ترابرد من بعد 5 بار تلاش بالاخره انجام شد.کد ها هنوز کار نمیکنن. احساس خیلی خیلی خوبی دارم که دیگه مشتری یک شرکت غیر مشتری مدار نیستم
Printable View
ترابرد من بعد 5 بار تلاش بالاخره انجام شد.کد ها هنوز کار نمیکنن. احساس خیلی خیلی خوبی دارم که دیگه مشتری یک شرکت غیر مشتری مدار نیستم
خیر اینطور نیست من الان یک ماهه درگیر ترابرد از همراه اول به رایتلم و انجام نشده!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا ۴۸ ساعت اینده فعال میشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
کسی با چنین پیغامی موقع ثبت نام ترابرد در سایت همراه مواجه نشده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطا به سختی قابل حله حداقل تجربه شخصی من این بوده...اخرشم بعد یه ماه پیگیری حل نشد و بی خیال شدمنقل قول:
مثل اینکه مشکل سراسری هستش برا رایتل هم کد اعتبار سنجی نمیاد با دو شماره تست زدم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل درست شد مثل اینکه شبها بعضی مواقع کد اعتبار سنجی نمیفرسته . مورد همراه اول هم حق باشماست چون یک بار قبلا هم درخواست داده بودم و اقدام نکرده بودم حالا دیگه نمیزاره دوباره ثبت نام کنم .
حالا هر چی تماس بگیری هیچ کس نمیدونه چرا این خطا میاد...من چند بار امور مشترکینم رفتم ولی حل نشد.نقل قول:
بعد از سه هفته از رایتل زنگ زدن که یه کد اعتبار سنجی براتون الان ارسال کردیم اونو به ما بدید چک کنیم ببینیم درست شد؟! کد رو دادم رفت که خبر بده!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.آقا این پیغام رد ترابرد دیگه عصبیم میکنه الان 4 باره میخوام از رایتل به ایرانسل ترابرد کنم هربار میگه donor time out نمیدونم مشکل از کجاس چور باید حل کنم.دوستان اگه راهکاری دارن لطفا ارائه کنن.مرسی از همه تون.
کد:donor time out