نقل قول:
خب اگه قبلا ثبت نام کردین که دیگه لازم نیست مدارک ببرین ... فقط پول میریزین به حساب و میرین واسه امتحان عملی
مگه اینکه وقفه ی طولانی افاده باشه
نقل قول:
خب اگه قبلا ثبت نام کردین که دیگه لازم نیست مدارک ببرین ... فقط پول میریزین به حساب و میرین واسه امتحان عملی
مگه اینکه وقفه ی طولانی افاده باشه
بچه ها کسی که دست ها و پاهاش زیاد عرق میکنه(جوری که از دست هاش عرق میریزه مثل چکه آب) از سربازی معاف میشه؟ اگر میدونید بگید
بعد از سالها در رفتن از سربازی بالاخره معافیتمووووو گررررررفتمممم!کارتشم ۱شنبه پیش بعد ۴۰ روز اومد!هووووراااا:11::10:
همچین موردی رو به شخصه ندیده بودم ولی فک کنم بتونی معاف بشینقل قول:
مشکل شما مربوط به بيماريهاي پوست و بافتهاي زير پوست که با توجه به
ماده 31: مشمولان مبتلاء به بيماريهاي پوست و بافتهاي زيرپوست با توجه به نوع بيماري كه به آن مبتلاء ميباشند
و
بند 3 :هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
یه سوال داشتم
وقتی دانشجو میشی خودبخود معاف تحصیلی میگیری؟
همه پسرا یکیش خودم بودم واسه همین دانشجو میشننقل قول:
برای اینکه بدونم معاف میشم یا نه به کجا باید مراجعه کنم؟(متولد نیمه دوم69 و دانشجو سال اول هستم)نقل قول:
اگر معاف بشم در حین استفاده از معافیت تحصیلی معافیت دائم برای من صادر میکنند؟
معافیت پزشکی در هنگام تحصیل صادر نمیشود : )
جالبه به من از نظام وظیفه زنگ زدن گفتن مشکل معافی تحصیلی داری بعد دانشگاهم رفتم گفتن همه کارا رو انجام دادیم نمی دونم یکی منو می خواسته دست بندازه؟؟:41:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می ترسم کارت معفیم نرسه من از 3 بهمن فرستادم گفتن 65 روز دیگه میاد
نقل قول:
داشنگاه یه نامه میزنه برای ناجا و اعلام میکنه که این فرد دانشجو شده در این مرکز
بعد که فارغ التحصیل شدی دوباره یه نامه میزنه با ناجا از زمانی که شما تاریخ فارغ التحصیلیتون بخوره 6 ماه فرصت دارید خودتون رو معرفی کنید به نظام وظیفه
مملکت قانون داره یکدانشجو حق طبیعیش معافیت تحصیلیه!نترس امکان نداره مشکل پیش بیاد!کجادانشگاه میری؟چند سالته؟کی رفتی دانشگاهنقل قول:
من از مهر 89 دانشگاه آزاد میرم 19 سالم هست الانم مرخصی دارمنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر کنم یکی منو دست انداخته از سربازای بیکار نظام وظیفه بوده!!
بچه ها روی این مورد اصلاً حساب نکنید. من شدید ترین حالت این بیماری رو داشتم ولی بعد از سه بار مراجعه به بیمارستان ارتش، معافم نکردن. حتی معاف از رزم هم نشدم!!!!!! :41:نقل قول:
بند 3- هيپرئيدروز (عرق كردن كف دست) شديد معاف دائم.
نقل قول:
احتمالش هست که دانشگاه نامه نگاری رو نکرده و از نظر ناجا شما الان دانشجو نیستین ... ولی نترس مشکلی نیست ... راحت درست میشه
سلام دوستان یه سوال پرسیدم یادم رفت بیام جوابشو نگاه کنم دوباره میپرسم
آیا از سال 90 خدمت به 24 ماه برمیگرده ممنون
هنوز معلوم نیست، بستگی داره قانون فعلی رو تمدید کنند یا نه، اگر نکنند میشه 24 ماهنقل قول:
اخه امروز رفتم دانشگاه گفتش ما همه ی کارا رو انجام دادیم اگه مشکلی نظام وظیفه داره یه نامه بده تا ما پیگیرش باشیم شماره دانشجویی رو هم دادم چک کرد گفت همه چی درسته نمی دونم چرا به ما گیر دادن!!نقل قول:
اگه نرم دنبالش کارت معافیم نیمیاد؟؟؟
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد ... ولی خب بری دنبالش بهترهنقل قول:
سوال منو جواب ندادین که :41::41::41::41:
سلام اگه مشکل توی راه رفتن داشته باشی یعنی پاهات از زیر زانو قوس داشته باشن و موقع راه رفتن لنگ بزنی میشه معافی گرفت؟
البته فامیلمون دانشجو هست و تک پسر و تک فرزند(اینو میدونم موقع تحصیل معافیت پزشکی نمیدن بعد از فارغ التحصیلی میفته دنبال کاراش)
نقل قول:
توی صفحه اول همین تپیک شرایط معافیت هست ، ببینین به شما میخوره یا نه
احتمالا معافیت میدن.
