۶۱ گیگابایت از ۱۰ گیگ مونده؟ یعنی چی؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
۶۱ گیگابایت از ۱۰ گیگ مونده؟ یعنی چی؟!نقل قول:
سلام
دو تا سوال؟
آقا من تازه LTE مبین نت گرفتم
اول اینکه حجم مصرف شده اینترنت شبانه رو از کجا نگاه کنم؟؟
دوم اینکه مثل شاتل نرم افزاری برای مدیریت اکانت رو اندروید داره؟
ممنونم
کسایی که مبین نت دارن،تو پنل کاربریشون برای تمدید سرویس،سرویس 4 تا 40 مگ،زیر 15 گیگ در ماه داره؟
سلام. حجم مصرف شده شبانه رو فقط از روی نمودار و گزارش مصرف میتونید ببنید. متاسفانه نشون نمیده چقدر باقی مونده.نقل قول:
قبلا برای وایمکس برنامه اندروید داشت ولی الان چک کردم چیزی نبود.
همه پیشرفت میکنن مبین نت پس رفتنقل قول:
آخه اصلا نمیشه مقدار دقیقشو محاسبه کرد!!!!نقل قول:
چطور نمیشه، پس شرکتای دیگه چه جوری مصرف دقیق شبانرو میگن؟نقل قول:
دوستان حدود 20 صفحه از تاپیک رو خوندم متاسفانه نتوستم به نتیجه ی درستی برسم. نظرات خیلی متفاوته راجه به کیفیت این اینترنت.
در حال حاضر، آی دی اس ال آسیاتک دارم، سرعت 16 مگ و دانلود شبانه ی رایگان. دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه رو دارم (راضی کنندس برای من)، پینگ مناسبی برای بازی آنلاین داره (البته نه آخر هفته ها) ولی هزینه ی ماهیانش زیاده در میاد برام.
میخوام ببینم کسایی که تجربه کردن (مخصوصاً در محله ی شهرآرا تهران) رضایت دارن از سرویسشون یا نه؟ می ارزه عوض کنم اینترنتم رو یا نه و اینکه برای یه خونه ی حدود 130 متری پوشش وایفای کافی هست یا احتیاج به خرید ریپیتور دارم؟
سلام
من تازه همین سرویس رو گرفتم، میخواستم ببینم دوستانی که دارن رو کنسول PS4 به مشکل برنخوردن؟اعصاب منو داغون کرده. وایمکسش بهتر از این بود. نمیدونم مشکلش از کجاس که اصلن نمیتونی با کنسول بازی کنی. سرعت دانلود عالی ولی تو بازیای آنلاین اصلن لاگین نمیشه. خودم بتلفیلد و تایتان فال رو دارم.بتلفیلد که اصلن کانکت نمیشه تو طول روز ( ساعتای مختلف امتحان کردم) تایتان هم باید برم سینگل بازی کنم یه دو دقیقه تا آنلاینش کار بکنه که اونم از بس پینگ بالاس وسط بازی همش تو در دیوارم و سریع دیسکانکت میشم. به خود شرکت هم پیغام دادم و باهام چندبار تماس گرفتن(بنده خدا چقدر هم کمک میخواست بکنه) ولی مشکلم حل نشد.خودشون گفتن با شبکه پلی استیشن مشکل داریم. خلاصه دوستانی که برای بازی کردن میخوان بگیرن دست نگه دارن.:n27: