سلام دوستان من یه مودم فورجی دی لینک 932 d1 خریدم برای وارد شدن به تنظیمات مودم با موبایل ارور پسورد میگرم و وارد نمیشه اما با لپ تاپ به راحتی وارد میشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
Printable View
سلام دوستان من یه مودم فورجی دی لینک 932 d1 خریدم برای وارد شدن به تنظیمات مودم با موبایل ارور پسورد میگرم و وارد نمیشه اما با لپ تاپ به راحتی وارد میشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
با یه بروزر دیگه امتحان کنید؟ با فایرفاکس تست کردید؟ request desktop رو هم فعال کنید توی مرورگرنقل قول:
نقل قول:
با سلام و تشکر
در صورت امکان به صورت عمومی نحوه انلاک را بیان کنید.
سوال : ایا می شود در آن از سیم کارت های 4G ایرانسل استفاده کرد؟؟
سوال : ایا افت سرعت هم دارد؟؟؟
با تشکر
با مرورگرهای اپرا و کروم امتحان کردم نشده اما با فایرفکس امتحان نکردم این قسمتی که شما گفتید که فعالش کنید تو کدوم قسمت هست ؟نقل قول:
بعضی مودم ها فقط ی یوزر میتواند داخل تنظیمات باشه البته برای بقیه معمولا ارور پسورد نمیده ولی وارد نمیشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
[QUOTE=srx190d;8844546]بعضی مودم ها فقط ی یوزر میتواند داخل تنظیمات باشه البته برای بقیه معمولا ارور پسورد نمیده ولی وارد نمیشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد[/QUO
من خودم یک نفر میخوام وارد تنظیمات بشم ارور میده نمیدونم مشکل کجاست در صورتیکه با لپ تاپ به راحتی وارد میشه
سلام خسته نباشید کسی از دوستان میتونه تو انلاک b68l همراه اول ککمکم کنه مممنون میشم هر کاری میکنم انلاک نمیشه
سلام
دوستاني كه مودم 4G خريدن يه سوال داشتم
من الان اينترنتو با گوشي ايفون ميزارم رو 3G و با كابل وصل ميكنم به لپتاپ و بازي انلاين wow رو انجام ميدم
در بيشتر مواقع پينگش و سرعت دانلودش مشكلي نداره
حالا اين مودم ها كه با كابل لن وصل ميشن اثري بر روي پينگ و اينا ميزاره ؟ مثلا Tp Link MR200
پيشنهادتون براي من كه بازي انلاين برام مهمه چيه؟
سلام.نقل قول:
بله هر سیمکارتی قابل استفاده است. کلا دیگه آنلاک شده.
هیچگونه افت سرعتی نداشته.
آموزش آنلاک کردن این مودم رو بصورت تصویری در اسرع وقت توی همین تاپیک قرار میدم.
از دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میخواستم برا خرید مودم adsl با قابلیت پخش وایرلس 3g از طریق درگاه usb به وسیله دانگل : zte mf 193 یعنی با این دانگل همخوانی لازم رو داشته باشه .