------------
راستی یه جا دم محلمون پیدا کردم 5 تا بازی psp به انتخاب خودت! میده 1500 حدود 300 تا بازی هم داره!
بهتره در مورد کشورت یه جور دیگه تفکر کنی من خودم با اینکه اگه god ضد ایران باشه بازم بازیش میکنم ولی از اینکه کسی ایرانو مسخره کنه بدم میاد ایران ابر قدرت جهان بوده اینو یادت نره اگه کسی زمان پهلوی رو مسخره کنه منم خوشحال میشم ولی ایران باستان رو نهنقل قول:
اگه دنبال بازی میگردین و نمیدونین چی بگیرین socom:tactical رو پیشنهاد میدم من چند روز پیش تمومش کردم خیلی حال داد
من بازي pursuit force exterem justice رو گرفتم ولي وقتي ميخاد بره تو بازي توي لودينگ گير ميكنه . فكر ميكنيد مشكل از بازي هست ؟
كجا هست اينجايي كه ميگي ؟نقل قول:
با حالت NO - UMD حتما مي خواي بازي كني !نقل قول:
من بازي pursuit force exterem justice رو گرفتم ولي وقتي ميخاد بره تو بازي توي لودينگ گير ميكنه . فكر ميكنيد مشكل از بازي هست ؟
بحث گاد آف وارم بي خيال شيد از اين بحث هايي كه به جايي نمي رسه هر كس عقيده اي داره و عقيدش قابل احترامه... ولي گاد آف وار يك و دو رو كه من بازي كردم و تموم كردم هيچ اثري از ايران توش نديدم ! همش در مورد يونان بود و جنگ خدايان (اسم بازي هم همينه ) تا اونجايي هم كه يادمه هيچ كدوم از خداهاش ايراني نبودن !نقل قول:
salam
in bahse rabti nadare man download ham konam bazish nemikonam va in nazare shakhsieye mane
2oman ham in darbareye Persian ha ast va dobare maro ghol va in ha neshon dade.....va man aslan in bahse Red Alerto nafahmidam in bazi esterategice mesle GEneral to general ham 3ta ghodrat hast masalan mikhayd begid toye on chini kar nakarde ya hamchin chizi...badesham man nazare khodam ro goftam va mozoe asli tarikhe omadaneshe
ta badbedrod
ياشار جان من منظوري نداشتم قصد توهين به شما يا هيچ كس ديگه هم نداشتم و ندارم ،ظاهرا خيلي بهتون بر خورد ... فقط يه نكته اي شما كه اينقدر رو ايران تعصب داريد لطف كنيد اول از همه به زبان فارسي تايپ كنيد و اين زبان زيبا رو با حروف انگليسي خراب نكنيد .... در ضمن فارسي نويسي از قوانين اين انجمنه ! بهونه فارسي سازي هم نيارين رو همه ويندوز ايكس پي ها تو همه دنيا زبون فارسي هست كافي فعالش كنيد سي دي ويندوزتون رو بذاريد تو دستگاه بريد تو كنترل پنل قسمت Reginal & language رو انتخاب كنيد وارد تب Language بشيد اون تيك اول رو بزنيد اوكي كنيد تا فايل هاي زبان كپي بشه بعد همونجا Detail رو بزنيد بعد add رو بزنيد مي بينيد كه زبون فارسي هم اضافه شده !! و زبان فارسي رو در كنار زبان انگليسي داشته باشيد ! بعد بيا با هم صحبت مي كنيم !
در ضمنم منم نظر خودم رو گفتم و موضوع اصلي اين بود كه اين بازي ربطي به ايران نداره تا اونجايي كه من مي دونم !
خدا رو شكر تا حالا كسي نتونسته از من سي دي كش بره به جز يه خانومي كه به طرز عجيبي يكي از سي دي هاي منو پيچوند و ركوردي براي خودش ثبت كرد ! البته سي دي بازي نبود ... كسي جرات نداره از آرشيو 8000 تايي بازي من چيزي كش بره !نقل قول:
این مثالو هستم یادش بخیر عجب بازی ای بود 20 بار تمومش کردم هنوز امریکاشو دارم روسیشو پسر داییم کش رفت!!
خوب منم همين جوري مي دادم قبل از اينكه بساطم رو جمع كنم !نقل قول:
راستی یه جا دم محلمون پیدا کردم 5 تا بازی psp به انتخاب خودت! میده 1500 حدود 300 تا بازی هم داره!
موفق و پيروز باشيد و دعوا نكنيد ما با هم دوستيم !
جاويد
يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟نقل قول:
نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟
اگه UMD داري بذار رو نرمال بوت !نقل قول:
يعني بايد چي كارش كنم ؟ برم رو حالت يو ام دي . ؟
Ba - UMD فكر كنم درست تره ! ;-)نقل قول:
نه،برو رو BO-UMD!اینجوری اسمش باحال تره!البته فقط اگه UMD داری.منم با Harry Potter همین مشکلو داشتم بو-یو ام دیش کردم حل شد!
اینکه GOWCOO به ایران ربط داره رو منم شنیده بودم.ولی به هر حال بازیش میکنم.به خاطر فهمیدن داستان کریتوس هم که شده باید تمومش کنم!دست خودم نیست!
میگم به نظرتون بجز توپخونه از کجا بازی بگیرم که تا دسته کلاه سرم نره؟
حالا هر چي به هر چي ربط داشت يعني بده !! من موندم چرا كسي بازي سام خطرناك !!!! (نسخه پرسپوليسش ) رو تحريم نكرد اون كه تو اون مسجدشو اينا توش پر جونور بود كسي نگفت اين جونورا ايرانين!
بگذريم اين رشته سر دراز دارد !
جاويد
دوستان گرامی
به نظر من که اگر ما بخوایم هر کس از راه رسید و یه چیزی پروند به دل بگیریم اولا باید با همه ی دنیا قطع رابطه کنیم. به عنوان مثال همین اینترنت اصلش مال US هستش و اونم که تا دلش خواسته پشت سر ایران زر زده .(منظورم سایت هایی با پسوند .com هستش)
خلاصه اقا فکر نکنید من غیرت ایرانی ندارم ولی خوب بلاخره هرکس نظر خودشو داره و نظر اونا هم راجع ما اینه.
فعلن برید با بازی ها حال کنید.
راجع به فارسی نوشتن هم کاملن موافقم با دوست عزیزم JJ (پدرمون در میاد تا یه پست انگلیسی رو کامل بخونیم وبفهمیم.)
به مننمیاد آواتارم رو عوض کنم؟نقل قول:
doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?
در ضمن واسه پخش فیلم و اهنگ تو Psp لازمه که فایلهاشونو تبدیل کرد؟لطفآ تایپیک طریقه دیدن فیلم با Psp رو هم بذارید ...با تشکر
قيمت از 180 تا هر چقدر بچربه ! آره اگه يو ام دي بخري بذاري توش راحت اجرا مي شه (بازي هاش رو سي دي يا دي وي دي نيست رو يو ام ديه ) ولي هر بازي از ده هزار تومن تا باز هر چقدر بچربس ! ولي بازي هاي كپي وجود داره كه مي ريزي رو مموري و بدون دردسر اجرا مي كني قيمتم بستگي به آدمش داره من يه زماني خودم هر بازي 400 مي دادم كه فعلا بساطمون رو جمع كرديم ! برا فيلمم بايد فيلم ها رو به پسوند mp4 تبديل كني كار پيچيده اي نيست كه بخوايم يه تاپيك در موردش بزنيم !نقل قول:
doOstan ye psp mikham begiram..slim bashe?gheymatesh chande?CD bazi ro ke bezari 2sh ejra mishe ya dardesar dare?
نقل قول:
salam
man rastesh nemidonam shoma chi fekr mikonid(dar morede iran)
bahse jahane sevomi ha maslan rabti bi in bahse nadare....ma moshkel toye modiriat darim va on baese one.....Javid aziz man avalan khodaesh migam be man barnakhord aslan chera bayad bar bokhore?man az in bahs ha ham dosta ram:27:....dar morede neveshtan farsi ino ghablan ham be ma ngoftam ma ndar morede CD
bayad begam man 1 laptop daram ke az iran avordam va az on estefade mikonam va CD windows ham nadaram....be hamin dalil nemtonam....
Rasti dar morede God of war ham be man etemad konid...shoma mage Demoye bazi ro nakardin...toye demo hamash mitonid bebinid dige ya 2-3 hafte sabr konid va bad bebinid
ta badb bedrod
بابا تو ديگه کی هستی. اگر دنبال فارسی نويسی باشی ميتونی راحت گير بياری برنامه های مختلف رو.!
ديگه هم راجب به نظراتت در مورد اون بازی زيبا بحث نکن. اميدوارم با وجود افرادی مثل شما ایران باز هم پيشرفت کنه. البته که اگر زياد باشين غير ممکنه( ناراحت نشی عزيز اینو جمعی گفتم!)
نقل قول:
بهتره در مورد کشورت یه جور دیگه تفکر کنی من خودم با اینکه اگه god ضد ایران باشه بازم بازیش میکنم ولی از اینکه کسی ایرانو مسخره کنه بدم میاد ایران ابر قدرت جهان بوده اینو یادت نره اگه کسی زمان پهلوی رو مسخره کنه منم خوشحال میشم ولی ایران باستان رو نه
نه عزيز مثل اینکه هنوز منو نشناختی و حرفامو هم درست نفهميدی.
من اصلا نميخوام به ایران قديم توهين کنم. اما يادت باشه که الان کجا هستيم. کسی به ایران قديم نميگه جهان سوم به الانمون ميگن. و این واقعا زشته.
--------------------------------
ديگه هم این بحثو تمام کنيد. من اومد اینجا پست دادم که نظرمو بگم همين.
تمام شد.!
umd ندارم . يعني بايد قيد بازي رو بزنم ؟نقل قول:
حالا اگه umd داشتم فرق نميكرد چي باشه . يعني بازي ، فيلم ؟
خوب خدا رو شكر كه بهتون بر نخورد شما كه ايران نيستيد فكر كنم سرعت اينترنت مناسبي هم داشته باشيد يه ويندوز از اينترنت دانلود كنيد يا يه فارسي ساز بگرديد پيدا كنيد تو نت! به همين سادگي به همين راحتي ! گاد آف وار دمو يي هم كه من بازي كردم اولش كه دمو نداشت بازي يه دفعه شروع مي شد بدون اينكه داستاني طرح كنه ! و به همين صورتم يه دفعه تموم مي شد ! حالا از داستان مطرح نشده چجوري مي شه نتيجه گرفت بازي به ايران توهين مي كنه من نمي دونم ! در هر حال همونطور كه بالاترم اشاره كردم نسخه 1 و 2 بازي براي پلي استيشن 2 چنين موردي نداشت بايد صبر كرد ديد كه نسخه psp چنين چيزي داره يا نه ! گرچه داشته باشه هم براي من مهم نيست يعني اعتبار ايران باستان ( به قول خودتون ) اينقدر پايينه كه با يه بازي بخواد خراب بشه اگه جواب مثبته خوب همون بهتر كه خراب بشه ! منم ديگه اين بحثو مي بندم واقعا !نقل قول:
salam
man rastesh nemidonam shoma chi fekr mikonid(dar morede iran)
bahse jahane sevomi ha maslan rabti bi in bahse nadare....ma moshkel toye modiriat darim va on baese one.....Javid aziz man avalan khodaesh migam be man barnakhord aslan chera bayad bar bokhore?man az in bahs ha ham dosta ram....dar morede neveshtan farsi ino ghablan ham be ma ngoftam ma ndar morede CD
bayad begam man 1 laptop daram ke az iran avordam va az on estefade mikonam va CD windows ham nadaram....be hamin dalil nemtonam....
Rasti dar morede God of war ham be man etemad konid...shoma mage Demoye bazi ro nakardin...toye demo hamash mitonid bebinid dige ya 2-3 hafte sabr konid va bad bebinid
ta badb bedrod
نمي گم صد در صد ولي معمولا مشكلاي اينجوري به خاطر نبود umd و عدم بوت با umd مخصوصا بازي هاي نسبتا جديد بيشتر اين مشكلو دارن ! Umd هم يا بايد بازي باشه يا دمو ! umd فيلم جواب نمي ده !نقل قول:
umd ندارم . يعني بايد قيد بازي رو بزنم ؟
حالا اگه umd داشتم فرق نميكرد چي باشه . يعني بازي ، فيلم ؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من دوباره به يه مشكل برخوردم :
pes2008 حدود يه هفته رو psp من بود و بدونه هيچ مشكلي بازي ميكردم . حتي ديروز هم كلي بازي كردم ولي امروز كه اومدم برم تو بازي همين كه روش كليك كردم صفحه سياه شد ود يگه هيچي نيومد .
معلومه مموریت طعتیله شاید تنظیمای ریکاوری دستکاری کردی؟ گزاشتی روی ba umd ؟نقل قول:
?gheymate UMD cheghadre
آقا جاوید که گفتن از 10 هزار تا هر چه قدر به چربهنقل قول:
در ضمن فارسی فارسی فارسی
بچه ها خواهشا يكي دقيق بگه من از كجا اين حالت با يو ام دي رو فعال يا غير فعال كنم . آخه فكر ميكنم دارم اشتباه انجامش ميدم .
آقا مازیار خوش اومدی. می بینم که پس از مدتها برگشتی.حضورت اینجا را رونق می ده...
تو منو ريكاوري ! كانفيگوريشن D-:!!!!! گزينه تابلوييه ولي اگه يو ام دي نداري فعالش كني ديگه تو هيچ كدوم از بازي ها نمي ره !نقل قول:
بچه ها خواهشا يكي دقيق بگه من از كجا اين حالت با يو ام دي رو فعال يا غير فعال كنم . آخه فكر ميكنم دارم اشتباه انجامش ميدم .