آقاي majidi از راهنماييتون ممنونم. دو تا رم corsair خريدم با باس 1600. اما مادربوردم تا باس 1333 ساپورت مي كنه. حالا وقتي يك رم رو نصب مي كنم اونو ميشناسه ولي وقتي دوتاشو با هم دوال نصب مي كنم اصلا سيستم بالا نمياد. لطفا راهنمايي كنيد.ممنونم
Printable View
آقاي majidi از راهنماييتون ممنونم. دو تا رم corsair خريدم با باس 1600. اما مادربوردم تا باس 1333 ساپورت مي كنه. حالا وقتي يك رم رو نصب مي كنم اونو ميشناسه ولي وقتي دوتاشو با هم دوال نصب مي كنم اصلا سيستم بالا نمياد. لطفا راهنمايي كنيد.ممنونم
دوست عزیز چرا وقتی مادربردتون بیشتر از 1333 ساپورت نمیکنه پول اضافی میدین؟نقل قول:
جفت رمها رو بندازین و در قسمت ستاپ سیستم باس رمهارو رو 1333 قرار بدین
رمهاي با باس بالاتر رو خريدم چون مارك corsair با باس 1333 توي بازار نيست( شايد هم من پيدا نكردم).
اين آدرس دفترچه راهنماي مادربوردم هست Asus P5KC
dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-C/e3155_p5kc.pdf
رم ها هم دو تا رم 2 گيگ DDR3 با باس 1600 هست.
لطفا اگه ميشه بگيد دقيقا كجا رو بايد تنظيم كنم و ديگه اينكه خطري براي مادربورد نداره؟
خيلي ممنون از وقتي كه مي ذاريد.
راستیتش نمیدونم تو مادربرد ایسوس کدوم گزینس/حالا اینو امتحان کنیدنقل قول:
با رفتن به ستاب که مشکلی نداری؟
هنگام روشن شدن سیستم دکمه deleteرو بزنید تا وارد صفحه ستاب بشین تو اونجا دنبال گزینه ای به اسم memoryclockیا memoryبگردین
وقتی پیدا کردین اونو رو autoیا باس 1333 بزارین
نظرتون درباره رم Hynix 4 GB 1333 MHz چیه؟ روی لپتاپ من (HP) این نصبه. خوبه آیا؟ میخوام یکی دیگه هم اضافه کنم بعدا احتمالا.
رم خوبیه احتیاجی به تعوضش نیست استفاده شما از لپ تاپتون چیه؟
پس به نظر شما اگه یه 4 گیگ دیگه هم از این مارک بهش اضافه کنم خوبه؟ لپتاپم مالتیمدیاست. بازی، فیلم و...
HP 6160se: CPU Ci5 2nd generation 2430M 2.4 up to 3.0 GHz, 4 GB Hynix DDR3 1333MHz RAM, 500 GB Hitachi 7200 rpm HDD, VGA ATI 6770M 2 GB GDDR5
انصافا سرعت لودینگ لپتاپم بالاست و خیلی سریع ویندوز میاد بالا (حدود 10-12 ثانیه حداکثر) و همه برنامه ها رو هم خیلی سریع و بدون گیر اجرا میکنه. مثلا فتوشاپ CS5 رو زیر 3 ثانیه لود میکنه و...
یعنی از نظر شما لود نرم افزار ها رابطه مستقیک با RAM داره یا به چیزای دیگه هم بستگی داره؟
یکی از آبشنهای لود نرم افزار ram هست که اون هم توسط پل شمالی کنترل میشه (البته کسی به چیپ پل شمالی توجه نمیکنه متاسفانه) .