نقل قول:خیلی مشخصهکد:www.uploadbazar.com
اول عضو میشی ( رایگان ) بعد فایل رو آپلود میکنی آخرش یه لینک میده که واسه بقیه میذاریکد:www.4shared.com
موفق باشی:10:
Printable View
نقل قول:خیلی مشخصهکد:www.uploadbazar.com
اول عضو میشی ( رایگان ) بعد فایل رو آپلود میکنی آخرش یه لینک میده که واسه بقیه میذاریکد:www.4shared.com
موفق باشی:10:
ممنون از راهنمایی بسیار مفید و کاملتون:11:نقل قول:
نقل قول:عزیز من یه خورده ور رفتم دیدم مینی مایز نمیشه ولی زیاد هم مهم نیست به خاطر اینکه اکثر کارایی این گوشی در حالت فیلیپ باز هست (اون موقع مینی مایز میشه:8:)نقل قول:
من از طریق هدفون گوش میدم، تعجب میکنم که نمیتونی گوش بدی، یه تست کن دوباره...
1- اون دوستمون بود که میگفت مسیج هام وقت فوروارد دوتایی میشد. راست میگفت منم امشب دچارش شدم . حدود 140 کارکتر که میشد میرفت تو مسیج دوم. بعد رفتم فونت هایی که ریخته بودم رو پاک کردم درست شد!!!!!! انگار کارکتر هاش زیادی حساب میشد. مثل فارسی ها که 70 تاش میشه یک مسیج!!! عجیبه ولی ممکنه!
2- میتونم اینترنت کامپیوترم رو از طریق بلوتوث یا کابل منتقل کنم رو گوشی p990 ؟ اصلا این امکان وجود داره؟ یه چیزایی چند وقت پیش دیدم و دوباره نتونستم پیداش کنم یادم نیست اینترنت گوشی رو شیر کرده بود رو کامپیوتر یا کامپیوتر رو شیر کرده بود رو گوشی!؟
[QUOTE=hamed1987;1784513]عزیز من یه خورده ور رفتم دیدم مینی مایز نمیشه ولی زیاد هم مهم نیست به خاطر اینکه اکثر کارایی این گوشی در حالت فیلیپ باز هست (اون موقع مینی مایز میشه:8:)
من از طریق هدفون گوش میدم، تعجب میکنم که نمیتونی گوش بدی، یه تست کن دوباره...[/QUOTE]
به جون عمه کوچیکم بیشتر از 10 بار تست کردم ولی وقتی میزد هدفون همش تق تق تق میکرد و موزیکه نمیومد ولی الان تست کردم شد!!!!! نکته اش اینجا بود که اول هدفون رو وصل میکردم بعد برنامه رو باز میکردم ولی راهش اینه که اول برنامه رو اجرا کنی بعد هدفون رو بزنی!!!!!!!!!!! عجیبه ولی ممکنه:2:
آقا تروخدا این عکس امضاتو بردار . آدم دچار وحشت میشه سوالام یادم میرهنقل قول:
4- قضیه این بود که فونت فارسی های بولد رو پاک کنم . کردم زیاد خوب جواب نداد یه جاهایی خیلی ناز شد یه جاهایی هم که قرار بود بولد بشه خیییلی بولد شد . نمیدونم حال نکردم . شما هم امتحان کن. :41:نقل قول:
بهتر اینه که از اول فونت های زیبا بریزیم.
خاک به سرم پستم دوبله شد....
راست ميگه بنده خدا. منم با هدفون نميتونم گوش بدم.(lcg jukebox)نقل قول:
وقتي وصل ميكنم برنامه قاط ميزنه و آهنگ واي ميسه. و صداي تق تق از تو هدفون در مياد.
