از دو سایت linuxshop.ir یا sito.ir میتونی سفارش بدی !نقل قول:
اگر سیستمت ۳۲ بیت هست همون نسخه رو بگیر ولی اگه ۶۴ بیت هست نسخه ی amd 64 رو بگیر ( به جای i386 )
Printable View
از دو سایت linuxshop.ir یا sito.ir میتونی سفارش بدی !نقل قول:
اگر سیستمت ۳۲ بیت هست همون نسخه رو بگیر ولی اگه ۶۴ بیت هست نسخه ی amd 64 رو بگیر ( به جای i386 )
شما مگه تهران نیستی؟نقل قول:
اینجا که پارسیکس دارن!
توی نسخه های live cd چطوری میشه تغییرات رو طوری ذخیره کرد که سری بعد نیاز به انجام دوبارش نباشه؟
بلاخره مجبور شدم همین کار را بکنمنقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
یه چند تا سوال دیگه از اساتید
فرض می کنیم من 6 تا پارتیشن روی سیستم دارم .
من قصد دارم با استفاده از خود پارسیکس یک پارتیشن لینوکسی ایجاد کنم .
وقتی من با استفاده از دکمه Resize/Move قصد دارم یک فضای خالی ایجاد کنم هنگامی که فضای خالی را ایجاد می کنم کدام یک از درایو های من کوچک می شوند
ایا همه درایوها به یک اندازه کوچک می شوند یا فقط درایوی که از اون دارم کم می کنم و فضای خالی
ایجاد می کنم کم می شه ؟
ایا اطلاعات کل درایوهام ممکنه از بین بره یا اطلاعات اون درایوی که ازش دارم کم می کنم و فضای خالی برای پارتیشن لینوکس ایجاد می کنم ممکنه از بین بره ؟
ایا من می تونم موقع پارتیشن بندی ب لینوکس همون جا یکی از درایوهای خودم که از نوع NTFS هست و 10 گیگ فضا داره را Delete کنم و اونا تقسیم کنم به 2 پارتیشن از نوع لینوکس ؟
به نظر شما با این اوصاف که من 6 پارتیشن از نوع فایل سیستم NTFS دارم بهتره یه پارتیشن برای لینوکس درست کنم یا اینکه حداقل 2 پارتیشن برای لینوکس درست کنم بهتره ؟
یعنی چیزی تو مایه های یه پارتیشن که ویندوز xp توش نصبه و یه پارتیشن که لینوکس توش نصب می شه
با 3 پارتیشن برای ویندوز xp و یک پارتیشن جدا هم برای لینوکس داشته باشم .
با تشکر
چند تا سوال دیگه
ممنون می شم دقیق جواب بدید
اگر من نوع پارتیشن لینوکس را از نوع primary انتخاب کنم وقتی با لینوکس بالا میام دیگه درایو ویندوز من قابل مشاهده نخواهد بود
درسته ؟
به نظر شما من بهتره موقع پارتیشن بندی کردن درایو لینوکس را primary انتخاب کنم یا لاجیکال؟
در مورد پارتیشن swap
من از هارد 80 مقداری فضا برای ویندوز xp و درایوهاش اختصاص دادم . و بقیه ظرفیت را هم برای لینوکس و درایوهاش اختصاص دادم
ایا من باید 512 مگابایت هم فضا برای پارتیشن swap نگه دارم ؟ چون ram من 256هست
چه موقع باید اقدام به ساخت پارتیشن swap کنم ؟ بعد از ساخت تمام پارتیشن های لینوکس ؟
با تشکر
1. خیر فقط درایوی که دارید روش عملیات انجام می دید تحت تاثیر هست و نه کل هارد شما.نقل قول:
2. احتمالش که هست، ولی اگر دقت کنید احتمالش خیلی کم میشه، اگر کاربر ویندوز هستید، partition magic کار شما رو با دقت بالایی انجام میده.
3. بله، اینکار رو هم می تونید انجام بدید، چه با Partition magic و چه در هنگام نصب لینوکس.
4. ببینید، اصولا فضای 8 گیگ می تونه کافی کافی باشه برای شما، ولی swap هم هست.
2 1. فرقی نمی کنه، می تونید پارتیشن ویندوز و لینوکس رو هر دو رو primary کنید، ولی توجه کنید پارتیشن لینوکستون logical زیر ویندوز نباشه.نقل قول:
چند تا سوال دیگه
ممنون می شم دقیق جواب بدید
1 . اگر من نوع پارتیشن لینوکس را از نوع primary انتخاب کنم وقتی با لینوکس بالا میام دیگه درایو ویندوز من قابل مشاهده نخواهد بود
درسته ؟
2 . به نظر شما من بهتره موقع پارتیشن بندی کردن درایو لینوکس را primary انتخاب کنم یا لاجیکال؟
در مورد پارتیشن swap
3 . من از هارد 80 مقداری فضا برای ویندوز xp و درایوهاش اختصاص دادم . و بقیه ظرفیت را هم برای لینوکس و درایوهاش اختصاص دادم
ایا من باید 512 مگابایت هم فضا برای پارتیشن swap نگه دارم ؟ چون ram من 256هست
4 . چه موقع باید اقدام به ساخت پارتیشن swap کنم ؟ بعد از ساخت تمام پارتیشن های لینوکس ؟
با تشکر
3 4. بله swap قطعا نیاز هست، و ساختنش هم همزمان با دیگر پارتیشن ها هست در هنگام نصب.
البته 256 مگ بسیار کم هست، و حتی برخی توزیع ها به شما اجازه ی نصب هم نمی دهند، فکر کنم بتونید با یک هزینه ی اندک 6000 - 7000 تومانی یک رم 256 دیگه هم به سیستمتون اضافه کنید، اونطور بهتر هست.
از اونجا که سی دی یک حافظه ی فقط خواندنی هست، راهی برای اینکار نیست، و شما با هر بار ریستارت تمام تنظیمات و ... رو از دست می دید، اگر دنبال بوت لایو هستید و می خواهید تنظیمات ذخیره شوند، USB flash drive بهترین راه هست که توزیعهای زیادی هم این قابلیت رو دارند حتی توزیع اوبونتو:نقل قول:
کد:https://wiki.ubuntu.com/LiveUsbPendrivePersistent
اگر بخواهيم نرم افزارهاي جديد را روي اين سيستم عامل داشته باشيم بايد چه كار كنيم؟ چون اصولا برنامه هاي خودش خيلي عتيقه اند.
روي سايت خودش نرم افزارهاي جديد را براش ميزاره؟ مثلا office 2007!
شنيده ام كه برنامه اي هست كه مي تونه كاري كنه كه برنامه هاي موجود براي xp و ... روي linux هم نصب بشه! اسم اين برنامه چيه؟
با تشكر ...
در مورد سوال اول یعنی منظورت این هست که بسته های موجود در لینوکست رو به روز کنی؟نقل قول:
با استفاده از ابزار apt-get
بله هست. Wine. ولی هیچ تضمین ۱۰۰ درصد نیست که تمامی برنامه های ویندوز رو در لینوکس نصب کنه.
و البته یه نرم افزارد یگم هست که میتونید توی لینوکس ویندوز نصب کنید .