ممنون oracle من هم هنوز راه حلی برای این مشکل پیدا نکردم.
Printable View
ممنون oracle من هم هنوز راه حلی برای این مشکل پیدا نکردم.
فكر كنم با يه پچ مشكل حل بشه . ولي من اون پچ رو ندارم .:41:نقل قول:
دست شما و آقا پوریا درد نکنه انشاالله جبران میشهنقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز.
oracle توی گوگل سرچ کردم ولی پیداش نکردم.
سیدی بازی هم اورجینال خود شرکت سازنده هست!!!!!!
سلام اقا ارش به احتمال فراوان مشکل شما تهویه نامناسب کیس کامپیوتر هست و به همین علت کامپیوتر داغ میکنه و ریست میشه.
یه احتمال هم هست اگه شما کامپیوتر رو اورکلاک کرده باشی اگه سی پی یو کامپیوتر قوی نباشه حتی اگر فن ها هم به خوبی کارشون رو انجام بدن بازم به سی پی یو فشار وارد میشه و کامپیوتر ریست میشه.
نميدونم چرا بازي Metal Gear Solid 2 در سيستم من سياه باز ميشه :
مشخصات سيستم من اينه :
Geforce 6200
ddr2 1gig
300 ful intel
اشكال از چي ميتونه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز ممكنه اشكال از خود بازي باشه . چون تا قبل از اين كار ميكرده ديگه . شما وقتي رسيدي اينجا صفحه سياه شده . احتمالا مال اون قسمت از مرحله هستش .نقل قول:
گرافیکو یه مقدار بیار پایین.همه Option هارو.3 سال پیش وقتی 5200 داشتم اینطوری می شد.نقل قول:
نه اينجا اول گيم هستنقل قول:
تا زماني كه منوها و .. هست تصوير خوبه
موقعي كه اول گيم وارد بازي ميشم اينجوري سياهه
اشكال از كم بودن گرافيك هم نميتونه باشه چون همه ايتمهاي مربوطه را گداشتم پايين و حل نشد
فكر كنم گرافيك من با اين گيم مشكل داره به تفاهم نميرسند
در ضمن موقعي كه فول نصب ميشه 7.7 گيگ فضا ميگيره و لي بايد حتما DVD تو DVD-ROM باشه تا اجرا بشه:41:
نقل قول:
دوست عزیززززززززز این تایپیک که ماله anniversarry هستش که
دوست عزيز مگه اين هموني نيست كه از روي PS1 براي p30 تبديل شده ؟نقل قول:
همون اولين متال گير ديگه .
مگه شما چه تاپيكي ميخواي ؟!نقل قول:
MGS2 از PS2 اومده بود به اسم Substance خیلی با گرافیکا مشکل داشتو داره.منم دارم ولی 7 CD قبلا این مشکلو داشت همه Optionارو نیاوردم پایین پایین حالا دو باره نصب می کنم ببینم چطور می شه.
ولي من قبلا يدونه MGS2 داشتم كه مال PS1 بود . مرحله ي اولش هم توي برف بود توي يك منطقه ي نظامي .نقل قول:
سلام من کانتر رو نصب کردم ولی نمیدونم Cstriick کجاس یه فایلی هم داره به این اسم فایل اجرایی وجود نداره
اقا ییخشید پیداش کردم ولی یه مشکل دیگه نمی تونم یار Bot بسازم
دوست عزیز من در تاپیک کانتر جواب شما رو دادم ولی اینجا هم یه بار دیگه میگم :نقل قول:
آخه کدوم کانتر رو شما بازی میکنید ؟
اگه اونی هستش که توی گیم نت بازی میکنند و مرحله ای هستش که نمیشه ولی یکی دیگه داره مرحله ای نداره و وقتی نصب میشه 2 تا آیکون داره . اگه اونه که میشه مشکلی نداره .
اگه سورس بازی میکنی که در حین بازی باید دکمه ~ رو بزنی و این عبارت زیر رو تایپ کنی :
Bot_add .
[QUOTE=Oracle_Eldorado;1196668]دوست عزيز مگه اين هموني نيست كه از روي PS1 براي p30 تبديل شده ؟
همون اولين متال گير ديگه .
حالا نميدونم خود PC هست يا تبديل شده از PS
فقط اينو ميدونم كه Uninstall كردمش
ولي يادمه رو يه سيستم ديگه نصب كردم مشكلي نداشت
حالا بيخيال اينم رفت رو همون گيمهايي كه نه ميتونم بازي كنم و نه ميتونم بندازمشون دور ... :27:
نشد در ضمن وقتی لود میکنه میزنه سوروس
آقا من در Metal Gear Solid 2 Substance نسخه PC مشکل خرابی فایل cdrom.img\stage\w22a\cache.dar رو دارم. وسط نصب این ارور رو میده وقتی Ignore می کنم وسط بازی میپره میاد بیرون. سرچ کردم دیدم خیلی ها مثل من این مشکل رو دارن. یه با معرفتی لطفا آپلود کنه تا ما هم بتونیم بازی کنیم.
والا برای سورس باید همین کار رو بکنی .نقل قول:
شما ببین درست میزنی »
Bot_Add
دوست عزیز اشکال از سی دی هست . ممکنه سی دی خیلی خش داشته باشه و اون فایل خرابه .نقل قول:
شما میتونی یه Image از بازی با برنامه ی Clone CD و یا Alcohol 120% بگیری و امتحان بکنی . اگه جواب داد که هیچی ولی اگه جواب نداد باید بری CD رو عوض کنی .
,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.نقل قول:
مشکل از cpu نیست؟ چون توی بازی نوشته cpu 2.0ghz میخواد.
نقل قول:
یه سوا دیگه من میخوام انلاین کانتر بازی کنم Your dll بقیه شو نمیدوننم
دوست عزيز اگه ميخواي آنلاين بازي كني بايد پچ نصب كني .نقل قول:
یه سوا دیگه من میخوام انلاین کانتر بازی کنم Your dll بقیه شو نمیدوننم
براي اطلاعات بيشتر به تاپيك زير مراجعه كن :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9326
پچ پچ پچ چه گیری کردیم تو ایرانیم
جواب ما رو بدین:42::47:
با سلام
دوستان از کسانی که بازی مبارز رو بازی کردن، راهنمایی می خوام.
این بازی رو که ساخت ایران هم هست، نصب کردم، اما موقع اجرا، گرافیک صفحه درست اجرا نمی شه.
تو مشخصات بازی هست که حافظه کارت گرافیک 64 باشه.
کارت گرافیک من متاسفانه آن برد هست و حافظش هم 32 هست.
فکر می کردم نهایتا بعضی از افکتها اجرا نمی شه، اما کلا بازی غیر قابل انجام هست.
صحنه بازی به رنگ سفید و خیلی روشن دیده می شه که درختا و آسمون به صورت بسیار مبهم و نور زده دیده می شن.
دوستان اگه کسی راه حلی سراغ داره لطف کنه بگه.
مثلا یه جوری نمی شه حافظه مجازی برای کارت گرافیکم تعریف کنم؟
سلام دوستان من يه مشكل دارم كه رفعش برام مشكله!!
در مورد مپ هاي dota allstars هستش. من هر كاري ميكنم رو سيستمم اجرا شون نميكه اكثر مپها اجرا ميشن ولي سري دوتا اصلا اجرا نميشه. من هم از اينترنت گرفتم و هم دادم يه گيم نت واسم رايت كرد ولي باز هم اجرا نميشن.يعني تو بازي نميره. بعدش هم حتي با world Edit هم باز نميشن چيكار كنم؟
سلام بر اساتيد
من بعد از نصب Company Of Heroes و موقع اجرا با اين ارور مواجه ميشم كه ميگه فايل d3dx9_30.dll رو نميتونم پيدا كنم.
directx9.0c هم نصب كردم مشكل حل نشد، مشخصات سيستم:
CPU: amd sempron +3000
ram: 512
graphic: ati 128 mbyte radeon: 9550
همچنين با اين گرافيك هم جواب نداد:
geforce fx 5200, 128 meg
لطفاً راهنمايي كنيد:19:
:5: هر كي مطمئنه اند سيمس هست به من خبر بده
directx9.0c رو هم نصب کردید جواب نداد؟!نقل قول:
از روی خود دی وی دی یا سی دی تون نصب کردید یا از جایه دیگه
فکر نکنم به پچ های گرافیکی هم نیاز داشته باشه (البته تا اونموقع که من بازی میکردم!:46: )
:13:
تنها چاره ي شما اين راه زير هستش :نقل قول:
سلام بر اساتيد
من بعد از نصب Company Of Heroes و موقع اجرا با اين ارور مواجه ميشم كه ميگه فايل d3dx9_30.dll رو نميتونم پيدا كنم.
directx9.0c هم نصب كردم مشكل حل نشد، مشخصات سيستم:
CPU: amd sempron +3000
ram: 512
graphic: ati 128 mbyte radeon: 9550
همچنين با اين گرافيك هم جواب نداد:
geforce fx 5200, 128 meg
لطفاً راهنمايي كنيد
فايل رو از لينك زير دانلود كنيد
بعد فايل دانلودي رو در مسير زير كپي كنيد ( البته اگه ويندوز شما در درايو C شما نصب باشه )کد:http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_30
C:/Windows/System 32
بعد مشكلتون حل ميشه . اگه باز هم مشكلي پيش اومد بگو :11:
يعني چي ؟ يكمي واضح تر بگيد .نقل قول:
هر كي مطمئنه اند سيمس هست به من خبر بده
سلام
من world of warcraft رو میخوام تو ویستا نصب کنم اما در حین اینستال رو یه فایل mpq میمونه و بیشتر جلو نمیره ! کسی میدونه مشکل چیه ؟ یا اینکه میشه این فایل رو به تنهایی از جایی دانلود کنم ؟
بنام خدا
با سلام
سوالم اينه كه چطوري ميتونم مرحله هاي ذخيره شده بازيneighbours from hell رو پس از نصب مجدد ويندوز داشته باشم
من اين بازي رو تو يكي از درايوهاي غير ويندوزي كپي كردم تا وقتي هم كه ويندوز رو عوض نكردم مراحل ذخيره شده هنوز وجود داره اما نميدونم چرا وقتي ويندوز رو عوض ميكنم ديگه مرحله ذخيره شده ندارم بايد بگم من كه اين بازي رو تو رايانه ام نصب نكردم و فقط فايلهاي اونو كپي كردم ، چون اصلاً فايل نصب نداشت
آيا به نظر شما فايل ذخيره مرحله ها تو دايو ويندوز كپي ميشه اگه اين طوره كدوم مسير .
لطفاً كمك كنيد
با تشكر
دوست عزيز ممكنه اين بازي براي ويستا ساپورت نشده باشه .نقل قول:
سلام
من world of warcraft رو میخوام تو ویستا نصب کنم اما در حین اینستال رو یه فایل mpq میمونه و بیشتر جلو نمیره ! کسی میدونه مشکل چیه ؟ یا اینکه میشه این فایل رو به تنهایی از جایی دانلود کنم ؟
يا ممكنه سي دي بازي خيلي خش داشته باشه .
شما با برنامه ي Alcohol120% يه Image بگير و دوباره امتحان كن .
اگه نشد پس براي ويستا ساپورت نشده .
دوست عزيز سيو هاي اين بازي ( و بعضي بازي هاي ديگه ) ميره در مسير My Document . اين مسير هم كه در درايو ويندوز هستش ! پس پاك شده .نقل قول:
بنام خدا
با سلام
سوالم اينه كه چطوري ميتونم مرحله هاي ذخيره شده بازي
neighbours from hell رو پس از نصب مجدد ويندوز داشته باشم
من اين بازي رو تو يكي از درايوهاي غير ويندوزي كپي كردم تا وقتي هم كه ويندوز رو عوض نكردم مراحل ذخيره شده هنوز وجود داره اما نميدونم چرا وقتي ويندوز رو عوض ميكنم ديگه مرحله ذخيره شده ندارم بايد بگم من كه اين بازي رو تو رايانه ام نصب نكردم و فقط فايلهاي اونو كپي كردم ، چون اصلاً فايل نصب نداشت
آيا به نظر شما فايل ذخيره مرحله ها تو دايو ويندوز كپي ميشه اگه اين طوره كدوم مسير .
لطفاً كمك كنيد
با تشكر
,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.نقل قول:
نقل قول:
احتمالا از CPU هست . اگه CPU شما سلرون هست كه احتمال زياد مال اونه . اگه اينطور نيست پس بازي مشكل داره چون من همين بازي رو با همين سيستم بازي كردم .نقل قول:
,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.
با سلام
دوستان مثل اینکه سوال من بی جواب موند.
تو صفحه قبلی نوشتم.
نمی خوام مطلبم بی جواب گم بشه. در اون صورت مجبور می شم یه تاپیک جداگانه باز کنم.
من اخیرا بازی مبارز 1 که ساخت ایران هست رو نصب کردم.
اجرا هم می شه اما گرافیک صحنه کاملا به هم می ریزه.
یه رنگ سفید شدید می زنه توش مثل عکسی که نور خورده باشه یا همچین چیزی.
به هر صورت به هیچ وجه نمی شه بازی کرد، چون اصلا چیزی نمی بینی و حسی نمی تونی داشته باشی.
کلیدهای حرکت رو که می زنم، یه شماتیک خیلی محو از کاراکتر رو می بینم که تو یه محیط باغ مانند حرکت می کنه
و اصلا نمی دونی کجا هستی و داری چیکار می کنی.
دوستان کسانی که اطلاع یا تجربه ای در این زمینه دارند، لطف کنن یه راهنمایی بکنن.
اول خدا بعد دوستان ما در این تاپیک.
یا حق.
ملت کمکم کنید.من بازی test drive unlimited رو از شرکت تکین خریدم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید رجیستر شه و بازی اجرا نمیشه.در دی وی دی یک سریال گذاشتن ولی معلوم نیست این سریال رو کجا باید وارد کنیم .خواهشا کمکم کنید.
نقل قول:اگه درایوه My Document رو یه درایوه دیگه گزاشته باشن مثلا D که پاک نمیشهنقل قول:
اگه شما هم تا به حال عوض نکردید حتما عوض کنید روی C امنیته جانی و مالی نداره!:10:
سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم که امیدوارم بهم نخندین چون خیلی دیر شده
راستش من یک سال پیش پرنس ایرونی 3 رو گرفتم بالاخره نتونستم بازیش کنم چون
نتونستم نصبش کنم هر چی دیگه به فکرم رسید انجام دادم حتی خطا هم نمیداد
تموم موارد و تیک میزد و میگفت هیچ مشکلی نداری ولی اخرسر که میخاستم راش بندارم
خطا میداد این خطا بود use safe mode ? حالا بازم میخام با کمک شما دوباره روش کار کنم
کارت گرافیکم radeon 9200 128 mb 512 ram cpu 1.4 خلاصه مشکلی از نظر من نداره
خاهشا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام وارد مپ کانتر بشم این ارور رو میده