مودم های وایمکس رو با ۲۵ درصد تخفیف با Z6000 تعویض می کرد و این قبل از تخفیف اخیر بود. یعنی برای z6000 دویست و سی و چهار هزار تومن باید می پرداختی. من می خواستم عوض کنم که این فروم به دادم رسید و منصرف شدم. z6000 مفتش گرونه.
Printable View
مودم های وایمکس رو با ۲۵ درصد تخفیف با Z6000 تعویض می کرد و این قبل از تخفیف اخیر بود. یعنی برای z6000 دویست و سی و چهار هزار تومن باید می پرداختی. من می خواستم عوض کنم که این فروم به دادم رسید و منصرف شدم. z6000 مفتش گرونه.
اها. اره. اون یکی چطوره مودم green packet
راستی وقتی مودم fdd هست با پوشش بهتر اونم با Carrier aggregation، چه دلیلی داره از tdd استفاده کنیم. دیگه حداقل مودم fdd تا ۱۵۰ ساپورت میکنه ولی tdd تا ۱۱۲ مگابیت... چه نیازی ادم بره tdd با سیگنال ضعیف بگیره.
تا جایی که میدونم عوض نمیکنند، هزینه برای مودم DT-350 + سیم کارت (غیر قابل مکالمه، فقط مخصوص TD) = ۳۷۰ هزار توماننقل قول:
۱۰۰ مگابایت اینترنت روی سیم کارت من بود + حدود ۸ هزار تومان شارژ
حالا مودم رو همراهت ببر اونجا باز بپرس شاید تعویض کردن،ولی در کل حساب رو بذار روی ۳۷۰ برای مودم داخلی
من 4G+ امتحان نکردمنقل قول:
ولی پینگ و ثبات 4G معمولی خیلی بد هست ، یعنی میخوای دانلود کنی نمیدونی با ۱۰۰ کیلوبایت میگیره یا ۱ مگابایت
TD خیلی بهتر (پینگ پایینتر، سرعت و ثبات بالاتر) هست، من همین الان با سرعت ۲ تا ۳ مگابایت دانلود میکنم
از طرفی فعلا آنتن دهی TD بد هست، و قطعی هم بیشتر از ۴جی (بعضی شبا ۱-۲ ساعت قطع میشه)
الان خودم تو فکر هستم ، چون گوشی خیلی وقته باید عوض کنم، تو فکرم یک LG V20 بگیرم برای 4G+ هم استفاده کنم
توضیحی که دوستمون توی پست 801 داد، دقیقا درسته. یعنی حدود یک ماه پیش با من تماس گرفتن که بیا مودم وایمکس رو با 25درصد تخفیف با مودم z6000 عوض کن (البته به قیمت آنروز مودم 6000).نقل قول:
فهمیده بودند این مدل مفت گرونه می خواستند بکنن تو پاچه مشتری های قدیمیشون، یه منت هم سرشون بزارن:n10::n10::n10:
البته الان نمی دونم شرایط چطوری هست.
:n13::n13:نقل قول:
ویرایش:
گویا اون لیست قبلی اصلا به روز نبوده...
شرکتهای نسبتا بزرگی الان از این باند استفاده میکنن که اینجا لیست شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست جاهایی که از باند ۳۵۰۰ استفاده میکنن:
Canada ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Peru ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Italy ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Slovakia ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Spain [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
United Kingdom ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Iran ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Bahrain ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Japan ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Philippines ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Nigeria ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر این باند اونقدرها هم بد نیست، با توجه به اینکه پهنای باند بیشتری هم داره، شاید انتخاب درستی بوده، فقط برد کمتری داره و آنتن دهی ضعیفتر که باید رو دکل های بیشتری کار کنن
-----------------------
پست قبلی:
داشتم یکم مطلب میخوندم
تازه فهمیدم تو کل دنیا هیچ اپراتوری از باند ۳۵۰۰ استفاده نمیکنه :n04:
به خاطر همین هیچ گوشی پشتیبانی نمیکنه و مودم خوبی براش پیدا نمیشه
واقعا چی فکر کردن با خودشون؟ اینهمه باند، به خاطر ۳۰ ۴۰ میلیارد اختلاف قیمت این باند با ۲۶۰۰ رفتن اینجا؟ یا دلیل دیگه ای داشتن
امیدوارم رفته رفته این باند هم استفاده شه حداقل یک مودم خوب بیاد براش (هرچند بعیده، چون هرچی مگاهرتز بالاتر میره تعداد دکل های بیشتری لازمه (برد کمتر) = هزینه بالاتر)
از طرفی (فکر میکنم) یک خوبی بزرگ این باند پهنای باند خیلی بیشتر و کاهش سرعت کمتر در زمان شلوغی شبکه هست
دوست خوبم. اطلاعات این سایت خیلی قدیمی و اپدیت نمیشه. در باره ایرانسل و اپراتور های دیگر هم چک کنی همه فرکانسارو اشتباه زده از جمله ایرانسلو زده تی دی دی ۲۳۰۰!!!. الان تو چند تا کشور دنیا تازه ۳.۵ گیگاهرتز دارن راه میندازن خیلی هم سروصدا کرده چون انقدر ظرفیتش از تی دی دی های معمولی بالا تره که قابل مقایسه نیست.
چندتا لینک میخواستم بفرستم که اجازه انتشار نداد فروم.
همونطور که گفتی پهنای باندش خیلی بیشتره و سخت شلوغ میشه. البته خیلی شاید به ایرانسل مربوط نشه چون ظاهرا رگولاتوری ایران راجع به فرکانس های ارائه شده تصمیم میگیره که البته یه مزیت به حساب میاد.:n19:
ببخشید فکر کردم تازه منتشر کردی پست قبلیووووو اشتب شد:n31::n31::n13:
نقل قول:
آره منم بعدا بیشتر گشتم دیدم اتفاقا فرکانس خوبی هست
عکس مودم GoInternet.it ایتالیا (۳۵۰۰مگاهرتز مثل ایرانسل)
قیمت هم اونطور که فهمیدم ۲۰-۳۰ یورو ماهانه دانلود نامحدود
تو فروشگاه ایرانسل بسته ۱۵۰۰ گیگابایتی (۵۰۰ گیگش شبانه) هم اضافه شده (البته فقط با خرید مودم میده)
البته هنوز بعد این همه وعده و عید اوضاع آنتن دهی فرقی نکرده!