خوب پوريا جان عزيز دل من
به راحتي برو توبخش آپديت و بعد هم setup رو بزن
و اونجا يه تيكي داره ماله program component update اونو بردار :wink:
Printable View
خوب پوريا جان عزيز دل من
به راحتي برو توبخش آپديت و بعد هم setup رو بزن
و اونجا يه تيكي داره ماله program component update اونو بردار :wink:
soda, جان سلام
این کارو مکنم ولی برام خیلی عجیبه که وقتی این برنامه رو میگرم دوباره میگه بگیرش!
حالا این چیه مهمه یا نه؟
ممنونم :wink:
ميشه يه عكس از صفحه تنظيمات آپديت نود بگيري اينجا آپلود كني؟
ممنون عليرضا جان
خدا عمرت بده
چون امروز هم اومد آپديت كنه دوباره سر يوزر وپسورد جديد گير داد.
مرسي
خوشبختانه من حساسيت ندارم
سلام دوستان مخصوصا اقا مهدی
لطفا به این تصویر نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح اینکه با توجه به نصب برنامه fix nod32 v1.9 که جهت ابدیت بدون استفاده از یوزر هست ولی هنوز نود من از حالت رجیستر در نیومده وکلمه تریال هم هیچ جای اون نوشته نشده مهدی جان من قبلا هم این موضوع را گفته بودم :idea:
حالا چه توضیحی میشه برای این مطلب داد درضمن الان من دا رم ابدیت میکنم وبا توجه به این که قبلا ابدیت کرده بودم الان یه فایل را میگه دانلود کن که حجم اون بیشتر از 3 مگابایت هست :shock:
ممنونم
برزو جان سلام
ببين دوست خوبم... آپديت تريال با ادمين فرق داره.
يعني تا وقتي بعد از كرك كردن آپديت نكرده باشي اون كلمه تريال رو نمي نويسه. اما وقتي آپديت كردي و اون فايل حدود 3 مگ رو دانلود كردي مي بيني كه اون كلمه تريال ظاهر مي شه!
البته در عملكرد آنتي ويروس فرقي نداره. اما آپديتهاش باعث مي شه كه اون كلمه ظاهر بشه.
مهدی جان ممنونم حالا دوزاری افتاد :wink:
اما یه نگرانی دارم همونطور که میدونین توی ایران بعضی از برنامه نویسها به خاطر سوئ استفاده وکسب درامد بعضی از انتی ویروسها را طوری ریجستر ودستکاری میکنند که این انتی ویروسها --مثلا نورتون-- موقع ابدیت به سایتی وصل میشه که برنامه نویسها توی انتی ویروس تعبیه کردند وهر گز به سایت اصلی نورتون وصل نمیشه درصورتیکه ظاهر امر نشون میده که انتی ویروس به سایت مادر وصل هست وداره ابدیت میشه درحقیقت اینطور نیست وبه یه سایت قلابی متصل شده
حالا نگرانی من این هست که نکنه این برنامهfix nod هم همون بلا را سر این انتی ویروس در بیاره نظرتون چیه :?:
برزو جان سلام
خيالت راحت باشه. اين كرك اين كار رو نمي كنه
بلكه به سايت eval شركت سازنده آنتي ويروس براي آپديت وصلش مي كنه.
خدا کنه درست منظورتون رو فهمیده باشم.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
توي شكل دوم
perform program component upgrade onlyif necessary for proper virus signature database functioning
رو تيك بزن