کلا برنامه ی مورد داریه !!:31:
نقل قول:nakhordemast که داره گوش میده، یه بار دیگه تست کنید (برنامه مال پدرم نیست که بخوام ازش طرفداری کنم)نمیخواهین میتونین پاک کنید،همه میدونن تو پلیر ها واسه این گوشی این بهترینه،انتخاب پای خودتون:13:نقل قول:
عزیز شما باید از اول این دوتا رو فقط بریزینقل قول:
sans-serif_latin-italic
sans-serif_latin-regular
1- آقا روی این مورد کار کنید که خیلی خداس. من دوسه تا مقاله گیر آدردم تو این زمینه که گوشیت با بلوتوث شبکه میشد به کامپیوتر و اینترنت رو هم شیر میکرد رو گوشی. ولی خیلی فنی نوشته بود . من همه مراحل رو انجام داد. ولی آخر نشد. این بچه های زرنگ کاری از دستشون نمیاد؟ کسی mcse نداره؟ بحث پیچیده شبکه هست ( حد اقل واسه من پیچیدس)نقل قول:
[COLOR="DarkOrchid"2- ]آقا این برنامه رو نصب کنید linkboy_uiq3_100.sis بسیار بسیار کم حجم و کار آمد . روی دسکتاپ گوشی آیکونهای مورد نظرتون رو میزاره. مزیتش نسبت به اون برنامه قبلی اینه که کم حجمه[/COLOR]
3- واسه گوشیم قفل کی برد و پسورد گزاشتم . مشکلش اینه که زود میره رو این حالت . میشه کاری کرد که بعد از 5-6 دقیقه بدون استفاده موندن گوشی فقل بشه نه یک دقیقه ای؟ یه جاهایی رو هم انگولک کردم ولی باز هم نمیشد . فیلیپ بسته باشه فرتی فقل میشه.
1- من خودم فوروارد کردم ولی اصلا با این مشکل مواجه نشدم. نمیدونم شما چیکار میکنین!!!نقل قول:
2- آره آقا. همه کار میشه کرد. اینترنت رو با بلوتوث از کامپیوتر بدی به گوشی یا اینترنت رو از گوشی بدی به کامپیوتر. چون من تا حالابهش نیازی نداشتم دنبالش نرفتم، اگه بچه هایی که این کارو کردن اینجا واست نذاشتن برات می گردم و کامل می ذارم.نقل قول:
MCSE؟!!! این مدرک اینقدر بدبخت شده که بیاد این کارو توضیح بده؟! آسونه بابا. یکم رووش کار کن.
مرده EDIT کردنتم. مجال نمیدی، سریع edit میکنی :31: :46:نقل قول:
کاری نداره، برو به اینجا و هرچقدر می خوای تنظیم کن:
control panel>device>screen saver>activate after
سلام به همه
صدای p990 از لحاظ بلندی و کیفیت در هدفون در مقایسه با 6630 چطوره؟
مرسی از اجوبتون:31:
من مال 6630 رو نمیدونم چقدره ولی 6260 رو میدونم.( فکر نکنم زیاد فرق کنن)نقل قول:
از لحاظ کیفیت که عالی هست. از لحاظ بلندی هم اینقدر هست که نتونی مدت زیاد با صدای آخر گوش بدی :31:
در واقع خیلی از 6260 بهتره.
سلام بروبچ!!!
p1 گرفتم:31::21::27: آخه 990 خیلی خیلی خز شده هر کی پول دستش اومده رفته گرفته تازه طرز کارشم بلد نیستن مسه ... تو ... گیر میکنن فقط واسه کلاسش میگیرن :41::41::41:.واقعا دیگه داشت حالم بهم میخورد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:13:
سلام عرض می کنم
گوشی من وقتی از حالت قفل باز میکنم می بینم تو قسمت task manager هست . میشه بگین از ایراد گوشیه یا نه؟؟
دوست عزیز بیشتر توضیح میدی...نقل قول:
قبلش اونجا نمیری؟
مبارکه:11:نقل قول:
خیلی مخلصیم آقا کسی فکر نمیکنم این کار رو بکنه . کاش خودت زحمتشو میکشیدی:10:نقل قول:
در ضمن من کارت شبکه ندارماااااا:41:
نه آقا نگفتم که بدبخت شده من گفتم شاید...
ما کوچیکتم. اون چیزیه که در توان ماست...نقل قول:
راستی این تنظیمه که کار نمیده. تنظیم کردم رو 5 دقیقه ولی باز همون 1 دقیقه میره رو حالت پسورد!!!!!!!!!!!
اول از همه مبارکه به پای هم پیر بشین. دوم اینکه اسم کاربریتو هم باید عوض کنی . بذار popo_p1همنقل قول:
وطن عزیز آن گونه که افد و دانی در نهایت کار گوشی توی دست کسی باقی میمونه که بتونه ازش استفاده کنه . حالا هر آدم در پیت که 990 گرفته باشه و به دردش نخوره زود میفروشتش. من تازه احساسم به 990 داره عاطفی میشه. تریپ لاو.
این مشکل کمی صدای 990 نمی خواد حل بشه یا بریم گوشی رو عوض کنیم:46::31:
عوض کن چون اگه صداش هم زیاد بشه مشکلاتی مثل کمبود باطری برات پیش میاد .نقل قول:
اگه با بلوتوث بشه اینترنت رو آورد روی گوشی خیلی باحاله!
اگه میشه روششو بدین
برنامه منشی تلفنی برای 990 نیست؟
اگه میگید نه ، آیا مطمئن هستید؟
سلام. من فقط ميخوام صداي هدفون زياد بشه همين. با اسپيكرش كاري ندارم.
آخه صداش تو هدفون خيلي ضعيفه.
1.یه جا خونده بودم با بلوتوث میشه ولی سرعتش 1K هست:13: نمیارزهنقل قول:
2.اگه باشه ،موقع تست خوب جواب نداده،چون اگه خوب بود تا حالا دست من و شما بود
3.موفق باشی:31::10:
فکر نکنم راه حلی باشه، باید بسوزی و بسازی:31:نقل قول:
شایدنقل قول:
عجب داستانیه ، من K750 که داشتم جاوا داشت ، عوضش کردم سیمبین دار خریدم که برنامه روش نصب کنم ، ولی مثل اینکه خیلی چیز خاصی نصیبم نمیشه
ممنون
یعنی اینقدر صداش کمه،که میخوای عوضش کنی دوست من؟؟؟نقل قول:
من خودم تو فکر این بودم که یه گوشی حدود 600,000 تومن بگیرم، خداییش با این قیمت گوشی خوب نیست تو بازار، حتی باشه نمیارزه که بخوای عوضش کنی:46:
اصلا من نمیتونم lcd بزرگشو ول کنم،خیلی باحاله:8:
دوست من چه برنامه هایی میخوای شاید بتونم برات جور کنم؟:10:نقل قول:
ممنوننقل قول:
من دنبال یه منشی تلفنی بودم که ........
توی هممن سایت بخش برنامه های uiq3 اش هم برنامه زیاد داره ولی همش لینک expire شده دارن و نمیشه دانلودشون کرد ، مثلا یه برنامه برای کنترل تلویزیون میخوام و یه برنامه توپ رمز گذاری روی فایل
البته این تاپیک درخواست برنامه نیست ، میدونم
نه آقا این چه حرفیه 1 ک کدومه. دستگاه بلوتوث تبدیل میشه به کارت شبکه مجازی. سرعتش مسلما اونقدری میشه که دیل آپ رو بتونه راحت شیر کنهنقل قول:
مطمئن باش ضرر نکردی . منم چند بار گوشی جاوا عوض کردم همشون مثل هم هستن هیچ نو آوری توش نمیشه. مثل اینه که از یک شماره روزنامه چند تا بخری. ولی این سیمبینه خیلی گسترده تره.نقل قول:
فرضا حرف تو درست باشه. با این قیمت اصلا و ابدا ضرر نکردی.
رامین جان ما منتظر آموزش شیر کردن اینترنتت هستیماااااا:20:
پس ميسوزيممممممممم.:13:نقل قول:
آره اگه کسی بلده بگه ، کار کنیم ، اگه سرعتش پایین بود دیگه کار نمیکنیم ، که البته من هم اصولا" موافق این حرف نیستم که یک کیلو متصل بشه ، باید بیشتر بشهنقل قول:
من تازگیها پی990 خریدم گوشی خواهرزادم 6600 هستش الان که باهم مقایسش میکنم گر چه شاید نباید اینکارو بکنم میبینم تقریبا هرکاری که گوشی من انجام میده اونم وقتی روش برنامه میریزه :8:
گوشی اون همون کارهای گوشی منو انجام میده مثل افیس یا خواندن pdf البته من شاید چون تازه کارم اینجوری فکر میکنم :8:
میشه بگین پی990 چه کارهایی انجام میده که اونای دیگه نمیکنن که اقلا من ناراحت نشم که چرا انقدرر پول بالای این گوشی داذم:8:
دليل يك p990 لمسي است
دليل دو p990 خيلي حرفه اي تر است و كيفيت دوربينش عالي است
دليل سه Pda است البته از نوع سيمبيان و .................................................. .................................................. ..........خيلي دليل داره.......................................... .................................................. ...........
سلام من یه جا خوندم که میشه از فونتای ویندوز برای پی 990 استفاده کرد
اگه میشه ، چجوری؟
در ضمن یه منبع آیکون میخواستم
ممنون از توجهتون
پلت فرمش Uiq3
ميشه ولي هر فونتي رو نميشه استفاده كرد.نقل قول: