سیستم ایرانسل Edge هست ولی به طور رسمی جایی اعلام نکرده که این سیستم به طور کامل راه افتاده ولی من هم خودم دیدم، سرعت را امتحان کنید تا مطمئن شیدنقل قول:
Printable View
سیستم ایرانسل Edge هست ولی به طور رسمی جایی اعلام نکرده که این سیستم به طور کامل راه افتاده ولی من هم خودم دیدم، سرعت را امتحان کنید تا مطمئن شیدنقل قول:
حداقل یه اعتباری بگیر و بیا مشهد زیارت و کیفیت کار رو ببین , من عاشق چشم و ابروی ایرانسل نیستمنقل قول:
در مورد اینکه اینجا ایرانه , اگه میتونی قبول نکنی برو کارت سوخت رو قبول نکن , برو خرج کردن سرمایه های داخل کشور رو برای کشورهای همسایه قبول نکن , برو رفتن سود صادرات غیر نفتی به جیب بزرگان رو قبول نکن و هزار مورد دیگه که توی بحث ما نیست
اتفاقا وقتی که سرویسهاش افت میکنه من خودم از کانال خودم اقدام میکنم که زود تر به نتیجه هم میرسم
الان که 10 روزه تمام مشکلات شبکه حل شده
از ساده ترین مسائل توی مرکز پیام تا پیچیده ترین آیتم ها که توی شبکه های دنیا هم پیش میاد
ولی یک مشکل هنوز برطرف نشده که تا وقتی فاز 2 تموم نشده برطرف نمیشه اونهم برگشت دادن صدای خودته , اون هم دلیل داره
سرعت تا چند باشه نشون می ده Edge هست ؟!؟نقل قول:
برای من که بیشتر از 12 کیلوبایت در ثانیه رفت ...
آخه گوشی من 6630 هست نه G میزنه نه E ، فقط یه آنت که زیرش دوتا خط هست ... همین .
همون دیگه، برو حال کنه، کجا هستین شما ؟نقل قول:
سرعت GPRS به طور معمول نباید از 48 زیاد تر بشه، یعنی گوشی های GPRS دار قبول نمیکنن
اون سرعتی که عنوان کردی در شرایط آزمایشگاهی امکان پذیره ولی در عمل بخوایی توی حجم دانلود و آپلود حساب کنی رقم واقعی خیلی پایینتر از اینهنقل قول:
مثلا یک صفحه 12 کیلوبایتی در حدود 3 یا 4 کیلوبایت تلفات دیتا داره , و در حدود 2 - 3 کیلو بایت هم بابت کنترل خطاها استفاده میشه
گوشي من موتورولا c168 هستش gprs هم داره ولي هر كار كردم نرقت تو اينترنت اون اوايل تونستم يه بار باهاش سايت گوگل رو باز كنم ولي الان هر كاري مي كنم نميشه mms هم همين مشكل رو دارم
كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
تنظیمات چی چی ار اس رو داری؟نقل قول:
اگه داری که هیچ اگه نداری اینو از مبایل خودت اس ام اس کون به شماره 225 S motorola c168
(S) باید حروف بزرگ باشه
بعد اس ام اس برای تو میاد اینستالش کن تمام
یه راه ساده تر هم داره ، زنگ زدن به 130 و بعد فشاردن دکمه 3 و بعد ادامه مراحل، فقط هزینه اش میشه معادل یک دقیقه !!!نقل قول:
من این کارو کردم ولی اس ام اس تنظیماتش درست نمیاد اینستال نمیشهنقل قول:
ولی با اس ام اس شد
احتمال داره اسم اکسس پوینت عوض شده باشه (APN)
هم با mtnirancell امتحان کن
هم با gprs
چون دو بار اسم اکسس پوینت رو عوض کردند