باز با همين ضعف و مشكلات و هرچي كه شما گفتي شد بهترين بازي ماجراجويي سال !نقل قول:
نه به گرافيك كار دارم نه به كاپ كام و يوبي.اينكه يه بازي عالي هست شكي درش نيست.اما اصلا يه اويل اصيل نيست.شده شاهزاده ايرني مدرنويه بازي اكشن.من به عنوان يه اويل باز اصلا خوشم نيومد.كل بازي شما 5 معما حل نميكنيد.من اين بازي رو بدون تقلب رفتم.حيفم مياد سري اويل رو تقلب كنم.خيلي سري تا آخرش رفتم تو بار دوم هم كه تموم كردم تمام اسلحه ها رو فول كردم.در كل بازي بيشترين شي كه داشتي 2 تا ميشد.دو تا گلدون.بقيه سر راه بود.اصلا لازم نبود عقب برگردي.دوستان اويل باز مقايسه كنن مي فهمن من چي ميگم.من خودم 3 نسخه رو بازي كردم.هيچ موق هم از بازي كردن خسته نشدم.اويل 3 رو بالاي 60 بار رفتم.آخرين تايمم 1:56 بود.يه چند تا مقايسه خودم ميگم.مثلا اويل 1 پيدا كردن سم و ريختنش توي آبي كه به گل وحشي ميرسه.معماي جالبي بود.اويل چون جديد تر بوده بيشتر ميگم.براي تموم كردن بقسمت اول يه فيوز.بنزين.كابل.كابل سر راه هست اما براي بنزين بايد تا قطار بريدوآچار برداريد برگردين عقب معماي چراغ ها رو حل كنيد بنزين رو بردارين برگردين اولاي مرحله از آچار استفاده كنيد شيلنگ پيدا كنيد بريد آتيش خاموش كنيدورمز كامپيوتر كه اسم محصول آبرلا توي تلويزيون هست رو بزنيد بعد برگردين كتاب مجسمه رو برداريد با لوح گرد جابجا وباتري ،فيوز...
اما اويل 4 واقعا فاجعه هست واسه اويل باز ها.فقط يه بازي اكشن پر هيجان هست.اونم تا قبله اينكه اسلحه ها رو فول كنين.من كه واسه بار سوم اگه بازي كنم آر پي نا محدود رو هم خريدم ديگه چيزي به اسم غول هم وجود نداره و بار پنجم مسلسل نا محدود و نتيجه ميشه هيجان هم به طور كامل از بين ميره.من كه ميگم اويل باز ها توقع زياد نداشته باشن اگه بازي نكردن.من با آيدا هم تا آخرش رفتم با اون قسمتش اويلي تر بود.و آخر هم اينكه اويل گيم پليش بدون موس بود.منم به خاطره سبك و گيم پلي اويل باز شدم.اميدوارم هيچ موقع گيم پليش عوض نشه .سبكش كه عوض شد اگه گيم پليش هم عوض بشه ديگه چيزي از اويل باقي نمي مونه.
خوش باشيد با اويل بي اصالت.منتظر اويل 5...
درسته . وقتي آرپي جي بگيري ديگه قولي وجود نداره . اينو باهات موافقم و همينطور مسلسل بي نهايت .
ولي من از هيچ اويلي به اندازه 3 خوشم نيومد . Resident Evil 3 Nemesis
خداييش سخت ترين اويل قرن بود . گرچه اون رو هم چند بار ميبردي آخر و اون بازوكا و كارت Umbrella رو ميگرفتي ميشد مثل همين الآن ! ديگه Nemesis وجود نداشت . تنها قول سختش هم همون بود .