Irancell LTE Mashhad B7
خوبه برای روز تعطیل و ترافیک بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
Irancell LTE Mashhad B7
خوبه برای روز تعطیل و ترافیک بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by JAVAD
خب نصف خط ها رو رو ۸ محدود کنه ترافیکش کم میشه و تا ۸۲ میده.مال مشهده؟نقل قول:
به به آقای منبعنقل قول:
نه خیر متعلق به مشهد نیست
نکنه تست شماست
قبلا که کل استوری اینستا از فعالیت جنابعالی مستفیض تست های بنده بودن البته دقیقا با ذکر منبع و حق کپی رایت که الحمدالله با حضور گرم جنابعالی و فعالیت دوچندان در اینجا کلا پاکسازی و نیست و نابود شدن حتی دعوای و درگیری سر تست ١٧۵ مگابیتی حالا به بقیه تست ها کاری نداریم
که قبل از اینکه تست به سلامت تموم نشده در پست های شما نمایان میشد
وقتی یکی انسانیت به خرج میده و هیچی نمیگه اینجوری میشه دیگه خوب دیگه ولش کن
نه مال خراسان جنوبی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جواد جان شما کلا با همه دنبال بحث می گردی نمی دونم چرا ولی من تست هایی از شما گذاشتم با ذکر کردن آی دی اینستاگرامت در زیر پست که صد در صد آگاه شدی و چند وقتی هم هست که تست دوستان و از جمله شما رو پاک کردم و فقط تست های خودم هست.اون مورد هم شما با منبع ذکر کن هیچ ایرادی نداره ولی اینکه آدم بیاد ببینه اسکرین هاش اینور اونور هست و هیچ اثری از خودش نیست حس بدیه انشالله تجربش نمی کنینقل قول:
دیگه دوستان از testmy.net تست نمی ذارن ... علّتش هم که اصلاً معلوم نیست ... :n02:
Speedtest به درد لای جرز دیوار می خوره ...
من Speedtest تا ۶۵ مگ هم می گیرم، ولی testmy.net دو-سه مگ بیشتر نمیشه ... در حالی که تا یک-دو ماه پیش تا ۵۰ مگ هم می رفت ...
این دیگه اینترنت نیست ... آشغاله
به نظرتون بهترین سرور برای تست در ایران کدومه ؟
Tehran-Fanapنقل قول:
MTN -Tabriz
از این دو سرور سرعتهای نزدیک به 100مگ دریافت کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mci & rightelنقل قول:
برای پینگ هم نزدیکترین سرور به خودتون
Irancell 3G مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]