راستی نمیشه یه کاری کرد که اموزشی نرفت ؟(چه میدونم داشتن بسیج فعال و از این جور کارا)
باید بسیجی فعال به همراه برگ سبز داشته باشی و صد البته فقط سپاه این برگ سبز رو قبول میکنه و هیچ ارگان دیگه ای قبول نمیکنهنقل قول:
اموزشی رو میشه تو شهر خودت بود؟(تک پسر و تک فرزند )
آموزشی بستگی داره کجا میندازنت، یعنی شانسی هست و رو شرایط نیستش، بعد از آموزشی شرایط دار هستی و شهر خودتنقل قول:
تا جایی که من میدونم همچین چیزی ممکن نیستنقل قول:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
البته در نیرو انتظامی تحت هیچ شرایطی شهر خودت نمیوفته مگر با بند پنقل قول:
اگه شرایط داشته باشی میوفتی نزدیک شهر خودت نه خود شهر
ولی تو ارتش اگه شرایط دار باشی و ارتش تو شهر خودت نیرو داشته باشه حتما اونجا میوفتی، اگر هم نیرو تو شهر خودت نداشته باشی میوفتی شهر نزدیک به محل سکونتنقل قول:
یه سوال دیگه
اگه بشه سربازی رو معاف شد باید اموزشی رو رفت؟
نه دیگه، معاف شدینقل قول:
من تمام مدارک معافیت کفالت پدر بالا تر 59 رو فرستادم فقط می گن گواهی تحصیلیت مشکل داره
گواهی تحصیلی من با اینترنت از دانشگاه در خواست کردم ولی اونو نظام وظیفه قبول نکرد
حالا نمی دونم چجور گواهی تحصیلی از دانشگاه بگیرم؟
نقل قول:
چجوری داره مگه :دی
خب میری پیش مسئول آموزش یا هر بیکار دیگه ای ! میگی گواهی تحصیلی میخوام و تموم
البته نه گواهی ای که صرفا بگه الان دانشجویی ... باید بگه که مثلا از فلان تا تاریخ تا تاریخ امروز دانشجوی دانشگاه ........ بودی و اینقدر ترم و پشت سر گذاشتی ...
بابا خودشون میدونن چی بهت بدن
من یک گواهی تحصیلی گرفتم از دانشگاه اینطوری بودنقل قول:
------------------------------------------------------------------
با سلام
احتراما بدینوسیله گواهی میشود برادر ................ فرزند.............. به شماره شناسنامه....................
صادره از .............. متولد ................ دارای کد ملی...................دانشجوی رشته .....................
مقطع.................. ورودی سال........... این دانشگاه می باشد این گواهی بنا به درخواست مورخ
(تاریخ)................... نامبرده جهت ارائه به آن مرکز صادر گردیده و هیچ گونه ارزش دیگری ندارد این گواهی تا تاریخ............. اعتبار دارد
امضا و مهر
رئیس دانشگاه
------------------------------------------------------------------
من همچین چیزی به نظام وظیفه دادم گفتن فرم مصوب معافیت تحصیلیت رو میخوایم این بدرد نمی خوره
سلام دوستان
اونایی که معاف کفالت میشن باید آموزشی رو برن؟
نه....کی گفته؟نقل قول:
پسر خاله من معافی کفالت داره.....نرفته آموزشی....
سلام دوستان
این کفایت بسیجی کسی میدونه چی هست وچه مزیتی داره؟
نقل قول:
والا من چیزی به اسم فرم مصوب معافیت تحصیلی نشنیدم ... چرااز خودشون ته و توش رو درنیاوردی ؟ از خود افسره میپرسیدی
سلام دوستان میشه بگید کسی که بسیج فعال داشته باشه شرایطش فرق میکنه تو ارتش یا سپاه
ممنون
سوال من یه سوال داشتم من متولد 20/1/1371 پدرم 6 ساله فوت کرده من تا دنبال کار سربازیم نرفتم ایا من غیبت خوردم اگه غیبت خورده باشم معاف میشم
هنوز شما غیبت نخوردیدنقل قول:
مرسی از راهنماییتنقل قول:
می خواستم بدونم اگه از دانشگاه اخراج بشیم چه مدت زمان داریم تا برای سربازی اقدام کنیم
و این که پارسال دفترچه ارسال کردم و بهم یه سال مرخصی برای شرکت در کنکور دادن یعنی تا 15 اسفند 89 و این که توی بهمن ماه امسال از دانشگاه اخراج شدم :41: