[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برسم خونه عکس از پینگ هم میزارم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برسم خونه عکس از پینگ هم میزارم
من اخیرا «آشنای اول» مخابرات که بخش فروش اینترنت را دارد دیدم که پلاکارد فروش تانوما را زده بود.نقل قول:
شعبه مرکزی : خیابان آمام نرسیده به آبرسان ( روبروی بانک سرمایه) میتونید بپرسید؟
- شاید 2020 هم بتونه پاسخ بدهد.
شما کدوم منطقه تشریف دارید؟
پشت قبوض تلفن نوشته شده فعلا فقط ولیعصر و فقط برای مشتریان تجارینقل قول:
سلامنقل قول:
در مرحله اول از سایت مخابرات ایران ، شماره تلفن خود را امکان سنجی برای فیبر نوری بکنید اگر سبز شد حتما امکانش هست( برای کلیه شهرهای دارای زیر ساخت فیبر)
برای تبریز هم اگر علاقمند بودید بودید شماره یکی از پیمانکاران بازاریابی و فروش و اجرای تبریز را دارم
با تلگرامش میتونید شمارتون بدید امکان سنجی و اجرا بکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت امکان سنجی برای برقراری فیبرنوری مخابرات
خب این چیه؟؟؟ چرا با یوزر پسورد اکانت مخابرات وارد نمیشه؟؟نقل قول:
الان خیلی وقته از بهربرداری تانوما گذشته ولی مشهد خیلی از مناطقش هنوز فیبر کشی نشده اینجور که بوش میاد تا هزار سال اینده هم از فیبر کشی خبری نیست مثلا ۲۰۲۰ گفت اگر ۱۰ یا بیست نفر درخاست فیبر بدن تو محل شما ما براتون فیبر میکشم جالب اینجاس جای ما پر از هتله همشونم اینترنت دارن و دوربین مداربسته که متصلن به نت معمولی رفتم به چند نفرم گفتم کسی از فیبر اطلاعاتی نداشت اونای هم که اطلاعات داشت گفت صبر میکنیم تا فیبر بیارن تومحله ما حالا سوالم اینکه من به تنهای اینترنت بر بستر فیبر بخام ایا راهی حلی هست که بریم شکایتی درخاستی راه روشی چیزی که باعث بشه فیبر بکشن؟ مثلا منه نوعی فیبر میخام ایا یک راه حلی وجود نداره که از این اینترنت فیبر نوری بتونم بهره مند بشم؟
هنوز تهرانش که هم پایتخت هست هم خیلی کوچکتر از مشهد هست ۱۰٪ هم فیبر نداره شما میگی مشهد؟!نقل قول:
باز خوبه به شما کفته ۱۰ تا من اینجا رفتم میگه برو ۳۰ نفر بیار
انگار شبکه هرمی میخواد راه بندازه
نه واسه یه نفر تنها نمیکشن
اگر شماره رو لطف کنید ممنون میشم.نقل قول:
مودم شما چی هست ؟ الان پروفایل شما رو گذاشتن رو 17 ؟نقل قول: